Haaveena vauva 2020

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja Purrri, 07.03.2019.

 1. W.we

  W.we Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2018
  Viestejä:
  781
  Saadut tykkäykset:
  406
  On, mutta jos on rfsu, mene hakemaan toinen testi (y)
   
  #7051
 2. Lumihiutale_

  Lumihiutale_ Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2019
  Viestejä:
  58
  Saadut tykkäykset:
  43
  Kai mut voi siirtää plussanneisiin kun sain jo tasavahvat viivat.

  Lumihiutale_/25/3/ ya 9/19/ LA 28.6
   
  • Ihana! Ihana! x 11
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #7052
 3. kukapakuka

  kukapakuka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2013
  Viestejä:
  168
  Saadut tykkäykset:
  51
  @Mohan onnea! Ihana juttu, ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

  Voinko kysyä noista teidän hoidoista? Olitteko milloin ensikäynnillä? Julkisella vai yksityisellä? Miten hoidot eteni ennen inssiä? Kuinka pian ensikäynnin jälkeen oli eka inssi?

  Meillä ensikäynti marraskuun lopulla. Siksi kyselen. Meillä yk12 nyt menossa.
   
  #7053
 4. Mary3

  Mary3 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2019
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  10
  No tää on just se testi. Eli kauppaan testiä hakemaan..
   
  #7054
 5. Mohan

  Mohan Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2019
  Viestejä:
  104
  Saadut tykkäykset:
  106
  Totta kai, ja mielelläni kerron! Minulla oli vuoden vaihteessa oudon lyhyt kieto (20pv) ja varasin ajan gynelle, koska halusin selvittää onko kaikki kunnossa. Gyne oli siis tammikuussa. Kaikki näytti ok:lta, mutta kerroin gynelle, että minulla on suvussa vaikeaa endometrioosia, ja hän kysyi haluammeko, että hän laittaa suoraa lähetteen lapsettomuusklikinalle. Halusimme, koska hyvähän se on mitä aiemmin asiat tutkitaan. Suosittelenkin siis kaikille, että jos on jotain tiedossa olevia ”ongelmia”, kannattaa pyrkiä saamaan lähete jo ennen 1v yritystä yksityisen gynen kautta.

  Huhtikuussa oli ensikäynti klinikalla ja mies kävi testeissä ja minä verikokeissa. Miehen spermassa todettiin, että liikkuvia siittiöitä on vähän, ja meille suositeltiin hoitona inseminaatiota. Päätettiin kuitenkin kesän yli yrittää luomuna, ja mikäli elokuun vaihtuessa en ole raskautunut, aloitetaan hoidot heti. Elokuussa otettiin molemmilta verikokeet (hiv ja hepatiitti), joten ensimmäinen inssi meni syyskuulle.

  Käytännössä sitten testien jälkeen soitin kp 1 klinikalle, ja sieltä varattiin aika seuranta ultraan. Söin letrozoleja kp 3, 5 ja 7, ja seurannassa katsotaan eihän munasoluja ole kasvanut liikaa ja inssi voidaan tehdä. Saisi olla max 2. Ultrassa kätilö katsoo millä mallilla munasolukasvaa ja sen mukaan varataan inssiaika. Inssi tulisi tehdä ennen ovista. Inssipäivä mies kävi aamulla antamassa oman osuutensa, sperma pestään ja pari tuntia myöhemmin minä menin. Operaatio on lähes kivuton, menkkajomomaista kipua tuntuu kun se pipetti laitetaan, mutta ei mitään sietämätöntä. Lopuksi vielä pregnyl piikki, jonka pitäisi irrottaa munasolu.

  Inseminaation voi tehdä vaikka joka kierrossa ja ajan siihen saa tosi nopeasti, versus ivf/icsi, joihin voi olla jonoa.

  Mutta se mikä meidän hoidoissa on ollut merkittävää, on ollut se että miehen sperman laatu on parantunut huomattavasti! Ku huhtikuussa kahdessa testissä oli liikkuvien määrät pahasti keskiarvon alle, niin nyt viimeisessä inseminaatiossa ne oli jo reilusti yli! Mies alkoi kesällä syömään lykopeenia (Lykoforce +), sinkkiä, monivitamiinia ja omega 3, joiden uskotaan vaikuttaneen sperman laatuun oikeasti. Muutos kun on ollut niin merkittävä, ja mitään muuta ei ole tehty erilailla.
   
  • Tykkään Tykkään x 5
  • List
  #7055
 6. Owlet

  Owlet Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2019
  Viestejä:
  149
  Saadut tykkäykset:
  54
  @kukapakuka anteeksi huutelen taustalta, mutta ajattelin vastata myös tuohon inssi kysymykseen! Sehän riippuu aika paljon syistä koska tai jos inssiä yritetään. Meillä oli vuosi sitten ensi käynti julkisella jolloin yritettiin ensin kolme tai neljä kertaa letroilla ja sitten pregnyl irroittamaan. Itse söin letroja kp3-7 joka päivä. Joulukuussa lisättiin tuohon vielä gonal-f pistokset letrojen perään 5 päivää ja sitten irroitus. Tammikuussa tehtiin ensimmäinen inssi samoilla lääkekompoilla kuin aikaisemmin. Prosessi oli aikalailla tuo mitä Mohan kertoi, mutta itse siis pistin ennen inssiä sen pregnylin. Sitten meillä tehtiin Huhtikuussa ja toukokuussa inssit. Olisi tehty enemmänkin, mutta itse haluttiin mennä eteenpäin hoidoissa. Maaliskuussa piti mut ovulaatio meni viikonlopulle.
  Meillä siis kävi niin että elokuussa piti alkaa ivf, mutta heinäkuussa tärppäsikin luomuna.

  Muoks/ ja siis selvää syytä ei lapsettomuuteen ei ollut, kai. Välillä sanoivat ei syytä ja välillä et ovulaatio häiriö. Mutta siis mulla lääkkeellisesti tehtiin ovulaatio tapahtumaan. Mutta tämä kierto josta raskaus alkoi, ovulaatio tapahtui jossain kp 35 tienoilla, joten ei sekään mikään kauhea este ollut :D
   
  • Ihana! Ihana! x 7
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #7056
  Viimeksi muokattu: 20.10.2019
 7. W.we

  W.we Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2018
  Viestejä:
  781
  Saadut tykkäykset:
  406
  @kukapakuka mäkin huutelen:
  Meillä huomenna toinen inssi ja yksityinen.
  Mulla ei mitään lääkitystä ollut missään vaiheessa ja mieskin OK.
  Ensikäynti oli viimevuoden heinäkuussa ja kaikki on tapahtunut meidän omalla tahdilla.
  Rahallisista syistä tosiaan tutkimuksissa käytiin aikalailla kerran kuussa ja vuosi siinä samalla yritettiin koti-inssillä suorituspaineiden poistamiseksi.
  Tehdään vielä yksi inssi tänä vuonna jos huominen ei onnistu. Sitten saadaan lähete kunnalliseen IVF -ään.

  On tosiaan ihan tilanteesta kiinni, kun meilläkään ei mitään löytynyt niin lääkkeitä ei käytetä kun mies kunnossa ja minulla selkeä kierto.
  Epäilynä lapsettomuuteen kohtutulehduksen aiheuttamat häiriöt.


  @Mary3 miten toisen merkin testin kanssa kävi ? :love:
   
  #7057
 8. Mohan

  Mohan Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2019
  Viestejä:
  104
  Saadut tykkäykset:
  106
  Jännä ettei sulle ole mitään lääkkeitä otettu mukaan, kun siis minullakin on säännöllinen 25-27pv kierto, ovuloin tikkujen mukaan ja aktiiviset munasarjat omasta takaa. Letroilla kuitenkin aktivoidaan vielä hieman toimintaa ja pregnylillä varmistetaan, että ovulaatio tapahtuisi. Mutta no lääkäritpä ne parhaiten tietää mitä kellekin kannattaa ja syitä voi olla muitakin, joita en muista tms. Onnea inssiin!! :love:
   
  #7058
 9. W.we

  W.we Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2018
  Viestejä:
  781
  Saadut tykkäykset:
  406
  @Mohan kiitos, mulle ei kukaan ole edes puhunut lääkkeiden käytöstä :eek: ainoastaa se lapsettomuus terapeutti siitä kysyi
   
  #7059
 10. Mohan

  Mohan Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2019
  Viestejä:
  104
  Saadut tykkäykset:
  106
  No ei he varmaan oo kokeneet niitä sulle tarpeellisiksi! Mulle ne määrättiin heti ennen ekaa inssiä.
   
  #7060
 11. KirJoh89

  KirJoh89 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2018
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  54
  @Mohan ja @Lumihiutale_ lämpimät onnittelut plussista ja toivottavasti pienet pysyisivät loppuun asti matkassa.

  Täytyykin ehdottaa miehelle kans noita monivitamiineja ja sinkkiä jos vaikka paranisi mahdollisuudet.

  Täällä nyt 29/28 eikä menkkoja näy. Tein aamulla kaapin perukoilta löytyneen rfsu:n, mihin tuli heti viivan paikka, aivan kuin olisi hetken punoittanut mutta muuttunut sitten harmahtavaksi.

  Menkkajomotyyppisiä, mutta myös vähän muita outoja jomoja ollut tänään. Molemmista munasarjoista tuntuu välillä neulepuikkomaista tökkimistä ja välillä repäisykipuja. Jotain outoa on tapahtumassa, menkkoja nää oireet ei oo koskaan ennakoineet.

  Jos ei huomennakaan vielä ala nii täytyy tehdä uusi testi (myös eri merkkinen). Eilen oli apteekin testi puhdas nega, (siihen tuli testiajan jälkeen (15 min- testiaika 10 min) hailura harmahtava viiva, näytti viivan paikan.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #7061
  Viimeksi muokattu: 20.10.2019
 12. kukapakuka

  kukapakuka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2013
  Viestejä:
  168
  Saadut tykkäykset:
  51
  @Mohan @Owlet @W.we kiitos tosi paljon kokemuksista. Meillä ei ole ainakaan tähän mennessä löydetty musta tai miehestä vikaa. Itse kävin just viime viikolla gynellä joka ultrasi ja totesi kaiken olevan hyvin. Myös miehen siemennesteanalyysin tuloksen mukaan ei mitään vikaa. Toki mitään laajempia tutkimuksia ei oo tehty.

  Mun äidillä on ollut paha endometrioosi ja sen takia mm. kohtu poistettu lopulta. Mullakin sitä nuorempana epäilty mut nyt gyne ei ultrassa huomannut mitään siihen viittaavaa. Mikä toki on hyvä juttu.

  Kierrukan poiston jälkeen kierto ollut 24-33 päivää. Alkuun oli pari lyhempää kiertoa, sit vakiintui n. 30 päivään ja viimeisin oli pisin eli 33 pv. Ovis kans vaihdellut mut pääosin kp14-17 mut viimeisimmässä kierrossa vasta kp20. Gynellä kun kävin, sanoi että todennäköisesti paras ois alkuun yrittää auttaa ovulaatiota ja ehkä jotkut lääkkeet. Mut tää oli yksityinen ja ensikäynti julkisella vasta marraskuussa eli saa nähdä mitä ne on sit siellä mieltä.

  Mut joo, pitänee yrittää vaan kasvattaa kärsivällisyyttä ja vähentää stressiä asiasta niin paljon kuin mahdollista.
   
  #7062
 13. marrrsipaani

  marrrsipaani Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Viestejä:
  176
  Saadut tykkäykset:
  78
  Onnea @Mohan !! :love:

  Täällä yk2, kp 2/28.

   
  • En tykkää En tykkää x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #7063
 14. Nyyyti

  Nyyyti Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2019
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  46
  Lämpimät onnittelut @Mohan :love:

  Ja lupaavia oireita siellä @KirJoh89, toivottavasti vielä muuttuisi plussaksi (y) Mulla on noi repäisykivut ollu aina eka selkeä oire ennen plussaa.

  Täällä dpo 7. Päänsärkyä ja mahanippailua siihen malliin, että odottelen menkkoja alkavaksi normaalisti tiistaina.
   
  #7064
 15. Helmiina1978

  Helmiina1978 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  980
  Saadut tykkäykset:
  352
  TOIVEENA VAUVA 2020

  Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

  20.10.2019

  Nimi ★ Kiertopäivä ★


  Hipposka.......................kp 60/30
  taikinatonttu...................kp 57/28
  vauvahaaveilija2396......kp 55/28-30
  Pilvinentaivas................kp 52/28-30
  Millimetrii...................... kp 46/28-29
  Amadecasa..................kp 44/34-55
  Tingeli...........................kp 37/34-36
  Daana.......................... kp 37/23
  FaBuu...........................kp 34/28
  nieve30.........................kp 34/28
  Mape19........................ kp 29/25
  Koodikissa.....................kp 26/24
  Veevavi..........................kp 26/26-28
  Keltasirkku.................... kp 25/28-32
  mimmik..........................kp 25/28-32
  Vaniljapulla....................kp 24/30-32
  Mahaotus......................kp 22/24-26
  nessu87........................kp 22/28
  Retkunen......................kp 21/26-29
  rosemarie......................kp 21/xx
  Vauvameille...................kp xx/28-35
  Snanniska.....................kp 20/28
  HMami..........................kp 20/28
  Jjenn.............................kp 20/30-31
  Mirkkuli26.....................kp 17/23-28
  poreilevalimu.................kp 14/25-26
  Shibali.......................... kp 14/23-26
  Marilainen.....................kp 13/28
  Helmiina1978...............kp 13/32
  Mirella92.......................kp 12/34
  Kasikuus.......................kp 12/28-31
  W.we.............................kp 11/25
  Ilona Eloisa...................kp 11/30
  Titi-Love.......................kp 10/28-30
  Haavejuttu....................kp 9/29
  Hope91.........................kp 7/32-37
  Tiukuliina89.................. kp 3/31
  Marrrsipaani..................kp 2/28

  ★★★★★★★★★★★★★★★★★★

  Piinailijat:


  nessu87.......................dpo 8
  Vaniljapulla..................dpo 7
  Keltasirkku...................dpo 6
  snanniska....................dpo 6
  Retkunen.....................dpo 5
  poreilevalimu...............dpo 3

  ★★★★★★★★★★★★★★★★
   
  #7065
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Täälläpä myös yksi 37 v., joka on vasta alkanut esikoisen yrittämisen. :) Samoin toiveikkuus ja kauhea pelko vuorottelevat tunteissa...
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #7066
 17. Helmiina1978

  Helmiina1978 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  980
  Saadut tykkäykset:
  352
  TOIVEENA VAUVA 2020

  Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

  21.10.2019

  Nimi ★ Kiertopäivä ★


  Hipposka.......................kp 61/30
  taikinatonttu...................kp 58/28
  vauvahaaveilija2396......kp 56/28-30
  Pilvinentaivas................kp 53/28-30
  Millimetrii...................... kp 47/28-29
  Amadecasa..................kp 45/34-55
  Tingeli...........................kp 38/34-36
  Daana.......................... kp 38/23
  FaBuu...........................kp 35/28
  nieve30.........................kp 35/28
  Mape19........................ kp 30/25
  Veevavi..........................kp 27/26-28
  Keltasirkku.................... kp 26/28-32
  mimmik..........................kp 26/28-32
  Vaniljapulla....................kp 25/30-32
  Mahaotus......................kp 23/24-26
  nessu87........................kp 23/28
  Retkunen......................kp 22/26-29
  rosemarie......................kp 22/xx
  Vauvameille...................kp xx/28-35
  Snanniska.....................kp 21/28
  HMami..........................kp 21/28
  Jjenn.............................kp 21/30-31
  Mirkkuli26.....................kp 18/23-28
  poreilevalimu.................kp 15/25-26
  Shibali.......................... kp 15/23-26
  Marilainen.....................kp 14/28
  Helmiina1978...............kp 14/31
  Mirella92.......................kp 13/34
  Kasikuus.......................kp 13/28-31
  W.we.............................kp 12/25
  Ilona Eloisa...................kp 12/30
  Titi-Love.......................kp 11/28-30
  Haavejuttu....................kp 10/29
  Hope91.........................kp 8/32-37
  Tiukuliina89.................. kp 4/31
  Marrrsipaani..................kp 3/28
  Koodikissa.....................kp 1/24


  ★★★★★★★★★★★★★★★★★★

  Piinailijat:


  nessu87.......................dpo 9
  Vaniljapulla..................dpo 8
  Keltasirkku...................dpo 7
  snanniska....................dpo 7
  Retkunen.....................dpo 6
  poreilevalimu...............dpo 4
  W.we............................dpo 0

  ★★★★★★★★★★★★★★★★
   
  #7067
  Viimeksi muokattu: 22.10.2019
 18. Helmiina1978

  Helmiina1978 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  980
  Saadut tykkäykset:
  352
  [​IMG]
  Kp14 ohho. Eipä oo ennen tullut ovisplussa näin aikaisin kierrossa. Tai sit on eka plussa mennyt ohi. Testasin 5 jälkeen. Testaus ikkuna tossa laitteessa on mulla 5-11.
  Ja toki just nyt tässä kierrossa, kun ei tänään ja huomenna päästä hommailemaan. :cautious:
  Miksi muuten tuo käskee vieläkin testaamaan? Kyllä mä Testaan, mut muistaakseni luin jotain ettei sit enää tarvi testata. Vai johtuuko siitä, et on eka kierto laitteella...

  Ja tossa näkee eron rsfu:n ja one step:n välillä. Huima ero!
  No, eilen on talletettu ja limat oli kyl messevät koko päivän. :whistle:

  Muokkaus: jos joku ihmettelee päivien eroa... Sain laitteen tähän kiertoon liian myöhään, mut aloitin silti ja merkkasin kierron alkaneeksi myöhemmin. :sneaky: pakko oli päästä testaamaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #7068
 19. KirJoh89

  KirJoh89 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2018
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  54
  Joo, vuodot alkoi yöllä, outoa, vaaleanpunaista limaista vuotoa ja sit kirkasta verta, kuin jostain haavasta. Nyt päällä tyypilliset menkkajomot. Ehkäpä runsaimman vuodon jälkeen voisin testata vielä kerran, yleensä olen menkkojen jälkeen testannut vielä n. Kp 5, jotta saan varmuuden, ettei olisi olleet valemenkat kyseessä.
   
  • En tykkää En tykkää x 4
  • List
  #7069
 20. Mohan

  Mohan Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2019
  Viestejä:
  104
  Saadut tykkäykset:
  106
  Siirryn varovaisesti odottavien puolelle. Aamun digi näytti 1-2 viikkoa, mutta mullahan pitäisi näillä päivillä (4+2) näkyä jo 2-3 viikkoa? Keskellä yötä heräsin jäätäviin menkkakipuihin, joten jännittää kovasti, onko tulla tarttunut elinkelpoinen yksilö tai onko se edes oikeassa paikassa. No, aika näyttää ja palailen leuka rinnassa takaisin jos tämä ei jatku. La olisi kesäkuussa.
   
  • Ihana! Ihana! x 16
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #7070
 21. taikinatonttu

  taikinatonttu Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2019
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  35
  Onnittelut @Mohan ja muut hiljattain plussanneet. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

  Itellä lauantaina menkkajomon tunnetta, mutta eipä ne hanat sitten oo vieläkään auki :unsure:.. Testejä on taas tehty, aamun testi jälleen blanko, oli pakko vielä kokeilla, kun näin niin ihanaa unta plussatestistä :cautious:. Nyt alkaa olla 4kk siitä, kun lopetin pillerit.. Täytyykö tässä vielä vuoden vaihteeseen asti kärvistellä ja ihmetellä nukkuvaa hormonitoimintaa? Onko kellään ryhdytty hormoneilla avittamaan kiertoa ennen kun puoli vuotta pillereiden lopetuksesta on kulunut?
   
  #7071
 22. W.we

  W.we Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2018
  Viestejä:
  781
  Saadut tykkäykset:
  406
  Tänään taas ovistesti yhtä vahva kuin eilen(y)
  Mies nyt viemässä omaa osuttaan lääkäriin ja minä sitten parin tunnin päästä perässä :)

  Voikun nyt olisi jo vihdoin meidän vuoro :love:
  Dpo0 varmaan, kun eilen jo selkeä ovisplussa ja yöllä alkoi pistävät kivut munasarjassa
   
  • Ihana! Ihana! x 8
  • Tykkään Tykkään x 5
  • List
  #7072
 23. succubus

  succubus Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  63
  Saadut tykkäykset:
  20
  No eilen tosiaan dpo5-8 (joo-o :D) testasin rfsu liuskalla, tuli varmaan se sen testin kuuluisa viivanpaikka. Halusin sit verrata ni tein pc:n. https://aijaa.com/0KCBge
  En tiiä tosta, et näkyykö siinä mitään kun periaatteessa ei siinä voi näkyä :D Nyt en testaa ainakaan tänään ja koitan jos malttasin muutaman päivänkin. Hyviä vinkkejä miten ootte hillinneet itsenne?
   
  #7073
 24. W.we

  W.we Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2018
  Viestejä:
  781
  Saadut tykkäykset:
  406
  Mulla auttaa ainoastaa se ettei oo testejä kaapissa :D:ROFLMAO:
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Hauska Hauska x 1
  • List
  #7074
 25. Nessu87

  Nessu87 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2015
  Viestejä:
  733
  Saadut tykkäykset:
  156
  @succubus mulla ainkin negatiivinen ajattelu tapa toiminu paremmin :alien: en oo yhtään r-testiä tehny eikä mieli ees tee... 23/28 Oon ni varma ettei oo tärpänny, ollu alust asti tunne vaik toki halusin toivoo et joku ihme ois tapahtunu, mut nääh.. Viime kierron olin ihan seko ja päätin olla raskaana, Joka hetki ittensä ja tuntemuksien analysointia, testejä ym ym:whistle::ROFLMAO: no menkat tuli, noh ehkä ens kierros saan piinailla tänki kk edestä mut tää kierto ollu iisi kiitos pessimistisyyden :):ROFLMAO:
   
  #7075
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti