Kesäkuiset 2019

Ääh oikeesti anteeksi että huhuilin uusia ryhmäläisiä:oops:. Faceyhmä on laitettu kiinni, eikä mulla ole valtuuksia lisäillä väkeä ilman, että kaikki jäsenet on yksimielisiä asiasta:unsure:. Siellä oli siis väkeä, jotka olivat sitä mieltä, että toistaiseksi faceryhmä on täysi, kunnes nt ultrat on ohi ja nähdään ketkä kaikki ovat aktiivisesti mukana. Taustailijat poistellaan ryhmästä ja siinä kohtaa uusiakin toki mahtuisi varmasti mukaan. Ymmärrän, jos jäi kakkan maku suuhun ja pahoittelen omalta osaltani. Olette toki myös vapaita perustamaan toisen kesäkuisten faceryhmän halutessanne :love:
 
Olisko muita halukkaita uuteen ryhmään facessa? Voisin tehdä ryhmän, jos kiinnostuneita on useampi.

Mulle tuli tönään iaka nt-ultraan kolmen viikon päähän. Lauantaina söin epähuomiossa creme bonjour tuorejuustoa, kun heidän sivuillaan luki että se on raskausaikana turvallista. Vasta sen jälkeen muistin, että neuvolassa käskettiin välttää tuorejuustoja. :unsure: toivottavasti ei tule mitään, ahdistaa älyttömästi:cry: tänään 9+5
 
Minä en tosiaan viitsinyt ennen ensimmäistä ultraan tuonne facen ryhmään liittyä ja nyt se on myöhäistä, kun ryhmä kiinni. :unsure: Joten @nowayhome jos päätät perustaa uuden ryhmän tulisin mielelläni mukaan. :) Täältä Kaksplussan kautta on tosiaan vähän kökkö kirjoitella..

Onnentyttö 10+2 :love:
 
Heippa, täällä yksi uusi jäsen ryhmään. Viikkoja nyt reilut 8, mutta huomisessa varhaisultrassa selvinnee tarkemmin. Olen vielä kotona esikoisen kanssa, mikä on ihan hyvä, koska koko marraskuu on mennyt sohvan pohjalla, enkä töissä olisi kyllä jaksanut olla. Toivottavasti huono olo helpottaa pian.

Ja pakko kommentoida tuohon faceryhmäpuuhaan... ihmeellisiä sääntöjä tuntuu porukalla olevan: ryhmä suljetaan kun porukkaa alkaa olla ”liikaa”, uusia jäseniä ei enää oteta mukaan ”ennen kuin NT-ultran on ohi”, ja hiljaisempi porukka heitetään sitten pihalle. Kuka määrittää sen, onko joku riittävän aktiivinen?!
Liityin vastaavan ryhmään esikoista odottaessa, mutta koska en ollut ilmeisesti riittävän puhelias ja kertonut riittävästi yksityiskohtaisesti omasta elämästäni, parisuhteen tilasta sun muusta minut heitettiin sieltä pois. Ryhmästä oli ollut paljon apua, ja henkistä tukea, mutten yksinkertaisesti jaksa istua joka päivä naputtamassa kuulumisia. Halusin keksittyä lapseen, en Facebookiin. Eli jos uusi ryhmä perustetaan, niin voisikohan se olla sellainen ettei tämmöistä typerää jaottelua aleta tekemään.
(Ja pahoittelut tästä avautumisesta, tuntuu vaan niin typerältä että joku määrittää sen porukan, joka saa olla mukana ryhmässä ihan vaan perustuen viestien määrään)
 
Heippa!
Saisinko liittyä uuteen facebook-ryhmään, vaikka laskettu aika meneekin juuri ja juuri toukokuun puolelle (30.5). En vaan halunnut ennen nt-ultraa liittyä mihinkään ryhmään, täällä olen kyllä keskusteluja seuraillut aktiivisesti. Olisi kiva päästä juuri perustettuun ryhmään juttelemaan, niin on heti alusta saakka menossa mukana. Toinen lapsi meille olisi tulossa, esikoinen on kohta 4-vuotias.
 
Kylläpä on suppeaa toimintaa eräillä. Täällä ilmotellaan ryhmän olevan täynnä ja vau.fi sivulla siun on pitäny olla aktiivinen foorumin käyttäjä jo ennen raskautta, että pääset ryhmään :’D ehkä ihan hyvä, etten jo heti raskauden alussa liittynyt tuommoseen porukkaan. Laitoin yv, tulisin mielelläni mukaan tähän uuteen, johon kaikki ovat tervetulleita!
 
  • Tykkää
Reactions: Sohfia
Moi!
Tulisin mukaan ryhmään myös. Täällä la 2.6., eli 12+4 tänään. Nt-ultra oli viime viikolla. Tämä on meille kolmas lapsi :love:
Alkuraskaus on ollut aika rankka, ensin piinasi vuodot ja sitten alkoi todella kova 24/7 pahoinvointi. Nyt alkaa pikku hiljaa helpottaa. Laitan viestiä @nowayhome
 
Jes, hieno homma @nowayhome! Kiitos :)
Meillä oli varhaisultra, ja olipa ihana kuulla gynen sanat: ”onneksi olkoon, täällä on yksi elävä sikiö.” Ja sitten vielä nähdä sydämen syke ja se pieni tyyppi:love:. Kaiken pahan olon keskellä nuo sanat tuntui todella lohdullisilta ja ihanilta. Mies ei valitettavasti päässyt mukaan ultraan, mutta minun helpottunut ilme kertoi hänelle paljon. (Oli myös todella helpottavaa kuulla, että sikiöitä oli vain yksi, sillä tuttavapiirissä on meneillään todellinen kaksosbuumi, ja meillä molemmilla on kaksosia suvussa, HUH!! sanon minä :giggle:)
 
Moi. Olisin tosiaan faceryhmään halunnut mukaan, mutta laitoinkin viestiä tuosta uudesta.

Mut saa lisätä tänne myös. Eli Rai-da/la 20.6/8.lapsi/K-PKS

Tosiaan 8. tulossa ja silti tämä on aina yhtä uutta ja ihmeellistä. Pahoinvointia on ollut oksentamiseen asti. Mutta väheni kun vitamiinia vaihdoin. Ensiviikolla on nt-ultra.
 
Hei mahtava juttu että toinenkin fb-ryhmä on perustettu! Olisi niin kiva vaihtaa ajatuksia, täällä ei oikein jaksa kirjoitella samanlailla. Laitoin @nowayhome yv:n! :)

Täällä 11+4 meneillään. Perjantaina on nt-ultra, jee! Hassua miten toisen lapsen kohdalla ei tule stressattua ja murehdittua yhtä paljon. Pahoinvointi on alkanut vähän helpottamaan, vaikka tänäänkin piti kyllä oksentaa. Mutta se etova olo 24/7 on mullakin hävinnyt. Alavatsatuntemuksia on paljon, muistan saman esikoisestakin. Silloin sitä panikoin että varma keskenmeno tms mutta taitaa olla vain kasvukipuja..

Joko moni on kertonut raskaudesta läheisille? :)
 
  • Tykkää
Reactions: Sohfia
Hei mahtava juttu että toinenkin fb-ryhmä on perustettu! Olisi niin kiva vaihtaa ajatuksia, täällä ei oikein jaksa kirjoitella samanlailla. Laitoin @nowayhome yv:n! :)

Täällä 11+4 meneillään. Perjantaina on nt-ultra, jee! Hassua miten toisen lapsen kohdalla ei tule stressattua ja murehdittua yhtä paljon. Pahoinvointi on alkanut vähän helpottamaan, vaikka tänäänkin piti kyllä oksentaa. Mutta se etova olo 24/7 on mullakin hävinnyt. Alavatsatuntemuksia on paljon, muistan saman esikoisestakin. Silloin sitä panikoin että varma keskenmeno tms mutta taitaa olla vain kasvukipuja..

Joko moni on kertonut raskaudesta läheisille? :)
Oi, miten ihana kuulla, että jollain helpottaa jo pahoinvointi. Mua alkaa todella tympiä tämä jatkuva huono olo. Huomaa, että mielikin on ihan maassa kun jatkuvasti heikottaa ja ällöttää. :(

Meillä on myös toinen lapsi tulossa. Sen tosiaan huomaa, että ihan kaikkea tällä kierroksella ei jaksa murehtia, mikä on kyllä hyvä. Aikakin kuluu tällä kertaa paljon nopeammin.

Me ei vielä olla kerrottu oikein kenellekään. Äidille tekisi mieli jo kertoa, ja varmaan seuraavalla kerralla kun nähdään taidan kertoa. Anopille ei vielä viitsi, kun siitä alkaa taas tod.näk hirveä hössötys :D
§
Ja laitoin myös nyt viestiä @nowayhome :)
 
Me ollaan kans ajateltu kertoa jouluna perheelle. Muutama kaveri jo tietää. Mut saa nähdä pysyykö salassa niin kauan, kun on ollut niin huonovointinen. Jos kohta alkais helpottaa ni jaksais paremmin myös "piilotella" asiaa. Nyt kuitenkin jo rv 11+4
 
Onneksi en liittynyt mihinkään ryhmiin, keskiviikkona np-ultrassa todettiin, alkio oli kuollut viikkoja sitten. Sain lääkkeet jotka ei tehonneet ja nyt sitten odotellaan aikaa polille.
Tsemppiä muille jatkoon.
 

Yhteistyössä