Nämä uudet hotellit, jonne ei saa viedä lapsia (tjäreborg), mitä mieltä? :(

  • Viestiketjun aloittaja surullinen äiti
  • Ensimmäinen viesti
vieras L
Mainos on ankea ja sen huumori epäonnistunutta. Kuvitelkaapa lapsien tilalle liikuntavammainen...
Miten hemmetissä liikuntavammaisuus liittyi aiheeseen mitenkään?! Pistää suorastaan vihaksi tuollainen typeryyden harrastaminen. Sulta on tainnut mainoksen ja koko lapsettomien hotellien idea mennä täysin ohi - tässä ei ole kyse syrjinnästä vaan vaihtoehdoista. Lapsiperheitä on ajateltu useissa lomakeskuksissa ja hotelleissa, eikö siis ole ihan reilua ajatella myös lapsettomia, kahdenkeskistä aikaa kaipaavia vanhempia tai kenties jo lapsensa kasvattaneita pariskuntia jotka ovat jo kokeneet lapsiperheen arjen lomamatkoineen ja haluavat viettää nykyään lomansa aikuisten parissa? Ei voi vaan käsittää miksi pitää tunkea just ja tasan sinne mitä ei ole sinulle suunnattu, jos löytyy vaihtoehtoja jotka sopivat paremmin, ellei täydellisesti just sulle?
 
repesin!
Alkuperäinen kirjoittaja surullinen äiti;23860050:
Meinasi tältä mammalta tippua kyllä silmät päästä kun kuulin tuosta. Siis tuohan on ihan rasismia ja sairasta! Lapset ovat myös ihmisiä. Ilmeisesti näihin hotelleihin eivät ole siis lapset tervetulleita. Se lehtimainoskin oli ihan kamala, jossa oli kuva kahdesta aikuisesta illallispöydässä ja pieni lapsi istui vieressä ja sit sen lapsen ympärille oli piirretty katkoviiva ja saksien kuva:(:(

Raivo iskee aina, kun törmää tällaiseen syrjintään.*Lapset eivät tässä maassa saisi kai näkyä eikä kuulua missään, häissä, kaupoissa, kirkoissa, kaduilla, hotelleissa.. jne.MIstä tällainen syrjintä voi johtua? Todella surullista, lapset ovat elämää. Itse en kyllä aio ikinä tukea tuollaista toimintaa, vaikka olisinkin lomalla ilman lapsia (jos sellainen tilanne edes tulee). Lapsivapaat hotellit boikottiin!
:D repesin!!! Paras läppä pitkiin aikoihin!! Syrjintää, rasismia... muahahahahaaa!!! Miks helvetissä mun pitäis lomallani kuunnella jonkun ärsyttävän kakaran kiljuntaa, minä haluan rentoutua ja viihtyä, mitä vähemmän lapsia sen parempi.
 
"Mina"
Miten voi olla naisille suunnattuja kuntosaleja, nehän loukkaa miesten ihmisarvoa. Tai miten voi olla eläkeläisryhmiä, onko niiden mainostaminen viesti siitä että keski-ikäiset on kakkosluokan kansalaisia. Yms.
 
Lapsi
Ihan vaan että onko se nyt itsekästä jos haluaa lomailla jossain missä ei ole lapsia tai muuta omaa elämää häiritsevää? Tähän on tultu kun aika moni äiti ei pysty olemaan missään ilman että tulee puhetta siitä kullannupusta tai mitä se onkaan tehnyt ja sitten vielä sallitaan nykyään aivan kaikki lapsille! Oisko hyvä myös vähän kieltää?? Itsekästä kyllä on kun vain sitä omaa hyvinvointia mietitään lapsen kautta, se on itsekästä kun esim. vain puhutaan lapsista ja sitten kaikkien pitää sitä kuunnella. Hyvä jos pääsee jonnekin pakoon. Ei lasten kaikkialle tarvitse päästä. Aika itsekästä touhua jos pitää päästä kaikkialle lasten kanssa.

Ei mulla mitään lapsia vastaan ole, enemmänkin lapsien vanhempia kohtaan...
 
"Jukka"
Käsittämättömiä ihmisiä kyllä nää ketä vetää iha hirveet pultit ja selittää jotain rasisismia yms... hei miettikää nyt oikeesti vähä ennenku alatte täälä lietsoon jotain hotelli boikottejanne. Itse en sen takia pahemmin matkusta tai käy missään lomakohteissa koska en voi sietää lapsia ja tälläiset perhehelvetit riipasee niin paljo et menee omakin loma ihan pilalle.
 
"vieras"
En jaksanut lukea ketjua kuin vähän enkä sitä mainostakaan ole nähnyt, mutta mielipide minullakin on: hienoa, että myös lapsivapaita hotelleja on ihan samoin kuin lapsiystävällisiä paikkoja. Terv. kahden lapsen äiti
 
"vieras"
Minustakin lapsivapaa hotelli on ihan hyvä juttu. Onhan lapsiperheille vaikka mitä paikkoja, mitkä on suunniteltu varta vasten heitä ajatellen.

Todella: kun miehen kanssa mennään pienelle hotellimatkalle ja jätetään lapset kotiin, niin ihanaahan se olisi, jos ei yhtään huutoa kuuluisi aamiaisella, kerrankin.
 
Eikö se vaan ole hyvä asia että lapsiperhe tietää olla alitsematta tiettyjä hotelleja jotka ei ole heille sopivia? Muutkin matkustaa kun lapsiperheet. Onko sitä kiva joutua esim hotelliin joka on täynnä nuoria parikymppisiä, lapsettomia, ihmisiä jotka yötäpäivää kännää ja bilettää. Kiva siinä on lasten kattella vieressä.

Tai miten mukava sitä on joutua lasten kanssa hotelliin joka on täynnä rauhaarakastavia eläkeläisiä. Joka itkusta tulee joku hakkaan huoneenovea ja valittaan metelistä.

Kaikille löytyy oma paikkansa. Ei kaikkien silti tavi päästä joka paikaan eikä kaikki sovi kaikille.

Onhan niitä muitakin k-18 paikkoja. Ei kukaan valita ettei lapset pääse yökerhoihin tai casinolle.
 
  • Tykkää
Reactions: BootyPeppi
Asiasta kiinnostunut
Mun mielestä se on köyhien syrjintää, että Pariisin Ritz hotelli maksaa 1000€ yöltä. Mun mielestä se on lapsettomien syrjintää, kun lapset saa hotelleissa lahjoja. Mun mielestä se on uimataidottomien syrjintää, että hotellissa on ilmainen uima-allas...
Vai voiskos tää olla sit markkinataloutta, että sitä tarjotaan, mille on kysyntää. Miksi ihmeessä sä haluaisit mennä lasten kanssa hotelliin, joka ei ole lapsille tarkoitettu. Mitä ihmeen syrjintää se on? Ja toisaalta, on joku sun kanssa samaa mieltäkin. Onkohan se Espanjassa, missä on kielletty hotellien valikoimasta asiakkaitaan, joten siellä ei suoraan sanota, että EI lapsia.
Ei voi olla Espanja sillä olen näitä hotelleja sieltä etsimällä löytänyt.
 
"anna"
Minusta tuo on loistava idea. Jos mä lähtisin kavereiden kanssa lomalle, valitisin ehdottomasti lapsivapaan hotellin. Sitten kun matkustan lasten kanssa, valitsen lapsiystävällisen hotellin. Mikä siinä on niin vaikeaa?? Ei kaikkien tarvi tykätä lapsista, eikä kärsiä lomalla lasten metelöinnistä ja sotkemisesta.
 
helloooo
Alkuperäinen kirjoittaja nimetönna;23931426:
No on se nyt kumma, että joku suuttuu tästä, YRITÄ YMMÄRTÄÄ. lapset eivät ole terve tulleita joka ikiseen paikkaan tän mailman päällä! ihme valittaja olet.. Fifi on sitä paitsi koiran nimi, ei ihmisen, oletko tyhmä.
Siis sinä kun et ymmärrä vitsiä.
 
  • Tykkää
Reactions: HouseOfSleep
maijamatkalainen
Tämän päivän Päiväntasaajassa muuan herra Pölkki (elämästä mitään tietämätön pölkky) neuvoi meitä vihreään täydelliseeen suvaitsevaisuuteen. Lapsivapaa hotellit ovat kuulemma diskriminaatiota ja vastoin diversiteetin ihannetta. Missähän diversiteetittä kyseinen herra on siellä Japanissa uinunut? Ainakaan hän ei ole "nauttinut" huutavan kakaralauman suloista musiikkia ihan missä vain: koneessa, hotelissa, kapakassa ... Nämä vastasyntyneethän ovat niin iiiiihania, ettei kenelläkään maailmassa voi olla muuta kuin suunnaton kateus näitä valiosiitettyjä ihmeitä.

Jokin matkatoimisto on nyt ymmärtänyt meidän suvaitsemattoien kamalien täti- ja setäihmisten tarpeet ja tarjoaa lapsivapaita hotelleja.
Tätä olen odottanut vuosikausia ja tulen täysimääräiseti käyttämään mahdollisuuden hyväksen. Kakarahotelleihin en enää jalallani astu, niin täydellisesti nämä itse-itse-itse-minä-minä-perheet vankkureineen, metelineen, kakkavaippoineen, imetyksineen pilasivat esimerkiksi viimetalvisen Thaimaan-lomamme.

Yltiöitserakkaat minä-minä-perheet huudattivat muutaman kuukauden ikäisiä lapsiraasujja jo menolennolla kaiken kytmmenen tuntia, puhumattakaan siitä, millaista oli yrittää syödä matkakohteessa edes iltaktymmeneltä hyvässäkään ravintolassa tulematta tämän sakin terrorisoimaksi Nämä maailmanhistorian arvokkaimmat vaippaikäiset kiljuvat ravintolan täydeltä, kakkavaipat vaihdetaan ihan estoitta viereisessä pöydässä (hyvää ruokahalua vain!) ja vankkureilla tukitaan kadut ja jalkakäytävät. Kaiken huipuksi Finnair on ruvennut oikein palkitsemaan tätä paska-huuto-tilanvaltaus-porukkaa antamalla koko vankkurilastin lentää ihan ilmaiseksi eli meidän kaiken maksavien kustannuksella.

Nämä vanhemmat eivät näköjään kestä edes muutaman kuukauden kotielämää, vaan elämästä pitää nauttia, siitoksen jäljet eivät saa heidän vapauttaa rajoittaa.

Ja sitten herra Pölkky vatii sitä suvaitsevaisuutta ja diversiteettiä ymmärtämättä matkailun tämän päivän todellisuudesta yhtikäs mitään.

Kiitos niille matkanjärjestäjille, jotka viimein vastavat sen kaiken itse maksavan (liian rikkaan?) ryhmän huutoon, joka haluaa sellaista suvaitsevaisuutta, että saa edes matkustaa ja syödä rauhassa ilman tämmöisen kilju-kakka-porukan läsnäoloa. Olen (ja ystäväpiirini on) näiden hotellien kiitollisia uusia asiakkaita.

Miksi muuten lapsiasiavaltuutettu ei puutu tällaiseen vauvaikästen suorastaan hengenvaaralliseen retuuttamiseen maapallon toiselle puolella vain, koska mamman ja papan "täytyy nauttia elämästä", oli tullut lapsi tehtyä tai ei.

Aikuinen, lomarauhaa tarvitseva ja pikkuterroristeja inhoava ilkeä täti
 
  • Tykkää
Reactions: Tirps
"Minna"
Minusta lapsilta kielletyt hotellit ovat loistava ajatus. Kaikki eivät halua parkuvia ja sotkevia kakruja pilaamaan omaa lomaansa, vaan nauttia siitä aikuiseenmakuun. Ei lapsia tarvitse joka paikkaan tuoda. Ja kaiken lisäksi se mainos jossa lapsen voi leikata kuvasta pois, oli nerokas, ja hauskasti keksitty :)
 
"vieras"
Minäkin kannatan lapsivapaita hotelleja siitä yksinkertaisesta syystä että lapsiperheiden ja nuorten tarpeet lomamatkalla eroavat toisistaan niin paljon.
Ei kai se syrjintää ole jos molemmat siitä hyötyy?
 
"vieras"
En jaksanu lukea koko ketjua,joten en tiedä onko tää näkökulma ollut esillä,mutta.. Entäs vasten omaa tahtoaan lapseton pari (esim lapsettomuushoidot eivät tuota tulosta/oma lapsi kuollut) joka haluaa lomailla? Voisin kuvitella että tällaisessa tapauksessa eivät "jokapuolella" riehuvat/kiljuvat/nauravat/itkevät lapset varsinaisesti edistä lomasta nauttimista ja rentoutumista.

Onko ap sun mielestä siis niin että koska sulla on lapsia ja pidät lapsista,kaikkien muidenkin tulisi pitää lapsista ja "toivottaa lapset tervetulleiksi" kaikkialle minne aikuisetkin menevät? Ja sinä pidät muita rasisteina???
 
skepsis
Kuka näitä maailman vanhempia ketjuja oikein nostelee ylös?

Tänäänkin nostettu jo monta antiikkiketjua, vähän vaikea uskoa että kaikki olis oikeasti "sattumalta" nousseet.
 
minä,
Alkuperäinen kirjoittaja surullinen äiti;23860050:
Raivo iskee aina, kun törmää tällaiseen syrjintään.*Lapset eivät tässä maassa saisi kai näkyä eikä kuulua missään, häissä, kaupoissa, kirkoissa, kaduilla, hotelleissa.. jne.MIstä tällainen syrjintä voi johtua? Todella surullista, lapset ovat elämää. Itse en kyllä aio ikinä tukea tuollaista toimintaa, vaikka olisinkin lomalla ilman lapsia (jos sellainen tilanne edes tulee). Lapsivapaat hotellit boikottiin!
Kun toiset ei tykkää kun mukulat mellastaa, kaikki ei osaa olla kiltisti.
 
"vieras"
[QUOTE="huh";23860152]Aika jännä että näin moni äiti ihminen kannattaa näitä lapsien syrjintä hotelleja:([/QUOTE]

Voi nyt jumalauta..
On muuten ehkä typerin ja ärsyttävin sana koskaan, ÄITI-IHMINEN.
Yääärgggh.
 
hillas
Minusta mainos hotellista oli huvittava, mutta onhan siinä monta puolta. voi ajatella niinkin, että myös vanhemmat saavat loman, jolla ei tarvitse kuunnella arjen ääniä, edes viikon, onhan niitä hiljaisuuden retriittejäkin. Joo, voisi laittaa seuraavaksi hotellin, jossa ei ole kiukuttelevia naisia tai miehiä tai jne... onhan sitä loputtomiin. Onkhan tässä nyt sellanen ajatus, että me ottasimme huomioon tosiaan ne ihmiset, jotka haluavat ja tarvitsevat rauhallista yhteiseloa ja se varmistetaan tällä lomalla ja aikuiset saavat olla ihan rauhassa ilman velvoitteita hoitaa lapsia vaan voivat hoitaa toisiaaan ja ei tarvitse pelätä oven avautumista tai muuten yllättäviä keskeytyksiä. Yhtä hyvin voisi ajatella, että lapsenvahtikin on voi kauhistus, lapsillekkin on omia paikkoja, miksei aikuisille ! tää on hyvä juttu!
 

Yhteistyössä