ihan mamina - Banneri

Pipa, Pipsu, Pipsukka, Pipsutin.. rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta nyt hän on saanut myös ihan oikean nimen. En silti usko, että Pipsu jää unholaan, sillä isoveljeä kutsutaan edelleen melkein 2 vuotta myöhemmin Patuksi tai Oltsuksi. Sekavaa? Ehkäpä, mutta kutsun lapsia myös erilaisilla hellyttelynimillä ja joskus tuntuu, että taaperon nimi on ”älä koske” ”et ota” tai ”ei saa kiivetä”.

Kuva: Helin Kulla photography

Nimen päädyimme ilmoittamaan läheisille valokuvalla koronatilanteen vuoksi. Ristiäiset tai nimenpaljastusjuhlat eivät olisi tullut kuuloonkaan nyt. Suunnitelmissa olisi järjestää pienet ristiäiset esikoisen 2 vuotis syntymäpäivien yhteydessä kesäkuussa. Kutsuisimme papin kotiin suorittamaan kasteen ja juhlisimme pienellä porukalla. Kaikki tämä tietenkin riippuu siitä miten korona käyttäytyy tulevien kuukausien myötä.

Pyysimme Pipsulle kolme kummia, joille on jo annettu kummin titteli siitä huolimatta että ristiäiset saavat vielä odottaa. Kummeiksi valikoitui miehen pikkuveli, mun sisko ja mun paras ystävä.

Lue myös: Vauvan nimipohdintaa ja lemppari poikien nimet

Kuva: Helin Kulla photography

Patrik Joakim Nimi Patrik tuli mieleen jo raskausaikana esikoisen lempinimestä Patu. Oliveria on kutsuttu Patuksi vastasyntyneestä asti, sillä hän oli mahdoton touhupatukka (mikä myöhemmin lyheni Patuksi). Kuopuksen lempinimi Pipa on taas lyhenne Pikku-Patusta. Meidän pojat Patu ja Pipa ovat siis Oliver ja Patrik ❤️ Joakim nimeä pohdittiin jo esikoiselle, mutta silloin se tippui nopeasti pois listalta. Tähän hetkeen Joakim kuitenkin sopi loistavasti.

 

Sinua voisi kiinnostaa myös

Vauva 1kk, tarvikkeet mitkä ovat osoittautuneet hyödyllisiksi

23 vuotias ja kahden lapsen äiti

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X