sormustin - Banneri

Panta, rusettiponnari, rusettipanta ja schrunchie on mainioita ompeluita, johon tuhota jämätilkkuja. Katso solmupanta-ohjeeni täältä. Rusettipanta- ja rusettiponnari-kaavat voit taas tulostaa täältä. Myös neulottu solmupanta –ohje on ollut suosittu, löydät sen täältä. Nämä ovat myös mainioita lahjoja esimerkiksi lasten kavereille. Kuitenkin yksi hiusdonitsi-scrunchie voi näyttää vähän orvolta lahjakassissa. Tapanani onkin ollut paketoida pannat ja donitsit vähän näyttävämmin. Nyt ajattelin helpottaa omaa – ja teidänkin – panta-scrunchie-paketointia ja piirsin mallin, jonka voi tulostaa paketointia varten. Pohja toimii samalla korttina.

panta donitsi lahja tulostettava pohja

Pohja panta-, ponnari- ja scrunchie-lahjoille

Tarvitset

  • Pahvia tai siistin muropaketin
  • Vesivärit, puuvärit tai tussit
  • Paperiliimaa
  • Sakset

Tulosta pohjan malli pdf-muodossa täältä.

kaava kasvot tulostettava

Tulosta kasvojen malli. Väritä tai maalaa pohja haluamasi väriseksi. Liimaa paperi pahville tai kartongille – voit käyttää esimerkiksi siistiä muropakettia tai pahvilaatikon pahvia – ja anna liiman kuivua. Leikkaa ääriviivoja pitkin. Laita ponnari nutturan ympärille tai panta pään ympärille.

vesiväreillä väritetty kasvopohja

Jos panta on pahvipäätä isompi voit tehdä pään sivulle reiän. Pujota tästä reiästä nurjalta puolelta ylimääräinen pannan osa ja asettele se siististi etupuolelle pannan alle. Vaihtoehtoisesti voit kääntää pannan taitteelle pahvikasvojen taakse ja kiinnittää taitoksen työntämällä nuppineulan pannan läpi pahviin, mutta tällöin täytyy neula laittaa hyvin viistosti, ettei neula pistä kasvojen etupuolelle läpi.

panta pohja tulostettava panta pohja tulostettavapanta donitsi lahja

Nyt on muutama pääpohja sekä rusettipanta ja ponnari valmiina seuraavia lasten kaverisynttäreitä varten! Niitä onkin hyvä olla varastossa aina yllättäviä tilanteita varten. Yksi kevät ompelin solmupantoja myös lapsen päiväkodin henkilökunnalle kevätlahjoiksi ja joku joulu tein heijastinkankaasta donitseja, jotka paketoin vastaavalla tavalla. Nyt kun on tulostettava pohja tallessa, ei tarvitse piirtää jokaista pohjaa erikseen.

 

Anni

instagram / facebook

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X