Viimeistään vanhana lapsettomia harmittaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Opintoihin kuuluu mm. Ravinto ja terveys, Ravintofysiologia, Ruoansulatus ja ravitsemus, Ravitsemus kansantautien ehkäisyssä, Liikunta ja ravitsemus
Lääkärit käyvät hyvin pienen kurssin ravinnosta. Sitä ei haluta ottaa huomioon terveydenhuollossa. Vai miksi luulet että syöpäosastolla syötetään sokeria; munkkeja, karkkia ja limua?
Miksi sairaille syötetään sokeria? Sokerilla tarkoitan mitä tahansa sokeria, hedelmä tai synteettistä tai liikahiilihydraatteja.
Myös gastrolla suolentähystyksen jälkeen syötetään yliprosessoituja tuotteita kuten leipää ja nitraattikinkkuleikkeleitä.
 
vierailija
Lääkärit käyvät hyvin pienen kurssin ravinnosta. Sitä ei haluta ottaa huomioon terveydenhuollossa. Vai miksi luulet että syöpäosastolla syötetään sokeria; munkkeja, karkkia ja limua?
Miksi sairaille syötetään sokeria? Sokerilla tarkoitan mitä tahansa sokeria, hedelmä tai synteettistä tai liikahiilihydraatteja.
Myös gastrolla suolentähystyksen jälkeen syötetään yliprosessoituja tuotteita kuten leipää ja nitraattikinkkuleikkeleitä.
Syöpäosasto on aika ankea paikka varsinkin lastenosasto. Suon niille pienille taistelijoille kyllä herkkuhetkiäkin. Ystäväni kuoli haimasyöpään kolmen kuukauden sisällä diagnoosista ja oli ihanaa, että hän sai nauttia vielä elämän pienistä iloista kuten hyvästä ruoasta niin kauan kun pystyi syömään edes jotain.
Suolen tähystyksen jälkeen kuitupitoinen ravinto on ihan ok sen 4 l ulostusjuoman ja paskomisen jälkeen. Minulle tarjottiin kuitupatukka ja tuoremehua.
 
Ravinnosta:

"Harvardin yliopiston tutkijat ovat saaneet lisävahvistusta sille, että punaisen lihan syöminen lisää riskiä sairastua kakkostyypin diabetekseen.

Laajaan aineistoon perustuva tutkimus vihjaa, että vaikka punaista lihaa söisi vain kahdesti viikossa, sairastumisriski kasvaa verrattuna kasviperäiseen ruokavalioon. Tutkimus julkaistiin The American Journal of Clinical Nutrition -tiedelehdessä.


Punaisen lihan korvaaminen kasviperäisillä proteiinilähteillä, kuten pähkinöillä ja palkokasveilla, voi tutkijoiden mukaan vähentää diabetesriskiä. Samalla aiheuttaa vähemmän ilmastoa lämmittäviä kasvihuonekaasujen päästöjä."



Sama lehti:



Tässä faktaa ilman mitään kikkailua:


Ja tässä ketju ravinnosta:



Tämän asian voi miettiä myös ihan maalaisjärjellä jos sellaisen omaa.🙄

Tässä vielä eksaktisti lyhyt tiedotus lääkäriltä:

 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä