Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Kävin eilen veritestissä neuvola määräs mut siihen. Ei ollut raskaushormoonia juurikaan veressä. Neuvola täti sanoi kun tänään soitin hänelle et mulla oli varmaan varhainen keskenmeno. Kun testissä oli haamua. Tissit vielä turvonnut, pahoinvointia, pääkipua, maha turvoksissa, ihottumaa naamassa jne. Neuvola täti sanoi et jos oireet ei helpota kahden viikon sisään niin sit lääkäriin. Tein tänään vielä rfsu n raskaustestin ja siihen tuli punertava hailakka haamu joka jäi testiin. Kyl ne testit on sit huonoja. Ellei mulla ole raskaushormoonia alkanut nouseen mitä epäilen vahvasti. Tai sit testi voi haamuilla vielä vähän aikaa.
 
Onnea plussanneille! <3 On noi oikeat plussat vaan aina niin ihania.

Mietintään tässä mun tikku. Toiveita herää, dpo 9. Tää tuli heti muutaman minuutin sisällä ja on vieläkin näkyvillä tikussa kuivuttuaan. Heikommin tosin kuin tässä. Kyseessä on Rfsu:n puikkotesti.

2A784718-563B-4863-8BD6-EE8172097FF2.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
@Memme2 Tuo taitaa olla apteekin ultra, en näe punaväriä ainakaan omalta näytöltä, että sen perusteella viivanpaikka. Jos on sama testi kuin ultra, niin se on mestari antamaan hupiviivoja. Oikean haamun kyllä näyttää ajoissa, mutta noita tulkinnanvaraisia harmaita viivoja on antanut usealle.
 
Mun mielestä ihan selvä!
Voi kiitos, ihanasti oot varma! :) Mulla on vaan miljoona väärää viivaa takana ja oon nyt viimeinkin oppinut edes vähän maltilliseksi. Sit kun se digi antaa plussan, mä oon raskaana. Ilmeisesti mulla nousee vaan aika hitaasti raskaushormoni, kun en useinkaan digiin asti pääse. Mut nyt vaan sit rauhassa odotellaan. Yeah right.. :)
 
03660CAE-16A5-461C-8A38-E241575E2EBC.jpeg
Täällä taas ”uusi” himotestailija.. Taustoja sen verran että yritystä takana vajaa vuosi. Yks varhanen km pari kk sitten. Söin juuri terolut kuurin tupla-annoksella eikä vuotoa näy (7 pvä viimesestä pilleristä).
Kertokaapa nyt, onko tuo viivanpaikka vai mikä.. Kuva otettu hieman testiajan jälkeen ja testi apteekin oma. Ja tuo viiva tai mikä onkaa niin tuli noin 10min testin tekemisen jälkeen.. niin ja päiväpissasta tehty.
 
Pitkästä aikaa kirjoittelen tänne. Oli muutama kierto, että en juuri testaillut ja ei sitten tullut palstailtuakaan.

Mahassa menkkamainen tunne, nännit pirun kipeet ja palelee kamalasti. Tältä (https://aijaa.com/SCZG4S) näytti testi hieman testiajan jälkeen ja luonnossa olin näkevinäni jotain punertavan kaltaista viivanhailuraa. Taitaa olla taas toiveajattelua :p
 
@Palleroita @peanut_butter
Tais olla vaan sitä toiveajattelua. :p Ihan valkosia nää testit on https://aijaa.com/4aP76K :cautious:

Ois vielä yks digi kaapissa, mutta teen sen sitten jos menkat ei alakkaan. Keskiviikkona söin viimesen teron, niin tänään tai huomenna pitäis alkaa. :alien:

MUOKS:
Mitä ihmettä! Tilasin ensi kiertoon clearbluen digitaalisia dual hormone ovistestejä ja eilen sitten halusin testata. Sain tyhjän palluran. Nyt sitten äskettäin kokeilin ja sain vilkkuvan hymynaaman https://aijaa.com/6vgMzy o_O En nyt ihan voi käsittää jos kerran menkkojen pitäisi olla alkamaisillaan ja teroluteja syönyt ja ne kai estävät ovulaatiota enää samassa kierrossa tapahtuvan? Onko kenelläkään kokemusta tuosta testistä? Onko ihan susipaska vai oonko oikeasti vielä mahdollisesti ovuloimassa. Himot on kyllä päällä ja nännit on kipeät edelleen. :p Tässä vielä ohje siihen testiin: https://www.raskauskeiju.fi/prospercart/pdf/Clearblue-dual-digital-ovulaatiotesti-ohjeet.pdf
 
Viimeksi muokattu:
Eikö tuo vilkkuva hymynaama merkitse estrogeenitason nousua?
Nuo Onestepit kyllä on merkillisiä testejä. Joillakin näyttää plussat ilman epäilyksen häivää dpo 10, eikä toisilla turhia viivanpaikkoja edes niiden toiveissa ja joillakin ne ei näytä sitten millään edes haamua rv 4+5.
 

Yhteistyössä