sormustin - Banneri

Päivä kun alkoi pidentyä, alkoi mieleni pakottavasti haaveilla todella kirkkaan värisestä paidasta. Edelleen vaatekaappi on mustavoittoinen, vaikka vaate kerrallaan yritän muuttaa sitä värikkäämmäksi. Mustaan ei kuitenkaan tee yhtään mieli pukeutua, korona kun tummentaa mieltä jo ihan riittävästi. Aloin etsiä Täydellistä Pinkkiä kangasta sekä ihanaa huppari-kaavaa, jossa olisi iso kaulus! Ja ne löytyivät molemmat!

huppari

Lue lisää värianalyysi-reissustani: Värianalyysi paljastaa parhaimmat värit iholle

Värianalyysin mukaista kangasta ei ole helppo löytää

Kävin viime kesäkuussa värianalyysissa. Olenkin halunnut olla uskollinen omalle sävykartalleni valitessani värikkäitä kankaita itselleni. Koska tykkään ostaa kankaita verkkokaupoista, oman sävykartan huomioiminen on haastavaa, kun näyttö vääristää värejä. Olikin mahtava löytö, kun löysin Hellinin verkkokaupasta Blizzard-joustocollegea, jonka väreissä on otettu huomioon värivuodenajat. Sain siis kesälle sopivaa pinkkiä. Kangas on melko ohutta, harjaamatonta ja napakkaa collegea, joka joustaa sopivasti. Itse tykkään juuri tällaisesta joustavasta mutta ei liian paksusta collegesta.

huppari

Ison kauluksen huppari löytyi Paapiin kirjasta

Koska pinkin kaipuuni oli kova, halusin huppariini ison kauluksen, jotta pinkkiä olisi paljon ja kasvojen lähellä! Sopiva kaava, Halla, löytyi Paapiin kaavakirja naisille -kirjasta. Halla-hupparimalli on loistava – huppari on kivan pituinen, siinä on taskut ja kaulus on niin pitkä, että se ulottuu hupuksi asti. Itse asiassa kaavassa kaulus olisi vielä 10 cm korkeampi, mutta kangas loppui kesken, mutta tämäkin mitta riitti.  Kaava on myös melko napakka ja tyköistuva huppariksi, mutta itse tykkään juuri tällaisesta napakasta mallista. Helmakappaletta kuitenkin levensin muun hupparin levyiseksi, peppu mahtuu paremmin 😀

Lue lisää Paapiin kaavakirjasta naisille täältä: Kolme tämän talven ihanaa käsityökirjaa

huppari kaulus huppari kaulus

Tämä huppari antaa minulle energiaa ja voimaa! Miten paljon voikaan väri voimaannuttaa! Tässä hupparissa on hyvä vastaanottaa kevät!

Mitä väriä sun vaatekaapista löytyy näin kevään kynnyksellä?

 

Anni

Kommentit (2)

Ihana! Oi että, pakko tehdä samanlainen, kangastakin oli vielä jäljellä 🙂

Tämä on niiin kiva – parhaillaankin päällä! Iloa ompeluun!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X