Hätähousuiset Himotestaajat ja Piinailijat Vol.3

  • Viestiketjun aloittaja mymosa
  • Ensimmäinen viesti
Heippa taas piinailijat!
Mappe kyllä minusta varsinkin ylemmässä hyvä viiva! =)
PiHoo varsin hyvältä näyttää!

Itellä kp20, ovistikutukset meni jotenki ihan reisille. Aloin vissiin liian myöhään niit kattelleen. Touhua on onneks ollu jotta josko vaikka ois onnannu. Tissit on ainakin ihan pulleet ???? ja nännit arat.

Oliko kokemuksia noista Sofi ovistikuista? Rupee tuntumaan että ne oikeen tiä mitään..?

Rt on kaapissa oottamassa mutta koitan nyt sinnitellä mahd pitkään, kun ei oikeen tosta kierron pituudestakaan tällä kertaa tiedä. Normina ollu 28-29 mut km jälkeen olikin 36, jotta tiiä tosta nyt sitten.

Lueskeluista viisastuneena aloitin Geleen ja helokin ja probit ja vitskut ni toivottavasti sais niistäkin vähän potkua.

onnea kaikille Plussanneille ja tarrasukkia odotukseen
 
Viimeksi muokattu:
Oletteko muuten saaneet viivat kovasti tummenemaan testiajan ulkopuolella? Mietin, että kun olen laittanut nuo testit talteen ja katson esim. illalla tai huomenna uudestaan, niin voiko viiva olla ihan kemiallisesti vain tummunut?
 
IMN
Noihin viivojen vahvistumisiin vielä pakko kommentoida kun monet vaikuttavat niistä olevan huolissaan. En ole itse ikinä tehnyt plussatestin jälkeen enempää kuin digin, ja senkin vain viikkojen alustavaksi varmistukseksi. Toisessa raskaudessa kävin outojen tiputteluiden vuoksi ar-ultrassa yksityisellä tsekkaamassa että kaikki on ok. On tietenkin selvää että on kiva seurata sitä vahvistumista, mutta muistakaahan myös että stressikin vaikuttaa varhaisen keskenmenon riskiin. Jos jotain on tapahtuakseen niin sitten tapahtuu, ei siihen voi vaikuttaa vaikka kuinka usein testailisi. Ku:n, km:n ym. tunnistaa kyllä muistakin oireista ja useimmiten jo ennen viivan haalenemista. Myös saman merkin testeissä voi olla suuriakin eroja ja viivojen vahvuuteen vaikuttaa tosi moni tekijä :)

Toivottavasti kukaan ei vedä tästä palkokasveja mihinkään rööriin.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Wolt ja PiHoo
Ihanaa leonia hyvältä näyttää!

En tiedä miten muut pärjää tän piinailun henkisen puolen kanssa? Musta tuntuu et 98% ajatukset pyörii mukulan tuottamisessa. Ääreistherkällä tutkailen tuntoja ja oloja jatkuvasti. Nyt mieskin on ruvennu puhumaan odottamisesta ja sen toivomisesta niin tuntuu vielä enemmän painetta niinsanotusti tuottaa tulosta. Tuntuu että noit kaikenmoiset testit on piinailijan paras ystävä ja pahin vihollinen..
 
Leonia näkyy. :)

PiHoo Hyvät viivat! :)

mappe Kyllä näen viivoja. :) Toivottavasti johtuisi vaan testistä kun haalistuu.

Oudsi Tsemppiä!

).( purnaaminen auttoi sen verran että sain miehen ennen lähtöä kellistettyä todella pikaisesti. :D Oikeasti tää meidän vauvatouhu saa koomiset piirteet.. edelliset lapset pihalle kämpästä ja hommiin..mut eikö ne rakkauven hetelmät ravannut siinä ovella koko ajan... Kyllä voi olla vaikeaa päästä seksiä harrastaa! :LOL: Miehellä alkoi olla joku tatti otsassa pystyssä kun alko menee hermo ravaaviin lapsiin.. Joo liian paljon informaatioo mut ei ihan oikeasti voi olla noin vaikeaa saada edes sitä varttia.. :headwall:
 
Leonia, selvä viiva :)!

Theran, jes!! Mäkin vähän pakotin miestä sillo O päivänä vaikka oli just tullu yövuorosta ja tehny 60h viikon. Ei ollu kovin innostunu mutta sittempä olis ollu jo myöhästä kun lähti taas menoille. Joskus joutuu :D Miessukupuoli on vaa siitä hankala kun jos on väsy/stressi/kiire/pakko tms niin hommailu voi kyl tyssätä aika nopeasti vaikka täällä just spekuloitiin että miehillä on helppoa ;)
 
Mieletöntä! Oon muutaman tunnin poissa ja näin paljon plussia! :) Oikea plussa-aalto. Jee!! Voi kun me loputkin päästäis mukaan ens kuussa. Näistä tulee niin hyvä mieli. Ja valaa uskoa että kyllä tännekin se kakkonen vielä saadaan. Ihanaa viikonloppua naiset!

Ps. Empuskalla on kyllä kanssa kyytiläinen matkassa. :)
 
Halusin kommentoida tuohon huonoon nukkumiseen ja kiukkuamiseen (en ole ehtinyt kirjoittelemaan, luen vain iltaisin ja viestejä tulee monta sivua päivässä :D itsellä dpo 5 vasta, bongasin oviksen keskenmenon jälkeen eli menkkoja ei ole
tullut vielä)

Huonosta nukkumisesta siis, meidän poika alkoi nukkua koko yön 8viikon iässä koska valvoi koko päivän, sai heiluttaa vaunuissa niin että natina kävi vaunuissa ja silti huuto kävi. Oli illalla niin väsynyt että nukkui aamu viiteen asti ja sama huuto taas. Ei halunnut olla mahallaan eikä pitänyt kosketuksesta. Koska ei ollut iho-oireita tai oksentamista niin neuvolalääkäri sanoi ettei voi olla maitoallergia ja tarjosi psykologia minulle. Menin yksityiselle jossa sanottiin heti että maitoallergia, se voi olla vaikka allergiatesti olisi negatiivinen tai ei ole ihottumaa. Oksentaminenkaan ei ole aina oire, pojalla maha oli tosi iso ja pinkeä pallo. Saatiin apteekin jauhe ja elämä helpottui. Harmittaa että 4kk vauva-ajasta meni tähän kärsimykseen kun ei tiennyt mikä on ja neuvola väitti ettei voi olla maitoallergia :/ varmaan moni koliikki selittyisi tällä!
 
Sniff mikä on sun vointi?

Juuh siis olin ihan varma että se yritys kaatuu siihen kun rupesi savu nousee miehen korvista kun ovikello soi kuudetta kertaa ja ovea koputettiin 10 kertaa ja AINA oli jotain ihan älyttömän tärkeää asiaa.. kun tosiaan jos kauheesti kiehuu niin ei oo oikein tunnelma kohdillaan. :D
 
Sniff mikä on sun vointi?

Juuh siis olin ihan varma että se yritys kaatuu siihen kun rupesi savu nousee miehen korvista kun ovikello soi kuudetta kertaa ja ovea koputettiin 10 kertaa ja AINA oli jotain ihan älyttömän tärkeää asiaa.. kun tosiaan jos kauheesti kiehuu niin ei oo oikein tunnelma kohdillaan. :D
Mahaa nipistelee mutta kipu ei ole onneksi enää toispuoleista. Sulkeakseni KU pois (niiden haamujen takia) teen apteekin testin vielä vkl. Jos siinä on häikkää niin sit haen lähettee polille. Toivon että nää tuntemukset johtuis suolistosta.

On kyllä varmaan vaikee keskittyä asiaan kun oven takana koputellaan. Ei mee kauaa kun se on täälläkin sit eessä.
 
Kerrohan sit miten voit ja mitä testi näyttää.

Kyllä se on aika haasteellista yrittää keskittyä asiaan kun joku koko ajan häiriköi. Ei oikein voinut sanoa niille että älkää nyt häiritkö kun tahdotaan harrastaa seksiä..
Eli mitä tästä opimme... ei tarvitse ehkäisyä jos on jo lapsia.. ne huolehtii kyllä ettei lisää tule. :p
 
PiHoo, ihana plussa! Onnea :)

Leonia, sulla kans näkyy viivasta :)

Ja IMN, totta joka sana tosta stressaamisesta noitten viivojen vahvuuksien kanssa plussasmisen jälkeen. Itehän olin täällä pari päivää sitten harmistelemassa, ku viivat oli haalenneet. No, huomasin sitte täältä luettuani, että ne testit oli just sitä pc:n viallista erää, josta joku oli tehny reklan. :D

...tänään sitten tein digin ja "raskaana 2-3" oli tulos. Nyt vain pitää yrittää rentoutua :)

Mulla 1 km ollut. Siinä viiva ei lähtenyt vahvistumaan ja testit oli haaleata haamua päivästä toiseen. Mutta digi nega. Hcg verestä mitattuna matala, tuli sitten itestään pois. Mutta toivottavasti kaikki haamut päivästä toiseen ei tarkoita samaa.

Toivon teille kaikille paljon onnea tulevaan ja plussatestejä jokaiselle!
 
Pauline onnea. :) Koitahan nauttia odotusajasta. :)

).( Piti testaa että vieläkö näyttää Vielä Eli ehkä ei miehen kanssa myöhästytty.
Yksi mitä ihmettelen on digiovistesti että miksi se ei antanut pysyvää hymiöö..? Eikö se ole yhtä herkkä kuin noi liuskat? :confused:

Muoks. Callizo en kyllä tietsikalla saa mitään hentoja viivoja näkyviin. :(
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä