sormustin - Banneri

Kaipaatko helppoa ja kaunista tapaa paketoida pieniä lahjoja? Jos lahja on pieni ja hentoinen, vaikkapa lapsen tekemä askartelu, on paketin hyvä suojata ja olla vähän jämäkämpi. Ekaluokkaa opettaessa ei lahjarasia voi olla kauhean vaikea. On myös kiva, jos lapsi suoriutuu lahjapaketin tekemisestä täysin itse ja voi koristella paketin oman näköiseksi.  Tämä lahjarasia on helppo ja kiva tehdä. Tulostin lahjarasian osat vahvemmalle paperille ja lapset saivat itse leikata ja koristella. Näin lahjapaketistakin tulee lapsen tekemä.

lahjarasia

 

Lahjarasia syntyy kahdesta kartonginpalasta

Tarvitset lahjarasiaan kartonkia tai jämäkkää paperia sekä teippiä tai liimaa. Voit tulostaa lahjarasian kaavan pdf-muodossa täältä.

lahjarasia

Leikkaa viivaa pitkin kaksi suorakaidetta. Taita kappaleisiin taitteet katkoviivan kohdille. Käännä isomman suorakaiteen reunat toistensa päälle ja liimaa tai teippaa kappale yhtenäiseksi. Teipatessa voit painaa kappaletta hieman taitteista, jolloin kappale aukeaa keskeltä hieman. Näin kappaleen sisälle mahtuu lahja paremmin. Sen jälkeen ota pienempi suorakaide, laita lahja sen keskelle, taita reunat lahjan päälle ja ujuta se ensimmäisen kappaleen päälle. Lahja pysyy hyvin paketin sisällä, kun kappaleiden taitteet menevät eri sivuille. Lahjarasia on valmis!

lahjarasia taittelu

 

lahja

 

Lahjat voi koristella piirrustuksilla, leimoilla, paperikuvioilla tai vaikka kreppipaperi-kukilla – ohje löytyy täältä! Jos kaipaat lahjaideoita paketin sisälle, niin tämä solmupanta on nopea tehdä – solmupantaa varten kannattaa lahjarasian kokoa tosin kasvattaa hieman.

 

Onko teillä pientä paketoitavaa näin äitienpäivän alla?

 

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X