IVF/ICSI-hoitoja aloittavat 2012

Robina : Olen tosi pahoillani! :'( Monta halausta sinulle!

HilleriHiiru : Kyllä nyt kaivattaisiin plussia tälle palstalle, toivottavasti sinä tuot sen tänne! Pidän peukut ja varpaat pystyssä sulle ja pikku kyytiläiselle! :heart:

*mimmu* ja Vienda
: Tsemppiä ultriin! :)

Kiristiina81 : Onnea kyytiläisestä! Toivottavasti hän kiinnittyy innolla ja plussaisit sit testipäivänä! :)

idealisti : Toivottavasti et joudu kaavintaan... Voimia! Ja tsemppiä ultraan. :heart:

macy gray : Saisitpa pian sen biologisen kilpparilääkkeen. Jospa siitä tosiaan tulisi apu tähänkin ongelmaan. :) Onhan nää tutkitusti kytköksissä toisiinsa, joten luulisi, että uudesta lääkkeestä hyvinkin voisi olla apua myös lapsettomuuteen.

Kata80 : Mulla on kans monirakkulaiset munasarjat ja sen takia ei kasva luonnostaan yhtä johtofollikkelia vaan monta pienempää, jotka eivät kypsy loppuun asti ja irtoa. Ennen lapsettomuuspolille lähettämistä mulle määrättiin clomeja ja annos piti tuplata ennen kuin se tehosi.


Se pieni tiputteluvuoto yltyi torstaina illalla/yöllä (virallinen testipäivä) oikein supermenkoiksi, joten tein uuden testin sitten jo perjantaina. Siinä ei ollut enää jälkeäkään hentoisesta plussasta vaan ihan selvä nega. Pikkuinen oli ilmeisesti yrittänyt kiinnittyä, kun hennon plussan sain, mutta ei ollut jaksanut enempää. :( Kyllähän se sattuu ja kurjalta tuntuu, vaikka hyvin tiesin, että tällainenkin vaihtoehto on olemassa. Lohduttavaa on se, että saamme 1.PAS:n ensi kiertoon. Omaan kiertoon yritetään, toivottavasti onnistuu.

Paljon voimia ja jaksamista teille kaikille omiin tilanteisiinne! Toivottavasti pian saatais tälle palstalle niitä paljon toivottuja plussia! :heart:
 
Keijukainen ja Robina Voimia! Monet on pohjamudat näköjään könyttävä mutta vielä se sieltä tulee. Rankkaa, pidättehän molemmat huolta itestänne!

Voi kunpa HilleriHiiru toisit tänne ilouutisia pian!

Omaa napaa...
Eipä se sitten menny ultra tänäänkään niinkun piti, alkio edelleen kohtua täyttämässä. Sitä elotonta näkyä en kyllä olis enää toivonu ultran näytöltä näkeväni. Tänään vielä lääkkeillä yritystä mutta huomiselle jo lähete kaavintaan.

Seuraavaan yritykseen ei päästä välttämättä tän vuoden puolella, lääkäri halus että kun tää saadaan pois niinpidetään yks kokonainen puhdas kierto jotta kohdun kalvot on kunnolla palautunu. Ja sen seuraavan kierron sotkeekin jo sitten joululomat. Meillä kun piti olla tää vuos takarajana näille hommille. Joopajoo
 
Idealisti: Harmillinen juttu kun noin meni, todella ikävä kuulla. voimia kovasti ja jaksamisia uuteen koitokseen. Suuret halaukset sinne :hug: samoin keijukainen ja robina, halaukset teillekkin ja voimia!!!

Vienda: miten meni ultra?
Meillä punktio pe. ihmeellisesti sinne oli kasvanut 7follia, ma pitäisi olla siirtopäivä mikäli tulee hedelmöittyneitä. Siihen asti hieman positiivisemmalla mielellä jaksettava!

Tänään juuri lehdestä luin järkyttävän kaksosten surma uutisen. Kyllä maailma ja ihmiset ovat julmia, sitä itse toivoo niin hartaasti lasta ja rakastaisi sitä maailman ympäri. Toiset tekee vielä tahtomattaan tai vahingossa ja vielä tuollaisella lopputuloksella :( Kyllä ihan pisti itkuksi.... On se vaan niin väärin. tätä sitten pyöritellään varmaan mielessä niin että yöunet menee. semmosia mietteitä tänään... blaah!
Kyllä toivon todella että tänne saadaan paljon nyt niitä plussia, jokainen on sen kyllä ansainnut ja odottavan aika pitkä mutta sekin vielä palkitaan! Ja palkinto onkin mitä parhain!
Voimia ja jaksamisia kaikille kovasti koitokseen <3
 
No niin viimein ehdin kirjoittamaan enemmän. Olen yrittänyt pitää itseni kiireisenä, kun muuten menee mieli niin maahan..

Idealisti: Kylläpä teitä nyt koetellaan :hug:

Robina: : Paljon voimia!

Keijukainen: Hirmuisesti jaksamista myös sinulle. Onneksi teillä on PAS mahdolisuus!

hillerihiiru: Peukuja pidetään, toivottavasti teille tulisi nyt positiivisia uutisia.

Kristiina81: mahtavaa, että saitte top alkion kyytiin ja punktiokin meni hyvin! Yritä nyt keksiä mukavaa tekemistä piinapäivien nopeuttamiseksi.

Vienda: Ikävää tosiaan että AMH-arvo on sulla noin alhainen, mutta jos siellä edes yksi rakkula kasvaa niin onhan sitä toivoa. Minulta arvoa ei ole edes testattu, mutta en tiedä olisiko siitä varsinaisesti enää hyötyäkään.

Kata80: Sarjassa tyhmiä kysymyksiä kun me ei olla päästy vielä lähellekään minkäänlaisia alkioiden siirtoja. Miten toi PAS siis oikein toimii? Onko ajatuksena, että luonnollinen ovulaatio varmistaa että limakalvo on kunnossa ja keltarauhasen toiminnan vai miksi tarvitaan oma ovulaatio jos alkio kuitenkin siirretään?

Macy Gray: Ikävää, että kato oli teillä noin iso, mutta onneksi saitte kuitenkin alkion kyytiin! Toivottavasti nyt tärppää, mutta joka tapauksessa saisit kilppariarvot kuriin. Kaverilla on kilpirauhasen vajaatoiminta, mutta on silti saanut kolme lasta ihan luonnollisesti eli ei hoidettuna aina ole este lasten saamiselle.

RBAM: Ihailtavan positiivinen jaksat olla! Toivottavasti saatte tosiaan vielä tämän vuoden hoitokattoa hyödynnettyä. Täytyy kyllä olla kiitollinen suomen tukijärjestelmästä. On ollut ihan mieltä lämmittävää kun useiden satasten lääkelasku on typistynyt pariin euroon.

HelgeR: Käsittämättömiä tosiaan noi lääkäreiden kommentit välillä. Helppoahan tämä tosiaan on unohtaa, varsinkin silloin jos kalenteri piippaa kahdesti päivässä muistuttamassa piikeistä, suihkuista tai muista lääkkeistä...

Manuliina: Tsempit hoitoihin. Tämä on niin kummaa, kun välillä omat tuntemukset tuntuvat olevan ihan validi peruste, mutta välillä niillä ei sitten ole mitään väliä. Ota tästä nyt sitten selvää.

UniUnna: Tsempit myös teille hoitoihin. Ihan kun ei olisi muutenkin tarpeeksi hankalaa tämä niin sairaslomien ja lääkärikäyntien järjestely on tympeää.

Tervetuloa Ninnuskainen, minmu ja jokome! Pahoittelut jos joku unohtui.

Ja loppuun vielä vähän valitusta. Mikä kumma äitibuumi on nyt iskenyt televisio-ohjelmiin on Teiniäidit, erilaiset äidit yms. Kyllähän ne ohjelmat välttää, mutta kun niitä mainoksiakin on vähän väliä :mad:
 
keijukainenTosi paljon jaksamista ja halauksia sinulle!

idealisti Mites sinä jakselet? Ettehän joutuneet kaavintaa ja auttoiko se lääke? Harmi jos ette pääse jatkamaan hoitoja tän vuoden puolella :'(.

Omaa napaa Joo kyllä toivoisi plussaa on tullut niin paljon lähipiiristä surullisia uutisia, että olisi aika jo meidän perheeseen saada iloisempia uutisia. Itsellä kyllä on olo et nega tulee :'(. Tänään kyllä kävin alku ongelmien takia kontrollissa ja kaikki näytti siistiltä kohdun suukin oli siisti, eikä vuotoa näkynyt. Lääkäri ei lähtenyt arvailemaan et onko mitään tapahtunut vai ei kun ei kuulema vielä pidäkkään näkyä ultrassa. Kýsyin et kun muutenkin piti käydä kokeissa et oisko sitä Hcg koetta voinut ottaa niin sanoi että ei ennen tikkutestiä koska tulee hirveä koe rumba kun lähetään seuraamaan pieniä nousuja :'(. Oireita ei oo hirveästi ollut rintojen nippailua kahvi ei maistu, päätä särkee ja illalla järkyttävä palelu ja yöllä järkyttävä hikoilu, mut taidan laittaa kaikki Lutinuksen piikkiin.
 
*mimmu*: Ultrasta tuli hyviä uutisia! Vasemmalla puolella näkyi kolme rakkulaa! Yksi iso ja kaksi vähän pienempää. Viimeiselle tulee kiire kasvaa mukaan mutta lääkäri sanoi, että olisi hyvin toiveikas kahdesta solusta! Ihan mieletöntä, siinähän yhtäkkiä meidän olemattomat mahdollisuudet tuplaantuivat! Oikealta puolelta ei mitään ole tulossa, niinkuin arveltiin aiemminkin. No, ainakaan ei tarvitse puhkaista kuin toinen puoli, jos vaikka olisin vähemmän kipeä sitten punktion jälkeen... Punktiopäiväksi varmistui torstai ja mahdollinen siirto tehdään meillekin sitten vasta maanantaina, jos jotain siirrettävää on jäljellä. Kovasti toivon, että meillä molemmilla olisi sen jälkeen kyytiläiset matkassa! :heart:
 
Vienda Onnea torstaille!:hug: Ja samaan hengenvetoon myös *mimmu*lle onnea perjantaiseen punktioon!

Täällä lopultakin ensimmäinen ultra takana, ja niitä munarakkuloita onkin sitten oikein paljon siellä! Vaikka kyllähän se lääkäri sanoi jo sillon hiukan ennen menkkojen alkua että niitä "alkurakkuloita" on paljon. Mutta siis kooltaan 6-12mm rakkuloita oli tänään kasvamassa yhteensä 45, vasemmalla 18 ja oikealla 27!:O Toivottavasti olis edes murto-osassa solu, ja olisi muutoinkin hyvälaatuisia. Tänään alkaa Puregonin rinnalla Orgalutran, ja torstaina taas ultraan. Lääkäri vähän varoitteli että voi olla ettei tuoresiirtoon päästäkään koska niitä on noin paljon, että saattaa olla hyperin riski liian iso. Mutta sanoi että se siis varmistuu vasta sitten punktion yhteydessä tai ehkä jopa vähän jälkeen. Eli näin täällä!=)
 
Rapu78: Eli mulle koitettiin tehdä siirto omaan kiertoon jossa Clomeilla kasvatettiin näitä rakkuloita ja sen jälkeen olisi pitänyt tulla ihan normaali ovulaatio. Mulla monirakkulaiset munasarjat ja sen takia ei tule sitä yhtä kunnollista rakkulaa, joka voisi hedelmöittyä. Kun sitten olisi tullut ihan normaali ovulaatio niin olisi voinut sen siirron tehdä, jotta se sitten olisi kiinnittynyt. Tosi hankala kirjoittaa siitä ku ei ole ihan varma miten kaikki menee ku meilläkin menossa 1. PASsi.

Tänään siis kävin uudestaan ultrassa ja ei siellä näkynyt yhtään kunnon rakkulaa, joten nyt aloittelen Terolut-kuurin ja sitten syödään tupla-annos Clomeja kunhan sen aika tulee. Sitten pítää vaan toivoa että ne tehoavat ja kasvaa se yks kunnon rakkula ja sitten odotellaan ovulaatiota jotta tämä meidän homma menisi eteenpäin.
Tää on vaan niin pitkä aika taas odotella niitää kuukautisia, mutta nyt ne onneksi tulee vähän joutasammin ku sain ton terolut-kuurin. Muuten mun kierto olisi ollut 39-50pvää.

Täällä pidetään peukkuja, jotta etes joku saisi tikutettua plussaa, jotta saadaan tänne sivuille toivoa siitä pikkuisesta.

Ja halauksia kaikille joille ei sitä pikkuista alkua vielä suotu.
 
HilleriHiiru: plussatuulia nyt roppakaupalla!!!! Pakkohan tällä palstalla on jonkun plussata!! :)

Vienda: ihania uutisia! Peukut on pystyssä!!

Idealisti: voimahalaus!!!! Miten sä voit? Ethän joutunut kaavintaan asti?

Kiristiina81 ja MacyGrey: onnea kyytiläisestä!! Tsemppiä piinapäiviin ja toivotaan plussaaaaa! :)

Keijukainen: voimahalit!! Onneksi on PAS mahdollisuus!

Sitten omaa napaa... Nyt kaksi päivää ilman Lugeja. Ei merkkiäkään menkoista! Kohdunnapukka ihan kivikova?! Ja paleltaa ihan hulluna. Mittasin lämmöt ja ne on 37,2! Ja tänä aamuna testattu taas nega... :( tää on ihan perseestä!!! Alkais ne menkat ni ei tarviis enää pohtia jos kuitenkin... Eihän näillä päivillä tuo voi plussals enää kuitenkaan muuttua?! Vai??
 
Jee Vienda ja Mimmu stemppiä punktiointeihin!

Manuliina siis mitä?? Noillahan vetelee sitten PAS:ia vaikka lopun elämäänsä jos sisaruksia kaipaa? Toivottavasti mahollisimman monessa solu, ja sun kroppa jaksaa hyvin! Pidäthän siitä extrahyvää huolta nyt!

Robina onhan sitä moni plussannu myöhemminkin, toivottavasti sun kohalla siitä kyse! Peukut pystyssä täällä!

).( Säästyittiin lopulta kaavinnalta, helpotus oli aikamoinen kun ultrassa ei enää raskausmateriaalia näkynyt. Yö oli aivan täyttä tuskaa, vahvoista kipulääkkeistä huolimatta oksensin kivusta puoli yötä kunnes lopulta hanat aukes. Ihanaa ettei tarvinnu jäädä sairaalaan, kroppa on aikas poikki nyt.
Kerroin pomollekin, tuo oli jo aiemmasta seiraslomatodistuksesta arvannu vaikkei raskaudesta tiennykkään (arvannut varmaan senkin). Sain suunnatonta ymmärrystä ja myötätuntoa osakseni, sai ihan taistella kyyneleitä vastaan siinä puhelimessa.
 
Kiitos jälleen kerran tuesta teille kaikille! Olette korvaamattomia. :heart:

Vienda : Mahtavaa! Kolme rakkulaa! Olen niiiin hengessä mukana täällä! Tsemppiä! :heart:

Kata80 : Harmi, että ei tässä kierrossa onnistanut. Toivottavasti tupla-annos Clomeja tuottaa toivotun tuloksen. :)

Manuliina : TÄH??! 45 follia? En mä edes tiennyt, että niin monta voi kypsyä! Onnea! Rauhallista elo-oloa sinne suunnalle, koitahan rentoutua ja ottaa iisisti! Toivon kovasti, että saatte monenmonta kypsää solua eikä hyperi iskisi. :)

Idealisti : Hyvä, että säästyit kaavinnalta, mutta kuulostaa kyllä aivan hirveältä tuo sun kokemus...! Huh huh... Voimia ja jaksamista sulle monen halauksen kera! :heart:

*mimmu* : Tsemppiä ja onnea punktioon! :)

HelgeR : Jokos teillä oli se kontrolliultra kohdun limakalvon suhteen?

HilleriHiiru : Plussatuulia puhaltelen sinne suunnalle! :heart:
 
Manuliina: Kiitos! :heart: Sinullahan on ihan mieletön määrä soluja tulossa! Varmasti on suuri riski hyperille tuossa. Nyt vaan otat ihan rennosti ja rauhassa (helppo homma, hih)! Tsemppiä! :)

Kata80: Tsemppiä odotteluun. Se on kyllä turhauttavinta näissä hoidoissa. : /

Robina: Kiitos! Hui, sun oireilu kuulostaa lupaavalta! Olen myös kuullut myöhään plussanneista, pidän hirveästi peukkuja, että niin käy sinunkin kohdallasi! :)

idealisti: Hyvä, että tuo kaikki on nyt takana. Kuulostaa kamalalta kokemukselta. Hyvä kuulla myös, että pomosi suhtautui noin ihanasti! Voimia toipumiseen ja katseita tulevaan jälleen! :hug:

*keijukainen*: Kiitos! :heart:


Huomenna sitten punktio, jännittää hurjasti! Olo alkaa olla aika epämukava jo, munasarjan kohdalla tuntuu painetta ja kipua liikkuessa, vaikka rakkuloita on vain nuo kolme. En osaa edes kuvitella, millainen olo niillä on, joilla noita kasvaa parikymmentä, saati sitten 45!! :O Kaikki arvostukseni teille.
 
Kiitos tuestanne, se punktio on ainakin mulle niin kivulias että ihan jo etukäteen meinaa itku tulla... mutta toivottavasti olis viimeinen! tänään onkin sitten irrotuspiikki :)

Vienda: ihan mahtavaa, kolme rakkulaa! Nyt vaan toivotaan että saadaan kunnon hedelmöittyminen tapahtumaan :) Voimia punktioon!!!! :heart:

Huh, Manuliina: hirmuinen määrä tuo 45 :) toivottavasti kaikki menee hyvin! eikö lähes kaikissa aina ole solu. Tai niin mulle lääkäri sanoi että yleensä jokainen munarakkula sisältää solun, mutta kaikista se ei välttämättä irtoa? Mulla muutamasta myös jo maha valmiiksi kuin olis raskaana vaikkei ole tietoakaan, mutta kovasti sitä kohti :)

Peukut pystyssä teille jotka piinailette, toivottavasti tulee paljon plussia!
Ja Robina: Toivottavasti plussaat myöhemmin, joillakin voi olla alussa se raskaushormooni niin alhainen että se näkyy vasta myöhemmin :)

Paljon voimia kaikille, etenkin teille joille ei vielä onnistunut! :heart: Jaksamisia tulevaan ja piinaaville, nyt plussaa tulemaan!!!
Jospa jo ensiviikolla olis positiivisia uutisia =)
 
Pikaisesti omaa napaa: Pahoin pelkään, et ei tuu täältäkään plussa uutisia :'(. Hieman Lutinuksen mukana tulee ruskeaa vuotoa, taidan tehdä testin tänään vaikka huomenna on virallinen testipäivä, mut eipähän tarvii enää arvailla ku nega pärähtää ruutuun :'(.
 
Voi ei HilleriHiiru :( voin sanoa että tiedän tuon tunteen :( miten voi olla että plussia ei tule millään!!

Täälläkin jännäily loppui äsken... Se olis kp 1! Harmittaa, mut nyt katse PAS:iin. Tähän kiertoon ei kuulema tehdä mut seuraavaan sit. Meidän kaksi huurunenää on samassa oljessa eli yhteen kertaan riittää jos selviää sulatuksesta. Toivotaan niin!

Kaikille tsemppiä! Punktioon meneville, piinailijoille ja meille kaikille supernaisille!! Miehistä ei olis tähän!! :)
 
Miehen kanssa vielä tiirattiin testiä ja kyllä siellä ehkä todella hailakka viiva on, miehenkin mielestä. Huomenna testaan aamupissasta ja jos ei viikonloppuna ala vuoto niin su iltana testaan uudestaan. Testi ei ollut kyllä herkimpiä, mut kyllä tässä itekkin pitää varmaan rueta valmistautuu PAS:siin joulukuulle.
 
Voi Robina kurjuuden kurjuutta, mutta mahtiasenteella vedät!
Voi kun pääsisin kans sun kanssa joulukuussa huuruneniä piinailemaan, meillä ihan sama tilanne -kaks jäi samaan olkeen odottelemaan. Mutta nähtäväksi jää miten ja millon kroppa jaksaa palautua.

HilleriHiiru pitelen vielä peukkuja, it's not over 'till the fat lady sings!

Täällä lähtee tilaus iiisosta paketista raskaustestejä, kärsimätön kun oon niin tiedän etten malta olla testailematta josko hormonit olis kaikonnu ja vois alkaa toivomaan menkkoja. Ja apteekin testifirmoja on jo ihan tarpeeksi tullu sponsoroitua! =)
 
Tännehän on tullut viikossa paljon tekstiä :)

Ihan ekaks Amelelle terveiset! Ihanaa kun olet edelleen hengessä mukana taustalla! Toivottavasti sinulla ja pikkuisella on kaikki hyvin :heart: Sinun jälkeesi ei plussia olekaan tälle palstalle tullut :(

HilleriHiiru pidetään edelleen peukkuja ja toivotaan että haalea viiva olisi huomenna jo vahvistunut :)

macygray onnea kyytiläisestä! :heart: ja pakkaseenkin jäi pari, hienoa!

Kiristiina onnea myös kyytiläisestä! Onnenamuletti tuo toivottavasti kaivatun tuloksen! :heart:

Robina Olen pahoillani! Halauksia ja voimia, ja hienolla tsempillä olet menossa PAS:iin!

keijukainen voimia! :heart: :hug:

*mimmu* tsemppiä perjantain punktioon. Itelläki pistänyt vihaksi tuo kaksosten surma, ei vaan voi käsittää!

Vienda heii mahtavia uutisia! Tsemppiä huomiseen punktioon! :)

Manuliina WHAAT?! 45! Mieletöntä! Minä kun luulin et minun 24 oli paljon :LOL: voi tosiaan olla et hyperin riski melko suuri, minäkin olin aikas kipeä punktion jälkeen ja siirto pystyttiin juuri ja juuri tekemään. Tsemppiä huomiseen ultraan ja otahan rauhallisesti!

idealisti Hienoa kuulla että säästyitte kaavinnalta. ja mahtavaa että töistä sait myötätuntoa ja ymmärrystä! Voimia toipumiseen!

RBAM kyllä itelläkin mieltä lämmitti kun viimesimmät lääkkeet maksoi vain 1,50 e :LOL: toivon että pääsette myöskin hyötymään siitä vielä tänä vuonna!

Tervetuloa Ninnuskainen ja jokome

Tänään oli ultra ja pientä kasvua limakalvoissa oli tapahtunut, jippii! Siirtopäivä siis päätettiin ja se on 6.11. vajaan kahden viikon päästä siis. Harmittaa vähän että meni niin kauaksi, mutta lääkäri halusi varmistua että limakalvo on kauttaaltaan tarpeeksi paksu, mitäpä tässä suotta kiirehtii. Oli myös puhetta että ensi kerralla siirrettäisiin madollisesti kaksi alkioo, en malta odottaa :)
 
Robina Voi kurjuus! Voimia sinne:hug: Ja katse kohti PAS:ia, peukut pystyyn että huurunenut selviää hyvin:) Ja todellakin: miehistä ei olis tähän!!

HilleriHiiru Kuten idealistikin sanoi niin toivoahan on kunnes menkat alkaa eli toivotaan parasta;)

Vienda Tulehan sitten kertomaan miten punktio meni!

Täällä alkaa hiljalleen vatsassa tuntua välillä aina jotain vihlaisuja, turvotusta ei ainakaan vielä oo nimeksikään, ehkä hiukan pinkeä tunne alavatsalla. Kyllä on muuten paskamainen pistää tuo Orgalutran!! Ei meinaa piikki mennä ihosta läpi kunnolla, ja kirveleekin vielä!:kieh: Murrr... Kyllä olin itekin aika ihmeissäni tosta follien määrästä, moneen kertaan olen googletellutkin että onko semmonen ees mahollista(vaikka ihan paperilla on faktat), mutta näkyy niitä yli 50:kin jollain olleen eli eipä kai tämä tavatonta ole. Nyt vaan vältellään rajua liikuntaa ja juodaan PALJON vettä. Ja huomenna taas katsomaan miltä siellä näyttää ja kuulemaan jatko-ohjeistus. Maanantaina saattais kuulemma olla jo punktio, jaiks!:eek:

Tsemppiä muruset!:heart:
 
Uteliaana luen teidän kaikkien kuulumisia ja elän teidän iloissa ja suruissa. kaikenlaista sitä voikin käydä, mietin aina että miten itse tuon ja tuon asian kohtaisin. Iso hali kaikille harmia ja surua kokeneille, ja isot peukut piinailijoille!

Kohta päästään mekin tositoimiin, odotan menkkojen alkavan pe tai la. Sitten vain soittoa klinikalle ja apteekkiin hakemaan Elonvaa! Eikö kellään muulla ole tuo lääke käytössä??

On muuten niiin totta, että onneksi tän pahimman rumban hoitaa naiset eikä miehet. Mun mies ei pysty edes katsomaan vierestä mun piikitystä, saati että sen pitäis johonkin punktion tapaiseen mennä! Se pitäisi vähintää nukuttaa sellaista operaatiota varten |O
 
Kiitos kaikille tsemppareille!

Joo tänään oli virallinen testipäivä ja nega tuli. Täti oli kyllä kurvaillut ruskealla autolla yön aikaan kylään :'(, eli rusehtavaa vuotoa on. Ei auta kuin katse suunnata kohti 1. PAS siirtoa joka mahdollisesti ajoittuu joulukuulle, pitää soittaa klinikalle tänään. Olo kyllä on vähän sellainen et ei jaksais lähteä edes töihin, ilta ja yö mennyt itkiessä ja pyöriessä.

RobinaLueskelin tossa et teillä on sama tilanne kuin meillä et pakassessa on yhteen siirtoon huuruneniä? Me taidetaan taas PAS piinailla samaan aikaan.

Tsemppiä kaikille!
 
Täältä taustalta välillä kuikuilen..täytys käydä ihan päivittäin täällä lukemassa, ettei tipu ihan kärryiltä ;) Hienoa kuitenkin, että tää ketju on näin eläväinen!

Meillä on sinne ensikäynnille vielä lähes kuukausi aikaa..mies on juossut verikokeissa ja tänään käy antamassa toisen simppanäytteen. Ihan mielenkiintosta kuulla, onko tulokset erilaiset kuin ensimmäisessä...
Kun täällä on teidän juttuja lukenut, niin kyllä hattua nostan kaikille! Ja toivon että itsekkin henkisesti jaksaisi tulevat hoidot...kyllä se vaan aikamoista pyöritystä taitaa olla :( Tietysti pienenpieni toivo elää, että joku luomuihme kohdalle ehtisi sattua...huomenna olis taas aika tädin saapua kylään. Ja kyllähän se aina tähänkin asti on saapunut, niin tuskin huomennakaan jättää tulematta. Silti sitä vaan aattelee aina, että entäs jos...
Nyt kuitenkin aattelin vapaapäivän kunniaksi mennä saunaan ja sen jälkeen koiran kanssa lenkille tuonne raikkaaseen pakkas-säähän! :)

Jaksuja ja tsemppiä kaikille! :hug:
 
Tulin tsekkamaan tämän palstan kuulumiset ja ei voi olla totta! Ei vieläkään plussia!
Mikähän kirous meitä nyt vaivaa, toivottavasti loppuvuonna ja ensi vuoden alussa plussia sitten tulisi ropisemalla!

Ootte ollu niin aktiivisia ja kirjotelllu niin paljon, etten mitenkään ehdi huomioida kaikkia, mutta Idealistille sen verran, että onneksi säästyitte kaavinnalta ja onneksi ymmärtäväisiä ihmisiä vielä löytyy!!!

Manuliina aivan huippumäärä folleja!!!! Noillahan voitte perustaa jo pienen maan :D Toivottavasti punktio menisi hyvin ja pääsisitte siirtoon... No vaikka, ette pääsisikään niin pakkaseen varmasti saatte mukavan määrän alkioita.

keijukainen, Robina ja HilleriHiiru ja oliko vielä muita, joilla piinailu on päättynyt pettymykseen... Voimia!!!! Miksi tämä onnistuminen onkaan tehty niiin vaikeaksi...

Vienda toivottavasti siellä kolmen joukossa nyt olisi huippuyksilö!

Kaikille muillekkin hurjasti tsemppiä odotteluun, punktioon ja piinailuun!!! Jospa sieltä joltakulta se plussa viimein saataisiin!!!
 

Yhteistyössä