Lapsettomuudesta kärsivät kuumeilijat

Laiskana copy-pastetan toisesta pinosta tekstini, kun tännekin kuulumisia halusin laittaa.

Täällä ovis hyvinkin käsillä. Kolme päivää nyt on tuo kaksoishormoni vilkutellut, tänään kp12, joten ihan nurkilla ollaan. Limaisuus lisääntyy, eilen vähän jo oviskipuiluakin. Tarkoitus oli talletella useampana päivänä ennen ovista, mutta sitten tuli erimielisyyksiä ja hyvä kun on taas puhuttu toisillemme. Tänään kuitenkin on pakko talletella, tikuttelen vielä ovista tänäänkin. Sovintoseksiä, jos ei muuta ;) Testisuorakuvat kunhan plussa (hymynaama) on saatu vangittua tikkuun.

Tänään kävin sairaanhoitajan luona täyttelemässä lapsettomuuslähetettä ja olipa kyllä kiva kokemus, vaikka aihe sinällään onkin mikä on. Sairaanhoitaja kertoi omakohtaisia kokemuksia ja ymmärsi omaa oloani enemmän kuin hyvin - he olivat olleet kolme vuotta lapsettomuushoidoissa ja keväällä on kuulemma viimeiset hoidot, jonka jälkeen saa riittää. Itseasiassa, itkuhan siinä jossain kohtaa tuli ja sairaanhoitaja tuumasi, että onhan tämä aihe tällainen, että surua se aiheuttaa - tippa linssissä hänkin. Voi kunpa hän näkisi tämän, kiittäisin ajasta, tuesta ja ajatuksista. :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Merope
Moi

Eilen oli alkionsiirron vuoro, siirto sujui kohtalaisesti.

Siirreettiin kaksi alkiota, ne olivat hedelmöittyneet molemmat, eli pakastamiseen ei jäänyt mitään.
Nyt vain hurjasti jännittää ja toivotaan parasta.
Viikonloppuna ajateltiin ottaa rennosti, käydä kuuntelemassa joulylauluja ja minä käyn hommaamassa parit lahjat ja sen jälkeen joulu on tervetullut!

Eveliina
 
Toivotaan parasta EveliinaQ :)

Täällä menkat alkoi taas ajallaan. Mites tuo simppanäytteen pidättäytymisaika lasketaan ohjeissa 2-5 päivää. Edellisestä kerrasta viikko eli jos tänään harrastelis ja maanantaina näyte niin tuleeko siitä silloin 2 vai 1 päivää? Eilen yritin miestä kellistää mut eipä tuota huvittanut ollenkaan kun olis taas ollu pakko..
 
Joo, tokikin voi. Mutta tämä on nyt muotoutumassa vakioksi, pisimmillään ollut kp17 viimeistä edeltävässä kierrossa. Ajattelin tehdä huvikseen vielä yhden ovistestin kuitenkin huomenna, että näen millaisia viivoja sieltä tulee ;)
 

Lapsettomuudesta kärsivät kuumeilijat


Mukana kuumeilemassa

Caro87 ya 1/14, esikoinen toiveissa. PCO diagnoosi. Tammi-/helmikuun vaihteeseen asti Divina hormoonikorvaushoito, jonka jälkeen luomumenkkojen odottelua 3kk.

Fenix-78 Esikoinen toiveissa. Miehellä aikaisemmin havaittu ongelmaa simppojen laadussa. 1.icsi 05/14 -> km. PAS 08/14 nega. Loppuvuosi tauolla.

Enneliina ya 2/11, toinen toiveissa. Selittämätön lapsettomuus. Takana luomuplussa, joka kohdunulkoinen jonka seurauksena toinen johdin jouduttu poistamaan, sekä ivf ja tuotesiirto, joka kemiallinen. Takana useita kemiallisia.

-bella Kilpirauhasen vajaatoiminta. Syytä myös gynekologisten vaivojen epäilyyn, mutta tätä ei vielä tutkittu.

Sofi12 ya1/13. Toiveissa toinen yhteinen. Laproskopia 06/14-> dg. endo + vaurioituneet munanjohtimet poistettu. 1.ivf:stä syntynyt tyttö. 2.ivf 1.PAS 02/15

Miukula ya 3/14. Toinen lapsi toiveissa. Esikko 7/10, PCO ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Hoidot (ovulaatioinduktio) aloitettu elokuussa 2014. Lääkkeinä: metforem, tamofen, puregon, pregnyl ja lugesteron.

Merope ya 8/13. Esikoinen toiveissa. Kilpirauhasen vajaatoiminta rasitteena. Minkäänlaisia tärppejä ei ole ollut.

esikoinenhaaveissa ya 07/2012. Esikoinen toiveissa. Miehellä on todettu oligoasthenozoospermia. Syyskuussa 2014 alkaneet ICSI-hoidot. 1. ICSI, 1. PAS 02/15.

_Lilja_ ya 6/2013. Esikoinen toiveissa. Alkuraskauden km 9/2013. Haittana loppukierron välivuodot, joita hoidettu ilman tulosta. Omat ja miehen labrat ok. Ehkä pco?! Syksyllä jonoon kunnalliselle.

Mandala Esikoinen toiveissa. Munajohtimet poistettu laproskopiassa, 1. ivf elokuulla nega. 1.IVF 2. PAS tulossa 12/14.

~SeaWind~ Esikoinen toiveissa. Ya 4/14. PCO, ovulointiongelmat. Ohuehko kohdun limakalvo. Taustalla yksi KU-raskaus vasemmassa munajohtimessa touko-heinäkuussa 2014. Käytössä Metformiini, Foliverit, Terolutit, ja Clomifenit.

flowergirl ya 10/2013. Esikoinen toiveissa.PCO-tyyppiset munasarjat. Hoidot aloitettu 05/2014. Lääkkeet Terolut,Clomifen, Diformin. Ensi kiertoon letrozole.

Vilijonkka_ 31 vuotta, ensimmäinen lapsi toiveissa. Yritys aloitettu 9/2012. Lapsettomuuden syynä PCO-tyyppiset munasarjat, ovuloimattomuus sekä miehen alentunut siittiömäärä. Tutkimuksissa/hoidoissa 09/2013 asti, ovulaatoninduktiot takana tuloksettomina. Edessä inssit 9/2014.

Peppermint Esikoinen toiveissa. ya 9/2013, pcos (lääkityksenä Metforem), miehellä alentunut testosteronitaso ja vähäinen sperman määrä (lääkityksenä Letrozole)

Yztlas esikoinen toiveissa, ikä 21.

Intopiukka, ya 09/13. Mfo todettu.

Yrittäjä J Esimmäinen yhteinen, ya 01/13. Yritystä haittaa juuri todettu endo ja lisäksi kohdun myoomat. Laparoskopia keväällä 2015.

Lilja87, aktiivinen ya 12/13.

Jomppe75. Neljäs toiveissa ja hoitona clomifen, terolut ja metforem. PCO.

Pisamapeikko haave neljännestä, tukena terolut/clomit. Pcos ja kilpirauhasen vajaatoiminta.

EveliinaQ Ya 12/13. Takana heikko ovulointi ja kystat munajohtimissa. Hormonihoito ja joulukuussa suunnitteilla IVF.

Bambini toinen yhteinen toiveissa, ya2011? Clomit, takana kkm 1-2/2012. Lapsettomuustutkimuksiin- ja hoitoihin lähete vetämässä. Monirakkulamaisuutta havaittavissa munasarjoissa.

Mukana myös:
- mymosa
-Sunflower11

Kadonneet/ taustalla
- vanilla lady
- Nenni88
-ninkku (plussannut ivf-hoidosta??)
- jemil
-Memmo
- Rouva Hattara




Plussanneet :heart: :heart:

Tammikuu

*Stiina la?

Helmikuu

Penni79 La Lokakuun lopussa (yk16 ja 1.clomikuuri)

Maaliskuu

moon stars la 27.11 (6.clomikuuri)
kosmo la 6.12 (yritystä takana 2v, 2.clomi+metformini+terolut)

Toukokuu

Heilanga ya 9/11. Plussa 2.OI-hoidosta.

~SeaWind~ ya 4/14. Plussa 1.clomi+metformin+terolut yhdistelmästä ---> KU, keskeytetty heinäkuussa.

Lokakuu

Ricardina ya 11/2013. Plussa 1.ivf 2.PAS

Marraskuu

StellaI ya6/12. Plussa 1.ivf
bumpy ya 1/13. Plussa OI-kierrrosta.
Katjusca ya1/13. Luomuplussa.
diadora ya 02/13. Plussa inssistä.


Ilmoitathan listaan toivomasi muutokset punaisella!

Halutessasi voit päivittää listan itse..:)
Ohjeita listan päivitykseen:
1) Hae viestiketjun viimeisin viesti, jossa päivitetty lista.
2) Klikkaa ko. viestin (listan) alapuolelta "LAINAA"
3) Listan alapuolelle avautuu uusi muokattava lista. Poista lainausta osoittavat hakasulut edellisen päivittäjän nimi nimimerkkilistan alusta ja lopusta (QUOTE). Siis kaikki se joka on ekojen ja viimeisten hakasten sisällä!
4) Voit esikatsella muokkaamaasi listaa, kun klikkaat painiketta "muokkaa ja esikatsele".
5) Sitten lopuksi painat, "Lähetä". Näin voit halutessasi päivittää joko koko listaa tai omalle kohdallesi omia tietojasi aina halutessasi.
 
Viimeksi muokattu:
Tulin toivottamaan kaikille hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa!!:xmas::heart:

EveliinaQ:n pienille paaaaljon vauvaliimaa, että tarraisivat kovasti kiinni!!!:heart:

Diadoralle onnittelut plussasta!:heart:

Omat piinat päättyi jo viime viikolla vuodon tuloon kesken lugejen, joten se siitä..:'( Ei vaan oo ollut voimia yhtään kirjoitella.. Onneksi kuitenkin 2kaveria saatu pakkaseen, siirto toivon mukaan seuraavaan kiertoon!
 
Moi!

Mutkin voisi vihdoin lisäillä listoille näillä tiedoilla: Bambini, toinen yhteinen toiveissa, ya2011? Clomit, takana kkm 1-2/2012. Lapsettomuustutkimuksiin- ja hoitoihin lähete vetämässä. Monirakkulamaisuutta havaittavissa munasarjoissa.

Muutoin täällä ihmeitä. Paitsi ilon hihkuntaa, kun ehdin jo kummastella ovistani, joka jäi omasta mielestäni vaisuksi. Ja olinkin jo luovuttanut, kun kp11 illalla oli kipuilua ja kp12 mielestäni minimaaliset limailut. Ja ehdittiin tallettaa vaan kp12. Mutta, ihmettelin tätä pupuilufiilistäni ja kun tulin töistä kotiin, oli pakko tikuttaa. Ja kappas vaan, hymynaamahan se siellä kurkki. Eli meillä pupuillaan nyt taas pari päivää, jee :)
 
Onpa täällä hiljaista. :( Toki joulukiireet saattaa vaikuttaa asiaan..

Onnea Diadora :flower:

EveliinaQ onnea pikkuisille matkaan ja tsemppiä piinapäiviin. :heart:

Sofi12 :hug:

Halauksia myös kaikille muille, jotka saaneet huonoja uutisia tai joilla muuten vain on vaikeaa.


Mun kohtaa voisi vähän päivittää eli Flowergirl ya 10/2013. Esikoinen toiveissa. PCO-tyyppiset munasarjat. Hoidot aloitettu 05/2014. Lääkkeinä Diformin, Foliren ja Letrozole.

Ja pikkuisen omaa napaa. Piinaavat päivät käsillä, dpo 4, ehkä. Sain tasavahvat viivat ovistestiin 22. päivä, ja vielä 23. päivä tehty ovistesti oli myöskin lähes saman vahvuinen, sen jälkeen ei ollut enää mahdollisuutta tehdä. Tallettelut oli 23. päivä, toivottavasti riittäisi. Oviskivut oli myöskin tuolloin 22. ja 23. päivä. Siitä jatkui vielä pari päivää kosketusarkuus tisseissä, nyt ei ole enää eilen ja tänään tuntunut oikeastaan miltään. Miten sitä jaksaa vielä viikon odottaa?? :stick:
 
Onnea Diadora! Ja myöhäiset onnittelut Ricardina jos täällä vielä käyt :) ihania uutisia molemmille!

En tiiä muistaako täällä joku mut vielä, mutta tuolla listalla näytän olevan. Meillä on ollut 4kk tauko kaikesta. Tauko tehnyt ihan hyvää ja toisaalta huonoa. Meillä on eka aika viikon päästä naikkarille ja toivon että hoidot aloitettaisiin nopsaan. Aikaisemmin siis ollaan käyty kolme kiertoa yksityisella ovulaationinduktiossa. En tiiä. Ahdistaa ja mies ei yhtään oo messissä. Sen mielestä hoidot on jo epäonnistuneet ja se ei yhtään usko että onnistutaan. Ärsyttää! Mies ei halua tuhlata rahoja yksityiseen koska sen mielestä ei onnistuta. En jaksa millään tota hidasta naikkaria mut pakko se on kai jaksaa. Ehkä saan miehen pään käännytettyä kun se tajuu ettei varmaan ikinä päästä hoidoihin muualla kun yksityisellä. No joo ehkä vähän kärjistettyä :) mut mitä nopeammin hommat hoituu sen parempi. Kohtahan tässä jo kaksi vuotta mukavasti kulunut tämän asian kanssa.

Ainiin otettiin me koiranpentu tossa 4kk sitten ja se on kyllä tuonut paljon iloa meille :) jotenkin vaan se on jaksettava jatkaa elämää. Nyt vaan toivotaan että hoidot tuottavat tulosta mahdollisimman nopeasti!
 
Onnea Diadora!

Flowergirl mennään taas ihan samassa tahdissa. Mullakin tuntui ovulaatiokivut maanantaina. Toiveet tämän kierron suhteen ovat kyllä ihn nollissa: mies oli ensin flunssassa ja nyt minä. Lisäksi on ruokatorven pää on ollut tulehtunut marraskuun puolivälistä asti ja lääkäri antoi ymmärtää, että se ei paranna mahdollisuuksia ollenkaan. Mies käy vielä ennen uutta vuotta antamassa uuden spermanäytteen.

Lilja, me otettiin koiranpentu kesällä ja se on ollut kyllä paras juttu tämän tuskaisen lapsettomuuden aikana. Hauva on tuonut valtavat määrät iloa meidän elämään ja auttanut ajatuksia pois surusta ja murehtimisesta. Joskus aikoinaan ajateltiin, että otetaan koira sitten kun lapsi on tarpeeksi vanha, mutta hyvä, ettei odotettu enempää kun lapsi antaa odottaa itseään.

Parempaa uutta vuotta kaikille! Toivottavasti meillä kaikilla se menee vauvamahan kanssa!
 
Meillekin tuli koira kesällä, ei tosin pentu, mutta koira kuitenkin ;) Ja kyllä huomaa, että tuo iloa enemmän päiviin sekä pakkoliikuntaa.. joka taas auttaa tässä vauvahaaveessa. Mulla on kesän jälkeen tullut kaksi luomukiertoakin, en voi uskoa etteikö liikunnalla ja kilpparilääkkeillä olisi osuutta asiaan.
 
_Lilja_ Mä tiedän tuon tunteen, kun mieheltä ei saa tukea. Meillä on semmonen tilanne koko lapsiasiaan. Kun tavattiin, mies oli sitä mieltä että ei lapsia ikinä. Sitten muutti kuitenkin mielensä. Vähän aikaa sitten oli jonkinmoinen "kriisi", koska oli yhtäkkiä sitä mieltä, että ei haluakaan lasta. Kuitenkin ovis nyt hyödynnettiin. Pelottaa vain että koska hän taas ahdistuu ja muuttaa mieltään ja sanookin että nyt loppuu. En voi nyt kuin toivoa, että tämä olisi se kierto jossa onnistutaan. :headwall: Onneksi täältä sitä tukea kuitenkin saa :heart: Vaikka olisihan se ihanaa, että myös mies olisi täysillä mukana : /
 
Heippa teille, pitkästä aikaa.
Täälläpä onkin paljon uusia kuumeilijoita... olkoon lapsettomuutenne enää lyhytaikainen:kiss:!

Elokuussa meillä oli viimeisin yritys (1. pas = nega) ja se tulee jäämään viimeiseksi koskaan. Olemme mieheni kanssa tehneet elämämme raskaimman päätöksen ja lopetamme hoidot tähän. Se mitä todennäköisimmin tarkoittaa loppuelämän lapsettomuutta, sillä ihmeisiin en enää usko.
Elokuun jälkeen ajauduimme avioeron partaalle, papereita ei onneksi koskaan lähetetty eteenpäin ja toistaiseksi ollaan edelleen yhdessä.

Olen muuttunut kyyniseksi, kylmäksi marttyyriksi, enkä voi kohdata siskoani joka hiljattain sai ensimmäisen lapsensa, kummilapsia en enää kykene kohtaamaan joten edessä on piiiiitkä matka helvetistä takaisin normaaliin elämään.

Parempaa tulevaisuutta teille muille toivon koko sydämestäni:).

Eli minut voi poistaa listoilta nyt kokonaan, kiitos.
 
Fenix-78 olen tosi pahoillani teidän puolesta. Kuulostaa vaan ikävä kyllä kovinkin tutulta. Meillä on suhde ollut todella kriisissä ja olen jo asuntojakin välillä katsonut. Nämä asiat on liian suuria jottei ne aiheuttaisi jotain. Näin ainakin meillä. Toivon sydämestäni että löydätte mukavan yhteisen polun jota kulkea tulevaisuudessa. Kyynisyyden tunnistan itsestänikin ja muiden kakarat ärsyttää. Iso työ on vielä edessä varmasti ja jaksamista sen kanssa! Tuskin mitkään sanat lohduttaa tässä vaiheessa :/ mutta toivon kaikkea hyvää teille!

Flowergirl, meillä tavallaan samanlainen tilanne. Mies haluaa kyllä meillä lasta, mutta pelkään koko ajan silti milloin se vetää jarrut pohjaan. Toivotaan että ei ehdi vedellä ennnekuin vauva on mahassa!

Peppermint meillä koiran ottamisen kanssa kävi juurikin noin. Ollaan lykätty kun haluttiin lapsi ensin, mutta kuten tilanteesta huomaa,ei oo aina haluista kiinni.

Mä en tiiä mitä mäkin sepistän muka toiveikkaana että kohta tärppää. Ei mulla ole enää mitään toiveita mistään. Sitä vaan kirjottaa jotain tyhmää tänne ettei tuu ihan kauheeta masennustekstiä. Mua pelottaa tosissaan et hoidot venyy mut toisaalta pelkään mennä niihin kun sitten se on virallisesti kaikki kokeiltu ja pitäisi lopettaa yrittäminen.
 
Esikoinenhaaveissa sama homma täällä. Helppo laskea päiviä kun menkat alkaa ekana päivänä :) jos jotain hyvää niin mulla on yli vuoden ollu kierrot 34pv ja nyt on kierto ollu jo muutaman kerran 28pv. Hyvä homma! Maanantain naikkarikäynti ei voisi tulla yhtään parempaan kiertopäivään tai yhtään nopeampaa!! En jaksa odottaa!
 
_Lilja_ Päiviä on kyllä helppo laskea kun kuukautiset alkoi ensimmäisenä päivänä. :) Mun kierto alkaa yleensä siinä kp 26-32 välillä eli tietää jo hyvin koska varautua kuukautisiin. Tänään tuli myös 2,5v yritystä ja olisi kyllä hyvä jos se helmikuussa päättyisi positiiviseen raskaustestiin.
 
Täällä taas ahistaa.. tais clomeista huolimatta tulla ovuloimaton kierto.. vaikka vahvan viivan sain ja sen mukaan nyt ois dpo 3-4 mutta lämmöt ne vaan pysyy alhaalla. Noh kattelen vkon vielä ja sit haen terot. Oisin niin toivonut että kierto käynnistyis taas luomusti.
 

Yhteistyössä