Vauva 15.07.2021 Päivitetty 29.05.2023

Jasper Pääkkönen ensi kertaa isäksi! Hollywood-pariskunta paljasti vauvan sukupuolen amerikkalaistyyliin

Jasper Pääkkönen ja hänen puolisonsa Alexandra Escat odottavat esikoistaan.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
MVPhotos

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 41, ja hänen puolisonsa Alexandra Escat, 36, saavat lapsen. Vauvauutinen paljastettiin Escatin riemuntäyteisillä Instagram-videoilla.

Ibizalla kuvatuilla videoilla pariskunta juhlii ystäviensä kanssa gender reveal -juhlaa eli tilaisuutta, jossa paljastetaan, mitä sukupuolta syntyvä lapsi on.

– Se on tyttö! Escat kirjoittaa jälkimmäisen videon yhteydessä. Sekä pariskunta että vieraat ovat silminnähden innostuneita kakun sisältämästä vaaleanpunaisesta paljastuksesta.

Lue myös: Gender reveal -juhlat ovat yhä suositumpia – suosikkibloggaaja Lotta Salonen kertoo, miksi halusi juhlia vauvan sukupuolta

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Alexandra Escat (@alexandraescat) jakama julkaisu

Kommenttikenttään on jo ilmaantunut onnitteluja. Muun muassa Duudsoneista tuttu Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Hildén ovat kirjoittaneet energiset kommenttinsa videon yhteyteen. Hekin odottavat parhaillaan tyttölasta.

– Tyttövoimaa!!! iloitsee Jukka Hildén kommentissaan.

Myös kuvataiteilija Manuela Bosco, juontaja Vappu Pimiä ja näyttelijä Krista Kosonen ovat yhtyneet onnitteluihin.

Juhlahumua pariskunnalla on riittänyt muutenkin, sillä Pääkkönen täytti tänään 15. heinäkuuta 41 vuotta. Pääkkösen omalla Instagram-tilillä ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi näy merkkejä vauvan tai syntymäpäivien juhlinnasta.

Jasper Pääkkösen isä: Miniä on aivan rento tyyppi

Filippiiniläis-espanjalainen Escat on ammatiltaan malli. Pääkkönen puolestaan tunnetaan lukuisista suomalaisista elokuvista ja tv-sarjoista. Kansainvälisen läpimurtonsa Pääkkönen teki vuonna 2018 Spike Leen elokuvassa BlacKkKlansman.

Juuri BlacKkKlansmanin ensi-illassa pariskunta nähtiin edustamassa ensi kertaa julkisesti yhdessä.

Nyt pari on pitänyt yhtä jo useamman vuoden. Jasper Pääkkösen isä Seppo Pääkkönen kertoi vuonna 2019 Annan haastattelussa, että ulkomaisen kaunotarminiän tapaaminen jännitti häntä.

– Mietin, että minkähänlainen prinsessa sieltä tulee. Mutta Alexandra onkin ihan rela ja tavallinen tyyppi. Paitsi että on tosi pitkä ja kaunis, Seppo Pääkkönen luonnehti tuolloin.

Hän myös suunnitteli haastattelun aikaan, että pari voisi tulla hänen mökilleen Mikkeliin kalastamaan.

Jasper Pääkkönen onkin innokas kalastaja. Pariskunnalla on yhteinen Taiga-niminen samojedinkoira, joka Pääkkösen mukaan on hänen perhokalastuskaverinsa.

Lue myös: Kim Herold: Kaksoset! Hävyttömän cool perhekuva paljasti vauvauutisen

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X