sormustin - Banneri

Batman on meillä kovin juttu ikinä. Olenkin kirjoittanut Batman-synttäreistä täällä sekä leikkikilpeen löytyy ohje täältä.  Leikeissä tosi kova juttu on iso *bättän*-auto sekä erilaiset -figuurit. Nuo pikkuhahmot ovat vaan niin pieniä, että ne usein menevät hukkaan. Taas yksi päivä itkun kanssa etsittiin pikku-Batmaneja. Silloin päätin, että nyt tarvitaan kehiin sellainen Yön ritari, joka ei mene hukkaan ja joka on ihana unilelu. Kävin piirtämään kaavoja ja niin syntyi Batman-pehmo.

 

batman pehmolelu

Tilkut käyttöön – näin syntyi lelu ihan ilmaiseksi

Aluksi ajattelin käydä kangaskaupassa ostoksilla, mutta muistin, että viimeksi oli harmaa lakanakangas loppu. Kurkkasin tilkkulaariin ja sieltähän löytyi oikein oivasti kankaat uuteen leluun. Harmaa pohjakangas on samaa kuin mistä tein itselleni taannoin neuletakin. Musta pää, logo sekä kalsarit ovat Elvi-laukusta yli jääneitä paloja. Keltaisesta farkusta olen tehnyt pituus-paino-nukkeja ja nyt siitä syntyi vyö. Pieni pellavatilkkunen päätyi Batmanin viitaksi. Kasvojen ja silmien huovat löytyivät askarteluhuopien joukosta.

Batman pehmo

Batman ei ole mitään ilman viittaa

Piirtelin kaavan flow-tilassa ja ompelin menemään. Annoin innostuksissani pehmon Aalle viitatta. Sain kiitokseksi halauksen ja heti tuli kysymys, että missä viitta. Niinpä leikkelin pellavapalasen viitaksi ja solmimisnauhat sain ompelemalla saumurilla huolittelut vähän pitkäksi. Ja sitten Batman pääsi lentoon ja se onkin siitä lähtien liidellyt untenmailla mukana. Ja tämä ritari ei ihan heti mene hukkaan!

rakas lelu lempilelu

 

Pitäköön Yön ritari meidät nyt turvassa!

 

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X