Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

http://aijaa.com/lsOlPE, ylemmässä itse näen kyllä viivan, kuvassakin, mutta luonnossa taas vaihteeksi selvemmin. En voi kuvata testiä suorassa valossa koska häikäisee vähemmänkin häivähdyksen viisasta pois. Tein kaksi pc:tä samasta pissasta, kumpaankin tuli haamu... Tässä kuvat vain yhdestä testistä, ku ikäväkseni nirhaisin toisen testin pintaa ja meni niin suttuiseksi ettei järkeä yrittääkkään kuvata...
 
Maradoona, mä testasin ekaksi tuommoisella samannäköisellä liuskatestillä ja sen jälkeen apteekin omalla. Saman näköinen viiva (mulla oli epäselvää onko haamu vai vaan viivanpaikka) tuli reilusti testiajan jälkeen kumpaseenkin, nyt on kivasti vahvistunut ja viiva tulee jo testiajan sisällä. Eli mun mielestä näyttäis kovasti plussalle ;)
 
  • Tykkää
Reactions: Maradoona
Kiitos onnitteluista :) pitänee huomen aamulla testaa uusiks ja kattoo mitä se kertoo.. vähän epäuskonen olo vielä :cautious::LOL:
Ja digi piti jo käydä hakemas kun mies uskoo ennemmin sitä kun jotain viivoja :ROFLMAO: sekin vois ehkä näyttää jo huomenna..?

Kismett pahoittelut menkoista :(
Neljänruusu selvä haamu näkyy!!
 
neljanruusu? kylla mina jotain erotan, tosin en ole varista varma. Toivottavasti se viiva siita vahvistuu! Itse en valitettavasti noihin liuskatesteihin usko kun vasta sitten kun kunnolla nakyy varia kun viime kierrossa naytti vahvaa viivanpaikka itsellani :S
 
Jotenkin sitä haluis niiiin uskoa että tuo viiva tosta vahvistuu... Kuitenkin samalla tiedän, että pc antaa noita vääriä viivoja (viivanpaikkoja) toisinaan, mutta sitten taas toivo herää siksi kun oon tommosen saanu nyt kaikkiin liuskoihin mitä oon tehnyt viimeisen parin päivän aikana... Siis nuo selkeämmät viivat. Viivanpaikkoja en oo ennen tällä kameralla ainakaan saanut taltioitua noin(kaan) selvästi.

Tiedän, tiedän... Ei auta kun odotella ja katsoa mitä käy...
 
Millaisia kokemuksia teillä himotestaajilla on, jääkö pregcheckin liuskaan viivanpaikka näkyviin vielä kuivumisen jälkeen? Nyt on dpo 11, eikä testiajan sisään (5min) näkynyt mitään. Kymmenen minuutin kohdalla olin näkevinäni jotain, ehkä viivanpaikan? Testaamisesta on nyt kaksi tuntia, ja vilkaistessani näkyi taas jotain. En tiedä onko viivassa väriä, mutta jotain siinä on näkyvissä (hyvässä valossa käännellessä...)

Ajattelin, että jos täällä ei tiedetä vastausta, niin ei missään!
 
Mä alan kanssa noiden pc tikkujen kanssa olee sitä mieltä että viivanpaikkaa antaa. Ja ihan alkuraskaudessa pc viiva muodostuu aika hitaasti. Kun viikkoja enemmän niin alkaa näkyy heti. Testasin viime raskaudessa sillä.

Mutta mihinkäs himotestaaja karvoistaan pääsee. Tarttui pc paketti kaupasta mukaan ja pitihän se testaa. :)
http://aijaa.com/Go6yXj
Ja kuivahtaneena http://aijaa.com/niQkYg
Dposta ei oikeastaan mitään käryä ja raskauden mahdollisuus aika hatara mutta pieni mahdollisuus on. Sitä kuuluisaa viivanpaikkaa kyllä veikkaan enemmän.
 
  • Tykkää
Reactions: Tiuhti83

Yhteistyössä