Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

http://aijaa.com/apdROa Miunki oli pakko tehdä taas uusi testi, kun miusta tuntui, että alkuviikosta (vai viime loppuviikosta?)tehty testi oli haaleampi, kuin aiempi. Nyt oli onneksi testiviiva jo tummempi kuin kontrolliviiva <3 Sen osalta saan huokaista helpotuksesta, vaikkakin kaikki on vielä niin alussa, että eihän sitä tiedä miten tässä vielä käy <3 Kuvassa koko liuskarivistö, joista ensimmäinen tehty 26.7. ja silloin siinä muka jo jotain näin :D Pionii ja Viiva 5+6
 
  • Tykkää
Reactions: Mandala
Hei vaan hei kaikille! Uusi hätähousuilija ja kieltämättä myös himotestailija ilmoittautuu joukkoon!:) käväsin tuossa maaliskuisten odotusryhmässä pyörähtämässä mutta valitettavasti se reissu oli turhan lyhyt ja loppuki oli surullinen:( mutta nyt taas uuella innolla oottamaan että millon vois alkaa taas tikkuja uittamaan.. tänään dpo2 luultavimminki ja kaapissa oottaa ihan vaan "pari" tikkua että pääsis kastautuun :whistle::ROFLMAO:
kolmatta kuumeillaan ja yk 3 mutta oon aika kovasti "mullehetikaikki"-tyyppiä:LOL:
onnea kaikille plussanneille ja tsempit piinailijoille!(y)
 
Pionii ja MiNalo, paljon peukkuja! Jaksuja ultraan asti ja hyviä kuulumisia odottaen :)

Hmm pitäsköhä iskeä nää olot ihan huvikseen tonne piinaketjuun vaikkei mitää piinattavaa olekaan. Olis vaan jännä katsoa tunteeko tosiaan näin ikäloppuna toisin kuin esimerkiksi nuorena :D

Peukut aamun testaajille!
 
  • Tykkää
Reactions: MiNalo
Huomenta :)

RFSU:n liuska tehty tänäkin aamuna, viiva selkeästi tummempi, mutta edelleen haamulainen, väriä kuitenkin on. Taas alkoi piirtyä jo samantien, kun testikin oli vielä märkä :)

Pregcheck liuska näyttää vain mitätöntä roskishaamua, superhaamua... Hmm... :(

P.s kuvaa en saa edelleenkään koneelle, kokeilen myöhemmin näitä asetuksia katsoa...

Tsemppiä kaikille kuumeilijoille.

t. Neljänruusu, kp 32/28.
 
  • Tykkää
Reactions: mimmi92 ja Hope_
Hienoja viivoja pionii, melinda ja MiNalo!!

Mie sain ovistestiin aivan hienon viivan, mutta tuli tosi hittaasti. Ja tulehustissi on aivan SAIRAAN kipeä imettäessä. Ei mulla muuta.

Tammityttö vieläkö sie imetät? Ihan vain uteliaisuuttani kyselen :)
 
Hurjasti onnea plussanneille :)

Itsellä ollut vähän taas malttamaton ja vähän surullinenkin fiilis.
Ei millään malttais odottaa ovis ajankohtaa ja sen jälkeenhän se alkaa se testailun riemu :ROFLMAO:
Toisaalta sitten taas tossa meinas alkaa tulla päälle taas se fiilis, että miksi me ei saada omaa nyyttiä :(
Nyt on kuitenkin ajateltava, että tää kierto lähtee monellakin tapaa eri tilanteesta nyt liikenteeseen ja toivoa vain, että lääkkeistä ja greippimehusta ja kaikista muista taioista olis vihdoin apuja ja ihme tapahtuisi.
Toisaalta sitten mietin sitäkin, että entäs jos testiin tulee taas plussa, niin siitäkös se stressi alkaa, kun pelkää että taas menee kesken.
Itkuhan siinä tuli, kun päästi ajatukset laukkamaan, että entäs jos kuitenkin vihdoinkin kaikki menisi hyvin ja meillä olisi ensi keväänä paljon toivottu ihme edessämme.
Mutta pakko vaan koota ajatukset ja elää vain tätä hetkeä ja toivoa parasta peläten pahinta.
 
dpo 4 ja himoittaa testaus :cautious::whistle: postissa oottais taas kokoelma testejä ala ebay.
(tissipinkeys hävis mutta etovuus tuli tilalle...)

Mitenkä on kokeneemmat mietin tota ovistestiä pinkki kantaista.
Voiko olla että siinä ite testissä ei oo väriainetta tarpeeks et se värjäis sen testin= antais tulosta?

Meinaan ku eilen huvikseen uittelin ja totaali blancoa näytti. Niin se lähti hyyvin hitaasti se väriaine liikkumaan ja hyyvin haileana. Toisin kun esim promatrixissa ja tai rfsu:n ovistesteissä. Sitä väriainetta on ollut reippaasti liikkeelle lähtiessä ja se on ollut tummempaa.
 
Hope ja wolt, teidän testejä sitten seuraavaksi kuumeisesti vuotellaan! (y)(y)

Täällä kp3 ja vuotaa kun härän kurkusta. Ei oo ihan normaalia miulle, oiskohan joku varhainen km, kun se yks haamulainenkin oli...?

No, loppus jo ni pääsis uuteen yritykseen :)
 
  • Tykkää
Reactions: Hope_
Ääh, Clearblue Plus testi tehtynä, nega, ainakin minun silmään. Olin jossain kulmassa näkevinään jotain, mutta negaksi tulkitsin ja varmasti se sitä olikin. RFSU on siis ainut, johon olen viivat saanut :( Pregcheck edelleen vaan roskishaamuja tyrkkii (I know, ei pitäisi tutkailla niitä enää testiajan umpeuduttua)!, punertavia sellaisia...

Eikai tässä auta muu, kun aamulla kokeilla taas uusiksi. Hieman turhauttavaa.

Onko kenelläkään tietoa, että onko terveskeskuksissa kuinka suuria eroja sen suhteen, ottavatko verikokeita jos kuukautiset vaikka viikon-pari myöhässä, tai siis kuinka pian suostuvat ottamaan? Enpä yhdessäkään raskaudessa ole moiseen joutunut.

Oireita voisin myös listata, kuviteltuja tai oikeita:

- alavatsakivut (kuukautiskramppien tyyliset kivut, alkoivat päivää-paria ennen odotettuja kuukautisia, eli viime vkl tienoilla).
- huimaus
- huono olo AAMULLA (nyt vain eilen ja tänään havaitsin, tiedätte tunteen kun tuntuu että pala nousee kurkkuun ja joutuu nieleksimään, ettei laatta lennä).
- repäisykivut mm. yskiessä
- rinnat arat SIVUILTA(?), nännit huomattavasti aremmat (uusi juttu, JOS raskaana olisin, en muista aiempien kohdalla moista).

Onko kukaan muuten kuullut, että voisiko virtsaputkentulehdus (virtsatieninfektio kai oikealta nimeltään) aiheuttaa kuukautisten poisjäännin? Koitin googletella ja löysin vain tietoa, joka puhuisi tätä vastaan. Minulla siis oli ja meni tuo tulehdus, kotikonsteilla, paljon puolukkamehua ja c-vitamiinia.

Kuolemahan tässä tulee näitä pähkäillessä... Onneksi en ole ainoa.

*muoks* oirelistaan...
 
Ihania plussia tänne ilmestynyt! Tarrasukkia plussaajille!

).( Nyt dpo9 ja ihan outo olo. Tissit on yleensä tähän aikaan ennen menkkoja arat. Nyt ei mitään tuntemuksia. Olen ollut flunssassa ja antibioottikuurilla, joten toiveet tärpistä on kyllä olemattomat. Aamulla piti kuitenkin omaa tyhmyyttään uittaa pc. Ja härski viivanpaikka sieltä tietenkin ilmestyi. http://aijaa.com/6SVfRx
 

Yhteistyössä