Jos teille tulis huostaanotto

"vieras"
No koska minä ja mieheni emme käytä alkoholia tai kahvia väkevämpiä huumeita, emme ole väkivaltaisia tai välinpitämättämiä kasvattajia, meillä ei käy perhetyöntekijöitä tai muita ylimääräisiä ihmisiä, olisin todella ihmeissäni perusteista millä ovat viemässä lapsiani ja niitä ei todellakaan olisi, että ei oikein ole todellista ajatella mitä tekisin. En tiedä, varmaankin ottaisin ensin selvää millä perusteella lapseni oltaisiin viemässä ja sitten palkkaisin lakimiehen, koska meillä on oikeusturvavakuutus, ei siihen menisi omia rahoja. Ellei asia selviäisi, veisin asian eteenpäin.
 
gesgset
No joo, tääkin ketju jo kertoo paljon susta. En ihmettele mitään huostaanottoa enää. :(

ps. Jos jatkatte tota 'meissä ei ole mitään vikaa, aiheeton huostaanotto!!!11' Niin ette varmasti saa lapsia ikinä takaisin. Jos avaisitte silmänne, myöntäisitte ongelmanne ja korjaisitte ne niin ehkä lapset saisivat joskus palata kotiin.
 
EJK
Huostanottoja EI tehdä huvikseen. Tiedän huostaanottoja erittäin läheltä seuranneena,että niitä ei kertakaikkiaan voi tehdä huvikseen,on oltava painavat perusteet ja niin on varmasti sinun tapauksessakin. Tietysti jokaisen äidin/isän mielestä se omien lapsien huostaanotto on turhaa..
Kyllä huostaanottoja tehdään ihan perusteettakin vaikkakin kai suurin osa on perusteltuja huostaanottoja. Tämä on fakta.
 
"joo"
Voi että,on tosi ikävää kun vanhemmat eivät kykene tajuamaan huostaanoton syitä. Niitä ei turhaan tehdä,vaan pikemminkin päinvastoin,turhankin pitkään katsellaan perheen epävakaista menoa. En sano ettei huostaanottoja olisi koskaan tehty väärin perustein,mutta tässä kyllä valitettavasti ap.n kirjoituksissa paistaa läpi että syytä on ollut.
 
"hmm"
Olisin tottakai järkyttynyt, koska omasta mielestäni perusteita huostaanotolle ei löydy.

Sinun tapauksessasi en olisi niinkään varma. Useat kirjoittamasi tekstit ovat aika sekavia ja outoja. Niistä kyllä heijastuu, että jotain isompaa ongelmaa taustalla täytyy olla.

Esim. tämä ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1955945-oletko-pakkotarkistaja-tai-pakkotekija-jotenkin-muuten/
 
"ahaa"
Huostanottoja EI tehdä huvikseen. Tiedän huostaanottoja erittäin läheltä seuranneena,että niitä ei kertakaikkiaan voi tehdä huvikseen,on oltava painavat perusteet ja niin on varmasti sinun tapauksessakin. Tietysti jokaisen äidin/isän mielestä se omien lapsien huostaanotto on turhaa..
Kyllä se näkyy ihan totta olevan, että aiheettomia huostaanottoja tehdään. Tämän päivän sunnuntaisuomalaisessa (Keskisuomalaisessa) oli aiheesta juttu:

Vuoden piina lapsen pahoinpitelyepäilyistä - Kotimaa - Keskisuomalainen
 
Järkky
Ei kai se ole mikään syy huostaanottoon, jos kodissa on likaisia vaatteita lattialla? Tai muuten sotkuista? Varsinkin vauvaperheissä tuntuu olevan pikemminkin yleistä, ettei ehdi siivota ja puunata niin usein kuin normaalisti. Ja kenellä lapsella ei muka joskus olisi vaatteet likaiset, esim. hiekkaleikeistä?

Tai kriisi perheessä - meillä on nyt kriisi, koska mies on sairastunut. Jos mainitsen asiasta neuvolassa, niin tuleeko joku hakemaan lapset pois?
 
"vieras"
[QUOTE="hmm";23821657]http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/aidit-30-40v/1969893-huostaanotetut/

:O[/QUOTE]

Meni ohi ja lujaa meikäläisen tajunnan vaikka useamman kerran yritin lukea ja ymmärtää lukemaani
 
mietintää
Jos tulisi huostaanotto, niin miettisin, että pystyykö sijaisperhe / laitos auttamaan erityislastani paremmin kuin minä. Miettisin, että ovatko omat voimavarani liian heikot tukemaan erityislapseni tarpeita ja onko muu perhe kärsinyt tilanteesta liian paljon. Muiden lasten huostaanottoa olisi vaikeampi hyväksyä. Pyrkisin kaikin tavoin siihen, että he pääsivät nopeasti takaisin kotiin.
 
"Huoh"
Joo, teillä oikein unelmaperhe, missä ei mitään ongelmia. Yllättäen lastensuojelu keksii työnpuutteen vuoksi että ottavat lapsenne huostaan, kun tota ylimäärästä rahaakin on pilvin pimein! Asenteestas jo paistaa läpi että totuus on muuta kun annat ymmärtää
 
ok
Alkuperäinen kirjoittaja on tää palsta;23821783:
Saako mode kertoa tuollaista? Eikö teillä ole vaitiolovelvollisuus tietoihinne? On tää palsta
Jokainenhan voi katsoa paljonko nimimerkillä on kirjoitettu viestejä. Ei siihen mode tarvitse olla.. Huom, nimimerkki, ei ip.
 

Yhteistyössä