Kertokaa miksi yh-äiti ei kelpaa...

Viestiketju alueella 'Isät' , aloittaja äityli72, 30.01.2007.

 1. Marmeladi

  Marmeladi Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.09.2007
  Viestejä:
  830
  Saadut tykkäykset:
  0
  Luulempa että siinä vaiheessa kun rakastuu, sillä ei ole mitään merkitystä onko toisella lapsia vaiko ei ja onko varakas vaiko ei.
   
  #151
 2. Marmeladi

  Marmeladi Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.09.2007
  Viestejä:
  830
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huumorin kukka se kaunein kukka :LOL:
   
  #152
 3. TimoTeus

  TimoTeus Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2008
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen tapaillut yksinhuoltajia, en tuomitse enkä selittele, laitanpa vain muutamia huomioita (en ole ketään lapsen vuoksi jättänyt/metsästänyt):

  +Kuten edellä joku mainitsikin, ns. hengailuvaihe jää lyhyemmäksi (eli voi olla negatiivistakin, makuasioita)
  - Yliherkkyys tietyille kommenteille, aina ei jaksa varoa puheitaan
  +kypsyys, vastuu kasvattaa ja auttaa ymmärtämään, että elämässä on oikeasti velvoitteita, joita ei voi paeta
  - Tietynlainen ylimielisyys, jos ei ole lasta, ei ole elänyt :whistle:

  Huom! kokemukset piiitkältä ajanjaksolta ja eivätkä kerro yhdestä ihmisestä :snotty:
   
  #153
 4. merkkari

  merkkari Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2008
  Viestejä:
  147
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mä myönnän, että jos olisin lapseton sinkku ja tutustuisin mieheen, joka kertois olevan 4 lapsen yh, niin ellei tyyppi olisi jotain aivan uskomatonta, ajattelisin luultavasti löytäväni elämänkumppanin hieman helpommallakin, kuin hyppäämällä 4 lapsen äitipuoleksi. Rajottaahan lapset tutustumista, yhteistä aikaa jne... Ei kukaan voi väittää, että tällaisessa suhtessa aikuisilla on yhtä paljon aikaa keskenään kuin ilman lapsia tai sen yhdenkahden lapsen kanssa.

  Eri juttu varmastikin, jos 4 lapsen yh etsii hieman elämänkokemusta omaavaa ihmistä, jolla ei ole mahdoton kuume omiin lapsiin tai jos lapset on jo isompia tms.
   
  #154
 5. tiituli

  tiituli Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  653
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mun mies halus mut, vaikka mulla oli 3 lasta, nyt ollaan oltu 5v yhdessä ja 1v5kk naimisissa ja meillä on yhteinen muksu.
   
  #155
 6. Mun käsitys muuttui todenteolla tässä vähän aikaa sitten :eek: Mä kun luulin et kaikki miehet ovat sikoja,mut täältähän Suomenmaasta löyty vielä se oma ihana kulta,joka hyväksyy mun koko paketin :heart: Ajattelin aluksi etten kelpaa ku on jo itsellä kolme mukulaa,mutta niin se elämä vaan vie... ( miehen luo ) Välimatkakaan ei kuitenkaan päätä huimaa,muutaku iltaisin,kun menee yksin nukkumaan :D
   
  #156
 7. tiituli

  tiituli Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  653
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä mut ainakin huoli, mulla oli 3 lasta, iät silloin 11v, 9v ja 5v. nyt ollaan oltu yhdessä 6v ja naimisissa 2v ja on yhteinen 4v.
   
  #157
 8. Knakkerton

  Knakkerton Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.09.2009
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse menin lapsettomana naimisiin yh:n kanssa (hänellä edellisestä liitosta poika), nyt meillä yhteinen 4-vuotias lapsi. Matkan varrella on ollut monenlaisia ongelmia (en erittele tässä niitä tarkemmin). Oikeastaan kadun valintaani (en kadu yhteistä lastamme, rakastan häntä yli kaiken!), mutta rehellisesti sanottuna jos olisin ymmärtänyt ne ongelmat jotka ovat pysyviä uusioperheessä vuodesta toiseen, olisin valinnut toisin. Jokainen tekee omat valintansa/virheensä ja vastaa niistä, niin minäkin...
   
  #158
 9. vöksy

  vöksy Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2008
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eihän tässä auta muuta kun naurahtaa näille jutuille. :LOL: mehän kuolemme piakkoin sukupuuttoon näiden ajatusten ohella :LOL: itse olen 2.v lapsen äiti ja isä mennyt menojaan jo ennen lapsen syntymää. Ymmärrän itsekin sinkku miehien näkökannan mutta se kertoo puhtaasti vain siitä että oli kyse 20v miehestä tai 40v mies ei ole kypsä ajattelemaan asioita. Jos miehen silmissä pyörii vain lapsettoman naisen alapää niin mikä se arvostus on silloin sitä naista kohtaan? voi älkää yh-mammat lannistuko maailmassa on paljon semmoisia miehiä jotka ovat oikeasti ihania. Jos mies rakastaa sinua hän rakastaa myös lastasi vaikka ei olisi omakaan, te äidit ja lapset olette yhtä pakkausta vaikka napanuori onkin irti. Olen itse nuori äiti ja minun avopuolisoni rakastaa kyllä lastani ihan kun omaansa. Eikä minulla ollut koskaan yh-mammana sellainen olo että parisuhde elämäni on tuhoon tuomittu loppuelämäkseni lapseni takia. Siispä yh-mammat odottavan aika on pitkä mutta se odotus kyllä lopulta palkitseen ja ruhtinaallisesti! ;)
   
  #159
 10. ccc

  ccc Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2010
  Viestejä:
  1 252
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kelpaa ja kelpasi. nykyinen vaimo oli ennen yh
   
  #160
 11. suski90

  suski90 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2011
  Viestejä:
  863
  Saadut tykkäykset:
  5
  Mä oon raakasti sitä mieltä, että että jokainen mies on kusipää. (sori.) Oon nähny tarpeeks, ku oma isä on täyspaska, lastenhakkaaja. Ja mun eksä (jonka kanssa 2-vee lapsi, ja toinen tulossa) on naistenpilkkaaja kusipää. Ainoot ihanat miehet on mun kaks pikku poikaa, toinen vasta masussa <3 nimim. miehiä vihaava :stick:
  btw, enkä oo mikään pimee bimbo, löysäreikäinen kusipää, vaan muutaman miehen "märkä uni" :p
  On mulle niitä ehotuksia kuulkaas tullu ihan parikymppisiltä "pikkupojilta" ,jotka ulkonäöltään kommeita, luonteiltaan ihania. mutta pentuja.. Ettäs sen tiedätte, te jotka epäilette, että saako yh-äidit munaa vai ei:kieh:
  Niinhän tuo eksäki kehtas väittää etten koskaan sais huomiota miesrintamalta, vaan toisimpa kävi, ja niinhän tuo eksä on yrittäny hypätä mun vällyjen väliin muutamaan otteeseen, tais olla mustasukkasuutta ;) :whistle:
   
  #161
  Viimeksi muokattu: 10.03.2011
 12. ihme otus

  ihme otus Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2012
  Viestejä:
  269
  Saadut tykkäykset:
  1
  Olipas aika moinen ketju mutta oli pakko laittaa tänne että mulla oli eron jälkeen "yh"-äitinä (yhteishuoltajuusäitinä :D) 2 lasta eikä kovinkaan hyvä taloudellinen tilanne mutta miehiä olis lapannut ovista ja ikkunoista. Ja osa oli ihan tosimielelläkin ja olivat niin loukkaantuneita kun sanoin että kun olen just eronnu et keskityn nyt lapsiin et ei kuule mikään vakava suhde just nyt kiinnosta. Enkä tajua mitä pahaa siinä on sanoa että on hoito, voihan sitä pitää miespuolisiakin hoitoja jos tosiaan ei mitään suhdetta halua vaan ihan yksinkin viihtyy jonkin aikaa :D

  et kyllä ne miehet vaikutti paljon epätoivosemmilta kuin tämä "yh". Totuus on että jos nainen on hyvännäköinen ja hyvä kroppainen, hauska, fiksu, hyvä sängyssä ja osaa kaikki temput niin ei siinä pari kakaraa yleensä menoa haittaa ;)

  Ja ymmärrän sinkkunaisia ja miehiä jotka ei mihinkään uusperhekuvioihin halua sotkeutua, kun ei omia lapsiakaan kerran ole. Mutta se rakkaus on kumma juttu, se ei katso ikää eikä lasten lukumäärää vaan ihan muita asioita.
   
  #162
 13. suskijaperhe

  suskijaperhe Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2011
  Viestejä:
  809
  Saadut tykkäykset:
  1
  itselläni oli ennestään kolme lasta, en ole kaunis.. ja silti tutustuin aivan upeaan, itseäni nuorempaan lapsettomaan
  mieheen. sanoin että lapsillani sitten on isä mukana elämässään ja siitä on turha kitistä. ovat nyttemmin miehet ystävystyneet, jopa käyvät yhdessä viihteellä ajan salliessa. ei meillä ainakaan ole ongelmia ollut siinä, kenen pussista lasten menoja maksetaan. nyt on yhteinen lapsi tulossa, isommat sisarukset odottavat innolla vauvaa paijattavakseen.. ja heidän isänsä lupautui tulemaan vaikka yöllä lasten kanssa, kun lähtö sairaalaan koittaa. minulle ei olisi ollut ongelma jos miehellä olisi ollut myös lapsia. tykkään lapsista kovasti, olivat omia tai ei.. uskon että tämä asia on ihmisistä kiinni, kaikki eivät halua/voi aloittaa suhdetta yh:n kanssa, jotkut voivat. olemme erilaisia ja hyvä niin
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #163
 14. Aries 78

  Aries 78 Vieras

  Ite olen yh-iskä ja alusta asti oli selvää etten alkaisi naisen kanssa jolla ei itsellä ole lapsia. Nyt tapailen yhden nuoren yh-äidin kanssa.
   
  #164
 15. Kärsimätön odottaja

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  151
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tähänkin asiaan on helppo vastaus.
  Miksi kukaan, kenellä on lapsia, etsii edes ihmistä kenellä ei niitä ole?
  Miksi ei suoraan etsi sitten yh. isää/viikonloppu isää? HELPOMPAA?!
  Kumpikin ymmärtää toisiansa eikä tule komplikaatioita.
   
  #165
 16. Tiukun äiti

  Tiukun äiti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2008
  Viestejä:
  1 239
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mä ainakin haaveilen miehestä joka on yh/ viikonloppu isä. :D
  Ja just sen takia, että jotenkin olen ajatellut että mies jolla on itselläkin lapsia ymmärtäis paremmin millaista lasten kanssa eläminen on. :)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #166
 17. sanna251

  sanna251 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2012
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siis samaa mieltä oon aivan täysin, itse jäin yksinhuoltajaksi mieheni kuoltua viime kesänä lapsemme oli tuolloin 1,5 kuukautta vanha..
  kyl tosiaan ärsyttää noin suppee katseiset ihmiset :/.. Nooh. toivottavasti on olemassa sellaisia miehiä vielä jotka eivät ihan noin ajattele, koska kaikki eivät tosiaankaan saa itse valita että ovatko yksinhuoltajia.. Vaan meille joillekin se osa on vaan annettu :((
   
  #167
 18. SPS

  SPS Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2012
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  0
  En minä ainakaan ikinä miettinyt sitä, onko mahdollisella kumppanilla lapsia vai ei. Tietysti jos niitä olisi ollut pikkubussillinen, niin ehkä olisi pitänyt miettiä uudestaan.

  Jokainen voi kuitenkin pidättää itselleen oikeuden muuttaa mieltään. Oma kultani on vannonut, ettei a) mene ikinä naimisiin b) ota miestä jolla on lapsi/lapsia c) hanki omia lapsia

  Toteutuma:
  a) ollaan kihloissa jo, vihille kun ehditään
  b) mulla on yksi edellisestä liitosta
  c) muru on raskaana

  Ja mä olen toistaiseksi yh, kun ei kullan kanssa vielä saman katon alla asuta.
   
  #168
 19. mies mies mies

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2012
  Viestejä:
  88
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos ihminen ei ole kasvanut aikuiseksi, se ei osaa käsitellä YH-ihmistä ja hänen sidettään lapseen ja vanhaan elämään.

  Toisaalta hyvä niin. YH-ihminen tai hänen lapsensa ei tarvitse mitään seikkailijaa elämäänsä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #169
 20. JK-4

  JK-4 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siinä voip käyvä niin, jotta kun kiinnyt niihin toisen lapsiin ja antaisit vaikka vasemman jalkasi niiden edestä, niin eron tullessa yh-äippä päättääkin että lapsia ei tarvi sitten enää nähdäkään ja minkäs teet, ei niihin mitään oikeuksia olekaan, kun ne ei ole omia.
   
  #170
 21. mies32v

  mies32v Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muutamaa yh äippää tapailleena, lapset ei ikinä ole olleet se kompastuskivi. Vaan ne mammat itte.
   
  #171
 22. pasi42

  pasi42 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2012
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  moi olen vapaa sinkku pasi 42/180/89 ja mukava,avoin hellä tunttelinen erottinen lemppeä otan syliin kainaloon aina pusaan hieron koko vartalon en juo en polta huumorintajuinen en naista lyö iisalmessa asun lapsita pidän 0458889795
   
  #172
 23. Mora85

  Mora85 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2014
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  No itse haluan vielä omia lapsia, kun ei yhtään ole. Haluaisin että nainen olisi samanlainen. Exällä oli lapsi, meni aika lailla KAIKKI hohto seurustelun alku"huumasta" kun pikkupoika ADHD-pärinöissään ravasi kämpässä päivät ja välillä yötkin.
   
  #173
 24. tylyp.

  tylyp. Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2014
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  1
  Koska mies on automaattisesti kusipää. On händellä lapsia tahi ei. Eli...
   
  #174
 25. m4y

  m4y Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  kyllä kelpais....kaikki vapaat yh, viestiä tulemahan! :)
   
  #175
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti