Tulevia äitejä Varsinais-Suomesta?

Ultrassa käyty ja kaikki hyvin :) nyt sais tuo masu ruveta kasvamaan kun ei vielä minkäänlaista raskausmahaa ja nukkuakin voin vielä mahallani... täytyy vaan olla tyytyväinen varmaankin, kyllä ne vaivat ja masu vielä kerkee haittaamaan

Rv 20 tasan :)
 
Tänne ei olekaan kukaan kirjoitellut hetkeen mitään :( Mulla on vahva muistikuva, että bongasin tän ketjun odottaessani viimeisillään esikoistani. Piti itsekin esittäytyä, mutta se unohtui sitten, kun pikkuinen syntyi ja alkoi vauva-arki. Olis mukava lukea, mitä tänne kirjoitelleille nyt kuuluu? :)
Olen uusikaupunkilainen vajaa kolmekymppinen nainen, myös muualta muuttanut enkä oikein tunne täältä porukkaa.
 
Täällä mennään nyt 25+4. Kovasti pien liikkuu massus ja potkii yms. Kyljet hellänä. Painoa tullu noin 10 kiloa siihen kun aloin odottaa,mutta ei haittaa. Tiistaina leikataan oikeelt puolelt nivustyrä, vähän pelottaa mutta onneks leikkaava lääkäri soittaa viel maanantaina ja käy miun kanssa leikkauksen läpi. Massu aika kovilla kun potkuja ja nyrkkiä tulee,mutta ihanaa että liikkuu yms. :) Rautakuuria naamaan, neuvolalääkäro huhtikuun alussa, sitten tulee lisää informaatiota. :) Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin. :)
 
Juu hiljasta täällä on pidellyt tosiaan :D

Jalta, millon sulla vauva syntyi?

Täällä elellään leppoisaa vauva-arkea pian 2kk tyttelin kanssa :)

Tuul1a, mitenkäs sulle meni se rakenneultra, oliko kaikki hyvin ja näkykö sukupuolta? :)
 
Rakenneultrassa oli kaikki kunnossa. Hieman oli hankaluuksia saada kaikkia mittoja otettua kun toinen ei halunnut millään kääntyä oikeaan asentoon tai sitten kääntyi aina väärään aikaan =) Sukupuolikin saatiin selville ja pidetään se nyt omana pikkusalaisuutena. En kyllä tiedä kuinka kauan pysyy salassa kun kaikki sitä kovasti aina kyselee.

Tuul1a ja Mötkö 21+6
 
  • Tykkää
Reactions: Äidiksi2013
Siinä onkin haastetta ettei sitä vahingossa lipsauta :) Mekin pidettiin salaisuutena, kerrottiin ainoastaan vanhemmill ja sisaruksille, mut oli se kyllä tosi vaikeeta olla kertomatta muille. Ja aina jos oli ostelemassa vauvalle vaatetta ja katto mekkoja tai pinkkejä juttuja niin tuli sellanen olo et nyt joku tuttu tulee ja näkee, hölmöä :D
 
Täällä mennään nyt 27+2. Alan toipumaan leikkauksesta, olo on jopa hyvä tällä hetkellä. :) Unet on kyl maistunut tosi hyvin, viimeyön tosin valvottiin tän salamatkustajan kanssa puoli kahdesta puoli viiteen,mutta ei se haittaa :) Kevät menee opintojen parissa, koulujuttuja yritän painaa parhaani mukaan kasaan, että saisin paperit 7.6.

Pitäs alkaa pikkuhiljaa sisustaa tälle tyypille omaa huonetta, mutta jotenkin se on vaan nyt jäänyt kun tuntuu että tässä on kaikkea. Just ollaan ostamassa vuodesohvaa ja pesukonetta, niin jotenkin tuntuu että sitten kun ne on niin sit alan sisustaa. Onneks ollaan saatu sukulaisilta pinnis ja rattaat, niin isommat hankinnat on jo :)
 

Yhteistyössä