sormustin - Banneri

Neulojan arjessa tulee aika ajoin tilanne, jossa on otettava jämälanka-osasto haltuun. Olympialaiset ja pitkä karanteeni oli oiva mahdollisuus ottaa helppoja neuleprojekteja puikoille. Niinpä syntyi useammat sukat eri kokoisista kerän lopuista. Raitasukat ovat klassikko jämälankojen kuluttamiseen. Kivaa jujua sukkien varsiin saa myös lisäämällä siihen kirjoneuleosuuden. Neuloessa syntyi useampi helppo kirjoneulekaavio, jolla saa elävöitettyä sukkia kauniisti. Nappaa talteen kivat kirjoneulekaaviot omiin jämälanka-sukkiin!

jämälankasukat

Ilon pisaroita -sukat voi tehdä eri värisillä pisaroilla

Viime kesänä julkaisin ohjeen Ilon pisaroita -sukkiin. Ilmaisen ohjeen löydät täältä.  Ohjeesta löytyy myös kirjoneulekaavio pilveen sekä pisaroihin. Nämä sukat tein luonnonvärjätyistä langoista. Sopivasti pienetkin jämälanka-kerät hävisivät pisarariveihin.

ilon pisaroita -villasukat luonnonvärjätyt langat ilon pisaroita -kirjoneulekaavio

Sydämiä sukkiin

Itse käytän usein perus-villasukan ohjetta, mutta lisään varteen kirjoneuletta erilaisin kuvioin. Suloiset sukat valmistuvat myös sydän-kirjoneulekaaviolla. Tämä kahdeksan silmukan levyinen kirjoneulekaavio on helppo lisätä monenkokoiseen sukkaan. Jos sukkaa tekee varresta, tulee kaaviota lukea alhaalta ylös, jos taas sukkaa tekee varpaista, pitää kaaviota lukea ylhäältä päin. Tämä kirjoneulekaavio on viime keväisestä sukka-postauksestani.

sydän kirjoneule kaavio heart knittin chart

Pallot sopivat kaikille

Jos sydämet tuntuu liian hempsukalta, pallot on klassikko. Palloja voi tehdä erivärisinä riveinä tai varrellisen.

 

pallot kirjoneulekaavio pallot kirjoneulekaavio

Batman-kirjoneulekaavio

Viime keväänä neuloin myös yhdet Batman-sukat. Tällä kirjoneulekaaviolla voi tehdä pienen, sievän rivillisen Batmaneita. Tällä hetkellä on työn alla lapaset keskimmäiselle Batman-kuvioilla.

Batman knitting chart

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Anni Ignatius – käsityöt (@sormustin) jakama julkaisu

 

Kirjoneulekaavio PokemonGO-fanille

Jos taas kotoa tai tuttavapiiristä löytyy joku PokemonGO-peliä pelaava, hän saattaisi ilahtua pokemon-palloilla höystetyistä sukista. Pokemonpallo-sukkapostauksen löydät täältä.

pokemon - sukat

 

Millaisia jämälankasukkia sinä olet tehnyt?

 

Anni

instagram | facebook

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X