äiti ja melukylän lapset - Banneri

Maalilla on uskomaton, suurentava ja valaiseva vaikutus, sen huomaa esimerkiksi makuuhuoneemme ennen ja jälkeen kuvista. Ennen makuuhuone remonttia nimesin makkarimme ”luolaksi”. Se oli todella synkkä ja pienen näköinen. Ei sitä kestänyt katsella, joten yhdessä vaiheessa raahasin jopa sänkymme sieltä kokonaan pois. Lopulta sain miehenikin uskomaan, että pelkällä valkoisella maalilla saisimme jo ihmeitä aikaan.

Tässä nyt kuvaa, miltä makuuhuoneemme näytti ennen maalaamista. Tuolloin sinne ei viety kuin sänky, sillä taivuttelin miestäni remonttiin ja eihän tuota tehnyt mieli edes sisustaa. Pidän puusta sisustuksessa, mutta mieluiten vaaleissa sävyissä. Tuo vanha makuuhuone oli jotakin ihan muuta ja kuljin sinne mieluiten silmät kiinni.

Makuuhuone, joka muuttui tummasta valoisaksi

Remontti alkoi ensin seinien ja katon pesulla, jonka jälkeen maalaaminen alkoi. Olihan siinä valtava työ ja maalia sai laittaa aika monta kerrosta, mutta se kannatti. Kun katto ja seinät sai viimeisen kerroksen maalia yllensä, paljastui makuuhuoneesta oikea helmi. Juuri sellainen, josta minä tykkään. Ja arvatkaapa mitä, niin piti mieskin.

Remontin valmistuttua laitoin sängyn molemmille puolille yöpöydät ja valaisimet. Nyt niistä on luovuttu, kun pinnasängyn piti mahtua sängyn viereen. Hyvin ollaan kyllä pärjäty ilman niitä yöpöytiäkin. Sängyn päädyssä oli ennen myös peili, mutta laskin sen sieltä alas ja laitoin yhtä seinää vasten. Hugo kun nukkui meidän välissä, niin pelkäsin, että se vain rymähtää alas ja osuu vauvaan.

Makuuhuoneestamme on kulku ulos takapihallemme sekä pesuhuoneeseen. Lattiat ovat harmaata laattaa ja lattialämmitys lämmittää kivasti. Oikeasti tuo huone on alun perin ollut takkahuone, ilman takkaa, mutta minä näin siinä meille makuuhuoneen. Se on hieman ”erillään” talon muista huoneista, joten se on mukavan rauhallinen paikka.

Koska kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa, niin Tervetuloa meille, kurkkaamaan vanhempien makuuhuoneeseen.

 

makuuhuone

Mielestäni muutos vanhaan on valtava ja tämä makuuhuone on kodissamme yksi oma lempi huoneeni. Rakastan sitä valoa, missä koko huone kylpee. Kuten ehkä huomasitte, niin verhot ja tyynynpääliset ovat pysyneet samana. Yleensä kyllästyn nopeaan ja kaipaan vaihtelua, mutta tykkään vaan tuosta turkoosista, että en ole halunnut vaihtaakaan. Välillä vain käyttää tekstiilit pesussa.

Alla olevista linkeistä pääset kurkistamaan meidän
Keittiöön
Eteiseen

<3 Terhi

 

 

Kommentit (29)

Ompa hurja muutos! Ihanan valoisa huone muutenkin. Tuo maalattu puu näyttää niin ihanalta 🙂

Meillä odottaa yhä tuo lasten huoneen maalaaminen ja yhden seinän tapetointi.. Pitää kans odottaa et Niko on lomalla että saadaan tehtyä. Odotan innolla mihin noi lasten kamat siksi aikaa..

Voi vitsi miten paljon maalaaminen vaikuttaa avartavasti tilaan <3 Meillä oli kodissamme todella paljon juuri tuonväristä puolipanelia kun muutimme tähän. Koska teimme kokonaisvaltaisen remontin päätimme silloin hankkiutua siitä eroon kokonaan ja laitettiin kipsilevyt tilalle. Teillä kuitenkin panelointi sopii tosi hyvin juuri noin maalattuna! 🙂 Onnistunut uudistus!

Niinpä, hurja muutos vanhaan. 😀
Meillä on olohuoneessa puolipaneli ja tässä olen miestä monta vuotta lämmitellyt olohuoneen remppaan. Hän on ammatiltaa kirvesmies, joten työpäivän jälkeen ei oo hirveän innostunut mun ideoimista projekteista. 😀 Katsotaan nyt jos kesällä saataisiin aloitettua remppa.

Tuo muutos on kyllä valtava!!!uus makkari on jotenkin niin sun näköinen,ihanan raikas:)

Hih, kiitos Ulla.♥
Tykkään kyllä todella paljon millainen makkari saatiin pienellä pintarempalla. 🙂

Valkoisella maalilla saa niin paljon aikaan 🙂 huomasin saman kun teimme remonttia!
Miten valoisa teidän huoneesta tulikaan <3 kyllä siellä nyt kelpaa 🙂

Niin sillä saakin. 😀
Ihailen kyllä aina teidän kodin valoisuutta. Meillä on jossain vaiheessa edessä olohuoneen remontti..kun saataisiin vain aikaiseksi valita oikea tapetti. 😀

Aivan huikea muutos! Tuolla mäkin viihtyisin ?

En tiedä katosiko viestini kokonaan vai tuleeko nämä makuuhuone kehut nyt tuplana?! Ihanan raikas muutos joka tapauksessa!

Hih, tuli ensimmäinen perille. 🙂

Onpa teillä kaunis makuuhuone! Maali tekee paljon! Tässä sängyssä pötkötellessä mietin, miten meidän makuuhuonetta saisi viihtyisämmäksi… Jotain pientä tämä kaipaa. Sisustusinspiraatio iski postauksesi jälkeen ja ehkä eilinen päivä Ikeassa myös vaikuttaa..

Kiitos, tämä on kyllä oma ehdoton lemppari. 😀
Hihii, se Ikeassa käyntikin saattaa olla siihen osa syyllinen. 😀

Vau! Todella kaunis makkari, ihanan rauhallinen tunnelma ja valoisa! 🙂

Kiitos, tämä on kyllä nykyään todella valoisa huone. 😀

Näyttää todella kivalta ja pintarempalla saa kyllä ison muutoksen aikaiseksi!:)

Niinpä, pienellä rempalla saatiin iso muutos aikaan. 😀

Mahtava muutos kyllä! Ei samaksi huoneeksi ihan heti uskoisi 🙂

Kiitos Anniina. 😀 On kyllä niin suuri ero noissa kuvissa..Tuntuu että neliöitäkin tuli huimasti lisää. 😀

Vautsi mikä muutos!!!

Vanha makkari näytti, hmmm… jotenkin pukuhuonemaiselta tummine seinineen. Nyt on kyllä ihan kuin eri huone, niin kaunis ja valoisa! Onnistunut pintaremontti! ?

Kiitos Ninni, muutos edelliseen on kyllä valtava. 😀
Tuo oli kamnalan synkkä huone ennen..tunkkaisen oloinen, mutta valkoisella maalilla siitä tuli niin älyttömän raikas. Tykkään kyllä niin valtavasti. 😀

Voi miten kaunista! Upea muutos!

Kiitos Hanna, muutos onnistui kyllä täydellisesti. 😀

Wau! Upea muutos! Me tapetoimme oman makkarin uusiksi vaalealla sävyllä ja vielä pitäisi jaksaa urakoida katto valkoisella maalilla. <3

Kiitos. 😀
Kuulostaa hyvältä teidän makkarin remppa, tsemppiä katon maalaamiseen. 😀

Tässä muutos on kyllä valtava ja rakastan valtavasti tuota valkoiseksi maalattua puuta.♥
Oi, kuulostaa kivalta..lasten huoneen laittaminen on kivaa puuhaa. Mutta joo se tavaroiden siirtäminen siks aikaa muualle on oma haasteensa. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X