Haaveena vauva 2020

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja Purrri, 07.03.2019.

 1. Apustaja

  Apustaja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  138
  Olispa kiinnittymiseen liittyvää... :love:
   
  #3126
 2. haaveilija-31

  haaveilija-31 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2016
  Viestejä:
  667
  Saadut tykkäykset:
  500
  Se olisi kyllä ihanaa ja kuin lottovoitto :love:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #3127
 3. Tammityttö

  Tammityttö Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2013
  Viestejä:
  2 829
  Saadut tykkäykset:
  497
  Mul on ollu joskus just kiinnittymisen aikaan osassa raskauksia (y) tosin toissa pv (dpo6/7) oli aivan vastaavaa, mut menkat alkoi ihan oikeesti tänään (n) toki mulla se oli ihan odotettavaa eli sikäli ilman vuotelua lievät menkkakrampit voi olla sitä ihtiään :rolleyes:
   
  #3128
 4. Tiukuna

  Tiukuna Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2019
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  8
  Hei taas! Pakko tulla taas pienesti avautumaan ahdistuksesta. Tätä ketjua ja sen edeltäjää oon tosiaan aktiivisesti kaikki viestit lukenut, viime loka-marraskuulta, auttaa mulla vauvakuumeeseen ♥️.

  Mä tosiaan jäin työttömäksi kesäkuun lopussa (ja yrityksen olisi tarkoitus ollut alkaa elokuussa). Jonka takia joudutaan lykkäämään meidän lapsen yritystä, koska ollaan siis naispari ja hoidot yksityisellä maksaa ihan sikana. Töitä voisin toki hakea ja oon ammatiltani sellaisella alalla, että töitä varmasti saisinkin.. mutta mulla on opintoja myöskin jäljellä mun toista tutkintoa kohtaan vielä joulukuulle, joten töiden teko ei nyt tällä hetkellä ole ajankohtaisin vaihtoehto. (Koska kukaan tuskin palkkaa suoraan opintovapaalle jäävää ihmistä ).

  Halusin vain tulla kysymään, miten jaksaa tätä odotusta. Mulla loppui just menkat ja tän piti olla viimeinen kierto ennen yrityksen aloitusta. Nyt yritys alkaa aikaisintaan vuoden loppupuolella ja siihenkin tarvitaan pientä ihmettä et meidän rahatilanne sen jo silloin sallisi. Me ollaan siis jo melkein vuosi aktiivisesti haluttu mun puolison kanssa lapsi, mut on haluttu odottaa mun koulun loppupuolelle ja häiden ohi et oltais naimisissa. Häät oli se meidän etappi yritykselle ja nyt niiden ollessa muutaman viikon päässä tuntuu samalla jotenkin kirjalle, ettei elämäntilanne vieläkään anna periksi yritystä varten :( onko hyviä vinkkejä?
   
  #3129
 5. Mahaotus

  Mahaotus Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2019
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  61
  Nää menkat onkin sitten kunnon Niagara menkat... ei oo epäilystä vuodanko vai en eilenkin oli pari tuntia side ja vuoti jo yli ja shortseista läpi, onneksi kotona... tänään kp2. Mulla ei oo ollut kuukautisia/tyhjennysvuotoa 10 vuoteen kuin ehkä muutaman kerran hyvin pienet kun minipillerit jätti ne pois. Saa ihan tottua uudestaan menkkoihin :LOL:

  Mietin vain että jos mulla oli ovulaatio 11 pv sitten niin voiko kuukautiset alkaa näin nopeaa sen jälkeen :eek: että onko joku vikana.. voikohan johtua ihan pillereistä ha että nää on vasta ekat oikeet menkat?

  Ja mulla oli tosi runsaat ovulaatio-tyyppiset limat silloin ja muut oireet täsmäs mutta tarkottaako nuo limatkaan aina ovulaatiota? :LOL: jos en sitten ovuloinutkaan.

  Vois kyllä ostaa eri ovulaatiotestejä nyt uuteen kiertoon jos toimis paremmin! :)
   
  #3130
 6. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  2 574
  Saadut tykkäykset:
  1 103
  Voi alkaa jo nyt, hyvin todennäköisesti kaikki kiertoon liittyvät jutut paranee akan kanssa. Joillakin menee monta kiertoa, että normalisoituu.
  Ovis ei välttämättä tapahdu oireista ja ovisplussasta huolimatta mut yleensä silloin kierto venyy pitkäksi.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3131
 7. em85

  em85 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2019
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  38
  @Mahaotus luulisin kans, että ajan kanssa kierto tasoittuu. Kroppa saattaa muutaman kuukauden olla vähän sekasin. Näin ainakin useilla lueskellut, että olisi ehkäisyn pois jätettyään. Oli ehkäisynä ollut mikä valmiste vain.

  @Tiukuna höh, onpa kurja tilanne, että näin nyt kävi. Olisiko mahdollisuus tehdä jotain osa-aika työtä opiskelun ohella, jos hyvä työllisyys alallasi ja koittaa saada rahaa kasaan, että saisi aloitettu hoidot syksymmällä (n)
  Tai sitten tämmönen typerä neuvo odottamiseen, ottakaa koiran pentu :whistle:

  @haaveilija-31 toivotaan, että tämä nyt olisi sitä jotain kivempaa :barefoot:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3132
 8. Helmiina1978

  Helmiina1978 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  596
  Saadut tykkäykset:
  212
  Mielenkiintoista ja karua keskustelua teillä.
  Itse en oo kokenut myöhäistä keskenmenoa; biokemiallisen ja nyt tämä mikä lie raskaus. Alkaa kyllä tämäkin käymään luonnon päälle. Tyhmä minä tein taas tikkutestit (rsfu ja PC) ja molemmat huutaa punaista viivaa. Yhtä vahvat kuin torstaina. Mut kai ne näyttää vahvaa niin kauan kuin hormooni on yli 25? Jos torstaina oli 360 ja perjantaina 270 niin tänään olis silti vielä n. 100. Eikä se välttämättä laske tasaisesti?

  Olispa ollu niin hienos nähdä noi testit noin ja olla oikeesti raskaana. Miten hcg voi olla niin korkea eikä olossa tunnu ollenkaan?! Koska ennen torstaita se on oletettavasti ollut vielä enemmän. Näin lääkäri sanoi.
  Mä tein muutaman testin ennen kuin vuoto 2 vkoa sitten alkoi ja niissä oli ihan haaleita viivoja. Täältäkin kyselin mut ymmärsin että lh saattaa nousta ennen menkkoja ja näkyä r-testissä. Ja sit alkoikin vuoto 2pv myöhässä enkä enää testannut.
  Kannustan kyllä kaikkia testaamaan vähän jo ajoissa ja jatkamaan vaikka näyttää negaa.
  Miten se hcg on alkanut nousta vasta niin myöhään kuin dpo18? Vai liittyykö just siihen ettei alkio oo ollut oikeassa paikassa?

  Aika raskasta.
  Onko teidän miehet ymmärtäneet kuinka rankkaa tämä on naiselle myös fyysisesti? Itsekään sitä en tajua, kun kerran ei oo mitään raskausoireita ollut. Kun sanotaan että keskenmeno on aina rankkaa kropalle.
  Tulipas taas avauduttua.

  Nyt kaikki yli dpo9 testailemaan ja plussailemaan! :love:(y)
   
  #3133
 9. em85

  em85 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2019
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  38
  @Helmiina1978 itse olen sitä mieltä, että oli km,tm,ku tai mikä lie tapahtuva missä vaiheessa vain, se on aina rankkaa mielelle ja kropalle.
  Sitä ehtii pienessäkin ajassa unelmoida ja ajatella elämää eteenpäin ja jopa sunkin tilanteessa on ihan oikein henkisestikin surra, vaikka et tiennytkään tästä mikä tämä nyt onkaan.

  Mulla testi näytti hyvin hyvin haaleeta viivaa vielä 3vk tyhjennyksestä. Sellaista, että normaalisti olisin jopa ehkä tulkinnut sen negaksi. Mutta tässä tilanteessa, siinä uskon hiukan punertavaa vielä olevan.
  Ja siis hcg oli 4vk tyhjennyksestä 0,9 eli kyllä ne testit pitkään voi näyttää vahvaa viivaa, että varmaan just lähempänä sitä 25 alkaa haalistumaan selkeämmin (n)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3134
 10. Kiemura

  Kiemura Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2013
  Viestejä:
  196
  Saadut tykkäykset:
  181
  Voimia kaikille menetyksen kohdanneille. Vaikea edes käsittää millainen prosessi tuo on mielelle ja kropalle, kun en ole itse kohdannut tilannetta. :unsure:
  Toivottavasti plussaatte pian, vaikka eihän se toki menetystä korvaa.
   
  #3135
 11. Tammityttö

  Tammityttö Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2013
  Viestejä:
  2 829
  Saadut tykkäykset:
  497
  @Helmiina1978 pikana kommentoin. Samaa kuin @em85 sanoi. Etenkin PC näyttää pienellä pitoisuudella viivaa. Ne haalistuu hitaasti siinä kohtaa kun hcg on vielä tyyliin 50 tai yli. Olen saanut ihan kunnon punaisen viivan (ei tietenkään tyyliin ”leffaviivat”) kun hcg oli 43 ja sellainen selkee pinkki haamu (semmonen mitä ei tarvinnu todellakaan syynätä) tuli kaverilla jolla hcg oli 19.. Eli just noin ku em85 sanoi.. lähempänä 25 ne alkaa haalistuu silleen ihan oikeesti. Malttia vaan. Ne vie aikansa. Keskimääräinen hcg puolittuminen vie viikon, tässä yksilöllistä vaihtelua. Mullakin meni keskeytyksen jälkeen pitkään mut toki hcg oli korkeammalla alunperinkin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3136
 12. addison

  addison Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2019
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  26
  Mä olen ihan hermoraunio. Kenelläkään mitään vinkkejä rauhoittumiseen ja rentoon odotteluun? :D Stressaan tosi paljon sitä palautuuko menkat, miten ja millaisina ja milloin. Viime kuukausina vielä minipillereiden aikana kuukautiset tuli melko epäsäännöllisesti, nyt oon laskeskellu sen perusteella olevan meneillään kp 34. Toki toivoisin ettei menkkoja tulisi - suora plussa olisi kiva :D Olen todella helpottunut siitä että pillerit on vihdoin lopetettu, mutta miksi mieli on niin malttamaton. Pelkkiä kuukautisia pitäisi odottaa puoli vuotta ennen kuin lääkärille voi puhua asiasta...
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3137
 13. Mahaotus

  Mahaotus Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2019
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  61
  Moi! milloin lopetit minipillerit? Itse lopetin 3 viikkoa sitten ja eilen alkoi ekat kunnon kuukautiset. (3 pv pillerien jälkeen tuli myös joku niukka 3 pv kestävä vuoto..) mäki oon ihan hirveän malttamaton! Suoraa plussaa ei tullut, kohta pääsee taas jännäämään tätä kiertoa.

  Mitkä minipillerit sulla muuten oli?
   
  #3138
 14. addison

  addison Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2019
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  26
  @Mahaotus
  2 viikkoa sitten lopetin desogestrelit. Kerkesin niitä syödä 4 vuotta ja sitä ennen monta vuotta ye-pillereitä. Kauanko sä söit ja mitä pillereitä? Mulla ei oo ollu mitään vuotoja lopettamisen jälkeen ja kuvittelin että heti hanat aukee..
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3139
 15. Mahaotus

  Mahaotus Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2019
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  61
  Mä söin n. 6 vuotta cerazetteä ja sitä ennen ye Harmonet pillereitä n. 3 vuotta :)

  Toivotaan vaikka että sulla tärppis heti ja vuotoa ei tuu ollenkaan :)
  Saa nähdä kuinka pitkä tie tästä tulee...kiva että on muitakin aika samassa tilanteessa olevia, ja samoihin aikoihin pillerit lopettaneita.

  Pahinta on kun ei tiedä, onnistuuko tää ikinä.. :oops: oon kyllä toiveikas mutta siltoi pelottaa jo valmiiksi :D
   
  #3140
 16. Minic

  Minic Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2018
  Viestejä:
  207
  Saadut tykkäykset:
  112
  @Mahaotus @addison me jätettiin ehkäisy vajaa vuosi sitten ja mulla oli ekan kkn aikana kahdet ihan normaalilta vaikuttavat menkat (toki kivut ja vuodon määrä oli yllättävää kun oli 10v ollut käytännössä --ei mitään). Sit se eka luomukierto venyikin 40+ pitkäksi ja sen jälkeen palasi normaaliin. Säännöllinen 28.

  Hienoa että kerrotte kokemuksia, vaikkakin niin kamalia. Pahin pelko mulla että menettäisi lapsen missä vaiheessa tahansa. Ei oo reilua joutua käymään läpi kaikkea tota. Otan osaa.:(
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3141
 17. Lastunen

  Lastunen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2019
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  51
  Moi kaikille!

  Jos mukaan mahtuu, täällä yksi innokas ;) molemmat puolisoni kanssa ollaan 29v, yhteistä taipaletta takana reilu 4v, josta reilu 3v asuttu yhdessä. Nyt ensimmäisessä omistusasunnossa asuttu reilu vuosi. Hän valmistui pari vuotta sitten ja itse sain oman toisen tutkintoni valmiiksi keväällä ja nyt olen kanssa töissä. Ehkäisy (minipillerit) jää pois alle kahden viikon päästä ja sitten alkaa yritys. Saa nähdä miten kierto palautuu, kun hormonaalinen ehkäisy ollut lähes koko ajan käytöstä sitten lukion. Ostin jo varastoon yhden paketin clearbluen ovulaatiotestejä, mutta ajattelin ne ottaa käyttöön vasta kun kierto palautuu. Hirmuisesti haluaisin raskaaksi heti, mutta toisaalta tiedostan, että asia ei välttämättä niin helposti tapahdu. Koitetaan yhdessä malttaa!

  Lastunen / 29 / 1. / ya 8/19
   
  • Tykkään Tykkään x 6
  • En tykkää En tykkää x 1
  • List
  #3142
 18. Mylove93

  Mylove93 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2016
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  65
  Mä en oo tossa piinailijat-listassa, mutta kuitenkin veikkaan, että olis dpo 9 tänään. Eilen alkoi lupaavat oireet, joita ei normikierrossa ole ollut, mutta esikoisesta oli. Mulla siis eiliseen asti on ollu aika oireetonta. Keskiviikkona saa vihdoin testata. Jännittävää! :love:
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #3143
 19. addison

  addison Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2019
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  26
  @Mahaotus
  Samanlaiselta kuulostaa sun ajatukset, on kyllä kiva, helpottavaa ja rauhoittavaa jotenkin kun on toinen niin samankaltaisessa tilanteessa. Ja meitä on varmasti monia :) Vertaistuella on iso merkitys. Pillereitten lopettamisesta on tullu kyllä mielenkiintosia oireita, hiukset rasvoittuu nopeasti, oon energisempi enkä niin väsynyt. Päänsäryt on helpottanut.

  @Lastunen tervetuloa ja kuulostaa myös samankaltaiselta tilanteelta :D
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3144
 20. em85

  em85 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2019
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  38
  Joko olet @Purrri menossa testiä ostamaan tänään :barefoot: ja @Mylove93 kuulostaa lupaavalta, aiotko malttaa odottaa keskiviikkoon asti :barefoot: ?
   
  #3145
 21. amadecasa

  amadecasa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2015
  Viestejä:
  131
  Saadut tykkäykset:
  91
  Tervetuloa uusille! Ja pahoittelut kaikille keskenmenoja kokeneille. Itsellekin niitä pari osunut kohdalle, varhaisessa vaiheessa tosin. Silti tosi ikäviä kokemuksia, varsinkin jos jälkihoito pitkittyy... Ja ihan liian vähän aiheesta puhutaan, itse olen koittanut avoimesti kertoa aiheesta jos tullut sellainen tilanne.

  Mikäs @Purrri testailutilanne? @Mylove93 kans jännissä päivissä! Ja muitakin taitaa olla jännäämässä.

  Mulla ois kai sitten dpo10 ja tänään aikaisempaan lisäksi repäisykipua noustessa. Niin ja äkäinen olen ollut, erityisesti miehelle. Hajuherkkä olen muutenkin, mutta tuntuu että nyt haistan ihan erilaisiakin hajuja kuin normaalisti. Mutta jospa sinne perjantaille jopa jaksaisi odottaa testin kanssa, silloin ois olosuhteiden puolesta kiva päivä testata.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #3146
 22. mimmik

  mimmik Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2016
  Viestejä:
  305
  Saadut tykkäykset:
  147
  Heippa pitkästä aikaa .. täällä on ollu niin kiirettä töitten suhteen ja stressannut aika lailla eipä oo oikein yritystä nyt ollu päällä ja vähän harmittaa :unsure: :)

  Pahoittelut uusista kierroista (n) Harmi kun @Wintersun ei tullu vieläkään plussaa teille,kovasti toivoin ❤️:love:

  Tsemppiä kaikille tilanteisiin ja onnea plussanneille :love:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3147
 23. Haavejuttu

  Haavejuttu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2017
  Viestejä:
  301
  Saadut tykkäykset:
  320
  Pahoittelut kaikillle menkoista ja jos olette joutuneet kokemaan km tai kkm, varmasti rankka kokemus :cry:

  Löysin kaapista vielä pari 25 herkkyistä one stepiä. Dippasin yhden niistä veteen, ja mitäs testissä näkyykään? Haaleaksi haamulaiseksi tulkittava viivan paikka! :mad: Näkyi tihrustamatta mutta kameraan vaikea saada mutta tässä kuva kuitenkin: IMG_20190721_121643__01.jpg
  Tietääpähän jatkossa että jos noilla testaa niin turha innostua vielä noista "haamun esiasteista" kuten viime kierrossa.
   
  • Hauska Hauska x 2
  • En tykkää En tykkää x 1
  • List
  #3148
 24. Apustaja

  Apustaja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  138
  Mä tilasin eilen ovistestit, toivottavasti ehtivät tulla. Eilen bongasin kananmunalimoja, vaikka oli vasta kp 11. Jännä nähdä, kuinka pitkä tästä kierrosta tulee.
   
  #3149
 25. haaveilija-31

  haaveilija-31 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2016
  Viestejä:
  667
  Saadut tykkäykset:
  500
  @Tiukuna toivottavasti pääsette mahdollisimman pian aloittamaan hoidot ❤️
  @Mahaotus voimia menkkoihin ❤️

  @em85 toivotaan tosiaan :love:

  @addison ei siihen rauhottumiseen varmaan auta kuin aika :ROFLMAO: tai raskaus :love:

  @Lastunen tervetuloa ❤️

  @Mylove93 saanko udella mitä oireita ja mikä dpo alkoi? Itsellä kun tuntuu kans vaikka ja mitä :whistle:

  @amadecasa lupaavia oireita :barefoot:

  @Haavejuttu kylläpä on kökkö testi :eek: ei tommosia ei..


  Tänne ei uutta, muuta kuin oireiluja vaan :LOL:
   
  #3150
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti