IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

IirisL. Ei mun tietääkseni yksittäisistä julkisen polimaksuista saa mitään, kun niistä on jo tavallaan lähteny kertaalleen se yhteiskunnan maksama osuus. En tiedä sitten jos niitä tulee vuoden aikana tarpeeks paljon, saako sit jotain alennuksia tai peräti ilmaseks? Voisko se "kertymä" tarkottaa sitä. Kai niitä kuitenkin pitäs olla aikamoinen määrä että jotain sellasia alkas saamaan.. Luulis kuitenkin että ne sais siinä tapaukses suoraa siitä lähtien kun polikäynnit jatkuu, eikä laskuja enää tuliskaan... Ite taisin joskus kysyä verikokeiden (yksityiseltä määrätty hcg) korvauksia muttei niistäkään saanu mitään..sanottiin vaan että kun otetaan julkisen labrassa niin on muutenkin jo halvimpia mahdollisia.
Tokihan toi kannattaa varmaan vielä tarkistaa kelasta, ettei jää vaivaan mieltä.

(edit)
Tällänen linkki löyty, eli tänä vuonna katto näkys olevan 691e.
http://stm.fi/terveydenhuollon-maksukatto
En tiedä sit voiko ja kuinka pitkään hakee takautuvasti edellisiltä vuosilta..
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos vastauksista Mandala ja Lullaby! Näinhän sitä vois luulla ettei laskuja enää tulisi kun katto on täynnä, mutta eihän se lääkkeidenkään kanssa mene niin, vaan piti hakea jälkikäteen. No, tuskin sentään yli kuuttasataa tulee pelkkiä käyntimaksuja vuodessa, tai no yksi käynti on sen n. 32€, kyllä niitä varmaan sen yli 20 kpl tulee. Tuskinpa jaksaa alkaa jumppaamaan kun katto vasta ylittyy.
 
Heips.
Minäkin malttamattomana soitin tänään polille, josko tässä kierrossa olisi päästy jo passiin. Kierto alkoi viime tiistaina ja polikäynti olisi pitänyt olla ensi perjantaina. Polilla alkaa vastaanotot vasta maanantaina ja silloin on jo kuulemma myöhäistä. Olin kyllä itse jo varautunut siihen, että vielä ei päästä mutta kyllä ottaa päähän silti! Ei ollut edes monesta päivästä kiinni.
 
Hyvää keskikesää kaikille! :)

Olenkin pitänyt taukoa täältä Naikkarin kesätauon ajan ja yrittänyt olla ajattelematta hoitoja.
Meillä oli ensimmäinen ICSI hoito huhtikuussa, josta saatiin vain yksi alkio tuoresiirtoon. Se ei onnistanut. Heinäkuun menkoista piti olla yhteydessä Naikkarille, kuten olinkin perjantaina, jolloin ne alkoivat. Kävikin sitten niin, ettei menkat kuitenkaan alkaneetkaan silloin, vaan vasta viime yönä. Viikonlopun ajan ehdin jo kuvitella kaikenlaista ihanaa, kuten että oliskin tärpännyt luomuna. Tänä aamuna hirveä pudotus takaisin maanpinnalle, vaikka meillä raskautuminen luomusti käytännössä mahdotonta azoospermia vuoksi. Kuitenkin sitä aina toivoo... :(

Nyt sitten odottelen soittoa Naikkarilta pääsisinkö jo tästä kierrosta punktioon (meillä lyhyt kaava) vai meneekö elokuulle. Miehelle on tarkoitus tehdä kivesbiopsia punktion yhteydessä, jotta saataisiin enemmän valinnanvaraa siittiöihin. Viimeksi sössivät koko homman, kun punktiopäivänä ei ollutkaan kivesbiopsian osaavaa lääkäriä talossa. Josko tällä kerralla osaisivat paremmin katsoa työvuorot... :mad:
Miehelle myös aloitettu tässä kesän aikana kovat epilepsialääkkeet hermokipuihin, toivottavasti ne eivät vaikuta hoitoihin. :unsure:
 
Siis no voihan PIIIP!!! Mulla ei oo ollut kans mitään hajua et muissakin maksuissa on tuo katto, vaan lääkkeet tiesin.. ja kun täällä on sen noin 42 euroo aina käynti niin veikkaanpa et menis tois raja rikki kyllä.. kun voi olla se 3 käyntiä per kierto ja sit punktiohan on sen jotain yli 100.. mutta mitäpäs lottootte oonko yhden yhtä laskua säilyttänyt. No en, vaan heitän heti pois maksettuan, kun en haluu ajatella ees paljon menee rahaa!!! Stana!!!! Mies toki ties asian kun rupesin meuhkaanmaan, totes vaan niinhän se on.. hmm.. et sit oo viittinyt mainita? -Mut eiks se oo aika iso se raja... nii´i, äh!!.. no ei voi mitään.. tuskin nyt ihan hirveesti menis yli.. mutta ärsyttää, olis siis voinut jo viime (ja edellisenäkin) jotain "ilmasiks saada" Bridgelle ja muillekkin tsemppiä.. palailen joku päivä omilla fiiliksillä..
 
Onnea punktioon, Bridge! Tule sit heti kertomaan, miten meni. :) Pipa84, toivottavasti pääset pian tositoimiin. Tsemppiä kaikille muillekin uutta hoitoa / siirtoon pääsyä odotteleville!

ON: Täällä pyörähtää uusi hoitokierros käyntiin elokuussa, kunhan menkat alkaa. Uusi klinikka ja uudet kujeet, tällä kertaa on tarkoitus kokeilla uudenlaista lääkecocktailia (Elonva + Pergoveris). Varovainen toivo nostaa taas päätään... :unsure:
 
  • Tykkää
Reactions: karhuemo75
Domi Eiks noi käynnit näkyis jossain kanta.fi tms. systeemeissä, tai jos pyytäs tulostaan niistä uudet laskut?
Rupesin muisteleen että oisinko itekin noita joskus muinoin vuosina 07-09 laskeskellu, kun sillon aiempina kävin vielä hammashoidossakin, mut kun siirtojakaan ei monia saatu niin jäi reilusti rajan alle...tosin en muista enää mikä se kattosumma sillon oli ja polimaksut oli ainakin vähemmän, jotain 22-27e luokkaa. En muista tosin laskinko punktiopäivän maksua olleenkaan mukaan, tai kerryttääks sekin sitä? Se oli sillon kai jotain 83e.
Roxanne, mulla ainakin pergoveris on jonkin verran parantanu laatua, joten jospa nyt.. (y) toi on myös ainoa jonka ruuttaus on kirvelly/poltellu ihan h**vetisti, muut (menopur, gonal, puregon, orgalutran, bemfola, pregnyl, gonapeptyl...jne. muistanko ees kaikkia mitä tullu vuosien mittaan törkittyä..) menny siihen verraten kun vettä vaan. Mut kuulema joillain se ei kirvele ollenkaan, toivottavasti sullakin näin! Ja mitäpä sitä ei tekis ja tarvittaessa kärsis tälläsen eteen....:sick:
 
  • Tykkää
Reactions: Roxanne
Domi! Saat lisätä listoille minutkin. Menkat alko viime tiistaina ja poli auennut tänään, joten heti tietysti soitin ja kerroin tilanteen...perjantaina pääsen ultraan ja täytyy nyt alkaa tikutteleen ovista loppuviikosta. Tuskin se tulee ennen viikonloppua tai ensiviikon alkua ja tosi suuri mahis nyt osua viikonlopulle koko juttu, mutta sen nyt näkee!
 
Viititkö Siida laittaa ne tiedot.. en jaksa alkaa kaivelee menneistä :)
lullaby käynnit varmaan löytys.. mut luki siellä mihin se linkki vei että pitäisi olla kysyttäessä alkuperäiset laskut tallessa... no pitää kysellä vaikka sit ku polilla taas joskus käy.. ja kun nopeasti selasin kalenterin, ei mulla taida tänä vuonna olla ku vasta 6 käyntiä!!! Kun tammikuu jäi väliin polin "joulutauon" takia ja helmikuu meidän matkan ja sit toukokuussa ei päästykkään siirtoon..
 
No niitä munia sain vain kaks, yks oli taas joku "pläöplääplää", ei saanu muka, vtu.
Nyt tuntuu, että on ronkittu. En voi ymmärtää, miltä joltain tuntuu, kun otetaan kymmeniä. Käy kipeää osa liikkuminen.
Huomenna selviää hedelmöittyminen.
Toivoin 5 päivää kasvattamista eli su siirto, jos raukat selviää. Ei toivoa paljoa. Jos saan pyytää, niin pieni rukous teiltä?
Pitäiskö siirtää vain yks vai molemmat? Oon 40 v. joten mikä on varttuneimpien mieli?
 
  • Tykkää
Reactions: karhuemo75
Bridge! Minä siirtäisin vain yhden...tai oikeastaan, en siirtäisi yhtään, vaan odottaisin seuraavaa kiertoa ja menisin passiin, kun alkioita vähän. Minusta tuntuu, että punktion jälkeen kohtu/munasarjat ja koko keho on niin lääkkeissä ja rasitettu, että paremmat tulokset raskautumisen suhteen on tietääkseni saatu passeista. Mutta teet niinku sydän sanoo, onnea paljon matkaan! Toivotaan, että molemmat olisivat sitkeitä sissejä!! Mulle kertynyt ikää tänä vuonna 37vee.

Tässä meidän tiedot, eli 1icsi 7pas ja syy siittiöissä. Tyttö 2015

Ajatukset hajanaisia oman tilanteen suhteen. En usko onnistumiseen. Yksi vielä jää, jos tämä ei onnistu, eli pikkuhiljaa ollaan valmistautumassa siihen, että näistä ei todennäköisesti toista lasta saada...toiseen ICSI:iin henkisesti jo valmistaudun.

Onnea ja voimia kaikille!
 
Viimeksi muokattu:
Mä olen Siidan kanssa samaa mieltä, että PAS voisi olla parempi ratkaisu mikäli klinikan mielestä alkiot ovat pakastuskelpoisia. Mun klinikalla PAS onnistumisprosentti parempi kuin tuoresiirroissa, vähän yli 40%. Silloin ajoitus saadaan useimmin kohtua ajatellen nappiin pilkulleen kun tuoresiirtoa ennen kaikki on tehty munasolujen eteen. Erityisesti jos alkiot saavuttaisi blastovaiheen kuudentena päivänä niin silloin ehdottomasti pakastaisin kaikki ja siirtäisin seuraavassa kierrossa oikeaan aikaan eli viidentenä päivänä.

Jos molemmat alkiot on hyvä laatuisia, eli kummatkin pystyisi periaatteessa pakastamaan, niin siirtäisin vain yhden. Mutta jos vaikka toinen, tai molemmat, olisi vähän heikompi laatuisia niin sitten ehkä laittaisin kaksi samalla kertaa.

Niin ja mulla myös kohta ikää 37,

Mitä ikinä päätätkin niin todella paljon tsemppiä tähän hoitoon <3
 
Viimeksi muokattu:
Bridgelle halaus ja lämpimiä ajatuksia. Josko niissä kahdessa olisi se the alkio <3 mandalan ja Siidan pohdinnat tuoresiirrosta/passista kuulostaa fiksuille..tsemit pähkäilyyn!

Täällä puregonia pistetty nyt 2 iltaa. Vähän nostettiin annosta kun viitsi alotusannos oli 133 ja nyt 150. Hiukan jännittää, kun eka ultra vasta 7 piikin jälkeen ja viimeksi 9 piston jälkeen Oli jo punktio :O
 
  • Tykkää
Reactions: karhuemo75
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään:)

AdeliinaJosefiina # 04/2015 # 2. # 2.ICSI/1.PAS
Adelmiina_ #2012 #1. # vähän endoa/tuhoutunut johdin # 2.IVF 7.PAS
Bridge # 5/15 # 1. # matala AMH, ikä # 4.IVF/ICSI
Darni73 # 9/12 #1. yht # simpat # 4.ICSI/1.PAS
Domi # 4/12 #1. # selittämätön # 3.IVF/ICSI (syksyllä)
Ellemiinu # 2013 #1. # pco epäily+endo # 1.IVF
Hipsunpöpsy #11/11 #2.# helpompi kertoa mitä ei ole vikana # 1.IVF
icsi mamako #2015 # 1.# siittiöt # 2.ICSI
Karhuemo75 # 2013 # 2. # johtimet tukossa # 2.IVF/4.PAS
Kerttu80 #11/2014# 2. # selit.#1.IVF
Lia_#2012#2.(1 enkelivauva)#3.ICSI
love- #2014 # 1. # siittiöt # 1.ICSI/4.PAS
Mamido # 7/14 # 2. # siittiöt # 2.ivf/icsi
marrasmai # 2015 #1 # simpat + luteaalivaihe 8-11pv # 1.ICSI

mishala # 2016#1.#mies steril.#1.IVF/1.PAS
Nappeus #2014 # ? #PCO/siittiöiden vaihteleva määrä # 1.IVF
Nennalii #2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 1.ICSI/5.PAS (ei tuoresiirtoa)
Nyu # 2012#1.#selittämätö/siittiöt# 2.IVF
pipa84 #04/15#1.yht #azoospermia #2.ICSI
Reuna # 2013 # 1. # pco,ovuloimattomuus ja simpat # 1.IVF/1.PAS
Roxanne # 12/14 # 1. # ikä/siittiöt # 3.IVF/ICSI
shelterme # 2012 # 1. # simpat # 1.IVF
Siida # ? # 2. # siittiöt# 1. ICSI/7.PAS

Siukku87 # ? # 3. #lievä pco, endo ym. # 1.IVF/ICSI
Sphinx # 06/13 # 1. yht # selittämätön+endo # 2.IVF/1.PAS

Toive* # 7/13 # 1. # johtimet tukossa # 2.IVF
toive-94 # 2014 # 1. # lapsena saidastettu syöpä/alhainen AMH

Toiveikas81 # 2014 # 1. #endo,siittiöt # 1.ICSI/1.PAS
Toivo2016 #3/13 #1. #pco # 3.IVF
vipe1986 # 2013 #1. yht. # siittiöt # 1.IVF
Yrittäjä J # 1/13 # 1. yht. # endo/selittämätön #
2.IVF/ICSI


Piinailijat::whistle:

(testipäivä)

Plussat 2016: :love:
Maalis:
Jasmina20 1.ICSI/1.PAS (3pv)
Kiia-s 1.IVF/1.PAS (3pv)
Rizu 1.IVF/3.PAS (3pv)
Madga78 1.IVF
Elika 2.ICSI/IVF (3pv)
RooRoo1 1.IVF (3pv)
Yrittäjä J 1.IVF/ICSI (kem)
Mari32 5.ICSI/1.PAS (3pv)
Nenna81 2.IVF/3.PAS (kkm)
Tupsuli 4.IVF (2pv)
Domi 2.IVF/ICSI 2.PAS (kem)
Huhti:
SalamaT 2.IVF/1.PAS (km)
mar80 1.IVF/ICSI 1.PAS (5pv)
Siida 1.ICSI/6PAS (kkm)
Emmiina85 1.IVF (kem)
mamido 1.IVF/1.PAS (km)
cerezah 1.IVF (3pv)
Bridge 3.IVF/1.PAS (tm)
Touko:
Pirunpelto 1.ICSI/1.PAS (3pv)
narana85 1.IVF/ICSI (2x3pv)
Janne91 1.IVF (4pv)
Jenifer 1.IVF (3pv)
Sphinx 2.ICSI (kkm)
Ankkalinna 1.IVF/1.PAS (2x3pv)
Emmiina85 2.IVF (3pv)
Mimmi_83 2.ICSI/1.PAS (5pv)
Kesä:
piipa85 2.IVF (2x5pv)
CherryPie85 3.IVF (2pv)
Xesca 1.ICSI/1.PAS (5pv)
ilo2010 2.IVF/1.PAS (km)
IirisL 1.IVF/1.PAS (5pv)

Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos (y)
 
Bridge, harmi ettei soluja saatu enempää, mutta kaksikin riittää! Täällä on peukut pystyssä ja kädet ristissä, että molemmat hedelmöittyisivät ja lähtisivät hyvin jakautumaan. Itsekin varmaan siirtäisin vain yhden ja pakastaisin toisen, jos molemmat ovat hyvälaatuisia.

Mamidolle tsempit piikittelyyn! Aika myöhäiseltä tuo ultra tosiaan kuulostaa, mutta kyllä kaikki varmasti hyvin menee! (y)

Lullabylle kiitokset Pergoveris-kokemuksista! Mun lääkärini oli sitä mieltä, että se on IVF-lääkkeistä paras. Se taitaa kyllä olla kalleinkin, mutta väliäkö tuolla nyt kun lääkekatto on jo täynnä. Ai niin, mulle voisi muuten päivittää listoille 4.IVF/icsi.
 
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään:)

AdeliinaJosefiina # 04/2015 # 2. # 2.ICSI/1.PAS
Adelmiina_ #2012 #1. # vähän endoa/tuhoutunut johdin # 2.IVF 7.PAS
Bridge # 5/15 # 1. # matala AMH, ikä # 4.IVF/ICSI
Darni73 # 9/12 #1. yht # simpat # 4.ICSI/1.PAS
Domi # 4/12 #1. # selittämätön # 3.IVF/ICSI (syksyllä)
Ellemiinu # 2013 #1. # pco epäily+endo # 1.IVF
Hipsunpöpsy #11/11 #2.# helpompi kertoa mitä ei ole vikana # 1.IVF
icsi mamako #2015 # 1.# siittiöt # 2.ICSI
Karhuemo75 # 2013 # 2. # johtimet tukossa # 2.IVF/4.PAS
Kerttu80 #11/2014# 2. # selit.#1.IVF
Lia_#2012#2.(1 enkelivauva)#3.ICSI
love- #2014 # 1. # siittiöt # 1.ICSI/4.PAS
Mamido # 7/14 # 2. # siittiöt # 2.ivf/icsi
marrasmai # 2015 #1 # simpat + luteaalivaihe 8-11pv # 1.ICSI

mishala # 2016#1.#mies steril.#1.IVF/1.PAS
Nappeus #2014 # ? #PCO/siittiöiden vaihteleva määrä # 1.IVF
Nennalii #2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 1.ICSI/5.PAS (ei tuoresiirtoa)
Nyu # 2012#1.#selittämätö/siittiöt# 2.IVF
pipa84 #04/15#1.yht #azoospermia #2.ICSI
Reuna # 2013 # 1. # pco,ovuloimattomuus ja simpat # 1.IVF/1.PAS
Roxanne # 12/14 # 1. # ikä/siittiöt # 4.IVF/ICSI
shelterme # 2012 # 1. # simpat # 1.IVF
Siida # ? # 2. # siittiöt# 1. ICSI/7.PAS

Siukku87 # ? # 3. #lievä pco, endo ym. # 1.IVF/ICSI
Sphinx # 06/13 # 1. yht # selittämätön+endo # 2.IVF/1.PAS

Toive* # 7/13 # 1. # johtimet tukossa # 2.IVF
toive-94 # 2014 # 1. # lapsena saidastettu syöpä/alhainen AMH

Toiveikas81 # 2014 # 1. #endo,siittiöt # 1.ICSI/1.PAS
Toivo2016 #3/13 #1. #pco # 3.IVF
vipe1986 # 2013 #1. yht. # siittiöt # 1.IVF
Yrittäjä J # 1/13 # 1. yht. # endo/selittämätön #
2.IVF/ICSI


Piinailijat::whistle:

(testipäivä)

Plussat 2016: :love:
Maalis:
Jasmina20 1.ICSI/1.PAS (3pv)
Kiia-s 1.IVF/1.PAS (3pv)
Rizu 1.IVF/3.PAS (3pv)
Madga78 1.IVF
Elika 2.ICSI/IVF (3pv)
RooRoo1 1.IVF (3pv)
Yrittäjä J 1.IVF/ICSI (kem)
Mari32 5.ICSI/1.PAS (3pv)
Nenna81 2.IVF/3.PAS (kkm)
Tupsuli 4.IVF (2pv)
Domi 2.IVF/ICSI 2.PAS (kem)
Huhti:
SalamaT 2.IVF/1.PAS (km)
mar80 1.IVF/ICSI 1.PAS (5pv)
Siida 1.ICSI/6PAS (kkm)
Emmiina85 1.IVF (kem)
mamido 1.IVF/1.PAS (km)
cerezah 1.IVF (3pv)
Bridge 3.IVF/1.PAS (tm)
Touko:
Pirunpelto 1.ICSI/1.PAS (3pv)
narana85 1.IVF/ICSI (2x3pv)
Janne91 1.IVF (4pv)
Jenifer 1.IVF (3pv)
Sphinx 2.ICSI (kkm)
Ankkalinna 1.IVF/1.PAS (2x3pv)
Emmiina85 2.IVF (3pv)
Mimmi_83 2.ICSI/1.PAS (5pv)
Kesä:
piipa85 2.IVF (2x5pv)
CherryPie85 3.IVF (2pv)
Xesca 1.ICSI/1.PAS (5pv)
ilo2010 2.IVF/1.PAS (km)
IirisL 1.IVF/1.PAS (5pv)

Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos (y)
 
Heippa pitkästä aikaa.

Täällä ei ole tunnelma juurikaan parantuneet, aika lailla yhtä epätoivoinen fiilis kuin heti kesäkuun epäonnistumisen jälkeenkin. Reilun viikon takainen kemiallinen ei suoranaisesti nostanut fiiliksiä. Sain heikon ja myöhäisen plussan, ja limakalvo oli 2,8mm ekan vuotopäivän aamuna, eli eipähän sen paksuiseen mikään tietysti voi kiinnittyäkään. Kierto oli siis peräti 37 päivää (tavallisesti n.26), joka tietysti tarkoittaa myös sitä että seuraavan hoidon aikataulut menee ihan sekaisin. Mulla olis tarkoitus olla nollaultra 12.8., mutta ei taida paljon kannattaa kun hyvä jos siihen mennessä pääsen edes aloittamaan Synarelan. Klinikka aukeaa vasta 11.8., joten en voi edes kysyä neuvoa mistään sitä ennen. Tulossa siis 2. ICSI pitkällä kaavalla elo-syyskuussa. Usko onnistumiseen edelleen pyöreä nolla, kun kiinnittyminen ei kertakaikkiaan vaan onnistu mulla.

Kaiken lisäksi kaksi päivää ennen kesälomaa tuli tieto että koko osastoni tullaan lakkauttamaan ja sehän tietää siis kenkää. Että oikein hyvää kesälomaa, tässäpä teille mojova keskisormen ojennus. :poop:
Eipä paljon ole pystynyt rentoutumaan, kun työasiat(kin) pyörii mielessä 24/7 ja pakko on käyttää puoli kesälomaa työhakemusten raapustamiseen. Ostettiin tosiaan kesäkuussa asunto, ja nyt on kova huoli miten selvitään lainasta jos joudun työttömäksi. Suht turhauttavaa kun on raatanut viime vuodet niska limassa 60 tunnin viikkoja vakiinnuttaakseen asemansa duunissa, rikkonut olkapäänsäkin siinä, ja kiitos on tämä.

Kauankohan nämä sielunmurskajaiset vielä jatkuvat vai paistelisikohan päivä joskus kerran vahingossa tähänkin risukasaan.

Bridgelle hurjasti tsemppiä ja halauksia!

Ja kaikille muillekin jaksamista <3

P.S. Anteeksi synkistely ja omanapaisuus.
 
Heippa pitkästä aikaa.

Täällä ei ole tunnelma juurikaan parantuneet, aika lailla yhtä epätoivoinen fiilis kuin heti kesäkuun epäonnistumisen jälkeenkin. Reilun viikon takainen kemiallinen ei suoranaisesti nostanut fiiliksiä. Sain heikon ja myöhäisen plussan, ja limakalvo oli 2,8mm ekan vuotopäivän aamuna, eli eipähän sen paksuiseen mikään tietysti voi kiinnittyäkään. Kierto oli siis peräti 37 päivää (tavallisesti n.26), joka tietysti tarkoittaa myös sitä että seuraavan hoidon aikataulut menee ihan sekaisin. Mulla olis tarkoitus olla nollaultra 12.8., mutta ei taida paljon kannattaa kun hyvä jos siihen mennessä pääsen edes aloittamaan Synarelan. Klinikka aukeaa vasta 11.8., joten en voi edes kysyä neuvoa mistään sitä ennen. Tulossa siis 2. ICSI pitkällä kaavalla elo-syyskuussa. Usko onnistumiseen edelleen pyöreä nolla, kun kiinnittyminen ei kertakaikkiaan vaan onnistu mulla.

Kaiken lisäksi kaksi päivää ennen kesälomaa tuli tieto että koko osastoni tullaan lakkauttamaan ja sehän tietää siis kenkää. Että oikein hyvää kesälomaa, tässäpä teille mojova keskisormen ojennus. :poop:
Eipä paljon ole pystynyt rentoutumaan, kun työasiat(kin) pyörii mielessä 24/7 ja pakko on käyttää puoli kesälomaa työhakemusten raapustamiseen. Ostettiin tosiaan kesäkuussa asunto, ja nyt on kova huoli miten selvitään lainasta jos joudun työttömäksi. Suht turhauttavaa kun on raatanut viime vuodet niska limassa 60 tunnin viikkoja vakiinnuttaakseen asemansa duunissa, rikkonut olkapäänsäkin siinä, ja kiitos on tämä.

Kauankohan nämä sielunmurskajaiset vielä jatkuvat vai paistelisikohan päivä joskus kerran vahingossa tähänkin risukasaan.

Bridgelle hurjasti tsemppiä ja halauksia!

Ja kaikille muillekin jaksamista <3

P.S. Anteeksi synkistely ja omanapaisuus.
Kylläpäs sinua nyt koetellaan!
En osaa muuta sanoa, kuin että ota päivä ja asia kerrallaan. Itse olen kokenut, että asioilla on tapana selvitä ja että kaikella on tarkoituksensa. Vastoinkäymisryöpyn tullessa niskaan on tähän tietenkin välillä vaikea uskoa...

"Don't say why me. Just say try me."
<3
 
  • Tykkää
Reactions: Roxanne
Täältä taas palailen palstalle. Jos asiat menee nappiin pas siirto olisi elokuun puolivälin jälkeen. Ei olis pitkä aika odottaa. Soittoaika on klinikalle 8.8. Ja jos tulee vihreää valoa aloitan lääkkeet kun menkat alkaa.

Marrasmai tiedän ton tunteen kun saa kenkää ja hoidot menossa. Mulle kävi samoin tasan vuosi sitten. Eipä siinä mitään itse voinut kuin mennä päivä kerrallaan. Itseä mietitytti rahatilanne mutta pärjätty on vaikka molemmat tehdään pätkätöitä ja asuntolainakin on. Tsemppiä!
 
  • Tykkää
Reactions: marrasmai
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään:)

AdeliinaJosefiina # 04/2015 # 2. # 2.ICSI/1.PAS
Adelmiina_ #2012 #1. # vähän endoa/tuhoutunut johdin # 2.IVF 7.PAS
Bridge # 5/15 # 1. # matala AMH, ikä # 4.IVF/ICSI
Darni73 # 9/12 #1. yht # simpat # 4.ICSI/1.PAS
Domi # 4/12 #1. # selittämätön # 3.IVF/ICSI (syksyllä)
Ellemiinu # 2013 #1. # pco epäily+endo # 1.IVF
Hipsunpöpsy #11/11 #2.# helpompi kertoa mitä ei ole vikana # 1.IVF
icsi mamako #2015 # 1.# siittiöt # 2.ICSI
Karhuemo75 # 2013 # 2. # johtimet tukossa # 2.IVF/4.PAS
Kerttu80 #11/2014# 2. # selit.#1.IVF
Lia_#2012#2.(1 enkelivauva)#3.ICSI
love- #2014 # 1. # siittiöt # 1.ICSI/4.PAS
Mamido # 7/14 # 2. # siittiöt # 2.ivf/icsi
marrasmai # 2015 #1 # simpat + luteaalivaihe 8-11pv # 1.ICSI

mishala # 2016#1.#mies steril.#1.IVF/1.PAS
Nappeus #2014 # ? #PCO/siittiöiden vaihteleva määrä # 1.IVF
Nennalii #2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 1.ICSI/5.PAS (ei tuoresiirtoa)
Nyu # 2012#1.#selittämätö/siittiöt# 2.IVF
pipa84 #04/15#1.yht #azoospermia #2.ICSI
Reuna # 2013 # 1. # pco,ovuloimattomuus ja simpat # 1.IVF/1.PAS
Roxanne # 12/14 # 1. # ikä/siittiöt # 4.IVF/ICSI
shelterme # 2012 # 1. # simpat # 1.IVF
Siida # ? # 2. # siittiöt# 1. ICSI/7.PAS

Siukku87 # ? # 3. #lievä pco, endo ym. # 1.IVF/ICSI
Sphinx # 06/13 # 1. yht # selittämätön+endo # 2.IVF/1.PAS

Toive* # 7/13 # 1. # johtimet tukossa # 2.IVF
toive-94 # 2014 # 1. # lapsena saidastettu syöpä/alhainen AMH

Toiveikas81 # 2014 # 1. #endo,siittiöt # 1.ICSI/1.PAS
Toivo2016 #3/13 #1. #pco # 3.IVF
vipe1986 # 2013 #1. yht. # siittiöt # 1.IVF
Yrittäjä J # 1/13 # 1. yht. # endo/selittämätön #
2.IVF/ICSI
Ravishing # 7/16 # 1. # munajohtimet tukossa #
1.IVF


Piinailijat::whistle:

(testipäivä)

Plussat 2016: :love:
Maalis:
Jasmina20 1.ICSI/1.PAS (3pv)
Kiia-s 1.IVF/1.PAS (3pv)
Rizu 1.IVF/3.PAS (3pv)
Madga78 1.IVF
Elika 2.ICSI/IVF (3pv)
RooRoo1 1.IVF (3pv)
Yrittäjä J 1.IVF/ICSI (kem)
Mari32 5.ICSI/1.PAS (3pv)
Nenna81 2.IVF/3.PAS (kkm)
Tupsuli 4.IVF (2pv)
Domi 2.IVF/ICSI 2.PAS (kem)
Huhti:
SalamaT 2.IVF/1.PAS (km)
mar80 1.IVF/ICSI 1.PAS (5pv)
Siida 1.ICSI/6PAS (kkm)
Emmiina85 1.IVF (kem)
mamido 1.IVF/1.PAS (km)
cerezah 1.IVF (3pv)
Bridge 3.IVF/1.PAS (tm)
Touko:
Pirunpelto 1.ICSI/1.PAS (3pv)
narana85 1.IVF/ICSI (2x3pv)
Janne91 1.IVF (4pv)
Jenifer 1.IVF (3pv)
Sphinx 2.ICSI (kkm)
Ankkalinna 1.IVF/1.PAS (2x3pv)
Emmiina85 2.IVF (3pv)
Mimmi_83 2.ICSI/1.PAS (5pv)
Kesä:
piipa85 2.IVF (2x5pv)
CherryPie85 3.IVF (2pv)
Xesca 1.ICSI/1.PAS (5pv)
ilo2010 2.IVF/1.PAS (km)
IirisL 1.IVF/1.PAS (5pv)

Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos (y)
 

Yhteistyössä