sormustin - Banneri

Vuosi sitten sain tehdä yhteistyötä tuoreen ja uudenlaisen käsityöalan yrityksen, Oleleen kanssa. Oleleen päätuote on OleleeBox, joka on kuukausittain ilmestyvä ja kuukausittain vaihtuva käsityölaatikko, josta löytyy eri tekniikoilla valmistettavia tuotteita. Olen valmistanut OleleeBoxeista mm. poronsarvi-makrameen, saippuatarvikkeita, makrameeponnareita ja fimomassa-koruja. Boksien ihanuus on siinä, että siitä löytyy juuri sopiva määrä materiaalia sekä kuvalliset ohjeet boksin käsityön tekemiseen. Boksi sopii sellaiselle, joka haluaa testata erilaisia käsityötekniikoita, mutta myös hyvin vaikkapa yhdessä lapsen kanssa tehtäviksi töiksi. Monet OleleeBoxit olenkin valmistanut alakouluikäisen tyttäreni kanssa.

oleleebox kehyskudonta

Koodilla sormustin saat Oleleen verkkokaupasta 10% alennuksen – myös alennetuista tuotteista! Jos ostat verkkokaupasta toistaiseksi voimassa olevan tai 3 kk/6 kk /12 kk OleleeBox-tilauksen, saat lisäksi kaupan päälle joulukuun OleleeBoxin eli kehyskudontapaketin.  Alekoodi on voimassa 31.12.2021 asti.

 

Kehyskudonta on hurmaavaa

Joulukuun OleleeBox sisälsi kehyskudonta-työn. Tämä oli oikein mainio työ äidin ja tyttären käsityöksi. Minä ohjeistin ja tytär teki. Tytär tuumasi, että työskentely ei ollut vaikeaa, oli kiva tehdä äidin kanssa ja lopputulos oli mahtava eli kolmasluokkalaiselta lämmin suositus. Oleleelta löytyy myös eri ikäisille lapsille suunnattuja OleleeKlubi-paketteja, josta löytyy juuri lapsille suunnattua puuhaa. Kaikki OleleeBoxit löydät täältä.

kehyskudonta villa minimop

Tämä kaunis villatopsista, minimopista ja muista langoista valmistettu ympyränmuotoinen kehyskudonta saa koristaa tyttären huonetta. Ihana on myös nähdä, miten ylpeä tytär on omatekemästä työstään. Käsityön ilo on ihana asia ja on kiva, miten OleleeBox rohkaisee löytämään ilon erilaisista käsitöistä.

äiti ja tytär oleleebox

Koodilla sormustin saat Oleleen verkkokaupasta 10% alennuksen – myös alennetuista tuotteista! Jos ostat verkkokaupasta toistaiseksi voimassa olevan tai 3 kk/6 kk /12 kk OleleeBox-tilauksen, saat lisäksi kaupan päälle joulukuun OleleeBoxin eli tämän postauksen kuvissa näkyvän kehyskudontapaketin.  Alekoodi on voimassa 31.12.2021 asti.

kehyskudonta villa

Anni

instagram / facebook

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X