sormustin - Banneri

Tein viime vuonna itselleni kännykkäpussin kahdelle puhelimelle korkkikankaasta – kirjoitin siitä tänne . Kännykkäpussi oli sopiva – kunnes työpaikan tilaamat puhelimen kuoret saapuivat. Kuoret olivat läpälliset ja paksut. Sen jälkeen kännykkäpussi olikin ahdas ja aina sai asetella tarkasti puhelimet sinne, että ne mahtuivat. Tänä syksynä päätin tehdä uuden kännykkäpussin, joka olisi hieman tilavampi. Valitsin materiaaliksi huopaa, joka on helppo ja kaunis materiaali.

kännykkäpussi huovasta

Kännykkäpussin yksityiskohdat silityskalvosta

Halusin tehdä kännykkäpussiin jotain koristeita, mietin jo kirjontaa, mutta kassille oli akuutimpi tarve, joten käännyin silityskalvon puoleen. Nämä silityskalvot ostin Suomalaisesta kirjakaupasta. Lämmitin huopaa ensin silitysraudalla, sitten silitin leikkaamani kuviot huovalle ja lopuksi poistin silityskalvon päällä olevan muovikalvon. Glitter-kuviot eivät erotu kauheasti vaaleanharmaasta huovasta, mutta tykkään myös tästä huomaamattomammasta lopputuloksesta.

kännykkäpussi huopa silityskalvo

Huopakassi yhdestä palasta

Huopakassini pohjana käytin tätä tekemääni huopapussi-ohjetta, jossa kassi muotoutuu yhdestä palasta muutaman viillon ja käsinompelun tuloksena. Tämän kassin mitat olivat 40 x 20 cm ja  pohjaan tulevat viillot olivat 4,5 cm syviä ja 4 cm päässä toisistaan. Kännykkäpussi voisi olla vähän vielä syvempi, mutta tämäkin on oikein hyvä ja puhelimet mahtuvat paremmin tähän kuin edelliseen kassiin.

kännykkäpussi huopa silityskalvo

Olkahihnaksi sidoin vanhan lettinauhani, jonka sain lapsena papaltani. Laitoin lettinauhan tiukoilla ruseteilla kiinni ja vahvistin solmua ompelemalla sen ompelulangalla kiinni.

 

Tästä kännykkäpussista tuli todellinen söpöyden ylistys kaikessa glitteriydessään ja ruseteissaan, mutta se on just hyvä! Tästä saa virtaa ja iloa työpäiviin päivien pimetessä! Nyt on aika hyvä diy-kattaus työpäivissäni, kun on itse tehty työkassi, itse ommeltu penaali ja kalenterinkannet – lue niistä täältä – ja penaalista löytyy silkkimassalla koristellut kynät – lue niistä täältä.

 

Anni

facebook | instagram

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X