Syyskuiset 2019

Viestiketju alueella 'Odotusaika' , aloittaja Jeppis92, 30.12.2018.

 1. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  Aamupäivästä asti supistellut epäsäännöllisesti mut suht usein ja napakasti mut ei kunnolla kipeästi. Jännää hommaa... Peukut pystyyn naiset et tää lähtis oikeesti käyntiin, mä haluun synnyttämään!!
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #1976
 2. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  280
  Saadut tykkäykset:
  90
 3. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  228
  Saadut tykkäykset:
  72
  Kertokaas synnyttäneet että tunteeko sen kohdunsuun avautumisen jotenkin erityisesti? Tarkoitan nyt siis, että sinne alueelle pystyisi paikallistamaan jotain kipua tai tuntemuksia? Mulla ollu nyt pari päivää aika reippaita supistuksia, jotka eivät sinällään satu varsinaisesti mutta kohdunsuulla tuntuu samaan aikaan sellainen repivä tai venyttävä kipu/tuntemus (n) mulla ei siis oo mitään kovia polttoja selässä tai vatsassa tai missään muuallakaan paitsi selkeesti tuolla alakerrassa. Voiko olla mahdollista, että nää mun pitkään jatkuneet kivuttomat supistukset kuitenkin availis paikkoja?
   
  #1978
 4. Ahmaliini

  Ahmaliini Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2019
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  3
  Hei kokeneemmat synnyttäjät, vaikuttaako synnyttämiseen jos on joku tulehdus tuolla alakerrassa..? Esim. Hiivatulehdus, estääkö alatiesynnytyksen? Neuvolassa eivät ole halukkaita tutkimaan oireita, eikä myöskään osanneet vastata kysymykseen.. joten yksinään tässä nyt mietiskelen..
   
  #1979
 5. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  228
  Saadut tykkäykset:
  72
  @Ahmaliini en ole kokenut synnyttäjä mutta ymmärtääkseni ei estettä alatiesynnytykselle. Ainoastaan jos paikat on äidillä jo muuten rikki hiivan takia niin voipi olla aika ikävä ponnistus. Ja lapsi voi saada kieleen sammaksen, mutta se on hoidettavissa sitten syntymän jälkeen. Miksiköhän eivät taas neuvolassa voi asiaa tutkia/hoitaa :cautious:
   
  #1980
 6. M i l j a

  M i l j a Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.05.2007
  Viestejä:
  852
  Saadut tykkäykset:
  10
  Heipskeikkaa....mistähän alottas ;)
  Joku kysy, tunteeko sen avautumisen jotenki kohdunsuulla. Ei, vaikka kuvittelee tuntevansa. Toki ne "oikeat" supistukset tuntuu juurikin siellä alhaalla just sille, että nää kyllä avaa paikkoja, mutta todellisuus saattaa olla ihan muuta.
  Tuosta hiivasta/ tulehduksesta. Ei vaikuta synnytyksen kulkuun, ja vaikka olis limakalvot vereslihalla synnytykseen mennessä ni pikkuvaivoja siinä tilanteessa:sneaky:. Eriasia, jos on streptokokki, mikä testataan neuvolassa noin viikolla 36(?) Ja siihen varaudutaan antibiootilla ennen synnytystä.
  Ja itse asiaan eli perjantai-illan kuulumisiin ku lähin kotia oottelemaan tilanteen kehittymistä. Voi ku voisinki kertoa ihanan voimaannuttavan synnytystarinan, mutta ei, kaikki ei menny ihan niinku Strömsöössä:ninja:
  Supistelut jatku säännölllisenä sillon illalla muutaman minuutin välein. Kävin pikkutyttöjen kans saunassa, kuskasin teinejä ja hajin kunnon mättöaterian roskaruokaa illalla myöhään :whistle: puolenyönmaissa ku makasin sängyssä ni tunsin sellasen "poksahduksen" ja hoisuihin valahti. Lapsivesi, ajattelin tietty, siirryin nopsaa sängynviereen ja katoin ni verta!! Oli vettäki mukana, mutta pääasiassa silkkaa verta. Suihkuun siitä lorottavana sitte pikaseen. Soitto synnärille, että tuunko lanssilla vai omalla autolla. Ambulanssin käskivät tilata et saa maata. Vajaa puolentunnin matka, supisteli aika napakasti. Mieshoitaja välillä kysy, et ponnistuttaako :D Sanoin sille, että ennen vauvaa tulee kyllä hampurilainen. Väärinpäin paareilla vähän pää alaspäin ni ughh....pitiki syyä.
  No sama lääkäri oli vastassa, joka mut illalla lähetti kotia, tarkisti ultrallla nopeasti, että vauvalla syke normaali. Housuvaippa, minkä kotoa löysin oli aivan veressä. Sektioon määräys, ei voinu ottaa sitä riskiä, että alkas normaaliin synnytykseen ku ei tienny, miksi vuotaa. Kohdunsuu oli vasta kahelle sormelle auki ja kanavaa jälellä. Nukutuksessa olis tehty sektio, mutta ku olin syöny niin vasta :censored: Verenohennuspiikin pistämisestä oli onneks sitte kulunu jo 17 tuntia ni Spinaalissa tehtiin.
  Klo.1.19. Syntyi terve hyvävointinen tyttövauva 9 pisteellä. Vauvalla oli kokoajan kaikki hyvin. Ja on edelleen :love:
  Minä taas makasin siinä leikkauspöydällä kolme tuntia. Mulla on suonikohjuja, ni niitä laskimolaajentumia oli tosi paljon kohdun ympärillä, myös munasarjojen ympärillä. Ompeleminen oli vaikeaa ku ne alko vuotaa niin paljon. Lääkärin mukaan menetin 2 litraa verta, mutta vointi sen jälkeen ei oo kyllä yhtämieltä sen kanssa, osa oli varmaan muita nesteitä. Ja 4 litraa tiputettiin suoneen leikkauksen aikana, joten tasapaino oli okei :) Loppuvaiheessa mun olo alko käydä siinä niin tuskaseks, että antovat jotain unilääkettä että vaivuin johonki ihanaan horrokseen. En sitte tiä alkoko puudutus jo vähän lakata ku spinaaliahan ei voi lisätä keskenkaiken. No, loppuhyvin kaikki hyvin. Dreeni oli haavassa sen pari päivää, sain sen eilenillalla pois, samoin kanyylin. Tosi nopeaa nousin sängystä ylös, vaikka olin kipeä. Toipuu paremmin ku pakottaa vaan ittesä pystyyn. Huomenna ehkä kotia, jos vauvan biliruniinit ei nouse. Eilen oli vielä sellanen olo, etten ees halua vielä kotiin, mut tänään jo niinpaljon parempi.
  Mut onhan tuo vauva niin söötti:love: Sitä vois nuuskutella vaan aamusta iltaan.
  Tsemppiä Lukka, peräpukamat sais vetää pöntöstä alas, niin syvältä ja poikittain. Mulla on vieläki niitä, muttei enää niin pahat, että kävellessä sattuis. Hajin Ruotsin puolelta sellasta rasvaa,missä on puuduteainetta samassa ni se vähän helpotti. Suomessa sitä on kuulemma vaikea saaha ees reseptillä, tuollapuolen käsikauppatavaraa (y)

  Tsemppiä kaikille vielä odottaville!!!!
   
  #1981
 7. Ahmaliini

  Ahmaliini Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2019
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  3
  @M i l j a huhheijakkaa mikä tarina :O pääasia että loppu hyvin kaikki hyvin. Onnittelut pienokaisesta :)
   
  #1982
 8. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  @M i l j a huh, hurja synnytys mut loppu hyvin, kaikki hyvin, hirmuisen paljon onnea vauvasta :love::love: Ja kovasti toipumisia sulle!

  Mä sain reseptillä jotain tujumpaa voidetta, laitan sitä jos vielä pahenee tilanne. Toistaiseksi helpotti kun pukama kohtasi veitsen ja siitä tyhjennettiin hyytyneitä kohtia pois. On se yhä kipeä mut parempi siitä mitä oli. Jospa se asettuisi...

  Supistellut jatkuvasti epäsäännöllisesti ja enenevässä määrin kipeästi mut ei vieläkään kunnolla, jännää hommaa. Yhä oottelen että homma lähtee tosissaan käyntiin, ihme säätöä tällanen mut todella toivon et vauva saatais ulos vielä tällä viikolla :whistle:
   
  #1983
 9. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  @tikkunekku90 mun käsittääkseni sekä kipeät että kivuttomat voi avata paikkoja. Aika paljon tuntuu vaihtelevan mitä supistelut tekee kohdunsuulla ennen synnytystä. Tietty kurja kun ei tiiä tilannetta käymättä näytillä :unsure:

  @Ahmaliini en osaa sanoa muusta kuin streptokokista, siihen laitetaan ab suoneen jos se on. Muuten en tiiä, varmaan oireiden mukaan. Ihme hommaa jos eivät neuvolassa voi yhtään auttaa o_O Voisitko soittaa synnärille ja kysyä sieltä?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1984
 10. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  Voin kyllä olla väärässäkin mut nyt alkaa tuntua siltä että ehkä, ehkä, ehkä tää tästä starttaa, jos ei tänään niin ei kai kauaa enää menis, sen verran kipeästi juilii kohdunsuulle, alavatsaan ja selkään supistaessa. Epäusko silti vaivaa et voisko tosiaan jo käynnistyä, varaudun edelleen siihen et väärä hälytys. Se huono puoli tällaisessa on että en kyllä nyt tiiä alkaako kysellä lapsenvahtia vai ei :unsure: Ois niin nolo vaivata turhaan... Ei auta ku ootella et alkaa mennä homma tosissaan kipeäksi. Näin paljoa ei kyllä harkkasupistuksia tullu minään päivänä tähän mennessä joten lupaavaa sekin jos nää ei tästä etene tältä erää.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #1985
 11. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  280
  Saadut tykkäykset:
  90
 12. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  Päivitän! Ei ainakaan vielä... Yhä todella kipeä tuo pukama :cry: Muutamaan kertaan yöllä ja aamulla jomottanut ja supistellut. Ja tullut pieniä määriä uudenlaista limaa, sellasta hyytelömäistä outoa mitä en ikinä yleensä kyl näe :D Vielä pidän yllä toivoa et pääsis äkkiä näistä vaivoista, näköjään ei lepposaa muutosta palautumisviikkoa tullu tähän loppuun mut pukamakivut on sellaiset et pyörryn kohta ajatuksestakin et pitää mennä vessaan ja todella toivon et vauva syntyy pian, niin ikävästi painaa alas että ei tää ennen sitä kunnolla parane. Varsinkin ku edelleen maha löysällä monta kertaa päivässä :( Viimeistään viikonloppuna marssin synnärille ja sanon etten kestä enää hetkeäkään jos tää on yhä yhtä kipeä. Tsemppiä muille omiin tilanteisiin... Muistakaa synnyttäneet ottaa iisisti ja toipua rauhassa :)
   
  #1987
 13. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  228
  Saadut tykkäykset:
  72
  Tätä menoa taidan jäädä tänne itekseen huhuilemaan. o_O ei minkään näköistä merkkiä siitä, että asiat alkaisivat edetä ja LA ihan käsillä. Yritän tässä pikkuhiljaa alkaa asennoitua lasketun ajan ylittämiseen. Melko turhauttavaa, mutta minkäs teet, lapsi syntyy sitten kun syntyy tai viimeistään käynnistyksellä. Onneksi oma olotila on kuitenkin ihan hyvä nyt kun oon saanut nukuttua paremmin että sinällään tämä on nyt enempi henkisen puolen taistoa. Eikös aika yleistä olekin, että ensimmäinen menee yliajalle joten turhaa tässä kai vahdata jokaista tuntemusta jne.

  Tsemppiä kaikille ketkä ovat vielä yhtenä kappaleena (y)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1988
 14. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  Kerään näköjään kaikki mahdolliset merkit jossain tulevaisuudessa häämöttävästä synnytyksestä, nyt ekaa kertaa ikinä huomasin vähän kiinteämpää limaa jossa selvästi verta mukana vaikka se olikin sellaista harmahtavanpunertavaa. Kohdunsuulla tuikkii kipeästi mut vauva siellä myllää parhaillaan, tiiä sitten johtuuko kipu ihan vain siitä et venyttelee paikkoja. Montakohan merkkiä ja oiretta tässä vielä ehtii kerätä ennen ku pääsee tositoimiin :ROFLMAO::cautious:
   
  #1989
 15. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  @tikkunekku90 kiitokset tsempeistä, tulee tarpeeseen! Ja itekin täällä vielä huutelen maha pystyssä... Mulla LA vasta kahden viikon päästä joten tiiä kauanko saan jatkaa oman navan päivityksiä ilman vauvaa. Mut hei, ihanat särkylääkkeet, jopa Panadol vähän auttoi kipuihin, piti pitää taukoa ku pari päivää sitä vedin täyttä annosta niin nyt sit iltapäivästä otin taas ja onneks vähän helpotti :rolleyes:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1990
 16. BIMK

  BIMK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2019
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  29
  Onnea @M i l j a :love:

  @tikkunekku90 on täällä vielä meitä muitakin:) la olis nyt perjantai 13.päivä:whistle:

  Tänään taas käyty neuvolassa, puhui täti että täällä saa mennä 10 päivää yli ennen kuin käynnistellään:barefoot: Ensi keskiviikkona taas aika neuvolaan, on muuten ajanvarauskortti sekä neuvolakortti jo täynnä:ROFLMAO: mutta siis ensi viikolla sitten jos ei ole syntynyt varaillaan aikaa ä-polilleo_O

  @Lukka tämä synnytyksen käynnistymisen oireiden kyttäily on melko samanlaista puuhaa kun ennen positiivista testiä raskausoireiden haku:ROFLMAO:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1991
 17. Ninnu118

  Ninnu118 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2015
  Viestejä:
  320
  Saadut tykkäykset:
  89
  Mulla ainakin vauva mylläs loppun saakka. Vielä ennenkö lähti kanavassa tulemaan, niin kauhee mylläkkä! Mulla ainakaan vauva rauhoittunut synnytyksessä ja tietty tuli niin äkisti se synnytyskin, kun oma kroppa päätti heittää vauvan ulos, että sekin saatto vaikuttaa. Mulla ois vieläkin laskettuun aikaan toista viikkoa. Aika hurjaa.. ei voi todeksi uskoa
   
  #1992
 18. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  280
  Saadut tykkäykset:
  90
  @tikkunekku90 minun mielestä avautuminen ei tunnu niinkään siellä vaan epämääräisesti alavatsalla ja selkäpuolella, en ainakaan itse osaa paikallistaa että kipu tuntuisi siellä.

  Hurja stoori @M i l j a mutta onneksi päättyi onnellisesti!

  Tsemppiä kaikille malttamattomille odotukseen. Sitähän sitä itsekin teki että ylikuulosteli itseään ja kaikki oireet muka liittyi alkavaan synnytykseen :ROFLMAO: se on niin hullua kun mieli tekee tepposia.

  Melkosta tosiaan ajatella @Ninnu118 että teillä ollut pieni maailmassa jo niin pitkään. Onko kaikki edennyt hyvin?

  Joku kyseli, olisko ollu @Lukka että millasia vaaveja nää on, meidän poitsu on niin tyytyväinen ja rauhallinen et välillä mietin onko kaikki ok. Syö hyvin rintaa ja paino nousee. Vähän alkanut olla aavistuksen enemmän hereillä, tuntui että ihan vaan nukkui alkuun mutta kaippa se niin kuuluukin olla. Ei muista kunnolla enään edellisiä. Ja voihan tää tästä vielä riehaantua. Nyt ainakin ihan kivan rauhallinen poitsu.

  Toinen rinnanpää on vähän auki:mad: siinä oli ennestään joku rupi joka nyt aukes. Ja tekee kyllä kipeetä aina ekat imut. En tiedä kuin sen sais parhaiten paranemaan?? Onko vinkkejä.? Imuote on hyvä enkä uskokkaan että se tätä edes rikkoi vaan oli tosiaan joku vaiva vähän ennestään.
   
  #1993
 19. Ninnu118

  Ninnu118 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2015
  Viestejä:
  320
  Saadut tykkäykset:
  89
  Kaikki on sujunut ihan hyvin. Rinnalta syöminen onnistuu jo paljon paremmin ja rintakumi on jo pois ollut. Lisämaitoa ei ole annettu vaikka paino noussut naftisti, kun sanoivat että kyllä se alkaa nousta nyt kun nenämahaletku on pois ja muut härpäkkeet. Vauva on nyt 3,1 kg ja ikää pian 7 viikkoa!
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 2
  • List
  #1994
 20. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  228
  Saadut tykkäykset:
  72
  @BIMK totta tuo, että silloin kun odotteli raskautumista niin kaikki oireet oli raskausoireita (mukamas) ja nyt kun odottelee synnytystä niin kaikki oireet on myöskin mukamas synnytystä enteileviä :ROFLMAO:mulla itseasiassa meni sillon kun tulin raskaaksi niin, että olin ihan varma ettei ollut tärpännyt ja 3 päivää kuljin side valmiina housuissa odotellen menkkoja kun ei ollut yhtään raskausolo. Miehen pakottamana tein raskaustestin samaan aikaan kivenkovaan väittäen että ei varmasti tule plussaa. Mites kävikään :love: kaikissa nega kierroissa oli ollut muka kaikki raskausoireet :LOL: ehkä tän synnytyksen kanssa käy samalla tavalla että alkaa heti ku oon ihan varma että nyt ei ainakaan (y)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
  • List
  #1995
 21. BIMK

  BIMK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2019
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  29
  @tikkunekku90 haha:D niin totta tuo, aikaisemmissa 4 kierrossa joissa ei tärpänny oikein hakemalla haki oireita:ROFLMAO: sitten ku ei oikein edes ajatellu asiaa muuta kuin just et kyllä ne menkat nyt olisi jo pitäny tulla, no testaillaan huomenna niin heti + :whistle:(y):LOL:
   
  #1996
 22. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  @Veeja oothan kokeillut sitä Lansinoh-voidetta? Siis sitä jotain lampaanrasvasta tehtyä voidetta jota ei tarvi pestä pois ennen imetystä? Monilla se auttaa. Kannattaa myös yrittää vaikka pari imetystä tuputtaa enemmän toista rintaa niin tuo saa parantua. Ja ite kyllä herkästi ottaisin yhteyttä imetystukiäitiin imuotteen tsekkaamiseksi. Toivottavasti helpottaa pian, tuo on kyl tympiä ja kivulias vaiva tuokin!
   
  #1997
 23. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  Ite epäilin raskautta eniten siks että olin liian tyyni ja hyväntuulinen eikä ollut finnin finniä vaikka loppukierto menossa :D Testasin jo dpo 9 tai 10 enkä varsinaisesti yllättynyt noiden juttujen takia plussasta mut olihan se jotenkin niin uskomatonta että eihän sitä meinannut todeksi käsittää siltikään :love: Meillä oli eka yk niin sekin vähän hämmensi et nytkö jo, ite luulin et ikä hidastais jo vähän :D Nyt oon niin kurkkua myöten täynnä tätä raskautta näiden vaivojen takia että pitääkin alkaa tosissaan miettiä ehkäisyasioita, en vain ole löytänyt vieläkään mitään hyvää vaihtoehtoa :cautious:
   
  #1998
 24. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  280
  Saadut tykkäykset:
  90
  @Ninnu118 voi ei kun toinen on pieni vielä :love:

  @Lukka äp:ssa oli se joku lanoliini? Voide, se on just ettei tarvii pestä vekka. Sitä oon käyttänyt ja ihan bebantheneä, nyt pari päivää tunkenu niitä taukoamatta kun luin et pitää just pitää kosteena ettei rupeudu. Nyt tuntuukin et olis parempaan suuntaan menossa. Imuote on ok niinku laitoinkin, eikä tossa kipeessäkään enään niin paljon tunnu se alotus, ne ekat imut oli sillai et näky tähtiä, kai ne rinnat muutenkin vaatii taas hetken tottua tähän.

  Mulla meni raskaaksi tulokin sillai että lopetin stressaamisen siitä ja oli kaikkee muuta niinku tuplamuutto väliaikaisasumuksen kautta ja sit kun ne oli ohi niin en ees ollu huomannut et menkatkin jääny tulematta hetkeen. Ja synnytyksessä vähän sama, yritin ainakin lopettaa ylianalysoinnin ja joko joko joko ajattelun, olin varannut auton katsastusta ja muuta ohjelmaa joita sitten peruin supistusten välissä kun alkoikin tapahtua.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1999
 25. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  167
  Huh, elämä voittaa taas, tänään selvästi vähemmän kipeä pukama, oon niin onnellinen :) Pääsin käymään kaupassakin neuvolan jälkeen :) Kipujen lievennyttyä siedettävälle tasolle loppui kiire synnyttämäänkin, kyllä tän olon kans vielä pärjää vaikka muutaman viikonkin. Tänään ainakaan en ees jouda minnekään synnyttämään kun lupasin ottaa kaverin lapset meille illaksi hoitoon :D

  Normisettiä neuvolassa, verenpaineet ja muut kaikki normaalit. Sf-mitta tosin on nyt neljättä viikkoa sama, 34 cm. Eli tällä hetkellä tismalleen keskikäyrällä mennään. Hoitajan mielestä vauvalla on pää niin alhaalla ettei sitä sieltä kunnolla tunne mahan päältä. Vauva ite tuntu sen mielestä yli 3-kiloiselta jo mut on ennemmin pitkä ja hoikka kuin pullea, lasketun ajan tienoilla varmaan sellainen reilu 3,5-kiloinen kuten meidän aiemmat. Ja mun oma paino on vain pudonnut viime viikosta, oli nyt 71,5 kg eli tullut tähän mennessä noin 15 kg, ihan ok mulle. Edellisissä tullut enemmän ja nekin kilot sit lähteneet niin ton kans pärjää kyllä hyvin. Ja toisaalta tuo riittää varmasti imetykseen ilman että laihdun liikaa. Toivottavasti hoitaja on oikeassa ja vauva kuitenkin kasvanut viime viikoista vaikkei sf-mitta ollutkaan muuttunut nytkään yhtään. Sykkeet oli hyvät kuten aina olleet. Ei kai se auta murehtia joka asiaa :whistle:

  38+1
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #2000
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti