Esikoista yrittämään loppuvuodesta tai 2011?

Hurjan paljon onnea eltsu81 :flower:
Avocado toivotaan parasta, eikun vaan testiä uusiksi :)
millimolli ihanaa kun jaksat olla noin positiivinen, vaikka kävi niinkuin kävi. Eikun vaan uutta matoa koukkuun :)
Tänne ei ihmeitä, ovista odotellessa. Plussatestejä oon taas sitäkin enemmän tehny unissani, aika jännää. Onneks isäntä on tällä viikolla illat kotona. Jospa tämä tästä. Ei suurempia toiveita myöskään tälle kierrolle uskalla ajatella.
 
Avocadolle tsemppiä, toivottavasti viivat tulee vielä tuplana :).

Huomenna menee rikki edellisen kierron 42 päivää.... saa nähdä ilmestyykö täti vai pihtaako se tuloaan vielä gynelle ensi viikolla :D Mun tuurilla mokoma pärähtää kylään juuri vastaanoton odotushuoneessa.
 
Tulin vähän kurkkaileen mitä tänne puolelle kuuluupi, kiva on lukea teidän juttuja ja jännäillä mukana. :) Tuntuu, että kauhean monella on nyt jännät housussa ja oireita tuntuu joka puolella. :D

Voisin kannustukseksi sanoa, että ei se tärppääminen todellakaan aina vaadi sitä, että jokatoinen päivä on pupuilemassa. Meillä tapahtui pupuilu kp 13, kp 14 bongasin oiviksen (ainut ja ensimmäinen kierto kun testasin), sitten ei pupuilua tapahtunutkaan kertaakaan ennen plussaa. Että voi sitä näinkin hyvin käydä. :) Itse ajattelin, että plussaamiseen menee kauemminkin, koska omat vanhempani yrittivät aika kauan minua ja sisaruksiani.

Oireista voisin sen verran kirjoitella mitä nyt yhtäkkiä muistan:
- kp 25-26 lämmöt oli ihan aavistuksen koholla ja tuntui niinkuin olisin kipeäksi tulossa muttei sitten ikinä flunssa saapunutkaan
- kp 25-30 ei tupakka maistunut yhtään, se maistui ihan hirveälle mitä ihmettelin kaikista eniten (entinen tupakoitsija siis minäkin olen)
- kp 30/30 tuli aika selkeä plussa
Tällä hetkellä ei oikeastaan tunnu mitään suuria oireita, satunnaista mahan nippailua vaan. Ja toinen tissi kipeytyi eilen. :D Ensimmäisen neuvolan varasin myöskin ja se on parin viikon päästä, toivotaan, että kaikki menee sinne asti hyvin. :)

Tuohon tupakointi asiaan voisin minäkin kommentoida, että yritin myös lopettaa kun vauvaa yritettiin, ja sainkin sen verran kuriin mutta oli vielä se muutama viikossa kuitenkin poltettava. Edelleen tekee ihan tajuttomasti mieli tupakkaa, varsinkin ruuan jälkeen, ja sitten raivoan miehekkeelle kun en voi mennä tupakalle. :D Mutta, päivä kerrallaan etenen asian kanssa ja yritän olla polttamatta. Uskon, että pystyn siihen, koska minulla on muutama kaveri jotka ovat polttaneet koko raskauden ajan ja minun mielestäni se on ihan kamalaa. Tiedän kyllä tupakoitsijana, että ei lopettaminen ole helppoa, mutta kyllä lapsen takia sen pystyn tekemään, koska tämä ei kuitenkaan pysty valitsemaan sitä itse, että polttaako vaiko ei. Tsemppiä lopettamiseen erittäin paljon kaikille ketkä sitä nyt yrittävät! Tahdon voima se ratkaisee, jos sitä löytyy kyllä se lopettaminenkin onnistuu! :)

Renesmee ja Mircea, kyllä se plussa teillekin vielä tulee! :)
Avocado, toivotaan parasta, että viiva vahvistuisi! :)
Pidän kamalasti peukkuja kaikille ja käyn aina välillä kurkkimassa tilannetta. :)
 
Tää ois menossa huomenna gynelle ihan vaan normi tarkastukseen. Ja tulikin tässä sellanen mieleen, että te kenellä gyne on myös ultrannu, ni ootteko etukäteen aikaa varatessa ilmottanu jotenkin haluavanne ultran myös vai onko se gyne siis vastaanotolla ehdottanu et katsotaan ultralla myös (edellyttäen tietty et ultra löytyy ko. paikasta ja sen käyttö mahdollista silloin)? Mua ei siis koskaan oo ultrattu, kun ei siihen oo mitään aihetta ollu. Tuli nyt vaan mieleen et voishan se antaa jotain lisäinfoo, kun on pco:ta sun muita juttuja olemassa.. vai selviääkö esim. pco muutoin kuin ultrassa?
 
Kristiina84
Hei Juliane :) Mut ultrattiin viime viikolla gynekäynnillä ja gyne ehdotti itse asiaa. Otettiin myös samalla papa. Luulen, että ne automaattisesti ehdottaa sellaisille ainakin, jotka ovat esim. menkkojen myöhästelyn ja pitkän kierron takia sinne menneet. Kuten siis minä, ja pco:n löysi mun sisuksista. Maksoin itseni kipeeksi siitä käynnistä (Kävin yksityisellä), mutta parempi niin, koska nyt on katsottu kaikki mahdollisest tässä vaiheessa "vauvaprojektia" ajatellen :)

Muakaan ei ole ennen ultrattu, mutta suosittelen tietysti sitä jos haluat, niin sillä ainakin nähdään silmää pidemmälle. Luulen, että esim. pco löytyy ainoastaan ultralla, mutta voin toki olla väärässäkin. Tosin sekä minä että lääkäri tehtiin jo diagnoosi ennen ultrausta :D

Tsemppiä kaikille ja positiivisia ajatuksia, kaikesta huolimatta!
 
Mä kävin iha perhesuunnitteluneuvolassa viimeksi, ultrasivat. Tosin syystä et mietti voiko laittaa kierukkaa (juu ei sit sovi hormonit ja viimesten allergiatestien jälkeen en ota kuparistakaan koska riski on et siitä saan viimestään allergian päälle). Mut katto siin kyl samalla mis kunnos kohtu ja munasarjat on. Taidettu joskus ennemminkin ultrata, yleensä tutkittu jotain. Varmaan pyytämälläkin onnistuis?
 
Jo
Täällähän on tapahtunut vaikka mitä! Onnittelut kaikille plussanneille :flower: ja tsemppiä vähemmän onnekkaille.
En oo ruvennut vielä syömään vitamiineja, en edes tajunnut, että pitäis jo yrittäessä. On niin aluillaan tämä koko yrittäminen, etten oo ihan perillä kaikista hienouksista. Pitäis varmaan varata aika jonnekin perhesuunnitteluklinikalle ja käydä juttusilla.
Jännäpäivä on mulla näköjään listassa jo 7/2 mutta oikeesti jännään vasta torstai-perjantain paikkeilla. Jotenkin en jaksa uskoa, että täti jättäis tulematta. Ihan on semmonen olo, että se odottaa jo nurkan takana : /
Nyt jännäänkin lähinnä sitä, että tuleeko raskaustestit postissa ennen menkkoja, että kerkiän testaamaan :D
 
Saimme kutsun serkkuni häihin toukokuussa ja mietin sitä mahdollisuutta, että pieni olisi jo saanut alkunsa siihen mennessä.. Toivottavasti olisi. :heart: :heart: Millä kuukausilla vauvamaha alkaa näkyä? Tiedän että on yksilöllistä, mutta jos joku tietäisi heittää jotain arviota? Eli vieläkö olisi mahdollista pitää suvulta salassa, vai paljastuisiko asia jo vatsaa katsomalla?

Olo on oikein hedelmällinen näin kierron alussa! Tavoitteena tälle kierrolle on katsella ja kuulostella kroppaa aivan rauhassa, nauttia rakkaasta ja rakkaan kanssa sekä lopun viimeksi raskautua. ;) Saas nähdä kuinka meidän käy! :D


++++++Plussatuulia++++++
 
Kovasti plussaonnea kaikille ja tsemppiä välillä niinkin raastavaan odotukseen ja muuhun stressaamiseen asian suhteen..Uskon, että kaikki tästä ketjusta plussaa ennemmin tai myöhemmin :)

Melkein puoli vuotta tuli ketjuun kirjoiteltua ja nyt vähän mietin, että josko siirtyisin vallan tuonne odottajien ketjuun.. Luen siis aivan varmasti joka päivä tätä ketjua ja kirjoittelenkin, mutta ei taida enää paukut riittää listan jatkuvaan päivittämiseen..Meillä on kuitenkin remonttia kotona (kohta tulee keittiö, jee) ja lisäks kolmivuorotyö, niin en usko enää pysyväni tuon toisen ketjun ohella perässä noissa päivityspyynnöissä, että taitaa olla parempi jättää päivitykset muille :) Mutta hirrrmuiseusti tsemppiä kaikille! Ja tervetuloa vaan odottajien puolelle ;) Palaan sitten tänne takaisin mikäli niin sattuu käymään...
 
Keskiviikko 9.2.2011

Yrityksen aloittaneet

nimim............ikä.................YK ................KP...........jännäpäivä

Tryffe..........29................1................69/35-37................6.-8.1
Plumps!........24...............2...... .........57/28-29.............11.-12.1
Laku91.........19...............1.................54/?.............................?
hanski1989...21....................... ..........48/?.........................20.1
navi.............26................2.................52/33-39.............21.-27.1

Namppis88..22................4.................42/28-60..................26.1-
sakara.........33................2...... ...... ...36/32-36.................6.-9.2
Ambrosia85..26...............3.......... ......31/29-32.....................7.2
Jo...............29................2.................35/37..........................7.2
miraana......22................4...................32/?............................?

Avocado.......28...............4..................29/27-30...............7.-10.2
köppiäinen...24................3...... ..........27/27-34................9.-16.2
Renesmee....29................3.......... .....25/28.........................12.2
Line.............29................4................22/28-34..............15.-21.2
LeenaT........25................3................20/27-32...............16.-21.2

Juliane.........24................3..... ....... ...21/~32...............~21-22.2
Kirskis..........25...............2................14/26-28.................21-23.2
sindi^^........25................7................15/28-32...............22.-26.2
Epa_88........22................4....... ..... ...16/30.........................23.2
Mircea.........21................7..................14/28..................24.-27.2

pikkumy.......25................5....... ...... ...11/27-28...... .......25.-26.2
milizza.........25................1.................13/25-34.............22.2-3.3
Jonesy.........29................3..................7/25-35..............25.2-7.3
Piilopirtti.......23...............2..................7/28..........................3.3
millimolli......25..........,.....6..... ...........?./26-30......................?
AnniMu........20................3....... ........5/32-87...................8.3>

Kristiina84....26...............1..................tjot..........................?
Karoliina-87..23...............1................. .? ...........................?
SuVa............24..............1...... ...... .....?............................?
rabbid..........26...............1...................?............................?
white gold....24...............1 (KKM 01/11)...?.........................?
Mirwu..........24...............1...................?...........................?

Taustalla:
girl92
Hennu86

Yrityksen myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

Tindetar..................22............ ........ ............tammikuu 2011
Katharsis....................................................tammi-helmikuu 2011
Tupu_.....................25............ ..... ...............helmi-maaliskuu 2011
Liiu.........................25......... .... ...................alkuvuodesta 2011
sonic......................28................ ..................maalis-huhtikuu 2011
Tuanni....................25.......... .......................huhtikuu 2011
sansu86..................24............. ....... ............huhtikuu 2011
Sarayi.....................23........... ...... ...............huhtikuu 2011
Syksy2010...............29..................................keväällä 2011
Susimieli.................22............ ......... ...........kesällä 2011
Peepe.....................25............ ..... ...............kesä 2011
Candicen.................20..................................kesä 2011
bellabambini.................................................elokuu 2011
tryffeli89.................21........... .......... ............2011
Mesikämmen...........20...................................2012

Plussanneet: :flower:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Tiipula..........28..........7.9.2010.. .....14.5.2011.........yk2
lumityttö78....31.........18.10.2010... .24.6.2011.. ......yk1
Liisakaisa......27.........7.11.2010.... .17.7.2011 .........yk1
Nannie.........20..........5.12.2010......16.8.2011..........yk3
popsis..........28..........6.12.2010. .....8.8.2011..........yk1
ulleli83.........27..........7.12.2010 .....18.8.2011.. ......yk3
Sassy...........22..........9.12.2010. ....13.8.2011.........yk2
Lunea...........28.........24.12.2010......4.9.2011.......~yk4
jeeni.............24........27.12.2010......26.8.2011........yk1
kais-a...........22.........28.12.2010......6.9.2011..........yk3
Halin.............20.........1.1.2011... ... 11.9.2011. .......yk2
Eireann.........29.........7.1.2011... ....16.9.2011.........yk1
tsude...........20.........30.1.2011...........?..................yk3
Tine............25..........31.1.2011..... .... ?..................yk3
eltsu81.........29..........6.2.2011.......18.10.2011?.......yk2

Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1888774-esikoista-yrittamaan-pinosta-plussanneet-talvella-2010-2011-a/
--------------------------------------------------------------------

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Moi taas.

Seuraa antaumuksellista omanapailua:

Aamulla tein Predictorin herkän testin, siis saman jolla se "plussakin"(?) tuli kp 24. Nyt näytti negaa, joten kai se on uskottava, ettei tässä raskaana olla. Eipä kyllä menkkojakaan näy mailla halmeilla, olen jo kaksi päivää kulkenut side mukana, turhaan.

Luin netistä kokemuksia tuosta Clearbluen Plus testistä, ja joillekin/useimmille se mun sunnuntai-iltainen (kp 25) "nega" on ollut plus. Se oli sellainen hyvin kapea mutta tarkka ohut pystyviiva ja jotain haamuntapaista sen perässä ainakin testin alaosassa. Eli ehkä viikonloppuna on ollut jotain raskaushormonia meikäläisen elimistössä, mutta eipä ole enää. :(

Surkea muuten tuo Clearbluen testi, näyttää mitä sattuu ja tausta on kamalan tumma. Aika kalliskin. Mutta ei ollut muita sunnuntaina aukiolevassa apteekissa.

Epäilen kemiallista, paitsi noiden testien takia, myös siksi, että vaikka menkat eivät ole vielä alkaneet, on tosi erikoista juilintaa/vihlontaa ollut viikonlopusta saakka, ynnä muitakin oireita. En ole viitsinyt niitä tänne aimmin kuvailla, kun piti yrittää hillitä mielikuvitustuksen juoksua (ja jotenkin ajattelin sen tuovan huonoa onnea... :whistle: ´) Kipu tuntui etenkin nivusissa ja heijasteli aina reisiin asti. Ei siis sellaista menkkamaisempaa, kourivaa kipua, eikä niinkään kohdun kohdalla vaan munasarjoissa päin. Nyt on ehkä enemmän normimpaa menkkakipua, mutta se on TOSI vahvaa. Tänään päivällä sain sellaisen krampin töissä, että olin taipua kaksin kerroin. Jos en olisi tehnyt sitä negaa, olisin ollut varma olevani raskaana.

Lisäksi se vessassa ravaaminen, jano, se että olut eivät irtokarkit maistuneet. Alkoi ällöttää kun valkkasin írtokarkkeja miehelle. Nännit kipeänä (epätavallista), se oli oikeastaan eka poikkeava oire jo kp 23. Tissit taas kipeytyi tav. myöhemmin.

No se tästä omanapailusta. Taidan nyt ajatella tätä kemiallisena. Surettaa, mutta toisaalta tämä saattaa ainakin todistaa että hedelmöittyminen on tapahtunut, vakkei saanutkaan sitten otetta kohdusta. Odottelemme viidettä kiertoa alkavaksi...

Muista asioista:
Raskausmaha saattaa olla tosi yksilöllinen. Kaveriltani bongasin mahan kolmannella kuulla, mutta hän on tosi laiha.

Tervemenoa eltsu81 odottajiin! Toivottavasti saat myös pysyä siellä. :)
Kukas ottaisi päivittäjän tehtävän? Vai päivitelläänkö kimpassa?
Mä olen täällä suht harvoin, joten en ehkä viitsis ottaa siksi vastuuta.
 
Torstai 10.2.2011

Yrityksen aloittaneet

nimim............ikä.................YK ................KP........ ..jännäpäivä

Tryffe..........29................1................70/35-37................6.-8.1
Plumps!........24...............2...... .........58/28-29.............11.-12.1
Laku91.........19...............1.................55/?.............................?
hanski1989...21....................... ..........49/?.........................20.1
navi.............26................2.................53/33-39.............21.-27.1

Namppis88..22................4.................43/28-60..................26.1-
sakara.........33................2...... ...... ...37/32-36.................6.-9.2
Ambrosia85..26...............3.......... ......32/29-32.....................7.2
Jo...............29................2.................36/37..........................7.2
miraana......22................4...................33/?............................?

Avocado.......28...............4..................30/27-30...............7.-10.2
Renesmee....29................3.......... .....26/28.........................12.2
Line.............29................4................23/28-34..............15.-21.2
LeenaT........25................3................21/27-32...............16.-21.2

Juliane.........24................3..... ....... ...22/~32...............~21-22.2
Kirskis..........25...............2................15/26-28.................21-23.2
sindi^^........25................7................16/28-32...............22.-26.2
Epa_88........22................4....... ..... ...17/30.........................23.2
Mircea.........21................7..................15/28..................24.-27.2

pikkumy.......25................5....... ...... ...12/27-28...... .......25.-26.2
milizza.........25................1.................14/25-34.............22.2-3.3
Jonesy.........29................3..................8/25-35..............25.2-7.3
Piilopirtti.......23...............2..................8/28..........................3.3
millimolli......25..........,.....6..... ...........?./26-30......................?
AnniMu........20................3....... ........6/32-87...................8.3>
köppiäinen...24................4.................2/26-34................6.-14.3.

Kristiina84....26...............1..................tjot..........................?
Karoliina-87..23...............1................. .? ...........................?
SuVa............24..............1...... ...... .....?............................?
rabbid..........26...............1...................?............................?
white gold....24...............1 (KKM 01/11)...?.........................?
Mirwu..........24...............1...................?...........................?

Taustalla:
girl92
Hennu86

Yrityksen myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

Tindetar..................22............ ........ ............tammikuu 2011
Katharsis....................................................tammi-helmikuu 2011
Tupu_.....................25............ ..... ...............helmi-maaliskuu 2011
Liiu.........................25......... .... ...................alkuvuodesta 2011
sonic......................28................ ..................maalis-huhtikuu 2011
Tuanni....................25.......... .......................huhtikuu 2011
sansu86..................24............. ....... ............huhtikuu 2011
Sarayi.....................23........... ...... ...............huhtikuu 2011
Syksy2010...............29..................................keväällä 2011
Susimieli.................22............ ......... ...........kesällä 2011
Peepe.....................25............ ..... ...............kesä 2011
Candicen.................20..................................kesä 2011
bellabambini.................................................elokuu 2011
tryffeli89.................21........... .......... ............2011
Mesikämmen...........20...................................2012

Plussanneet: :flower:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Tiipula..........28..........7.9.2010.. .....14.5.2011.........yk2
lumityttö78....31.........18.10.2010... .24.6.2011.. ......yk1
Liisakaisa......27.........7.11.2010.... .17.7.2011 .........yk1
Nannie.........20..........5.12.2010......16.8.2011..........yk3
popsis..........28..........6.12.2010. .....8.8.2011..........yk1
ulleli83.........27..........7.12.2010 .....18.8.2011.. ......yk3
Sassy...........22..........9.12.2010. ....13.8.2011.........yk2
Lunea...........28.........24.12.2010......4.9.2011.......~yk4
jeeni.............24........27.12.2010......26.8.2011........yk1
kais-a...........22.........28.12.2010......6.9.2011..........yk3
Halin.............20.........1.1.2011... ... 11.9.2011. .......yk2
Eireann.........29.........7.1.2011... ....16.9.2011.........yk1
tsude...........20.........30.1.2011...........?..................yk3
Tine............25..........31.1.2011... ....11.10.2011.........yk3
eltsu81.........29..........6.2.2011..... .18.10.2011?.......yk2

Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1888774-esikoista-yrittamaan-pinosta-plussanneet-talvella-2010-2011-a/
--------------------------------------------------------------------

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Viimeksi muokattu:
Avocado pidetään vielä pientä toivetta yllä, siihen saakka ainakin ennenkuin täti saapuu, jos saapuu :hug:

Itsellenikään en ottaisi tuota päivittäjän roolia,kun en välttämättä joka päivä tänne pääse.

Taidan hetkeksi vetäytyä hieman taustemmalle, mutta miut saa listalla pitää mukana. Meillä on vähän kehno tilanne tämän kuumeilun kanssa, kun mies on nyt vaan koko ajan töissä, käy vaan kotona nukkumassa ja syömässä. On nyt muutenkin niin stressaantunut etten viitsi painostaa millään tavalla, eikä sitä liiemmin nyt petipuuhat kiinnosta :(
Tällä hetkellä on hyvät ajat menossa, eilen oli alaselkä kipee ja luulen että tänään tai huomenna on ovis. Yhden o-testin löysin, niin ajattelin tänään testata. Jos nyt sitten ei tapahdu mitään, niin pitää jatkaa aktiivista kuumeilua keväällä/alkukesästä. Keskusteluistahan en pysty olemaan poissa. Täällä on niin kiva porukka :)

Paljon plussapuhureita kaikille :heart:
 
köppiäinen
Täällä on menossa yllättäen kp 2 ja yk 4, eli viime kierto olikin vain 26 päivän mittainen :O Tuollaisella kp-määrällä kyllä sitten puuhastelimme oikeaan aikaankin, muttei tärpännyt...

Ei tämä todellakaan ihan helppo nakki ole ;) Ehkä pitää hieman hillitä omaa kuumeilua, ja ihan oikeasti tehdä muitakin tulevaisuudensuunnitelmia kuin pikkupalleron hoitaminen. Jotenka rantalomaoppaat käteen ja ensikesää suunnittelemaan!

Paaaljon plussia!
 
On muuten hauska seurata miten monennesta kerrasta kenelläkin on raskautuminen onnistunut. Itselläni toivon, että se olisi nyt tämä yk 7 tai sitten viimeistään yk 10. Jos silloinkaan ei mitään meinaa tapahtua niin taidan ihan suosiolla jäädä listoilta pois ja varata aikaa lääkärille sun muuta inhottavaa : /

Taidan itsekkin alkaa kohta suunnittelemaan mielummin sitä tulevaa kesälomareissua, kun että alkaisin liikaa stressaamaan vauvasuunnitelmista. Ollaan kuitenkin sen verran nuoria mieheni kanssa että on meillä aikaa niitä lapsia hankkia myöhemminkin : ) Nyt kuitenkin vielä mukana kuumeilemassa ihan kympillä, koska eihän sitä tiedä vaikka tällä kertaa onni suosisi! : )))

PALJON PLUSSANTUULAHDUKSIA JA IHANAA KEVÄISEN AURINKOISTA PÄIVÄÄ KAIKILLE!
 
Paljon onnea eltsu81 plussasta! :flower:

Mä täällä salaa toivon, että tärppäis kuitenkin tästä kierrosta, vaikka tehtiinkin päätös yrityksen lopettamisesta. Kyllä vauva hyviin oloihin pääsisi siltiki, vaikka yritystä päätettiin siirtää.. Asioihin vaikuttaa niin monet jutut.

Tsemppiä teille kaikille! ;)
 
Perjantai 11.2.2011

Yrityksen aloittaneet

nimim............ikä.................YK ................KP........ ..jännäpäivä

Tryffe..........29................1................71/35-37................6.-8.1
Plumps!........24...............2...... .........59/28-29.............11.-12.1
Laku91.........19...............1.................56/?.............................?
hanski1989...21....................... ..........50/?.........................20.1
navi.............26................2.................54/33-39.............21.-27.1

Namppis88..22................4.................44/28-60..................26.1-
sakara.........33................2...... ...... ...38/32-36.................6.-9.2
Ambrosia85..26...............3.......... ......33/29-32.....................7.2
Jo...............29................2.................37/37..........................7.2
miraana......22................4...................34/?............................?

Avocado.......29...............4..................31/27-30...............7.-10.2
Renesmee....29................3.......... .....27/28.........................12.2
Line.............29................4................24/28-34..............15.-21.2
LeenaT........25................3................22/27-32...............16.-21.2

Juliane.........24................3..... ....... ...23/~32...............~21-22.2
Kirskis..........25...............2................16/26-28.................21-23.2
sindi^^........25................7................17/28-32...............22.-26.2
Epa_88........22................4....... ..... ...18/30.........................23.2
Mircea.........21................7..................16/28..................24.-27.2

pikkumy.......25................5....... ...... ...13/27-28...... .......25.-26.2
milizza.........25................1.................15/25-34.............22.2-3.3
Jonesy.........29................3..................9/25-35..............25.2-7.3
Piilopirtti.......23...............2..................9/28..........................3.3
millimolli......25..........,.....6..... ...........?./26-30......................?
AnniMu........20................3....... ........7/32-87...................8.3>
köppiäinen...24................4.................2/26-34................6.-14.3.

Kristiina84....26...............1..................tjot..........................?
Karoliina-87..23...............1................. .? ...........................?
SuVa............24..............1...... ...... .....?............................?
rabbid..........26...............1...................?............................?
white gold....24...............1 (KKM 01/11)...?.........................?
Mirwu..........24...............1...................?...........................?

Taustalla:
girl92
Hennu86

Yrityksen myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

Tindetar..................22............ ........ ............tammikuu 2011
Katharsis....................................................tammi-helmikuu 2011
Tupu_.....................25............ ..... ...............helmi-maaliskuu 2011
Liiu.........................25......... .... ...................alkuvuodesta 2011
sonic......................28................ ..................maalis-huhtikuu 2011
Tuanni....................25.......... .......................huhtikuu 2011
sansu86..................24............. ....... ............huhtikuu 2011
Sarayi.....................23........... ...... ...............huhtikuu 2011
Syksy2010...............29..................................keväällä 2011
Susimieli.................22............ ......... ...........kesällä 2011
Peepe.....................25............ ..... ...............kesä 2011
Candicen.................20..................................kesä 2011
bellabambini.................................................elokuu 2011
tryffeli89.................21........... .......... ............2011
Mesikämmen...........20...................................2012

Plussanneet: :flower:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Tiipula..........28..........7.9.2010.. .....14.5.2011.........yk2
lumityttö78....31.........18.10.2010... .24.6.2011.. ......yk1
Liisakaisa......27.........7.11.2010.... .17.7.2011 .........yk1
Nannie.........20..........5.12.2010......16.8.2011..........yk3
popsis..........28..........6.12.2010. .....8.8.2011..........yk1
ulleli83.........27..........7.12.2010 .....18.8.2011.. ......yk3
Sassy...........22..........9.12.2010. ....13.8.2011.........yk2
Lunea...........28.........24.12.2010......4.9.2011.......~yk4
jeeni.............24........27.12.2010......26.8.2011........yk1
kais-a...........22.........28.12.2010......6.9.2011..........yk3
Halin.............20.........1.1.2011... ... 11.9.2011. .......yk2
Eireann.........29.........7.1.2011... ....16.9.2011.........yk1
tsude...........20.........30.1.2011...........?..................yk3
Tine............25..........31.1.2011... ....11.10.2011.........yk3
eltsu81.........29..........6.2.2011..... .18.10.2011?.......yk2

Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1888774-esikoista-yrittamaan-pinosta-plussanneet-talvella-2010-2011-a/
--------------------------------------------------------------------

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Jo
Kesälomasuunnitelmia... =) Olispa jo kesä.

Onko Sakaralta tai Ambrosialta uutisia?

ON päivitys nyt kun oon listan kärkipäässä. Ei tätiä toistaiseksi. Oli kyllä sellanen olo alkuviikosta, että tulee kohta, mutta ei oo vielä saapunut. Tänään siis kp 38/n.37. En oo tuosta kierrostani ihan kauhean varma kun en tavallisesti oo merkannut niitä kalenteriin (siis ennen viime marraskuuta, koska sillon alettiin puhua tosissaan yrittämisestä). Tässä se sitten kostautuu kun ei oo pitänyt kirjaa. Edellinen kierto oli tosiaan 37 pvää ja sen verran tiedän ilman kalenterimerkintöjäkin, että kierto on aina 5 vkoa ja pikkasen päälle. Että odotellaan.
Tilasin viime viikonloppuna testipaketin netistä ja sitä oon kytännyt saapuvaksi joka päivä tällä viikolla. Kilpailutan taikauskosesti mielessäni tätiä ja posteljoonia - jos paketti tulee ensin, plussaan. Jos täti tulee ensin, en tietenkään plussaa. Kumpikaan ei oo vielä tullut. Täti on paremmissa asemissa nyt vklopun aikana kun posteljooni ottaa rennosti kotona.
Aargh. Miksei kusti polje viikonloppusin? Mikä sitä pakettia viivyttää? Olis pitänyt mainostekstin mukaan olla täällä jo tiistaina. :kieh:
 
Jo täällä ei mitään kerrottavaa :D.. Torstaina testasin mutta en nähny edes haamun haamua.. (viime kierto oli sen 29pv)
En uskalla alkaa toivomaan, mutta jos menkat ei ala viikonloppuna niin sovittiin miehen kanssa että maanantaina pissataan tikkuun :D

Nyt on ensimmäinen oire - tissit on kipeet. eilen oli nännit vähän arat, mutta nyt "vihloo". Tosin voi enteillä menkkojakin.
Lisäks mulla on kurkku kipeä ja vähän lämpöä ja nuha. Johan tässä ehti terveenä viikon pari ollakin!
Myös se mun raju kuumetauti just ennen ovista on todennäköisesti siirtänyt ovista, jolloin myös menkat on siirtynyt.. ans nähdä.. Kyllä mä sitten tulen tänne kertomaan kun on jotain mitä kertoa :)
 
Viimeksi muokattu:
Jo mie tilasin raskauskeiju.fistä niin tuli nopsaa. tilasin muistaakseni ti ja oli to perillä.

Täällä ois ovis. Eli noin 14 päivää menkkojen alkuun. Tää jää ny hyödyntämättä, ku mies o juopottelemassa. Ollaa me tiistaina viimeks, eli vois jotaki mahkuja olla, mut tuskinpa.

Ei jotenkin tällä hetkellä innosta ajatus. Jotenkin tuntuu, että se o mahdotonta saada se lapsi. Ei oikeen jaksa kiduttaa itteänsä turhalla toivomisella. Silti se o edelleen erittäin tervetullut jos päättää ilmaantua. :)
 
Mitäs mieltä ootte, jos laitetaan uus pino pystyyn?? ajattelin vaan, et nyt vois olla sopiva hetki kun Eltsukin pääsi odottajien puolelle.. Saatais samalla vähän siistittyä tota päivityslistaa, kun varmasti siitä löytyy nimiä, ketkä ei enää mukana oo tai käy täällä.. ja toi pinon nimi on nykyään myös vähän hämäävä kun vuos vaihtunut.. Oisko vapaaehtosta päivittäjää uudelle pinolle vai päivitelläänkö kaikki porukalla? Mut saa vapaasti lytätä nurkkaan tän mun ehdotuksen kans jos siltä tuntuu.. :D
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä