Haaveissa vauva noin 2011-2012 ~ vol. 2

Täällä on iloa omaan kuumeiluun tuonut rakkaan ystävän vastasyntynyt prinsessa, josta tulee meidän ensimmäinen kummilapsi. Juuri eilen saimme pitää tyttöä sylissä useamman tunnin ja näin saimme molemmat vauvantuoksuista terapiaa :) Mitens tässä jaksaa vielä odottaa ensi kesänä alkavaan yritykseen....
Järki kyllä sanoo, että vielä ei kannata aloittaa yritystä kun meillä on tarkoitus mennä naimisiin ulkomailla (kaukomailla) ja viettää samalla koko kesäloma tuolla reissulla. Joten en kyllä halua olla raskaana silloin. Noh, täytyy "tyytyä" hellimään kummityttöä.

Iloa tähän viikkoon kaikille tasapuolisesti!
 
Jenkkivaimo, ite ajattelin että valmistaudun oikeen kunnolla niiin on sitten viimesen päälle bodatut lihakset. Jos sitä palautuiski paremmin. Tuleehan noita muutenki treenattua, mutta toisaalta jos ihan kuntosalillaki käydessä täytyy ohjelmia vaihtaa ja painoja, että kehittyy..ja sarjoja..niin kaipa se sama koskee näitäki lihaksia. Että jospa tästä ryhtyis kasvattamaan jotain eightpäkkiä tonne vatsan sisälle B)

Yritin tässä saada papakokeeseen lähetettä, mutta se vähän vaan nauro mulle :ashamed: Kävin viime keväänä ja siis puhtaita olleet. Mutta se sillon sano, että ennen tota yritystä voisit käydä. Ja nyt muuton jälkee kun on eri neuvola, niin se sano että ei tarvi. Vaihtelee vissiin nuo mielipiteet sitten ihan saman kaupungin sisälläki.

Mukavaa viikkoa täältä myös!
 
Milas
Metsätähtönen kuulia saa myös apteekista ja instrumentariumista :D joten ei välttämättä tarvii pornokauppaan lähteä.
Mulla on kumpikin syntynyt alakautta. veljen vaimo sai samoihin aikoihin omansa ja sillä eka syntyi sektiolla perätilan takia. Kyllä mie nopeempaa paranin kuin hän leikkaushaavansa kanssa. Toivon toki seuraavankin syntyvän alakautta vaikka kakkosen teko oli ihan kamalaa ja jäi pienoinen pelko....eka syntyi tosi helposti vaikka oli yli nelikiloinen :) Mutta jos perätila vauvasta olis kyse niin päätyisin varmaan sektioon. Meillä nuo vauvat kun ei mitään pieniä ole niin en uskaltais alkaa yrittään alakautta, ei munkaan värkki ihan kaikkeen veny :D
 
Milas, totta..mutten viittis mennä niitä apteekista kyllä ostaa. Melkeen valkkaisin netistä, kun sielä on varmaan viahtoehtojakin. Saapa nähdä millon saan aikaseksi, nyt ei ole kyllä sellainen moodi ollenkaan. Oliski hyvä mennä johonki instruun osteleen kuulia :LOL: Sinne vielä eläkeläisten aikaan :D
 
Milas
Joo, apteekissa ja muissa tollaisissa liikkeissä asioiminen voi joskus olla nolompaa kuin missään muualla käyminen :D
katoin tuossa tallennukselta sen sunnuntaina tulleen dokkarin "Lyhyt elämä". Kylläpä hanat aukes, mä märsäsin koko sen ajan....ne pienet reppanat jotka ei tienneet tästä maailmasta juuri mitään ja vanhemmat joita oli kohdannut elämänsä kamalin asia :'( Silti jäin miettimään myös sitä, että vauvan menettäminen ei varmasti ole vielä mitään sen rinnalla että menettäis lapsen, jonka kanssa on jo vuosia ehtinyt elää. Siis jos oma seitsemän vuotias nyt kuolisi niin kuolisin varmaan minäkin..selviytyisikö siitä vauvan kuolemasta helpommin vai olisiko se yhtä kamalaa... Mulla on ystäviä joilla on vauva kuollut vatsaan, mutta sekin on eri asia kuin synnyttää lapsi ja vauva ehkä elää muutaman päivän. Ehtii tulla erilainen kiintymyssuhde. Raskaita asioita jotka ei toivottavasti ikinä tule omalle kohdalle.
 
kääkkis
Hyvää reissua Ansis =)
Eipä ole mullakaan ollut mitään kuulia käytössä, omasta mielestäni silti hyvin olen palautunut
:D
Hitsit, kun mä aloin kanssa miettiä tota gynekäyntiä että pitäisikö sittenkin repiä ne rahat jostain ja käydä yksityisellä. Nyt mennään kp:ssä 63.
 
Tänne on nyt vauvakuumeen lisäksi nousemassa hääkuume, sillä varasimme hääkirkon ensi kesäksi. Nyt alkaa sitten häiden järjestely. Luulisi olevan hyvin tekemistä kevääksi, niin menee aikaa siivillä yrityksen aloittamiseen asti. =)

Nyt takaisin Pakoa katsomaan. B)
 
Ansikselle hyvää häämatkaa :flower:

Täällähän on useammalla menkat myöhässä, toivotaanpa parasta =)

Meep, mulla ainakin vaikutta vauvakuumeeseen aika paljon nuo häät..tai no ainaki vähäksi aikaa :LOL: Mutta jopa häiden jälkeen ja niitä pari viikkoa ennen oli semmonen olo, että ihan ku ei olis semmosta kuumeilua ollut ollenkaan..oli paljon muuta ajateltavaa. Ja sen jälkeen joululoma jne meni ihan sillä, ettei tullu mieleen edes koko juttu! :D Pakko sanoa, että muista tilata kampaaja ja meikkaaja (jos käytät) jo nyt saman tien! Ite jätin vähän viime tippaan, vaikka hyvin sainkin. Ja samoin valokuvauspalvelut. Noita ei kannata venytellä, ite ihan tuurilla sain ne tosi myöhään..ja oon myöhemmin miettiny, et miks ihmeessä en varannu niitä jo heti B) Näin jälkiviisaana..

Ite oon rekisteröitynyt nyt tonne fertilityfriendiin, en muista joko mainitsin. Nyt ku on tuo koeaika ja kaikki vip-palvelutkin, niin onhan tuo mielenkiintoinen. Ja aika hyvä muistutus tuo on, että olisin varmaan alkanu liian myöhään testailemaan ovistikuilla (tilasin netistä niitäki) ja muutenki jotenki kiva. Varsinki näin yhden kierron, jatkosta en tiiä jaksanko, varsinkin kun se koeaika lähtee siitä..mutta nyt ihan kiva tietopankki =) Tuolla saa jopa seksipojoja jne, jos on oikeaan aikaan sijoitettu :LOL:
 
Milas
Meep Voi ihanaa, teillä on häät tulossa. Alkaa se ihana vaihe kun saa suunnitella ja valmistella juhlia =) meillä on ensimmäinen hääpäivä lauantaina. Vuosi sitten tähän aikaan oli jo ihan mahottomasti perhosia vatsassa =)
Ansis ihanaa häämatkaa teille. Meillä on edelleen häämatka tekemättä. Oli tarkoitus tehdä se viime kesänä, mutta mun työtilanne muuttui niin, etten ollutkaan kesäkuussa lomalla. joten, matka tehdään joskus...kun on aikaa...kun ei ole vauva tulossa tai syntynyt, eli matka pitäisi tehdä pian, ennen heinäkuuta :headwall: saapa nähdä kuin käy :D
 
Heippa kaikille :wave:

Mahtuisiko tänne joukkoon somaan mukaan yksi uusi vauvakuumeilija?!
Pikku kolmosesta on tämä äippä (vm.80) haaveillut jo viime kesästä lähtien ja nyt vihdoin myös mies on lähtenyt kuumeiluun mukaan! =)
Meiltä löytyy entuudestaan kaksi poikaa (4/05 ja 9/06) :heart:
Yritys alkaa näillä näkymin syksyllä 2010 (elo-syyskuussa), miehen puolesta vaikka heti, mutta minä jouduin vuorostani toppuuttelemaan; kesällä tulossa ystävän häät, joissa olen kaasona yms... Haluaisin keskittyä kolmosen odotukseen ihan täysillä alusta alkaen, koska todennäköisesti lapsiluku olisi sitten täysi ;)
 
Tervetuloa Äippyliini! :flower:

Ja kiitos kaikille onnitteluista. :)

Metsätähtönen Mun sisko on kampaaja, joten kampaaja-aika on jo varattuna. ;) Meikin olen ajatellut tehdä itse. Mutta valokuvauksen voisi kyllä varata tässä hetimälleen. :) Kovasti on nyt hääpaikka mietinnässä.
Muuten, mitä kaikkia ilmaisia palveluja tuolla fertilityfriendsissä on? Kuulostaa mielenkiintoiselta paikalta. :)

Juttelin tänään tulevan anoppini kanssa työpaikoista. Itsellä on työn haku meneillään, eikä oman alan paikkoja ole paljoa tarjolla. :/ Hänen työpaikallaan olisi kesällä yksi vuorotteluvapaansijaisuus, ja hän aikoi kysyä, voisinko minä päästä siihen. Nyt on kahtiajakoinen olo, kun toisaalta haluaisi töihin, mutta toisaalta jos tulen kesällä raskaaksi, niin joutuisin jäämään äitiyslomalle vuoden lopussa/alussa. Ja kuulosti että tuolla olisi töitä jopa ensi vuodeksi, jos sen paikan saisi... Miksi ei voi kaikkia saada yhtäaikaa? Palkka olisi kuitenkin kiva juttu, mutta niin olis se vauvakin...
 
Meep, tuo valokuvaus tosiaan kannattaa varata. Ite jätin viime tippaan, ihan tosissaan..ja ihan munkilla saatiin suoraan siltä hyvältä valokuvaajalta aika, se oli viimeinen aika! Ja ennen kun hän lähti lomille! Hyvä tuuri!

Tuo FertilityFriend on ekan kuukauden kaikilta osin maksuton, eli on vip-palvelutkin käytössä. Muuten en sittne oikein ole varma :D Oon käsittäny, että on niiltä osin maksuton, mitkä eivät ole merkitty vip-ominaisuuksiksi..Ite liityin vähän sillä logiikalla, että voi olla että jaksan vaan kuukauden sinne jotain naputella..ainakin mulla autto heti se, kun oli jo merkitty minä päivänä aloitetaan ovistikuttelu jne (jos haluaa aloittaa). Oisin alottanu liian myöhään.

Meep, voithan hakea sitä vuorotteluvapaansijaisuutta siihen kesälle ainakin ja syksyllä jatkaa. Nehän sopimuksetkin on noissa monesti sellaisia pätkiä jopa, vähän vaihtelee tietysti alalla..

Tervetuloa Äippyliini :flower:
 
Kiitos kaikille :D Lämmin maa kutsuu...Mehän siis menemme häämatkalle ennen häitä! Nyt sitten kuumeillaan urakalla sitä ja sitten häitä ja sitten taas enempi sitä lasta! Saa kuumeilla joka välissä :whistle:

White gold . Minä olen luullut että papa-kokeessa kannattaa käydä kahden vuoden välein! Ite oon kyl käynyt joka vuosi...Tässä asiassa oon tsempannut :) Viimeksi olin kyllä papa-kokeessa 20min jalat levällään,kun ei kaksi ihmistä löytänyt oikeeta paikkaa :kieh: Ei kauhean mukava tapahtuma! :|

Tervetuloa Äippyliinille! =)
 
Metsätähtönen Siellä olis nyt kuulemma kaksi sijaisuuspaikkaa. Toinen olisi neljä kuukautta huhtikuusta alkais, ja toinen alkais vissiin kesäkuussa ja kestäis loppu vuoden. Ja sitten olis kuulemma mahdollisuus jatkaa ensi vuonna. Toisaalta haluttas tehdä niin paljon töitä kun on tarjolla, kun tosiaan se raha olisi tervetullutta, mutta toisaalta voisi olla vain tuon puoli vuotta töissä ja jäädä sitten vauvalomalle...

Ja tänään yritti soittaa yhdestä paikasta, josta kans hain työpaikkaa, mutta en pystynyt silloin vastaamaan. Kun yritin soittaa takaisin niin ei vastannut. Nyt jännitän tuleeko sieltä haastatteluun kutsu. Nyt on kuitenkin töitä haettava ja saatava, kun ei sitten tiedä miten hyvin tärppää kun yritys alkaa. Sitten pitää pähkäillä näitä työkuvioita, kun jotakin varmistuu suuntaan tai toiseen.

 
Meep, kyllähän se kannattaa elää nyt tässä hetkessä ja pyrkiä tienaamaan. Kuitenkin se helpottaa paitsi sitä äitiyslomaa sitten, tia miksi sitä muuten kutsutaan? Rupesin yks päivä miettimään, että sanotaanko sitä tosiaan äitiysLOMAKSI..jotenkin huvittava termi nimettäin :D Ja sitten jos yritys kestää ihan luonnollisesti, niin on muutakin elämässä =)

Täällä pitää soittaa lääkäriin taas nielurisoista ja muista. Huoh.

Noista papakokeista, nii meillä on suositus kolmen vuoden välein. Ite luulin, että se on vuoden välein B)
 
Enna-
Heipsan!

Vieläkös mahtuis yks kuumeileva mukaan joukkoon? :)

Hieman tuossa lueskelin teiän viestejä, en kyllä joka sivua jaksanut lukea :D Ehkä ajan kanssa :D

Hieman voisin itseäni esitellä, elikkäs oon 25v kahden lapsen naimisissa oleva äiti, muksut poika -05 ja tyttö -07 syntyneet ja nyt ois kolmas haaveissa vuodelle 2012, kunhan ensin koulusta sais paperit ens vuoden puolella :)
Mulla kaks täysin erilaista synnytystä, esikko synty kiireellisellä sektiolla rv 38+5 ja neitonen syntyi tippakäynnistyksellä 41+3 melkeimpä syöksynä, oli aivan ihana kokemus :)

Lapsiluku meillä piti jo olla täynnä, mut niinku huomaa, et eipä noi "suunnitelmat" koskaan pidä :D Kamala kuume jo kummallakin eikä millään jaksais odottaa 1,5v et yritys saa alkaa.. Yrityshän meillä siis alkaa tuossa kesällä 2011. Kumpikin meillä on tärpänny ekasta kierrosta, et saas nähdä miten sitte, ehkäsynä nyt kuparikierukka.
Jotenkin salaa tässä kokoajan toivoo, että kierukka ois lähteny ja tulis yllärivauva, ihmeellinen tää naisen mieli :D

Mut jospa mä jatkan teiän viestien lukemista :)
 
jenkkivaimo
Tervetuloa uusille! :)

Täällä kp 48.... Eilen taas nega. Todella turhauttavaa. :( Plääääh.

Pojan 1-vuotissynttäreitä juhlittiin eilen, tein elämäni ensimmäisen täytekakun ihan alusta asti ite. Ihan hyvin onnistui. :)

Me nyt sit vissiin oikeesti muutetaan Jenkkeihin kesäkuussa. Hui.

Eipä nyt oo mielessä muuta, harmittaa tää superpitkä kierto ja väsyttää kun poika on alkanut protestoida kun jätin aamuyön imetyksen pois. Sit huutaa keskellä yötä 30min-2h. Huoh. Vikat imetyspäivät siis menossa, nyt tuntuu oikeelta ajalta lopettaa kun se ei enää tunnu kivalta. Hampaat raapii ihoa vaikkei poika purekaan. Aika aikansa kutakin jne. :p
 
kääkkis
Tervetuloa Enna :flower:

Jenkkivaimo: täällä vedellään tänään kiertopäivää 68, että eihän tuo 48 vielä mitään ;) Tsemppiä!! Kyllä me plussataan :flower: Mäkin testasin perjantaina taas negan, tilasin netistä mammaksilta liuskoja, kun en kehtaa enää apteekissa juosta :LOL:
Mäkin lopetin imetyksen esikoisen kohdalla pian 1 vuotispäivän jälkeen. Onnistui hyvin kivuttomasti, kun kumpaakaan ei enää kiinnostanut se touhu ihmeemmin ja pystyi siirtymään suoraan normaalimaitoon. Kun mä tein ekan täytekakkuni, siitä tuli aivan järkyttävä klönttikasa...Onneksi nyt osaan edes vähän paremmin.

Nyt olen erittäin toiveikas, koska selvästi nyt tapahtuu jotakin. Rinnat on olleet jo pitkään arat, munasarjojen kohdalla on selvästi jomotusta ollut päivittäin jo kohta 2 viikkoa ja vähän on tullut myös valkkaria, jippii !! Siitä en tykkää kyllä yhtään, että olen nyt hyvin herkästi ärsyyntyvä ja tuntuu että kaikki nyppii. Selvästi siis jotain hormoneiden heräämistä havaittu B) Lisäksi on palelua, vaikka tänään sisälämpötilakin oli yli 24 astetta, kun lämmiteltiin eilen takkaa. Olen kyllä muutenkin herkkä palelemaan, joten kyse ei saata olla raskaudesta siltikään, vaikka "oireita on" . Pääasia että jotain tapahtuu =)
 
Enna-
Voi mä oon niin kade teille, joilla jo yritystä on käynnissä :D Ite niiiin kovasti jo haluis niihin touhuihin :heart: Mut ei, ku vielä melkeen 1,5vuotta!!!

Meillä loppu imetys esikoisen kohdalla pojan ollessa 9,5kk, oli moniallergikko, eikä tahtonu oikeen mitään olla ruokavaliossa ni oli pakko lopettaa ja ottaa korvike tilalle, et sain ite syödä ruokaa. Se loppu kivuttomasti, mut tytön kohdalla mä itkin monta viikkoa lopettamisen jälkeen :) Neitonen oli aina oikeen tissiriippuvainen ja sit yhtäkkiä 11kk iässä päätti et siihen loppu, sit alkoki nukkuu yöt läpeensä, ku siihen asti herätteli mahd. 10x yössä.. Suoraan tavan maitoon siirryttiin, vaikkei ihan 1v täynnä ollukkaan..

Mulla on nyt oma kierto löytäny tommosen 33vrk mitan, mullahan toi kuparikierukka on ollu reilun vuoden. Aika kauan kesti et alko kierto normalisoitumaan. Saas nähdä muuttaako sitte paljon, kun se joskus nipsastaan pois, sitä odotellessa :saint:
 
jenkkivaimo
kääkkis, Oli ne munkin kakkupohjat vähän paksuja että aika muhkeita paloja tuli. Mut eipä kukaan kehdannut valittaa. :D

Täällä tänään kans outoa rintojen aristusta/vihlontaa/jotain tänään havaittavissa. Ja aivan HIRRRVEE ärripurri! Vedin kauheet pultit ukolle kun se ei viipynytkään poissa kotoa pojan kanssa niin pitkään kuin piti ja mulla jäi siivoukset kesken. Huusin kurkku suorana että MÄ EN HALUA TEITÄ TÄNNE!!! Molemmat tuijotti mua kuin hullua ja mies alkoi pukea pojalle vaatteita takas päälle. :D Onneks tajusin sit itekin säikähtää sitä mun reaktiota ja pyysin anteeksi. Mies vei poja makkariin siks aikaa että sain imuroitua ja siivottua olkkarin kunnolla. Huhhuh. Jos ei kohta ala menkat ni ihmettelen todella! :LOL:

kääkkikselle tsemppejä! Jospa se olis jo sitä itteään. :)

Aika kivuttomasti tää imetyksen lopettaminen on täälläkin sujunut. Poika on juonut lehmänmaitoa jo pari viikkoa, ensin ei tykännyt mutta nyt juo pari nokkamukillista päivässä. Päivisin ei enää pyydä rinnalle ollenkaan, ja iltaisinkin nukahtaa helposti ilman - on myös helpottanut se, että mies nukuttaa nykyään usein. Miehillä on oma lukuhetki ja sit poika nukahtaa itekseen viereen. :heart: Harvoin se yölläkään tolla lailla huutaa, voi johtua muustakin kuin tissin kaipuusta. Kävelee nyt paljon ja on eka kulmahammas tulossa, että voipi johtua niistäkin.

Haha, musta kans tuntuu että meidän apteekin tädit kattelee mua oudosti kun juoksen siellä jatkuvasti. :LOL: Yritän käydä välillä keskustan apteekeissa etten nyt ihan joka viikko käy tossa lähimmässä... :whistle: :D

Jepjep, menkkoja ootellessa. En mä enää uskalla plussaa toivoa kun on toi seksikin jäänyt. Jotenkin ei tee enää mieli kun tuntuu ettei tässä kierrossa oo mahdollisuuksia enää kuitenkaan...
 
Ite en muista millon olisin jaksanu väkrätä kakun ihan pohjia myöten. Mutta valmiista pohjista olen tehnyt ja tulee ihan yhtä hyviä. Tosin nykyään haen mieluiten konditoriosta koko kakun, on semmosta väkerrystä B)

Jenkkis, mullakin aiheutti tuo rintojen kova aristus ja kipu semmosta hermostusta. Onneks en kertaakaan hermostunu :D Mut selkeesti huomas, että periaatteessa vois räjähtää koska vaan. Ihmeellistä. Onneksi se turvotus ja aristus katosi kun alkoi tuo tyhjennysvuoto. Jotenki sitä kun niiden takia ihan valvoo, tissien siis :D , kun käy kipeää jos vaihtaa asentoa ym. Ja sitten koko ajan jotenki onnsituu sohasemaan, just varsinkin siivotessa, joten oli kait sitä väsynyt ja kipeä..nyt onneksi meni ohi =) Ja tyhennysvuotokin tais loppua.

Eli torstaina alkais ovistikutus =)
 
Minulla kun ei hormonikierukan takia menkkoja ole ollut vuosiin, niin silti huomaa (ärripurripäivistä), et koska ne normaalisti olisi :) Ja varmaan tällä hetkellä olis parhaimmillaan.. Onneksi pian on loma ja pääsee nauttimaan lämmöstä!

Tervetuloa Enna-lle! :flower:

Itse tykkään leipoa kakkuja ja muutenkin kaikkea mahdollista! Lapset saavat aina its epäättää minkälaiset kakut synttäreillä on ja samoin siskon lapset! Matkan jälkeen on siskonpojan ristiäiset ja kummipoikani synttärit! Toiveena porkkanakakku ja linna tai kerrostalokakku...
ja omat lapset toivoivat kesällä oleviin synttäreihin aarrearkku-kakun ja toinen toivoi lempipehmo koira kakun...Ja kakkuihin sointuvat muffinit... :whistle: Saas nähdä mitä räpellyksiä niistä tulee :whistle:
 
Milas
Hei vaan ja uusille tervetuloa =)
Mulla menkat, onneksi. Mä nimittäin pelkäsin ihan oikeesti, että oon raskaana...oireet oli ihan sellaiset. Ja pelkäsin ihan siksi, että juuri nyt en missään nimessä haluaisi raskaaksi vaikka kuinka kova vauvakuume on. Sen aika vaan ei oo vielä. Mietin koko viime viikon mitä teen jos olenkin raskaana ja mitä enemmän hermoilin sitä enemmän oireilin. Mutta, onneksi nyt saa huokaista helpotuksesta ja jatkossa olen varovaisempi himojeni kanssa B) Katohan vaan, niin sit kun sais tulla raskaaksi niin en kuitenkaan tuu....ainakaan ihan äkkiä. Niinhän siinä tuppaa käymään.
Metsätähtönen tais tuossa joku aika sitten kirjoitella Bola-koruista. Minä ihan ehdottomasti haluan sellaisen sitten jos/kun alan odottamaan. Se ajatus niissä on tosi ihana =) ja niitä on tosi monenlaisia nättejä. Muutaman vuosi sitten ei valinnanvaraa juurikaan ollut.
Mut nyt pitää lähtee töihin. Hyvää alkanutta viikkoa ja helmikuuta =)
 

Yhteistyössä