Lokakuun lapsoset

1.10.
Hiekkasärkkä79/kolmas/HYS
idipu/29v/ensimmäinen/K-SKS
2.10.
Ebbas-/25/ensimmäinen(set)/TAYS
Tassuttelija/30/ensimmäinen/
3.10.
emilllia/24v/2./K-SKS
Tinnuli/26/ensimmäinen/SATKS

4.10.

5.10.
Tifa/30/toinen/Saksa

6.10.

7.10.
Nerinah/33/toinen

8.10.
Isabella2015/36v/neljäs/KPKS

9.10.
nnipsu!/25/toinen/KHKS

10.10.
ajatuksissa/27/ensimmäinen/?
Tyttti/27/ensimmäinen/EKKS

11.10.
Toteemi85/31/kuudes/KOKS tai KOS

12.10.
Saasnähdä/24/ensimmäinen
Hyppymassu / 23 / ensimmäinen / Tays

13.10. Enisa82/34/viides lapsi/Tays

14.10.
SunSweat28/28/toinen/PPSHP
Elokuuvauva09/30/toinen/TYKS
15.10.

16.10.
Spoke/28/toinen/LPSHP

17.10.

18.10.
KatjaMarika/35/kolmas/SatKS

19.10.

20.10.

21.10.

22.10.

23.10.

24.10.

25.10.

26.10.

27.10.
Smirkkeli/30/ensimmäinen
28.10
Tokoliina/30/ensimmäinen/Phks

29.10

30.10

31.10

Lisäsin itseni takaisin listoille, kun olin jostain syystä tipahtanut pois. Kaikki on nyt todellisempaa, kävin aamulla niskapoimu-ultrassa ja kaikki hyvin <3 Uskomaton fiilis. Oli käsittämätöntä nähdä, kun pieni liikuskeli ja heilutteli sormia siellä ja itse ei tiedä noista liikkeistä mitään. :) Turvotusta ei ollut, ja kaikki vaikutti siltä kuin pitää. Sitten vielä odotellaan labratuloksia. Parin viikon päästä siis voisi toivon mukaan kertoa iloisia uutisia tuleville isovanhemmille ja muille läheisille. :) Nyt asiasta tietää muutama läheinen ystävä. Vaikka kyllä tätä tekisi jo mieli kailottaa koko maailmalle. On tämä niin ihmeellistä <3

Tyttti ja Papunen 11+6
 
  • Tykkää
Reactions: Nerinah ja nnipsu!
Vaunukuulumisia:)!

Kävin tänään myöskin raskaana olevan ystäväni kanssa vaunuja tutkimassa, ja Emmaljungan Duo Edge -malli oli ihanin. Ns. Klassinen vaunumalli, tukeva ja tarpeeksi korkea jotta ei tarvitse kumarrella yltääkseen vauvaan. Ja yhdistelmänä. Autokoppa-adapteria en halua ollenkaan.

Onko teillä muilla vaunumielipiteitä vielä:)?

Hyvät yöt!
T:Hiekkis&Norpanpoikanen 13+4
 
Mullakin oli duo edget vielä pari viikkoa sitten, nyt kun uusi tulokas ilmoitti tulostaan niin laitoin ne myyntiin ja ostin super viking istuimen pojalle, kyseisen rungon ostin jo viime kesänä kun aiempi oli hieman ränkkänä ja halusin kääntyvät eturenkaat. Nyt siis tämän super vikingin saan muokattua tuplarattaiksi tupla-adapterin ja kopan ostolla. Ja aion hankkia myös turvakaukalo-adapterin, meni niin hermot kaukaloa kantaessa sitten kun lapsi alkoi painaa yli 7kg!
 
  • Tykkää
Reactions: Hiekkasärkkä79
Vaunukuulumisia:)!

Kävin tänään myöskin raskaana olevan ystäväni kanssa vaunuja tutkimassa, ja Emmaljungan Duo Edge -malli oli ihanin. Ns. Klassinen vaunumalli, tukeva ja tarpeeksi korkea jotta ei tarvitse kumarrella yltääkseen vauvaan. Ja yhdistelmänä. Autokoppa-adapteria en halua ollenkaan.

Onko teillä muilla vaunumielipiteitä vielä:)?

Hyvät yöt!
T:Hiekkis&Norpanpoikanen 13+4
Moikka, tuolta kesäkuisista käyn lueskelemassa joskus muitakin ketjuja ja pisti tämä sun viesti vaunuista silmään :) Meillä esikoinen 10/15 synt ja täältä löytyy juurikin nuo duo edget (y) Iso vaunukoppa oli hyvä lokakuisen kanssa, toppavaatetta/makuupussia kun piti saada mahtumaan koppaan reilusti. Kopan pohjassa myös sellainen thermo säätö mekanismia, kesällä saa tuuletuksen auki pohjaan ja talvella kiinni. Erittäin hyvät olleet käytössä, meillä kääntyvillä etupyörillä siis ja näppärät vaunut myös kaupungilla, vaikka fyysisesti reilun kokoiset ovatkin. Tukevat, eikä tarvitse tosiaan kumarrella ;)
Nyt toinen pieni tulossa meille, la 5.6 ja samoja vaunuja aiotaan käyttää myös nyt, hyvänä ja siistinä pysyneet. Tämmöisiä kokemuksia meillä
 
Ei olla vaunuja vielä koeajeltu, eikä ole aiempaa kokemusta, mutta ystäviltä todennäköisesti lunastetaan briot käyttöön. On olleet kevyet ja hyvät työntää sen mitä olen kokeillut... ☺

Muoks: ulkoiluhousuihin kasvavan masun kanssa otan edelleen vinkkejä vastaan :geek:

Tassuttelija ja Pikkutyyppi 13+1:barefoot:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Hiekkasärkkä79
Heissan! Vieläkö joukkoon mahtuu mukaan? Meillä menossa 9+2 ja LA 30.10. Matkalaisia on kaksi joten tuplasti odotettavaa ;) Luomusti ei olla raskauduttu vaan tarvittiin hoitoja avuksemme. Viime vuonna km 6+1 ja kahdesti olen nytkin "hakenut" keskenmenoa ultrasta vaan ihan jotain muuta ollut tarjolla. Eli hyvin varhaisessa vaiheessa näkyi sykkeetkin :)

Pahoinvointia on ollut aallottain. Samoin kärsin istukkavuodosta, josta olinkin pois töistä 1,5 viikkoa. Eilen taas pahoinvointi keskeytti työpäivän. Mut nyt mennään kroppa ja pienet edellä!

Milpin+ doubletrouble 9+2
 
Heipparallaa.

Ihanania uutisia hyppymassu.
Itse olen kuunnellut dopplerilla ja vahva syke on meidän pikkuisella.

Täällä pahoinvointi historiaa ja seksihalut huipussaan.. :sneaky: tämä sopinut miehelle, mutta tuntuu että oon kyltymätön. Onko muilla vastaavaa vai olenko omaa luokkaani?
Ultra tosiaan 3.4, sitä odotan kun kuuta nousevaa.

Itselläni himona suolakurkut ja jäätelö

Mutta oikein hyvät viikon jatkot kaikille
Nauttikaahan keväisestä ilmasta.

Terkuin. Enisa 11+3
 
Kiitos vaunu-vastauksista, ja kokemuksista:)helpottaa aina omaa valintaa kun lukee teidän muiden mielipiteitä ja kokemuksia. Duo Edge tällä hetkellä ykkösenä edelleen.

Seksihaluista..:whistle: Jep haluja ja himoja on runsaasti:LOL:yltäkylläisesti suorastaan. Ja öisin näen villejä unia minusta&miehestäni, hän "hoitaa" minut unissani niin että herään aamulla ihan onnellisena ja raukeana:love: kertakaikkiaan villiä menoa itselläni nykyään, ei voi valittaa:giggle:. Mies ottaa iisimmin, mutta koska unimaailmani on muuttunut niin antoisaksi, se ei haittaa millään tavalla.

Hormonit hormonit ja hormonit:LOL:!

Raskausoireeni ovat muuten helpottaneet. Miten teillä muilla? Närästää hiukan ja nenä on koko ajan tukossa jonka takia aivastelen normaalia enemmän. Turvotus on helpottanut ja jatkuva vessahätä on hieman laantunut. Hengästyn edelleen helposti, ja tämä vaiva tuskin helpottaa ennenkuin kohtu hieman laskeutuu eikä paina enää niin ylös.

Eilen kävin taas kiipeilemässä, ja muutoin sujui hyvin, mutta tuo hillitön hengästyminen tosiaan häiritsee, tosin yritän vain ottaa iisimmin niin kyllä se siitä:barefoot:.

Neuvolantäti perui huomisen neuvolan jonkun palaverin vuoksi, soittaa tänään ja varaillaan uutta aikaa.

Ihanaa kun on valoa ja kevät! Nyt koirat lenkille ja sitten imurointia luvassa, vapaapäivän kunniaksi;).

Aurinkoterveisin; Hiekkis & Norppis 13 + 6
 
Täällä oireina on edelleen kohdun kasvukipuja, mutta saattaa johtua tuosta kohdun rakenteesta. Lisäksi yhdet koiran treeninamut on joutunut unohtaa, kun niiden haju oksettaa edelleen. Kahvikin on vaihtunut toistaiseksi teehen. :unsure:

Tuo hengästyminen häiritsee itseä eniten, sillä vaikuttaa toden teolla agilitytreeneihin. Jos ei hapenottokyky ollut hyvä ennen raskautta, niin nyt ollaan ihan pohjamudissa. (n)

Hormonit hyrrää täälläkin, mutta ei tunnu miestä haittaavan... :whistle:

Tassuttelija ja Pikkutyyppi 13+2
 
Hyvä tietää etten yksin oo kasvukipujeni kanssa (y)

Tänään ollut niin tuskainen päivä, ei voi yskiä eikä aivastaa kun tekee mieli ulvaista :unsure: meille silti tällä vauhdilla alettu povaamaan pikkujättiä, että menis omien käyrien mukaan :unsure:

Itse en omasta mielestä nyt niin suuri ollut, 55 cm pitkä ja painoa yli 4.5 kiloa :ROFLMAO:

Mutta jos jauhosäkkiin vertaa niin järkytys mikä pitkula on äidistäni ulos paukahtanut :ROFLMAO: lisäksi olin 5 vrk yliaikainen :)
 
  • Tykkää
Reactions: Tassuttelija
@Ebbas- Olenkin meinannut udella minkälainen tilanne sinulla on, kun aloituspostauksesi ja sama la jäi mieleen. Miten on mennyt ja toivottavasti kaikki on hyvin? :)

Tassuttelija ja Pikkutyyppi 13+2 :love:
Oon mennyt nää alkuajat vähän sillai päivä kerrallaan menttaliteetillä. Alkuun pelkäsin kaikkea mahdollista ja mahdotonta mitä voisi sattua, nyt jo kuitenkin vähän rauhallisemmin mielin. Pahoinvointi ja väsymys ollut viimeiset neljä viikkoa niin lamauttavaa, että olen joutunut olemaan töistä pois, mutta nyt pitäis mennä lauantaina kokeileen (ihanaa, alkaa pää hajota tähän kotona oloon (y))
Vaikka toi pahoinvointi onkin ollut todella konkreettista niin kyllä toi viime viikon nt-ultra toi asian jotenkin vielä enemmän todelliseksi :love:
Niin ja selvisi myös että tyypit on varustettu yhteisellä istukalla ja suonikalvoilla, mutta onneksi kuitenkin ovat omissa vesipusseissaan, mikä luo tietysti vielä oman jännityksensä asiaan.. mutta siitäkin asiasta viisaampi ens viikon perjantain jälkeen kun on ollut äitipolin käynti :)

Niin ja lasten isä ei ole tullut toisiin aatoksiin, edelleenkään ei halua että lapset tulee tähän maailmaan syntymään :unsure:
 
@Ebbas- ihana kuulla että odotuksessa on tähän asti kaikki ok. Mies toivottavasti tulisi järkiinsä, mutta jos ei, niin onko sinulla läheisiä/perhettä/ystäviä, jotka tietää ja on tukena? Jännittävää, mutta toivottavasti pystyt myös iloitsemaan kasvavista pienistä <3 Tsemppiä ja kirjoittele kuulumisia kun jaksat ja siltä tuntuu! :)
 

Yhteistyössä