Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Taitaa mulla olla toivo menetetty oviksen suhteen, hymynaana edelleen vilkuttaa..
Ovikseen tosiaan saattaa mulla moniki vaikuttaa (ne särkylääkkeet eniten),esim imetys. Tosin kuopuskin sai alkunsa vaikka imetin esikoista usein.
 
Voihan :( täti se tuli tännekin kylään. Olisko vinkkejä, miten pääsis tästä ainaisesta pettymisestä? Tai ehkä ongelma on kuitenkin se, et joka kierrossa toivon liikaa ja kuvittelen mitä ihmeellisimpiä oireita :unsure:

Ei auta kuin aloittaa yk7(-8).

Mutta ihanaa @Tiuva :love: eiköhän se siitä vielä vahtistu!
 
Lueskelin vehnänalkioöljystä, mutta menin vain enemmän pyörälle (n) Missä vaiheessa kiertoa sitä pitäisi syödä ja missä muodossa? Ymmärsin että ois nestemäistä ja jotain kapseleita? Saako sitä nykyään ihan cittarista vai jostain erikoisliikkeistä?

Ootteko kukaan testanneet? :)
 
Kp 25/29. Ovis bongattu kp15-16 testeillä. Tänä aamun Sofin one stepillä hyvin hailakka haamu. Paljaalla silmällä näki paremmin. Vauvaa on tehty 1,5vuotta joten fiilis on uskomaton. Katsotaan mihin suuntaan lähtee, mutta ainakin tiedän nyt että voi tulla raskaaksi En olisi testannut vielä mutta alkanut ilmestymään oireita joita ei aiemmin ole ollut.

http://aijaa.com/MfpFA2
 
höpsykkä kiitos. Kyllä on monet itkut itketty tässä 1,5vuoden aikana. Lähes kaikki hyvät ystävät ovat raskautuneet/saaneet vauvan tämän 1,5vuoden aikana. Välillä on ollut vaikeaa, varsinkin kommenteissa "tulin heti raskaaksi kun halusin". Jaa-a, siitäkös se on ollut kiinni, ei sitten kai olla haluttu tarpeeksi. Parhaalla ystävällä on ollut haastavaa näissä asioissa ja hänen kanssa ollaan paljon keskusteltu asiasta. Hän on ollut se, kuka on jaksanut valaa muhun uskoa tän asian suhteen. Heillä takana 4 keskenmenoa ja vihdoin saivat 1,5vuotta sitten pojan. <3
 
Moi! Uusi himotestaaja ilmottautuu, kirjoittelinkin jo tuonne yli +30 puolelle, mutta laitetaan vielä tännekin. Ilman ehkäisyä on oltu kesästä asti, eikä tulosta näy, joten aloin tikuttamaan ovista. En saanut tässä kierrossa kun vahvistuvan viivan, mutta muut oireet oli. Käytin Yliopiston apteekin tikkuja. Onko muilla ollut vastaavia ongelmia?
 
Noni vähän taas takapakkia tähän elämään. Kävin äsken vessassa ja pyyhittäessä jäi paperiin vaaleanpunainen jälki. Odotettavissa siis että menkat alkaisivat tänään. Varmaan se haamuviiva oli kiinnittymis yritys tai sitten siellä ei ole edes mitään ollut. Nyt menossa kp 40/37 tai paremminki 1/37 :(
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä