Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Täälläkin välillä pohdittu miltä näyttää ovistesti jos on raskaana, niin tässä laimeasta lirusta tehty ovistesti ja r-testi dpo15 :) en ole kyllä näin vahvaa viivaa saanut ikinä ovistestiin, eli sen suhteen kyllä jotain kertoo :DIMG_20180406_111450.jpg
 
  • Tykkää
Reactions: Tirppaa-
Nyt uskoa koetellaan.. tein eileen iltapisusta rfsun liuskasta haamun ja myöhemmin illalla 3h pidätyksestä tämän: https://aijaa.com/sbWlkV
Kuitenki nyt päivällä CB digiin tuli "ei raskaana"?? o_O
Kyllä siellä haamu on, digi näytti aikanaan mulla ainakin ”raskaana 1-2” iltapissasta vasta vaikka aamu yleisesti pitäs olla paras testiaika.
Samoin liuskoihin parhaat viivat tuli aina illalla.
Onko sulla mikä dpo menossa?
 
(Ei välttämättä kuulu tänne)
Milloin kannattaa tehdä testi oletetun kiinnittymisvuodon jälkeen?
Mun kokemuksen mukaan 3vrk päästä. Mulla ei ole koskaan tullut veristä vuotoa, mutta ollut jokaisesta selkeitä kipuja ja muuta vuotoa juuri niillä kohdin ja siitä 3vrk päästä olen itse saanut hailuran haamun. Toki tämäkin takuulla yksilöllistä miten alkaa näkyä testissä jos on onnistunut, mutta 3vrk vähintään kannattaa oottaa.:)
 
Laitetaanpa tännekin.
dpo12, sama One Stepin halpistesti eri muokkauksin:
http://aijaa.com/BjEtAJ
https://aijaa.com/myuJlJ
Testiajalla paljain silmin näkyvää värillistä hailuraa, mutta kuvissa ei tahdo näkyä...
Hämmentää se, että viikonloppuna sain myös hyvin hailua haamua samanmerkkiseen testiin mutta eilen tuli puhdasta valkoista vaan kahteen testiin.
Mulla pc anto selkeää haamua dpo10 ja one stepin 10mIU anto ihan epämääräistä ennemmin viivanpaikaksi tulkittavaa viivaa. Sinuna kävisin ostamassa yhen paketin pc:n liuskoja ja kattoisin mitä näyttää. Ja kandee testata illalla jos sulla on iltaisin pitempää väliä pissalla käymisen kanssa.
Mä en oo koskaan saanu varhaisessa vaiheessa aamulirusta järkeviä tuloksia verrattuna iltaan.:)
 
Kannattaa tehdä erimerkkinen testi (25miu). One stepin testeistä olen kuullut aika paljon huonoa. Noi herkimmät antaa tosi helposti jotakin viivaa, mutta kyllä tuo haamulta näyttää:)!
Mulla aikoinaan se kokemus, että noilla ei saanu mitään aikaseks aikasilla dpo:lla vaikka muut näytti jo selkeestä haamua. Pitäisin ite lupaavana merkkinä. Peukut pysyyyn sulle :)
 
  • Tykkää
Reactions: tofu_

Yhteistyössä