Haaveena vauva 2020

bellaella22050909
(y)(y)
@Lilmi89 ja tosiaan lääkäri myös suositteli käyttämään digitestiä (y) piinapäivät menevät kovin hitaasti.

Mitä keinoja teillä on, että saisi ajatuksia muualle? Toki normaali arkikin on sellaista, mut ihmeesti tulee vauvahaave vähän väliä mieleen. Ehkä yksi vinkki olisi pysyä poissa puhelimelta, mutta kiva googlailla kaikkea ja jutella täällä palstalla :LOL: vapaa-ajalla käyn lenkeillä ja jumpilla, katson ohjelmia ja teen ruokaa. Parhaiten pysyy ajatukset muualla, kun katsoo jotain netflix sarjaa, mikä ei liity pätkääkään lapsiin :LOL:
Meillä ei vielä yritys käynnissä, mutta vauvakuume/tulevaisuus/järkeilyn yritys polttelee kovasti koko ajan mielessä.

Yritän saada ajatukset pysymään poissa urheilemalla. Vaikkakin tuntuu, että sitäkin teen tällä hetkellä vauvan yritystä silmällä pitäen. :whistle: Painoa ei tarvitse pudottaa, mutta keskivartalon lihaksisto on tällä hetkellä niin huonossa kunnossa, että kaipaavat vahvistusta.(y)

Myös poikani ja arki pitää myös ajatusta vähän muualla. Mutta sitten huomaankin ajattelevani kuinka kiva hänelle olisi saada pikkusisarus ja kuinka ylpeä hän olisi.

Ja musta tuntuu, että tämä palsta helpottaa myös hieman vauvakuumeen ”oireita”. Kun pääsee lukemaan sekä jakamaan ajatuksiaan, niin ne eivät vain pyöri päässä yksinään. Miehelleni tottakai puhun polttavasta vauvakuumeesta, mutta tuntuu että lietsomme vain toisiamme hätäilemään.:barefoot::love: Nytkin ajattelimme, että mitä jos emme odottaisikaan vielä 3 kk ehkäisyn poistoon. Vaikka alkuperäinen suunnitelma oli odottaa vielä puoli vuotta. :oops::rolleyes:;)
 
niinaj91
Jaaha, aamulla meinasin tehdä testin, mutta ei tarvinnutkaan, kierto alkoi (y) Nyt siis kp 1/28 (laitetaan nyt vaikka tämä kierto (n))
Yöllä heräsin koviin menkkakipuihin, ajattelin että johtui illan sekstailusta, mutta menkathan ne ilmoitteli tulostaan :D
 
  • Tykkää
Reactions: Ananas90
Wintersun
sannahan
Shibali
Täällä valeraskausoireet lisääntyy, nyt on ollut kahtena yönä unettomuutta, eli heräilen jatkuvasti, mut silti en ees oo erityisen väsynyt aamulla. Ja levottomia unia taas näin viime yönä sillon kun nukuin. Tietty menin googlaan että unettomuuskin voi olla raskausoire. Niin ja eilen olin tosi kiukkuinen ja itkuinen ja piti pyytää mieheltäkin anteeks. Ja mulla ei oo tätä kiukkuisuutta ollut koskaan ennen menkkoja, vaan mulla on aina ne ns. pms-oireet vasta sit kun mulla on menkat. Eli menkkojen aikana oon kiukkunen, masentunut, itkuinen jne. Ja itse asiassa mulla myös menkkojen aikaan usein on tätä että ei oikein nukuta öisin. Mut mitään menkkakipuja ei kyllä oo. No, enää 2 aamua, ja sit seuraavana saa jo testata niin pääsee tästä jospa oonkin, no en oo kuitenkaan, mut ehkä oonkin piinailusta... :notworthy: toisaalta intuitio sanoo että menkat alkaa pian, toisaalta sit se toivo edelleen on yllä että jospa...
 
Lilmi89
VAUVA 2020

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

27.1.2020

Nimi ★ Kiertopäivä ★


HMami............................kp 84/28
Elllla...............................kp 84/30
Tingeli............................kp 71/34-36
Nenskuli..........................kp 69/ ?
tupsahus.........................kp 60/30
Mustikka89.....................kp 43/25
hemuliina90....................kp 43/28
Alina86............................kp 41/28
Persikka123....................kp 42/32
Napsunen.......................kp 35/28-35
Snanniska.......................kp 34/28
Mirella92........................kp 30/34
Amadecasa....................kp 28/34-55
Hipposka........................kp 28/30
Unimaa...........................kp 28/27
Korallikala......................kp 27/32
Masu90..........................kp 27/27-30
Nerthus..........................kp 26/28
Shibali............................kp 25/23-28
Ilona Eloisa.....................kp 24/xx
linneah........................... kp 24/26
Töppönen.......................kp 24/26-28
Karvakorvat....................kp 23/28
Haavejuttu......................kp 21/29
Lina87............................kp 21/28
Jjenn..............................kp 19/30-31
Marrrsipaani...................kp 17/28
mimmi92.........................kp 16/30
Mmohini..........................kp 14/32
Pampula3.......................kp 14/22-27
Keltasirkku-.................... kp 12/28-32
Ananas90.......................kp 10/25-26
piipaa93.........................kp 10/27-28
Lilmi89............................kp 10/28-30
Mandariinilohko...............kp 5/xx
Hypsy..............................kp 6/34
Koodikissa......................kp 6/24
Vauvameille....................kp 6/28-35
Kuumeilija23...................kp 4/25
taikinatonttu....................kp 3/28
niinaj91...........................kp 1/26-28

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Mandariinilohko..............dpo 19
Mirella92.........................dpo 14
mincha...........................dpo 13
Nerthus..........................dpo 12
Korallikala......................dpo 9
Karvakorvat....................dpo 9
Amadecasa.....................dpo 8
Lina87............................dpo 7
Haavejuttu......................dpo 6
PumpuliNunpuli............. dpo6
Pampula3.......................dpo 4
mimmi92.........................dpo 3
Ninnunannu.................... dpo3
Marrrsipaani....................dpo 2
KukkaSosuli.................... dpo0
Minttuni............................dpo0

★★★★★★★★★★★★★★★★★
 
Viimeksi muokattu:
Korallikala
Onnea @mincha! :love: Ihania uutisia!

Piinapäivät on kyllä piinallisia, siis miten voi olla dpo9 vasta, kun tuntuu, että olis mennyt jo viikkoja oviksesta. :ROFLMAO::ninja: Voihan viineri. Oireitakaan ei oo, eikä tietysti pidäkään välttämättä olla, mutta tokihan se tuo fiiliksen, että ei oo tärpännyt. Mulla on kotona yksi sellainen RFSUn Testaa varhain tjsp., mutta jotenkin oon nyt teidän viesteistä tulkinnut, ettei se olisi niin hyvä testi. o_O Noh, katsotaan. En oo nyt apteekkiin asti jaksanut mennä testejä katsomaan, ja Prisman valikoima on ainakin tosi pieni raskaustesteissä, olisiko ehkä kolmea erilaista. Keskiviikkona dpo11 mietin testaavani, katsotaan nyt sitten että millä (herkällä) testillä.
 
Ananas90
Onnea vielä plussanneille :love:

Tämä kierto on varmaan pisin ikinä. Nyt kp 10, mutta voisi yhtä hyvin olla jo kp 50.
Ovis on flo:n mukaan lauantaina, mutta jos tämä mun 25-26 kiertojen vuorottelu jatkuu, se on jo perjantaina.
Päässä on sotasuunnitelma: viettelen miehen tänään, keskiviikkona ja torstaina. Perjantaina on menossa viihteelle, joten varuilta vielä lauantaina.
Tällä kertaa en testaa!

Tässä kierrossa ollut sponttaania seksiä niin paljon, että on ihan teiniolo :X3: Jospa sillä taas tärppäisi :ROFLMAO:

Ps. Hyi hitto tuo vehnänalkioöljy on kammottavaa :sick:
 
pehmis26
Onnea @mincha :love:

Suositelkaa kaikista herkintä raskaustestiä, millä ootte saaneet plussia/haamuja dpo 9-10? En kyllä ite tykkää niin ajoissa testata, mutta nyt olis pakko.. Vaikee kyllä uskoo että olis tärpännyt, nyt dpo7 eikä niin mitään tuntemuksia mahassa, vaikka ei kai se oo edes välttämättä kiinnittyny vielä :devil: Jotenkin vaan tuntuu ettei tästä kierrosta vauvaa tuu.
 
Hypsy
Onnea @mincha :love:

Mulla kp 6 ja kävin juuri ultrassa. Gonal F tekee tehtävänsä näköjään pienelläkin annoksella ja nyt näkyi 10-11mm folleja. Piikittely jatkuu ja torstaina uusi ultra. Jos kypsyminen edistyy, niin käytetään irroituspiikkiä varmuuden vuoksi. Ihanaa, että vihdoin jotain konkreettisesti tapahtuu tässä kropassa ja että lääkäri käyttää heti tehokkaampia keinoja, kun aikaa ei ole kauheasti hukattavaksi enää tässä iässä. Tästä tulee piiiitkä kuukausi. :ROFLMAO::love:
 
fr11da
:love::love:Onnea plussanneille :love::love:

Alotin tosiaan tämän kierron alussa gelee royalen ja vehnänalkioöljyn. Oon huomannut ehkä vähän enemmän tuntemuksia alavatsalla munasarjojen kohdalla mitä aiemmissa kierroissa.
Aiemmissa kierroissa CB hymynaamatestillä ovulaatioplussat bongattu kp 16-17. Tänään on KP 15/30 oletetusti testi vielä tässä kierrossa nega, mutta huolestuin koska ovulaation pitäisi olla jo nurkan takana mutta testiviivat näyttää ihan muuta! Viiva ei ollut lähelläkään kontrolliviivan väriä (n)Normaalisti tullut myös kirkasta venyvää valkovuotoa mutta sekin puuttuu...:poop:

Onko kellään tullu vastaavaa että säännöllinen kierto olisikin mennyt sekaisin näistä em. luontaistuotteista? :eek: Vai hätäilenköhän turhia.. :rolleyes:

@Hypsy ihanaa että tapahtuu ja joku ottaa tosissaan asiakseen :love:
 
  • Tykkää
Reactions: Mirella92
Napsunen
kp 35 ja aamuinen rfsu nega. En tiedä missä täti luuraa. Menkkaoireita eli itsellä lähinnä naaman finnien räjähdystä ei näkyvissä, joten olen vähän ihmeissäni. Pitäisi varmaan käydä tänään ostamassa testejä kai sitä voisi vielä kokeilla jotain muuta
 
PumpuliNumpuli
Tervehdys kaikille! Olen uusi täällä.
Minut voi lisätä heti listalle dpo6. :whistle:

Tämä on eka kerta kun tuntuu että jotain normaalikierrosta poikkeavaa voisi todella tapahtua. Yritystä takana 8 kiertoa, hormonitasot oli aloittaessa tosi huonot, rauta-arvot huonot, ikää on reilusti ja vasta ensimmäistä yritetään, mutta luomuna lähdettiin silti kokeilemaan. Kierto kuitenkin suht säännöllinen, joten ihan heti en keksinyt miksei luomuna voisi onnistua. Yksäripuolella sanottiin heti alkuun vaihtoehdoiksi luovutetut tai adoptio. :alien: Itsestä tuntui kuitenkin siltä ettei vielä tarvitse muita apuja kuin mulle rautakuuri (nestemäinen). Greippimehujen yms. sijaan on monipuolinen ruokavalio ilman maitoa, gluteenia ja alkoholia, hyvä folaatti-valmiste ja kotimaiset marjat käytössä. Sekä paljon liikuntaa ja positiivinen asenne elämään! Olo tuntuu hyvältä ja toiveet on korkealla. (y) Samalla on kyllä tiedossa lähes kaikki mahdolliset muut vaihtoehdot mitä voi käydä, mutta en ahdistu niistä (vielä). :ROFLMAO:
 
Töppönen_
Paljon onnea plussanneille! :love: Ja muille paljon tsemppiä viivan metsästykseen!

Käyn joka päivä monta kertaa lukemassa täällä viestejä. Itsellä ei mitään jännää tiedossa vähään aikaan. Tästä kierrosta raskautuminen olisi lähes neitseellinen sikiäminen, kun seksiä oli vaan kerran ja sekin luultavasti ovulaation jälkeen.

Sehän ei tietenkään tarkoita etteikö oireita voisi olla ja pieni toivon kipinä takaraivossa! :ROFLMAO:

Ens kiertokin menee harakoille kun mies ei oo maisemissa. No sen jälkeen alkaa sitten kunnon jännäilyt ja yritys kun mies palaa kokonaan Suomeen. :love:
 
W.we
Tervetuloa uudet (y)

Ikävästi uusia kiertoja ja negoja tullut tässä viikon aikana :(
Onneksi muutama plussakin ollaan saatu, onnea niistä ! :love:

Aamulla käyty verikokeissa ja 37 päivää ensikäyntiin julkisella :)
Hieman harmittaa kun huomaa nyt miten ei voi suunnitella samalla tavalla hoitojen aikatauluja oman kalenterin mukaan niinkuin yksityisellä :unsure:
Mutta pääasia että homma etenee :)

Ajattelin että näiden ivf hoitojen jälkeen lopetamme yrittämisen ja jos onni on meidän puolella tulee joskus luomana sitteb tai lähdetään uudestaan hoitoihin kun kolmekymmentä tulee lasiin :whistle:

Tässä kierrossa aikataulut eivät ole meidän puolella luomuyritykseen, joten ehkä nyt jaksan ne yhdet menkat ennen tuota hoitosuunnitelmaa :)
 
W.we
Onnea @mincha :love:

Suositelkaa kaikista herkintä raskaustestiä, millä ootte saaneet plussia/haamuja dpo 9-10? En kyllä ite tykkää niin ajoissa testata, mutta nyt olis pakko.. Vaikee kyllä uskoo että olis tärpännyt, nyt dpo7 eikä niin mitään tuntemuksia mahassa, vaikka ei kai se oo edes välttämättä kiinnittyny vielä :devil: Jotenkin vaan tuntuu ettei tästä kierrosta vauvaa tuu.
First response on herkin (6,5), mutta niitä ei vissin saa apteekista..
Noita kymppiherkkyisiä on aika paljonkin sitten, eli joku niistä :)
 
  • Tykkää
Reactions: pehmis26