Mikä on parempaa, kuin ranskanpulla isolla voilla ja juustolla, ei mikäänAlkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Ikuinen ihmetyksen aihe mulla...
Mikä on parempaa, kuin ranskanpulla isolla voilla ja juustolla, ei mikäänAlkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Ikuinen ihmetyksen aihe mulla...
Jälkiuunileipä isolla voilla ja juustollaAlkuperäinen kirjoittaja Kotona Kirves Kädessä:Mikä on parempaa, kuin ranskanpulla isolla voilla ja juustolla, ei mikäänAlkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Ikuinen ihmetyksen aihe mulla...
Alkuperäinen kirjoittaja :):Jälkiuunileipä isolla voilla ja juustollaAlkuperäinen kirjoittaja Kotona Kirves Kädessä:Mikä on parempaa, kuin ranskanpulla isolla voilla ja juustolla, ei mikäänAlkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Ikuinen ihmetyksen aihe mulla...
Kuuman (tai tällä kelillä kylmän) kaakaon kera!Alkuperäinen kirjoittaja Huom harmaana:Alkuperäinen kirjoittaja :):Jälkiuunileipä isolla voilla ja juustollaAlkuperäinen kirjoittaja Kotona Kirves Kädessä:Mikä on parempaa, kuin ranskanpulla isolla voilla ja juustolla, ei mikäänAlkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Ikuinen ihmetyksen aihe mulla...
Ja päälle vielä herkkukurkkuviipaleita ; )
ja kaikki ruisleipä ei ole kunnollista..ruisjauhon pitää olla täysjyvää vai miten se oli..että pelkkä ruisjauho on ravintoarvoltaan nollissa..Alkuperäinen kirjoittaja Blue:Juu, onhan sitä vaaleaa ruisleipääkin! =)Alkuperäinen kirjoittaja Rieputarallaa:Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikki ei-ruisleipä ei kuitenkaan ole pullahöttöä, vaan myös vaaleissa leivissä on eroja.Alkuperäinen kirjoittaja Phoebsi:On yksi todella epäterveellinen pikaruokajuttu, johon sopii vaan ja ainoastaan vaaleaakin vaaleampi paahtoleipä Muuten sitten käytetään tummaa pastaa, riisiä ja täysjyviä. Kun on tottunut ruisleipään niin vaalea höttösleipä ei oikein maistukaan millekään.
vehnäsämpylät täysjyväjauhoista on ihan yhtä hyviäAlkuperäinen kirjoittaja er:Kyllä minä käytän, mutta välillä valkoinen mössö on oikeasti ihan maukasta. Esimerkiksi vehnäsämpylät on lapsista tuoreina maailman suurinta herkkua kuin myös minusta.
Olenko väittänyt muuta? Joskus on mukava tehdä aitoja, vehnäjauhoista valmistettuja ruususämpylöitä. Eikä se, että niitä teen meille silloin tällöin ole teidän makuhermojenne ongelma.Alkuperäinen kirjoittaja ..:vehnäsämpylät täysjyväjauhoista on ihan yhtä hyviäAlkuperäinen kirjoittaja er:Kyllä minä käytän, mutta välillä valkoinen mössö on oikeasti ihan maukasta. Esimerkiksi vehnäsämpylät on lapsista tuoreina maailman suurinta herkkua kuin myös minusta.
ihmettelen vain, että mitä epäaitoa on täysjyvävehnäjauhoissa kun yhtä hyviä sämpylöitä tuleeAlkuperäinen kirjoittaja er:Olenko väittänyt muuta? Joskus on mukava tehdä aitoja, vehnäjauhoista valmistettuja ruususämpylöitä. Eikä se, että niitä teen meille silloin tällöin ole teidän makuhermojenne ongelma.Alkuperäinen kirjoittaja ..:vehnäsämpylät täysjyväjauhoista on ihan yhtä hyviäAlkuperäinen kirjoittaja er:Kyllä minä käytän, mutta välillä valkoinen mössö on oikeasti ihan maukasta. Esimerkiksi vehnäsämpylät on lapsista tuoreina maailman suurinta herkkua kuin myös minusta.
Ihanko stokkan patongin...säästäkää mut tältä.Alkuperäinen kirjoittaja d:No täysjyvätuotteiden vakio-ostajana myönnän, että oliivitapenade maistuu kaikista parhammalta stokkan patongin päällä. Kuituja varmaan nolla.
Mutta sitä minäkin ihmettelen, että miksi kukaan oikeasti ostaa sellaista muovipussiin pistettyä pehmeätä ranskanleipää. Siinä ei voi se maku olla edes se juttu (joo makuasioista ei voi kiistellä). Mutta jos se raha on se juttu, niin parempaa saa itsetehden...
Enpä usko. Kyllä suurin osa vetelee huoletta noita valkoisia vehnämössöjä, siksi ruokaympyrään tuleekin muutos, kun viranomaisten pitää tarkentaa suosituksia.Alkuperäinen kirjoittaja Rieputarallaa:Itse asiassa luulennpa että aika harva lopulta käyttää tuota valkoista mössöä niin paljon kuin ap kuvittelee.Alkuperäinen kirjoittaja Jaana:Hyvä herättely sinänsä, että monet ei tiedä, että se valkoinen pasta tai riisi on todella huonoa ja terveydelle vahingollista tavaraa.
Koska ruususämpylät tehdään vehnäjauhoon. Höh. Samalla tavalla valkoisista vehnäjauhoista väännetyt täysjyväsämpylät olisivat yhtä kaukana täysjyväsämpylöistä kuin täysjyväsämpylät vehnästä valmistetuista ruusupullista.Alkuperäinen kirjoittaja ..:ihmettelen vain, että mitä epäaitoa on täysjyvävehnäjauhoissa kun yhtä hyviä sämpylöitä tuleeAlkuperäinen kirjoittaja er:Olenko väittänyt muuta? Joskus on mukava tehdä aitoja, vehnäjauhoista valmistettuja ruususämpylöitä. Eikä se, että niitä teen meille silloin tällöin ole teidän makuhermojenne ongelma.Alkuperäinen kirjoittaja ..:vehnäsämpylät täysjyväjauhoista on ihan yhtä hyviäAlkuperäinen kirjoittaja er:Kyllä minä käytän, mutta välillä valkoinen mössö on oikeasti ihan maukasta. Esimerkiksi vehnäsämpylät on lapsista tuoreina maailman suurinta herkkua kuin myös minusta.
Siis täysjyvävehnäjauohoista valmistetut vehnäpullat eivät olisi vehnäpullia, jos ne kerran on täysj.jauhoista valmistettu. Öh.Alkuperäinen kirjoittaja er:Koska ruususämpylät tehdään vehnäjauhoon. Höh. Samalla tavalla valkoisista vehnäjauhoista väännetyt täysjyväsämpylät olisivat yhtä kaukana täysjyväsämpylöistä kuin täysjyväsämpylät vehnästä valmistetuista ruusupullista.Alkuperäinen kirjoittaja ..:ihmettelen vain, että mitä epäaitoa on täysjyvävehnäjauhoissa kun yhtä hyviä sämpylöitä tuleeAlkuperäinen kirjoittaja er:Olenko väittänyt muuta? Joskus on mukava tehdä aitoja, vehnäjauhoista valmistettuja ruususämpylöitä. Eikä se, että niitä teen meille silloin tällöin ole teidän makuhermojenne ongelma.Alkuperäinen kirjoittaja ..:vehnäsämpylät täysjyväjauhoista on ihan yhtä hyviäAlkuperäinen kirjoittaja er:Kyllä minä käytän, mutta välillä valkoinen mössö on oikeasti ihan maukasta. Esimerkiksi vehnäsämpylät on lapsista tuoreina maailman suurinta herkkua kuin myös minusta.
JA!
Ei pelkästään se mitä syö, vaan miten syö. Kohtuus on merkityksellisempää. KOHTUUS, KOHTUUS, KOHTUUS KAIKESSA! Syön hyvällä mielihalulla välillä vehnäsiä.
Ookoo, mulla on vaan sitten tosi kummallinen tuttavapiiri.Alkuperäinen kirjoittaja 23:Enpä usko. Kyllä suurin osa vetelee huoletta noita valkoisia vehnämössöjä, siksi ruokaympyrään tuleekin muutos, kun viranomaisten pitää tarkentaa suosituksia.Alkuperäinen kirjoittaja Rieputarallaa:Itse asiassa luulennpa että aika harva lopulta käyttää tuota valkoista mössöä niin paljon kuin ap kuvittelee.Alkuperäinen kirjoittaja Jaana:Hyvä herättely sinänsä, että monet ei tiedä, että se valkoinen pasta tai riisi on todella huonoa ja terveydelle vahingollista tavaraa.
Ikäpolvi-asia, tämä täysjyväviljojen käyttö. Omassa lapsuudenkodissa ei esim. syöty täysjyväviljaa ollenkaan.Alkuperäinen kirjoittaja Rieputarallaa:Ookoo, mulla on vaan sitten tosi kummallinen tuttavapiiri.Alkuperäinen kirjoittaja 23:Enpä usko. Kyllä suurin osa vetelee huoletta noita valkoisia vehnämössöjä, siksi ruokaympyrään tuleekin muutos, kun viranomaisten pitää tarkentaa suosituksia.Alkuperäinen kirjoittaja Rieputarallaa:Itse asiassa luulennpa että aika harva lopulta käyttää tuota valkoista mössöä niin paljon kuin ap kuvittelee.Alkuperäinen kirjoittaja Jaana:Hyvä herättely sinänsä, että monet ei tiedä, että se valkoinen pasta tai riisi on todella huonoa ja terveydelle vahingollista tavaraa.
Syön kotimaiset omenat ja kesäperunat kuorineen.Alkuperäinen kirjoittaja Orion-:Mä en oikeen usko täysjyvään. En kyllä usko, että valkoinen vehnäkään olis mitenkään hyvä. En käytä juurikaan mitään noista, ja jos käytän ni se on ihan sama niillä kerroilla - syön sitä mitä haluan. Leipä olis parasta olla hapatettu.
Miksi ette syö omenaa ja perunaa kuorineen?