Älyytömin tempaus mitä muksusi on tehnyt?

  • Viestiketjun aloittaja kellogs
  • Ensimmäinen viesti
Viblsp
Alkuperäinen kirjoittaja Hay-D:
Alkuperäinen kirjoittaja Viblsp:
Alkuperäinen kirjoittaja Hay-D:
esikoinen lääräs noin yks vuotiaana valkosia tapetteja omalla jaskallaan :x
Lääräs? Jaskallaan?
läärätä=levittää, läträtä
jaska=paska
Jaaaaa... Ok. :D Kiitos selvennyksestä, jäi hiukan vaivaamaan.

Niin juu, tyttö (nyt 2v) söi vauvana kakkaansa. Oli ilmeisesti vaipasta tippunu kun kannoin sitä roskikseen. :x
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Rapanhapakko:
Purskautti suullisen maitoa JÄÄKAAPPIIN :eek:
Oli kuulemma "suolavettä".
Kiitos jonkun lastenohjelman... :kieh:
Ja kiitos kysymästä, kiva oli siivota |O
Täh? Meillä usein valuu maitoa jääkaappiin kun kauppareissulla hajoaa purkki. ei mitenkään vaikea siivota.
On kai meilläkin, mutta siis PURSKAUTTI ison suullisen. Sitä oli joka hyllyllä, seinissä, kaikissa tuotteissa....
No, tulipahan siivottua :D
 
Neiti tatuoi itsensä oranssilla tussilla ja samalla maalasi eteisen seinän
(pojan kummi setä oli hoitamassa) Ikä 2v10kk.
Rasvasi itsensä hammastahnalla (oli iho niin kuiva kuulemma)3v4kk
Leikkasi itselensä uuden otsatukan 3v8kk.

Ihme ja kumma tuo meidän poitsu sen verran rauhallisempi ettei kovin pahoja tempauksia ole ollut, mutta tuo likka on kyllä ehtinyt veljensäkin edestä.
 
kerra ihmettelin et mite tuo kuopus(poika) on tollei sotkenu suklaalla päiväpeittosa ja kävin ottamaa sitä poies sängystä.joku sai miut haistelemaa sitä suklaan näköstä juttua...kas kummaa se haiskii iha paskalle.pojalt sit kysymää et mite tää voip haista kakalle,johon poika et oli kutittanu pyllyä ja hää raapimaa sitä ni sormee tuli kakkaa ja hää pyyhki sormen siihe päiväpeittoo...mie olin sit iha et ei sitä tarvii pyllyä kaivaa iha nii syvält... :eek: :eek: :eek: :LOL: :LOL: :LOL:
 
Viblsp
Alkuperäinen kirjoittaja kukamieoon:
kerra ihmettelin et mite tuo kuopus(poika) on tollei sotkenu suklaalla päiväpeittosa ja kävin ottamaa sitä poies sängystä.joku sai miut haistelemaa sitä suklaan näköstä juttua...kas kummaa se haiskii iha paskalle.pojalt sit kysymää et mite tää voip haista kakalle,johon poika et oli kutittanu pyllyä ja hää raapimaa sitä ni sormee tuli kakkaa ja hää pyyhki sormen siihe päiväpeittoo...mie olin sit iha et ei sitä tarvii pyllyä kaivaa iha nii syvält... :eek: :eek: :eek: :LOL: :LOL: :LOL:
Meillä poika oli joku parivuotias tjsp. kun syötiin suklaajätskiä. Poika sitten näytti sormeaan että "tässä on kakkaa". Isänsä siihen että ei ole kun se on suklaata, pistä suuhun vain. Onneksi hoksasin ennen kuin pisti sormen suuhun...
 
A shadieeyah
nää tuntuu pieniltä ... :ashamed:
*reilu vuosikkaana heittäny telkun kaukosäätimen vessan pönttöön.
*5v:nä oli napannu nippusiteen ja juntannu sen varpaaseen kiinni liian tiukalle..hyvä että sakset mahtu just ja just vapauttamaan.

mutta minä taas pienenä :ashamed:
palstatila ei riitä..
*naapurissa asu semmonen lapsia vihaava setä(osotteli leikkipyssyllä jota ei sillon tiedetty ja uhkas tappavansa jne muuta kivaa).niin kaverin kanssa levitettiin koiran paskaa sen mopon satulaan ja se jääty siihen
:whistle:

*isoveli oli kylvyssä ja suutuspäissäni heitin sinne puol pulloo ajaxia
*sotkin pussillise nomparelleja kaakaohon
*kaikki shampoot ja muut piti sotkee keskenään yhteen altaaseen
*tunkenu pussillisen pistaasin kuoria videoihin

ym ym ym.. :ashamed:
 
esikoinen oli kerran mummollaan, ikää oli reilu pari vuotta ja kun mummo meni tupakalle niin lukitsi mummon ulos, toisinsanoen itsensä asuntoon sisään. ei osannu avata ovea sisäpuolelta enää... onneks mummo asui vaan vähän matkan päästä meistä ja luhtitalossa alimmassa kerroksessa joten viuhtoi sukkasillaan tuhatta ja sataa meille hakemaan vara-avainta.

nuorempi (1½v) tykkää tuhota paikkoja, hajotti isänsä puhelimen, repii tapetteja, piirtelee seiniin jne...
 
Oli 5kk:n ikäinen ja meillä oli pentukoira, joka ei ollut vielä sisäsiisti. Siivoilin olkkarissa ja poika ryömi keittiöön. Sinne kun saavuin, niin iloisesti siellä puristeli nyrkeissään koiran paskaa. Ja iloisesti sillä oli suukin sitä täynnä :x
 
poika oli piirtäny mummolassa makuuhuoneen seiniin ja ovi aukkoon tussilla mitä ei saa pois, oli pappa sit ihmetelly mihin se meni ku on hiljasta, sielä se sitte piirteli ja kerto et siinä on traktori ja paalia kyytis jne. oli mummolle yllätys ku tuli navetasta, maalatahan ne seinät sit piti!
 
tyttö on syöny kissan paskaa, oliskohan ollu jotain vuoden ikänen. sit se käy aina välillä vessan pöntöllä leikkimäs, kiva ku ukko ei aina vedä pönttöö, tyttö nyt 2v. niin ja ku kissan ruokakipot jättää lattialle se käy sielä syömäs... viimeksi tais pillillä juoda kissojen vedet
 
Alkuperäinen kirjoittaja Meiks:
Alkuperäinen kirjoittaja kutku:
Tyttö sillon 1,5v pissas telkkarin päälle, meni se pissa siis sinne sisään!
Miten ihmeessä edes mahdollista =) Pojasta jotenkin voisi ymmärtää, mutta tyttö !!??
Ei oltu vielä ostettu tv-tasoa, tv oli lattialla ja kiipes sen päälle ja lirrautti. Oli alasti jo kun oli ilta, hampaat juuri pesty ja olis pitäny mennä laittamaan vaippa ja yöpuku. Ei toiminu tv sille iltaa, näytti ihan ihme kuvaa. Aamulla toimi hyvin ja edelleen toimii. :D Tv oli päällä ku lirautti, sammu sitten. Onneks ei tytölle mitään sähköiskua tullu.
 
molemmat ovat käyneet istumassa koiran vesikupissa konttaus iässä...
leikanneet koiralta karvoja
yrittäneet syöttää leipää akvaariokaloille
huusi naapurille että piä se turpa kiinni että äiti saa nukkua ( tuo 5v viime syksynä...) :whistle:

ai niin ja kaiken paras joka naurattaa vieläkin..
vajaa 2v esikko sanoi mopoista ja brätkistä että popo...eli mopo...
skootteri hemmo veti kommentista herneen nenään ja "helvetinenkeli" tarjosi kaupan pihalla kyydin parkkiksen ympäri
äidillä vaan hävetti ku esikko huutaa kunnon harrikkamiehelle että äiti kato popo....ja just oli koti pihalla toi skootterihemmo vetänyt herneen nenään ja uhkasi pieksää 2v lapsen... :headwall:
 
rv32
Meillä ei ihan kauheesti ole mitään sattunut.... Poika 3vuotiaana oli hakenut kynsilakkani ja maalasi sillä pikkuautoja ja parkkitaloa. Onneksi saatiin putsattua kaikki, mutta se kynsilakan käry oli kaamea.

Siskoni aikoinaan kakkasi lattialle ja samaan aikaan koiranpentumme parin metrin päähän. Vaihtoivat paikkaa ja söivät sitten toistensa tuloksia...
 
Vieras
Alkuperäinen kirjoittaja harmaapöllö:
ja autoon
kivellä kirjoittamista
Meilläki on tätä harrastettu. Eka vanhan auton kylkiin jotain piirroksia. Sitten kun ostettiin ihan uusi auto, pikkubussi, jossa on pitkä kylki, koko kyljen mittainen naarmu ja auto oli hädintuskin viikon vanha, pakasta vedetty, siis <UUSI> !! Hiukka riipi!
 

Yhteistyössä