sormustin - Banneri

Joulun alla ja toukokuun lopussa on SE hetki, kun pitäisi miettiä, mitä ihmettä lastenhoitajille, lastentarhanopettajille ja opeille lahjaksi. Ei mitään turhaa, jotain käytännöllistä, mielellään jotain kuluvaa, ei kuitenkaan kauhean kallistakaan, sillä muistettavia aikuisia on perheellämme jo aika liuta. Meiltä lähtee muistamiset luokanopelle, mutta myös paljon luokan kanssa töitä tehneelle erityisopelle, keskimmäisen päiväkotiryhmän lastentarhanopettajille, hoitajille ja avustajille – siinä on jo kuusi. Haluan kiittää lastemme kasvatustyöhön osallistuneita ja lasten elämässä paljon olevia aikuisia aina jouluna ja keväällä, sillä he tekevät tärkeää työtä eikä mielestäni kiitosta sanota koskaan liikaa.

lahjakassi opelle

Viime keväänä aikuiset saivat solmupannat, joka onkin ihanan nopea surautettava –ohje täällä. Toissa jouluna aikuiset saivat pienet selviytymispakkaukset, joista kirjoitin täällä, viime jouluna pakettiin sujahti helposti suklaata. Viisi helppoa diy-lahjavinkkiä löydät vielä tästä postauksestani. Tänä keväänä aika ei riittänyt itse tehtyihin lahjoihin, joten kokosin lahjaksi pienen kesähetkikassin – herkkukassi sisältää ruusulimonadipullon, Ballerina-keksejä ja leipätikkuja. Kassit ompelin tapetin paloista. Jos kaipaat vinkkiä tapetista ommeltuihin lahjakasseihin, katso 1,5 vuoden takaiset instastoorini kasseista täältä.

Herkkukassin mukaan sujahti kesäkortti, jossa on mukana kassin ”nautiskeluohje”, voit napata runon tästä halutessasi mukaasi!

 

Tässä sulle kesähetki,

makea ja raikas makuretki!

Kevät on tehty paljon töitä,

aherrettu kovasti, ehkä valvottu öitä.

Nyt on kuitenkin kesän aika

ja aika kokea rentoutumisen taika!

Nauti lämmöstä ja hörppäse limua!

Anna auringon helliä sinua!

Nakerra keksistä pikkuinen pala

ja rentoutumaan vihdoin ala.

runo lahjakassiin

Toivon, että näistä kasseista on iloa kaikille lasteni tärkeille aikuisille!

 

Kesäterveisin, Anni

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X