Joulukuun pikkuiset ihmeet 2017

Heippa! Uusi plussailija liittyy joukkoon :) olen 26v ja meillä on entuudestaan kaksi tyttöä, -14&-16. Nyt pissitty ylläriplussa tikkuun ja tänään omien laskujen mukaan ehkäpä vasta 4+0. Varovasti toki mukaan, mitä vain voi käydä, mut nii kauan nautitaan kun aihetta on :) jos tuollainen salainen fb ryhmä on olemassa sinne mielelläni liittyisin?! Toki jos on niin ettei muille näy kuin jäsenille, koska niin alussa ollaan, että "anonyyminä" haluan vielä toistaiseksi olla. Ihanaa odotusta kaikille ja iloisin mielin kohti joulukuuta. Pahoittelut kaikille ikäviä kokeneille :(
 
Heips.
Ilmoittaudun minäkin tänne. Aattovauvaa odotetaan la. 24.12 oma ikä 37v. Varovaisesti innoissaan, koin marraskuussa keskeytyneen keskenmenon ja se jätti pienen pelon mieleen. Positiivisin mielin kuitenkin odotellaan. Ihanaa että talvessakin on nyt jotain odotettavaa. :D olen niin kesäihminen, että talvella yleensä vain lasken päiviä kesään. :D
 
Varovaisesti liityn taustalle hengailemaan, listoille en vielä halua. Facebook ryhmään mielellään liityn myös jos kaikki jatkuu hyvin, eilen siis tehty haalea plussa kp28.. ja kp 27... ja kp 26 :D Vähän hämilään kun yk1 vasta, ja epäusko että vois heti tärpätä.
Täytyy varmaan vielä digi tehdä lähipäivinä jos ei menkat ala.

Ja neljäs lapsi olisi siis tulossa, ja kaiken sujuessa hyvin LA olisi joulukuun 27 päivä :love:
 
Onnea ja tervetuloa uusille! :)

Pahoittelut @Rarity :(

Aika menee hitaasti, tosin enää reilu 2 viikkoa neuvolaan (rv 8+2) sen jälkeen voisikin kaivaa kotidopplerin esiin ja yrittää, jos löytyisi sydänäänet, viimeksi kuului kylläkin vasta 10+0, mutta eipä siihenkään loppujen lopuksi kovin pitkä aika ole :)
On kyllä niin omituisen hyvä olo, vaikuttaakohan imetys jotenkin lieventävästi raskausoireisiin?

Mimmi rv 6+1
 
Minusta tuntuu että kaikki oireet ovat lähteneet :( Ei ole enää pahoinvointia tai kipuja. Ei väsytä. Piti tehdä digi huomenna mutta en taida jaksaa vaivautua. Näyttää kuitenkin 2-3 ja sitten pitää masistella ja ostaa toinen ja odottaa että sen viitsii tehdä. Kai tämä osaa mennä kesken ilman digejäkin. Taidan jättää lounaan väliin ja katsoa tuleeko edes yhtään huono olo. :cautious:
 
Kuuden testin jälkeen ehkä uskallan liittyä mukaan keskusteluun :D Sunnuntaina saatiin ne kaks maagista viivaa testiin vuoden yrityksen jälkeen. Tässä kierrossa apuna oli bemfola pistokset. Tää kiero oli ihan katastrofi ja ajatukset oltiin jo suunnattu inssiin minkä piti olla seuraavasta kierrosta. Ollaan ihan sekaisin onnesta vaikka toki pelottaa et kaikki ei mee hyvin.

LA ois omien laskujen mukaan 24.12. mutta varmaan vielä tosta muuttuu tän oudon kierron takia. Meidän perheeseen kuuluu mun kaksi lasta ja mies, jolle tää tuleva ois nyt sit ensimmäinen.

Oireita tuntuu olevan yllättävän paljon ja tänä aamuna oksensin ekaa kertaa. Mielialat heittelee kivasti ja väsyttää koko ajan.

Eli siis tiivistettynä oon 25v, kolmas lapsi ja la 24.12 :D

Mites se fb ryhmään liittyminen menee?

Pepino rv 4+2
 
  • Tykkää
Reactions: Sniff ja mimmi92
Heippa kaikille uusille :)

Täällä 6+1 tai jotain... Tänään ollut ihan karmiva nälkä koko ajan. o_O Koko ajan pitää työntää rusinoita, jugurttia tms. kurkusta alas, ja hetken päästä taas alkaa maha murista. Teen istumatyötä, ei tule luonnostaan kyllä kulutettua :D

Mullakin on ollut maha kovalla. Yritän syödän paljon hedelmiä/hedelmäsoseita sekä kasviksia ja juoda paljon vettä. Kahvi auttaa aamulla :LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: Äitirouva M
Minusta tuntuu että kaikki oireet ovat lähteneet :( Ei ole enää pahoinvointia tai kipuja. Ei väsytä. Piti tehdä digi huomenna mutta en taida jaksaa vaivautua. Näyttää kuitenkin 2-3 ja sitten pitää masistella ja ostaa toinen ja odottaa että sen viitsii tehdä. Kai tämä osaa mennä kesken ilman digejäkin. Taidan jättää lounaan väliin ja katsoa tuleeko edes yhtään huono olo. :cautious:

@Fritang Taitaapa meillä olla saman päivänä ultra, vaikkakin voi olla et käyn vielä tässä välissä tsekkaa onko mitään edistystä tapahtunu.. Oon kyl ihan mahoton, onneks taloudellinen tilanne mahdollistaa tälläsen hulluuden mut vois ne rahat muutenki käyttää..

Ehkä nuo oireiden vähyys johtuu vaan siitä et kroppa tottuu välillä hormoonien nousuun.. toivotaan parasta

Tervetuloa kaikille uusille!

Vihersmoothie 5+2
 
Mut saa poistaa listalta.
Osanotot. :( Ja jaksamista.

Meillä siis kyseessä tosiaan ensimmäinen lapsi ja kaikki on jotenkin kauhean jännää ja uutta.

Me pohdittiin tota varhaisultraa, että varataanko se vai odotetaanko sinne myöhemmäksi ja kyllä se nyt sitte kuitenkin varattiin.
Siihen on kolme pitkää viikkoa, sillon ollaan viikoilla 7+5.
Miten ihmeessä tässä malttaa odottaa.

Oireita tällä hetkellä on tuo pöntön halailu.
Onneks pahoinvointi aika hyvin helpottaa sillä, että syö jotain pientä aina välillä.
Turvotus on myös suureellista, vaikka nyt ollaan vasta viikolla 4+6, niin näytän siltä kun viikkoja olis paljon enemmän.

Onneks sattui talviloma just tälle viikolle, nii saa totuttautua raskauteen rauhassa.

Amanda 4+6
 
Onko kukaan käynyt/menossa Tampereella tuohon varhaisultraan? Missä? Hinta? Kokemus?
En ole sellaisessa käynyt aikaisemmista kahdesta raskaudesta, mutta jotenkin tekisi nyt mieli mennä...
En tiedä oletko jo saanut vastausta mutta Fertinovalla tms kävin pari vuotta sitten, maksoi muistaakseni 90 euroa. Jos vain viitsii ajaa Lahteen saakka niin sielläkin on hyvä klinikka, ne tekee puolivälissä raskautta ihan niitä 3 vai 4D-ultrauksia josta saa mukaan kuvia ja videokuvaa tikulle, hinta 120e.
 
Tänään ollut aika mälsä päivä, alaselkä särkee aivan sairaasti :( lisäksi ollut kuvottavaa oloa. Rinnat ei enää kovinkaan arat ja parina päivänä ollut sellaista vaaleanrusehtavaa ja tosi niukkaa vuotoa. Palelee kamalasti. Pelkään nyt jotain tuulimunaa tai keskenmenoa, niin aikaistin ultraa viikolla ja menen sinne jo nyt pe.

Hyrräpää rv 6+
 
Onko muut käynyt jo varhaisultrassa? :) mä kävin tänään, aikalailla niillä viikoilla kun ajattelinkin ja siellä se sydän sykki kovaa vauhtia :) mullakin oireiden määrä vaihtelee tosi paljon, mutta kai se on jo uskottava että jotain masussa kasvaa. Vähän rauhallisempi olo kun näki että kaikki ok :)
 

Yhteistyössä