äiti ja melukylän lapset - Banneri
Helmikuu oli mahtava kuukausi. Sain vihdoin paljastaa tänne blogin puolelle pienen salaisuuden, jonka kertomista olin odottanut jo plussasta asti. Vaikka odotin uutisen kertomista jännitin samalla sitä todella paljon. Sainkin postaukseen todella ihania onnitteluita, jotka saivat jokainen hyvälle tuulelle.♥ Tässä kuussa juhlittiin myös Ainon 2v juhlia. Voi kuinka nopeasti tytöstä on kasvanutkaan noin iso. Juhlat sujuivat hyvin ja sankarille kyhäilin nalle aiheisen täytekakun.
Pohdin myös sitä kuinka tähän raskausuutiseen on reagoitu. Monesti kun useamman lapsen jälkeen onnittelut muuttuvat vain kauhisteluksi tai älyttömiin kommentteihin. Nyt olen kirjoitellut myös postauksia kun aina uusi raskausviikko on pyörähtänyt käyntiin (13+014+015+0). Niistä jää itselle mukava muisto, sillä niin äkkiä tämä aika kuitenkin unohtuu. 
Kerroin myös siitä kuinka meidän taapero pitää äidin kiireisenä. Tyttö on oikea tutkija joka tykkää erityisesti koluta keittiön kuiva-aine laatikoita läpi. Lisäksi virtaa tuntuu piisaavan tuolla taaperolla todella paljon. Hyvähän se on että on utelias ja touhukas, vaikka välillä voisi vaikka olla hetken paikoillaan. 🙂
Helmikuussa Kela julkaisi uuden äitiyspakkauksen. Sen julkaisua olinkin jo kovasti odottanut ja miten ihanaa olikaan huomata että pakkaus miellytti erittäin paljon ja vahvisti sen päätöksen että äitiysavustus otetaan tällä kertaa pakkauksen muodossa. 🙂 Kunhan vain saisimme sitten tuon uuden pakkauksen, mutta ainakin toiveet sen suhteen on korkealla.
Helmikuun viimeisenä päivänä, eli eilen kävimme J:n sekä kolmen vanhimman lapsen kanssa Tampereella elokuvissa katsomassa uuden Risto Räppääjän. Aino meni vanhemmilleni hoitoon ja nappasimme vielä siskoni kyytiin. Lapset olivat elokuvasta innoissaan ja täytyy myöntää että itsekkin odotin tämän näkeväni. Ja hyvähän tuo elokuva oli ja naurettiin sekä lapset että vanhemmat. Illasta jätimme kaikki lapset mummulaan vielä hoitoon ja lähdimme J:n kanssa kahdestaan syömään, josta suuntasimme sitten vielä ystävämme 30v juhliin. Myöhään illalla pakkasimme vielä lapset autoon ja ajelimme kotio. Lapset menivät helposti nukkumaan kun mummulassa oli jo hoidettu kaikki iltatoimet, autossa nukahtivat ja kotio päästyä piti vain ottaa haalarit pois ja unia pääsi jatkamaan suoraan omaan sänkyyn. 🙂
Helmikuu oli erittäin mukava kuukausi kaikin puolin. Toivotaan että maaliskuusta tulee myös yhtä onnistunut ja mukava.
Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

Kommentit (4)

Sinulla on ollut ihana helmikuu. 🙂

Hih, muuallakin siis tehdään tuota, että lapset laitetaan nukkuvalmiiksi ja kotona vain kannetaan sänkyyn – helppoa! 😉 Oikein hyvää maaliskuuta Terhi!

Juu näin se sujuu paljon kivuttomammin ja vältytään kiukuttelulta. 🙂
Kiitos ja mukavaa maaliskuuta myös sinulle Heidi. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X