***Me monikot***

Viestiketju alueella 'Monikkoperheet' , aloittaja Enie, 09.07.2010.

 1. Enie

  Enie Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2009
  Viestejä:
  975
  Saadut tykkäykset:
  0
  tupsuliini79 Nyt on pojat oikeassa iässä :)

  Liikkeelle lähdöstä sen verran, että meillä tyttö ottaa muutamia konttaus askelia ja poika nyt on päässyt taas parin päivän ajan vasta hommaan taas mukaan.
  Hän kun ei ole liikkunut mihinkään moneen kuukauteen eikä kääntynyt seljältään mahalleenkaan, varmaankin juuri niiden kipujen takia.
  Että ottaa päähän ne kommentit joita saatiin kun aiemmin jo asiasta 3 kertaa sanottiin neuvolassa ja niistä 2 kertaa lääkärille :/
  Mutta senkin olen saanut kuulla että monikoilla kehtiys kulkee joka suhteessa eri rataa kuin yksösellä. Ja tosiaan yksilöllistä kaikki eli minä en ainakaan hätäile näiden meidän "pölynkerääjien" kanssa vielä :)
   
  #201
 2. kaksospoikien äiti

  kaksospoikien äiti Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2010
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heips!

  Vähän meidän kuulumisia... Kyselinkin jossain vaiheessa yömaidon lopetuksesta ym. No lopetettiin n. 2,5 viikkoa sitten yömaito, josko yöt siitä rauhoittuisivat, meilläkun tuppas olemaan tunnin välein heräilyä. Ja kuinkas ollakkaan, oli yökin kun molemmat nukkuivat koko yön ( 19.30- 7.30) JEE! Mutta on vieläkin 2-3 yön välein sitä että toinen herää, kukkuu tunnin tai yli ja jos möykkäämisellään saa vielä toisenkin hereille, ni avot kyllä on mammalla taas harmaita hiuksia. Mutta siis parempaan päin mentiin!!

  Pullotkin on iltamaitoa lukuunottamatta jätetty pois, ja kyllähän se maito nyt menee nokkiksestakin.

  Meillä kävellään kovasti, toinen oikeastaan koko ajan, paitsi jos on kiire niin sitten kontataan. Toinenkin kävelee jo tosi sujuvasti, mutta välillä vielä muksahtaa useinkin... Kyllä on hupaisan näköistä kun kaksi taaperoa hoippuu menemään .

  Ruokailusta vielä lyhyesti: olen yrittänyt alkaa enemmän syöttämään samaa ruokaan kuin mekin syömme. Ja pojat tuntuvat kyllä tykkäävään. Karjalanpaisti on ehdoton suosikki!

  Rauhaisaa Joulun aikaa Kaikille!!

  Ja meillä poikien ensimmäinen joulu sekä ne ekat syndetkin tulossa!
   
  #202
 3. Enie

  Enie Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2009
  Viestejä:
  975
  Saadut tykkäykset:
  0
 4. pikinen

  pikinen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2009
  Viestejä:
  229
  Saadut tykkäykset:
  0
  moikka taas

  mä katoin ihmeissäni kun tytti vaan ponnas ittensä seisomaan sohvaa vasten ja keikku sitte siinä päästi jopa toisen käden irtikin mutta sitte oli jo niin hataran näköistä että sieppasin kiinni
   
  #204
 5. kristanna

  kristanna Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2007
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvää Uutta Vuotta kaikille!!

  Tytöille tuli täyteen joulupäivänä 1v5kk. Pukista ei oikein meillä tykätty, toinen oli sylissä ja toinen katseli kauempaa, ei itkenyt kuten toinen.

  Sanoja tulee lisää koko ajan ja tytöt syövät itse melkein kaikkea. Puuron olen vielä antanut itse. Nokkamukista juovat, paitsi iltamaidot pullosta. Sekin vain pitäisi jättää pois.
  Potalla käydään satunnaisesti ja satunnaisesti sinne mitään tulee.

  Joku kyseli vauvakerhoissa käymisestä?? Mä käyn tyttöjen kanssa sellaisessa perhekerhossa, näkevät muitakin lapsia ja mä aikuisia, mutta aika perässä juoksemista on kun tuo Lotta varsinkin kiipeää koko ajan pöydille ja tuoleille. Mutta sen jaksaa kerran viikossa..

  Koitan kunnostautua ja käydä täällä useammin...moikka
   
  #205
 6. miiaja

  miiaja Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.01.1970
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heippa. Vieläkö mahtuu joukkoon? Elikkäs meiltä löytyy just 9v tyttö ja 11/09 identtiset kaksostytöt. Syntyivät keskosina rv 31.5. Painoja oli 1175 ja 1580..teholla olivat 4 vrk jonka jälkeen 1kk Jorvissa "kasvamassa".Siinä kävi niin kuin monesti pelätään,että toinen söi tosen eväät..mutta nyt kun katselee,voisi kuvitella,että vauvat on vaihtuneet:) Sen verran on vilkkaita ja eloisia varsinkin toinen tytöistä. Kovin ovat erinäköisiä ollakseen identtiset. Ja luonne-eroa on kuin yöllä ja päivällä. Toinen huutaa ja kiukuttelee kokoajan,eikä ole tyytyväinen mihinkään,kun taas toinen istua möllöttää ja näpertää jotain. Mutta molemmat osaavat tuhja tehdä. Koti on tällähetkelä aika riisuttu...Pienempi oppi kk sitten kävelemään ja tämä rauhaisampi kaveri harjoittelee seisomista ilman tukea. Molemmat nauttii musiikista ja aina tanssii. Ruokaa syövät aina niin isoja satseja,että mietin jo syövätkö liikaa. Itse teemme kahdenpäivän ruoat valmiiksi,toki on varalla purkkejakin.(Laiskan päivän varalle)On outoa katsella sitä ruokamäärää,mikä suuhn menee,kun esikoinen on ollut vaikeasti allerginen koko ikänsä ja todella huono syömään. Mutta näille voi kokata ihan mitä vaan,niin suut on auki. Itsestäni..olen uusi käyttäjä millään foorumilla,niin saapi antaa neuvoja/vinkkejä kuinka täällä toimitaan...
   
  #206
 7. Enie

  Enie Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2009
  Viestejä:
  975
  Saadut tykkäykset:
  0
  miiaja Tervetuloa mukaan porukkaan.

  Tänne kirjoitellaan kuulumisia, mieltä askarruttavia asioita jne...
  Saa tulla tänne vaikka purkamaan olotilaansa vaikkei se liittyis kaksosiin millään tapaa :)
  Eli tämä on meidän monikko perheiden kohtaamispaikka...vähän kuin kahvila mutta me vain ollaan ympäri Suomea ja kokoonnutaan netissä.
  Toivottavasti auttoi.
   
  #207
 8. Hari Mao

  Hari Mao Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  2 141
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvää uutta vuotta myös täältä meiltä! En olekaan koneella juurikaan olemaan, olen ollut koko vuodenvaihteen töissä.

  Välipäivät kuluivat täällä sairastupaa pyörittäessä, pojalla oli jälleen korvatulehdus, ja oli päässyt myös kuivumaan niin kävimme tankkaamassa vähän nestettä lastenpolilla. Lisäksi myös pojalla todettiin atooppinen iho, ihan niinkuin siskollaankin. Nyt näyttää heppu olevan täynnä virtaa jälleen. Muut ovat säilyneet toistaiseksi terveinä. Neiti on kova toistelemaan sanoja, mutta herra on harkitsevampi puheen suhteen, ei paljoa höpöttele. Jospa tuokin puhekukkanen joskus puhkeaa...

  Tämä oli nopea moikkaus, tarttee mennä erotuomariksi jälleen... paremmalla ajalla lisää juttua.
   
  #208
 9. soja

  soja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2007
  Viestejä:
  1 768
  Saadut tykkäykset:
  1
  Hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille! ja tervetuloa miiaja

  Meillä kaikki menee entistä rataa, välillä hyvin ja välillä tosi hyvin, ja joskus sitten ei ihan niin hyvin:p eli varsin normaalia tuplavauvaperheen elämää.

  Nyt on pakko lähtee nukkumaan, oon yksin kotona yön lasten kanssa, joten joutuu joka risaukseen reagoimaan... eli unta pitää lähtee ottaa kun vielä saa....
   
  #209
 10. Enie

  Enie Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2009
  Viestejä:
  975
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huhuu!!! Missäs me kaikki oikein ollaan :)
  Laittakaas kuulumisia vai onko talven riemut vieneet monikko perheet ulos tyystin :)
   
  #210
 11. soja

  soja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2007
  Viestejä:
  1 768
  Saadut tykkäykset:
  1
  heissan vaan!
  Itsekin olen ihmetellyt että missä me kaikki ollaan!?

  Meillä on kaikki mennyt mukavasti, nappulat nyt 9kk (korj. 7kk) ja pikkuhiljaa harjoittelevat istumista ja ryömimistä.... pakki on jo löytynyt, eteenpäin eivät vielä osaa mennä. Itse aloitin työt 2 vkoa sitten, mies on nyt vanhempainvapaalla lasten kanssa. Imetys loppui pikkuhiljaa itsestään, viimeisin imetys reilu viikko sitten.

  MUTTA NYT ONKIN SITTEN IHAN MUUTA JÄNNÄÄ...... olen ollut pari viikkoa huonovointinen ja harmissani siitä. Ajattelin että varmaan toi imetyksen lopetus laittoi hormonit myllälleen.... ihan vitsinä sitten kuitenkin tein raskaustestin torstaina ja plussahan sieltä pärähti, samoin perjantaina ja lauantainakin:whistle: josko sitä 3 testin jälkeen uskois... "ongelma" vaan on se, ettei se ole mahdollista, tuplat saatiin vuosien hoitojen jälkeen, eikä mulla oo ollu menkkoja ehkä 10 vuoteen.... eikä siis nytkään ollu synnytyksen jälkeen.... mutta oireet kyllä täsmää ja kai se plussa on plussa!???

  pitää yritää päästä jonnekin ultraan mahdollisimman äkkiä, niin selvii onko tää totta ja miten pitkällä ollaan... Ollaan miehen kanssa ihan onnesta soikeina, mutta samalla kyllä pelottaa tosi paljon miten käy....

  no, pitää rientää

  kirjoitelkaahan muutkin
   
  #211
 12. pikinen

  pikinen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2009
  Viestejä:
  229
  Saadut tykkäykset:
  0
  täällä ollaan:wave:

  On ollut vaan niin plajo kaikkea hommaa likat tuli 8kk nousevat seisoon kurottelevat joka paikkaan ja kävelevät tuen kanssa ja vauhtia riittää.

  Nyt ollaan oltu viikko kipeeanä ja toivon että tää alkaisi kohta hellittään.

  SOJA Wau mahtavaa toivottavasti kaikki menee nyt hyvin.

  Nyt päikyille äkkiä jos ehtis edes pään tyynyyn laittaa ennenku likat herää
   
  #212
 13. Hari Mao

  Hari Mao Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  2 141
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oho, täällä päs lisäännytään! Onnea kaikille plussanneille/ odottajille. Mahtavaa!

  Minä palaan hoitovapaalta töihin 9.2 ja hieman on haikea olo. Meille ei enää vauvoja tule, neljä lasta piisaa ja siksikin on hieman haikeat fiilikset kun ei enää ole vauva-aikoja tiedossa. Mutta saan onneksi töissä hoitaa pikkuisia sydämen kyllyydestä!

  Muutoin ei meille kuulu kummempia, uhma x2 koettelee kaikkien hermoa ja isommilla pojilla on omat ongelmansa (mitä nyt eka ja tokaluokkalaisella voi ollakin ), että välillä kyllä tuntuu että pyörittää yhtä isoa sirkusta!!!! Ehkä tämä elämä tästä tasoittuu muutaman vuoden päästä ja kaksikkokin (toivottavasti ) alkaa uskomaan puhetta.

  Puheesta tulikin mieleeni, miten teillä on tuplien puheenkehitys mennyt? Meillä tyttö sanoo jo sanoja hienosti ja puhuu niin että häntä ymmärtää (mutta ei lauseita ) ja poika taas sanoo vähemmän sanoja eikä myöskään lauseita. Ikää siis nyt 2v 3kk. Neuvolasta meinasivat että jos 2,5 vuoden iässä ei lauseita tule niin pitäisi mennä puheterapeutille. En vaan oikein ymmärrä mitä terapeutti tämän ikästen kanssa voi oikein tehdä, mutta onneksi ei tarvikaan... Kaksikko puhuu "omaa kieltään" aina välillä keskenään ja nauravat päälle. Onko muut joutuneet käymään puheen viivästymisen takia terapeutilla ja mitä siellä tehtiin?

  Nyt tyhjennetään koiranruokapussia, tarvii mennä... :headwall:
   
  #213
 14. Kati82

  Kati82 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2009
  Viestejä:
  201
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei

  Mahduttaisiko me vielä mukaan?
  Eli meillä 26.2.1010 syntyneet kaksoset, tyttö ja poika. Synnytys käynnistettiin rv30+0 raskausmyrkytyksen vuoksi. Tyttö oli syntyessään 1145g/37,5cm ja poika 1120g/37cm
   
  #214
 15. soja

  soja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2007
  Viestejä:
  1 768
  Saadut tykkäykset:
  1
  kati82 tervetuloa! kuinkas teidän lapset voi?
   
  #215
 16. miiaja

  miiaja Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.01.1970
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heippa taas.
  Meillä meno kovenee.(tytöt 1.3v korjattu 1.1v) Toinen juoksee kovaa ja toinen horjuen kävelee. Kovasti ovat mustiksia äipän huomiosta. Nyt alkaa olla virikkeiden etsimisaika. Alkaa lelut olla leikittyjä,vissiin pitäs jotain uutta hommata. Olisi kiva mennä johonkin avoimeen päiväkotiin,mutta kovin hankalaa tuo lähteminen on yksin niikuin on varmaan moni muukin huomannut. Joten sen ajattelin siirtää keväälle,kun ei tarvitse pakata päälle niin kovasti. Yksinään on muutenkin hankala liikkua,vai johtuuko äidin laiskuudesta?? Virikkeitä siis ihan kotioloihinkin kaivataan. Ulkona eivät suostu kävelemään,varmaan johtuu kengistä jotka vastikään hommasin.(harjotuksen puute) Rattailla sitten lykkäilen pitkin kyliä,kunnes puhti loppuu:) Muutoin arki menee ihan ok ja isosiskosta(9v)on hirmusesti apua ja oma-aloitteisesti tulee apuun. Kuinka paljon jaksatte liikkua päivisin yksin lasten kanssa? Vai onko monillakin apuja käytössä? Ja riittääkö aika? Musta tuntuu,että aika menee ruoan laittoon,pyykin pesuun ja siivoomiseen...enkä kuitenkaan ole perfektionisti,enkä edes pyri siihen. Hommasin juuri läjän ihania kankaita,jotta voisin tehdä päikkäreiden aikaa jotain muutakin kun siivota,mutta tuossa ne pöydällä odottaa vielä kaavoja:):)Huomenna otan tietoisen riskin ja lähden aamupuuron jälkeen ajelemaan kaverille...saapi nähdä kuinka reissu onnistuu. lähinnä päikkärit vieraassa paikassa, tai sitten ne on puolituntia autossa,jonka jälkeen se päivä on menetetty.......se olis nyt aamun välipalan aika..kera teletappien.....
   
  #216
 17. Enie

  Enie Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2009
  Viestejä:
  975
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kati82 Tervetuloa mukaan, totta kai tänne mahtuu :)

  soja HUI kun on jännää!!! Kyllähän sitä luulisi että plussa on plussa mutta ainahan niin ei kuitenkaan ole. Eikös silloin puhuta siitä kemiallisesta raskaudesta? En ole niin 100% varma mutta näin olen käsittänyt. Ilmoittelehan meille mikä tilanne, kylläpä on jännää nyt sinun puolesta :)

  Lasten kanssa liikkuminen Meillä on se tilanne että en koskaan ole missään heidän kanssaan yksin liikkunut. Mutta, nyt varmaan tulee siihen pakko tilanne kun mies on lähdössä töihin takaisin maaliskuun viimeinen päivä. Hänhän on ollut viikko kaksosten syntymästä asti tässä kotona eli yli vuoden. Nyt saattaapi olla että talouspuolikin alkaa sanella jo sitä että on pakko palata työpaikalle ahertamaan hänen. Mutta katsotaan nyt, jospa se lotosta tärähtäisi potti :)

  ON: Meillä alkaa käydä lastenhoitaja taas apuna pari kertaa viikossa. Alkuun katsotaan pari tuntia per kerta, että ennätänkö minä tehdä siinä ajassa hommiani vai otetaanko lisää tunteja sitten. Anoppikin pääsee sitten vähän helpommalla, kun ei tarvitse häntä tänne koko ajan sitoa :)
  Mico kävelee tukea vasten...on se uskomatonta minkä edistyksen hän on kokenut tässä puolentoista kuukauden aikana kun maito ja muna allergiat saatiin kiinni. Siis hänhän ei edes ryöminyt ennen sitä. Eli on oppinut ryömimään, konttamaan, nousemaan tukea vasten ja kävelemään tukea vasten puolessatoista kuukaudessa :) Nooralla kehitys on tasaista ja muutaman kerran on tukea vasten noussut mutta ei vielä enenevissä määrin...onneksi :)
  Meillä alkaakin tosiaan altistukset nyt helmikuussa sitten, en tiedä mitä ne tuovat tullessaan sitten mutta koira, tomaatti, ja omena ovat myös pannassa. Toivottavasti testaavat kaiken mahdollisen niin saadaan tuo pikku jätkä kuntoon kunnolla.

  Raskaus täällä sujuu tällä hetkellä siinä sivussa. Ei oikein jouda ajattelemaankaan aina, tosin masu on jo niin iso että se alkaa muistuttaa tilanteesta koko ajan :D
  Sf-mitta oli eilen vaatimattomasti 34cm ja sentään vasta 26+3 viikot :DDDD
  Tavallaan meillä ei tuota edes mittailla nykyään mutta nyt huvikseen katsoi kätilö sen.
   
  #217
 18. kristanna

  kristanna Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2007
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  0
  soja jännittäviä hetkiä teillä, ilmoita meille kans, pliis!!

  Mä liikun tyttöjen kanssa kerran viikossa kerhoon autolla. Ja ulkona koitetaan käydä päivittäin, tytöt tykkää kävellä, mutta yksin niiden kanssa saa olla kyllä selkä märkänä. Mennään toisten pihoille, eri suuntaan mihin ollaan menossa, syödään lunta, maataan maassa, molemmat pyytää syliin ja mistään autojen väistämisistä ei kummallakaan ei ole hajuakaan.
  Kaupaan en viitsi lähteä, kun täällä tuppukylässä ei ole tietoakaan mistään kaksosten ostoskärryistä.
  Joskus sitten nappaan tytöt ja rattaat kyytiin ja käydään kirppiksellä tms. Kevättä odotellessa niin voisi silläkin saralla kunnostautua. Mutta jo ajatus että esim. torille ja molemmat kävelisivät niin ei tulisi mitään. No, ehkä sitten kun tulee vähän ikää ja järkeä mukaan, tai sitten tuo on toiveajattelua!!
   
  #218
 19. Enie

  Enie Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2009
  Viestejä:
  975
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heipat vaan taas :)

  Meillä oli maanantaina pojalla maitoaltistus lastenpolilla. Nyt on sitten b-lausunto menossa kelalle, että saadaan se korvattavuus hänelle siitä apteekista ostettavasta soijamaidosta...tai jauhetta se kuulema on.
  Hiukka oli kyllä lääkäri ihmeissään miten kauan on pitänyt tapella että on poika saatu hoitoon ja niin selvillä merkeillä vielä. Mutta toisaalta totesi että ei olla ensimmäisiä tältä paikkakunnalta.
  Samalla tuli puhetta yhden vanhemman lapsen allergioista ja lääkityksestä siihen niin hän oli ihan kauhuissaan että kortisooni tabletteja on lapsella käytössä. Kysyi että kuka sellaisia on määrännyt. Täällä moni eri lääkäri joka kerta kun oli pahemmat oireet pistoista, eli silmät turvonneet umpeet jne...reaktiot. Sanoi että sehän pitäisi olla adrenaliinipiikki eikä kortisoonit silloin, kun kortisoonia ei syötetä kuin reumapotilaille.
  Että silleen.

  Mutta todella ihana lääkäri mies ja todella huolehtivainen. Ihmetteli sitäkin ettei pojalle ole kirjoitettu allergialääkkeitä vaikka koirastakin niin pahat reaktiot saa.
  Nyt on lääkkeet ja pelit, rasvoja taas kahden erilaista uutta käyttöön jne...
  Tänään käytiin verikokeissa lisä testejä ottamassa ja lääkäri oli mielenkiinnosta sinne ympännyt kaikkea mahdollista mukaan kun on niin poikkeuksellinen tapaus kyseessä ja niin väsynyt pikku mies ettei juuri hereillä jaksa pysyä ja jatkuaan on kuumeessa.

  Jospa tämä tästä, nyt tuntuu tosiaan todella hyvältä kun ollaan päästy niin hyvään hoitoon.

  Masuasukki kasvaa vaan hyvästi, samoin maha :D

  Lastenhoitajat on käyneet parikertaa molemmat meillä ja selkeästi toinen pääsee kaksosten kanssa paremmin juttuun. Tässä mietitään että "heitetäänkö" se toinen sitten pois vai annetaanko olla, että saatais sitä vierastamista myös pois sillä keinolla.

  Tulipa taas omanapa juttua :ashamed:

  soja Tulehan kertomaan missä mennnään! Käyn vähän väliä kurkkimassa jokos olisi uutisia ja tietysti teidän muidenkin kuulumisia :)
   
  #219
 20. Marylene

  Marylene Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2008
  Viestejä:
  381
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moikka!

  Voisinhan minäkin yrittää palata palstailuun taas poikien syntymän jälkeen.
  Synnytys käynnistettii rv 37+1 alkavan raskausmyrkytyksen vuoksi. A 3760g 51 cm ja B 3050g 50cm.
  Hullunmyllyä koko vuosi. Paljon ollaan liikuttu mm. aloitettu vauvajumppa sekä uinti alle 3kk. Ostettu isompi asuntoja. Apuja on ollut kovin vähän:(
  Pojat menevät pariksi viikoksi perhepäivähoitoon, koska asunto on saatava kuntoon ja ennenkaikkea turvalliseksi.

  Pojat 10.3.2010 Turusta
   
  #220
 21. soja

  soja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2007
  Viestejä:
  1 768
  Saadut tykkäykset:
  1
  hei! pikana pitää tulla kertomaan kun tietoa täällä kaipaillaan. Kävin pari viikkoo sitten varhaisultrassa ja kyllä siellä masussa pikku-? pompotti. nyt ollaan rv 10+5 menossa. Oireet samat kun viimeksikin, jatkuva väsymysväsymysväsymys.... mutta onnellisia ollaan. menee meilläkin nyt sit auto ja asunto vaihtoon jos kaikki hyvin menee. Kumman pelokas kyllä olen ollut, että onko kaikki masussa hyvin. tuntuu ettei se 12 viikon ultra tule koskaan... kun ei sattunu vielä 9+1 kuulumaan sydänäänet neuvolassa. (joo, tiedän, se nyt ois ollu aika aikasta kuuluakin, mut silti).

  nappuloiden kuulumisia koitan kirjotella illemmalla, mutta meillä kaikki oikein hyvin.

  Jaksamista kaikille

  soja
   
  #221
 22. pikinen

  pikinen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2009
  Viestejä:
  229
  Saadut tykkäykset:
  0
  jes soja hienoa. Toivotaan todellakin kovasti että kaikki menis hyvin.

  Mulla on kans vauva kuume mutta annan ollakin noi likat kasvo liian nopeaa ne oli niin ihania vauvoina ja ovat vieläkin ei sen puoleen mutta se vauva aika ihanaa.
   
  #222
 23. Enie

  Enie Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2009
  Viestejä:
  975
  Saadut tykkäykset:
  0
  Marylene Tervetuloa mukaan porukkaan.

  soja Ihanaa, oikein lämpimästi onnittelen teitä kyllä. Ihana uutinen :heart:

  ON: Täällä on elämä ollut taas "kaaosta" sen rasituksen jälkeen. Meni pikku miehen masu niin sekaisin ettei taas tehnyt muuta kuin huusi vain melkein yötä päivää ja sylissä vain nukkui yöt ja päivät. Sitten älysin perjantaina soittaa lastenpolille, että nyt ei tule mitään, tarvitaan jotain apuja ja äkkiä kun ei näytä laantuvan ne oireet ollenkaan. Saatiinkin lääke, mutta sitäkään ei saatu vielä perjantaina kun ei omasta eikä naapuri kaupungista sitä löytynyt ja joutuivat tilaamaan mutta onneksi sen sai jo lauantaina. Se kyllä auttoi toden teolla ja heti oli jo ekana päivänä rauhallisempi poika ja seuraavana päivänä jo nukuttiin omassa sängyssä taas.

  Elämä siis pyörii tuon pikku miehen vaivojen ympärillä aika pitkälti.
  Samalla tässä miettii että kuinkahan sitä tämän jätti mahan kanssa oikein pärjää näiden sankarien kanssa kun mies on lähdossä viimeinen päivä sitten takas töihin. On siis ollut sieltä kaksosten syntymästä asti tässä kotosalla ja on kyllä ollutkin iso apu, kun pojan elämä on ollut mitä on ollut. Ei varmaan olis yksin jaksanut päivät itkevää poikaa vuoden ajan kannella yötä päivää ja tyttö olis joutunut eittämättä todella vähälle huomiolle.
  Saas tosiaan nähdä miten käy.
  Tosin isyyslomallehan hän sitten kohta taas jää :)
  Varmaan on työnantaja mielissään :D

  Mukavaa kevään odotusta vain kaikille.
   
  #223
 24. Matkaroskis

  Matkaroskis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2007
  Viestejä:
  1 102
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heippa kaikki :wave:

  Mie en oo MUISTANU käydä täällä,mutta jos nyt taas kunnostautuis,ku oli mukava taas lukea teidän muidenki juttuja :)

  Meillä tytöt on nyt 1v2vko ja mukavasti meni tuo eka vuosi,hyvin oon oppinu pyörittään suurperhettä ja paljon liikutaan ja kuljetaan,kertaviikkoon käydään perhekerhossa.

  Nykyään joskus vaan väsyttää tämä meno,kokoajan jompikumpi menee laatikoille,kaikki revitään/tyhjennetään.Kielletyt paikat tiedetään kyllä,mutta nehän on niin kiinnostavia :D
  Ja vuorotellen liskuttavat toistensa sormet laatikoihin ja huutoa sillon riittää.
  Harrastan laatikoiden teippausta montakertaa päivässä..

  Ja meillä on kävelty tukea vasten jo kuukausia ja ilman tukea seisovat kumpikin,mutta vielä ei kävellä.Aada osaa sanoa vaan äiti ja Ella sanoa äiti,ei,mamma.
  Kaiken kaikkiaan normaalisti kehittyneitä ihania pikkutyttösiä meillä :heart::heart:
   
  #224
 25. kristanna

  kristanna Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2007
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  0
  matkaroskis liityn tosiaan sun kohtalotoveriksi. Minäkin niin kyllästynyt välillä teippaileen, kieltämään, siivoamaan, nostamaan alas, olemaan erotuomarina, pukemaan sata kertaa riisuttuja vaatteita, nostamaan pois vessasta jne. jne. Ehkä tämä joskus loppuu tai edes vähenee :p

  Mutta on niitä kivojakin hetkiä, uusia sanoja tulee koko ajan ja hauskoja tilanteita, tytöt tanssivat yhdessä, halailevat, lukevat.
   
  #225
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti