Keskenmenon jälkeen kuumeilevat syksy 2018

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja mira.flower, 28.08.2018.

 1. Maya123

  Maya123 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  259
  Saadut tykkäykset:
  177
  @tylleröinen_21 Toivotaan että teillä nyt tärppäis pian. Jos jotain positiivista pitää hakea niin opintojen suorittaminen raskausaikana on melko rankkaa, eli sinänsä helpompi ehkä aloittaa nyt kun ei vielä ole raskaana.

  @Kikkakolmas olipa ikävä juttu että meni kesken. Voimia!

  Mä kävin tänään mittauttamassa hcg-arvon kun se piti keskenmenon jälkeen mitata. Se oli alle 1, eli en ole raskautunut uudestaan. Aika pettynyt olo, vaikka kuukausi sitten ajattelin että en halua edes yrittää uusiksi heti. Nyt vaan ahdistaa se, että en haluaisi lasten välille isoa ikäeroa ja se näyttää kuitenkin kasvavan pidemmäksi kuin olin toivonut. :(
   
  #851
 2. Palleroita

  Palleroita Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2016
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  61
  Iltaa arvoisat ladyt!
  Palleroita... 39v...+ 11/12... kkm12/18... ya 6/17... Km-kierto/yk 1...
  @Kikkakolmas Kurjaa, että vuoto alkoi. Vaikka sen etukäteen aavistaisikin, on aina silti jotensakin suruisa olo. Jotain hyvää jos tilanteesta yrittää hakea, niin vuodon alkaminen itsekseen on ehdottomasti hyvä asia. Ei ainakaan tule extrahormoneita tulevia kiertoja sotkemaan. Voimia tapahtuvaan!
  @tylleröinen_21 Uskotaan ja toivotaan tärppiä teille!
  @Maya123 Voihan pettymys! Toi Hcgn mittauttaminen on melkein yhtä brutaali keino selvittää raskaus tila kuin Cb digi. Tosin digissäkin on tulkinnan varaa tai mahdollisuus liian aikaiseen testaamiseen ainakin. Kolahtaa aina sen hetkinen toivon katoaminen, mutta uskon että se toivo sieltä taas löytyy, menkoista muutaman viikon päästä viimeistään... ;)
  Täällä O-plussa aamulla ja päivällä. Mutta ei limoja tmv. Jotenkin vaikea ovikseen uskoa. O-plussa kyllä otettu tosissaan, mutta... Mulla limat usein 3-5vrk ja ovis vikana limapäivänä. Nyt aika kuivaa. Tosin, kuopuksesta en ees ovista havainnut, ja tuolla tuo pöljänteri tuhisee pinniksessään. Ovis silloin vasta kp 22. Sekin ar-ultrassa arvioitu. Luteaali mulla tuntemusten perusteella 14 vrk. Saas nähdä tässä tulevina aikoina, et mikä lie tämän kierron O-plussa oli. Anovulatorinen kierto selkeästi eroaa oviskierrosta kyllä menkkahavaintojen perusteella.
  Mielenkiintoista ehdottomasti tämä elimistön ihmettely.
  Muksaa viikonloppua kaikille!
   
  #852
 3. Marjusk

  Marjusk Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2018
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  16
  @MonaLisa33 mulla keskenmenovuoto kesti viikon, oli viikon poissa ja alkoi ekan seksikerran jälkeen uudelleen todella voimakkaana, tuli useita hyytymiä, tätä kesti vajaa 3 päivää (just viikonloppu), niin en lääkäriin mennyt. Tämän jälkeen ekat kuukautiset tulivat 6 viikon kuluttua keskenmenosta, olivat kivuttomat ja vuoto normaali.

  Kiitos ovistikutteluvinkeistä, niitä jatkettu, mutta maanantain jälkeisen viivan jälkeen ei ole tullut edes haamuviivaa, joten kai se maanantain viivan voisi positiiviseksi tulkita? Eli tiistaina olisi ollut ovis. Pari päivää ennen havaittavissa kirkasta vuotoa, ovispäivänä ollut enemmän kipua emättimessä, välilihassa, vatsakipua ja rinnat turvonneet ja arat. Nämä vois ovisoireiksi laskea. En oo aiemmin siis tikuttanut, eikä mitään selviä oireita oo ollut, niin en osaa kipuja ja ovista yhdistää toisiinsa. Mutta jatkan tikuttelua kuitenkin muutaman päivän, koska pisimmillään kierto ollut 40. Nyt siis kp 21.
   
  #853
 4. jammaillen

  jammaillen Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  154
  Saadut tykkäykset:
  40
  Kuinka moni on täällä saanut ohjeistuksen odottaa yhdet menkat km jälkeen ennen yrityksen jatkamista? Kuinka moni ei? Ja miten olette sit lopulta toimineet?
   
  #854
 5. Nonsk

  Nonsk Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2015
  Viestejä:
  655
  Saadut tykkäykset:
  346
  @jammaillen Meidän piti käyttää ehkäisyä ja tehdä testi 3vkon päästä ultrasta, jolloin testi oli nega. Siitä sit alkoikin tyyliin seuraavana päivänä menkat. Mulla laski hcg hitaasti ja sitä seurattiin myös labralla. Tehtiin ohjeistuksen mukaan.
   
  #855
 6. Marjusk

  Marjusk Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2018
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  16
  @jammaillen sain ohjeistukseksi odottaa yhdet kuukautiset, kysyin lääkäriltä perustelua. totesi tämän olevan kyseisen sairaalan linjaus, kertoi että esim Oulussa ei ohjeistettaisi odottamaan. meillä km jälkeinen kierto oli hiljainen jo vuotojenkin vuoksi, mutta alkuun oli ehkäisy mutta oltiin myös ilman pari kertaa. nyt siis yk2 kierto, mutta tämä virallinen "yrityskierto" (y)

  mites teillä on vitamiineja ym muita lääkkeettömiä "apuja" kierroissa? ite jatkoin km jälkeen raskausmonivitaamineja, lisänä foolihappo, d-vitsku, omega3, maitohappobakteerit ja greippimehu. mietin macan aloittamista,onko kokemuksia?
   
  #856
 7. jammaillen

  jammaillen Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  154
  Saadut tykkäykset:
  40
  Okei, kiitos teille. Mä en tiedä yhtään mitä teen nyt :D yksityisellä gynellä todettu kp16 kohdun olevan täysin tyhjä, mut kropan käynnistyneen jo hyvin. Näki 15mm munarakkulan. Nyt kp19 alkaa ihan selvät ovisoireet ja ovistesti oli päivällä +. Raskaustesti näytti päiväpissasta viivanpaikkaa.

  Tunteet sanois et tää täytyis hyödyntää, järki kyseenalaistaa taas lääkärin odotussuosituksen takia..
   
  #857
 8. Palleroita

  Palleroita Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2016
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  61
  Me ei olla nyt kmn jälkeen lainkaan ehkäisty. Nautiskelu toisistamme aina kun on siltä tuntunut.
  Oviksesta ei muuta havaintoa ku extravahvat plussat ja eilisillan kovat kivut. Limoja en havainnut, tosin hurjan kosteaa on mutta koostumus väärän oloinen. Tärppiin en usko, viimeistä plussaa tahkottiin 1v5kk, ni jotenkin ei tunnu plussa mahdolliselta. Enkä murehdi vaikka plussaa saataisi odotellakin, hyvältä tuntuu näinkin.
  Kuumeilen kyllä ehdottomasti, ja kaipuukin vielä yhteen vauvaan on, mutta tosta keskenmenosta selvinneenä... Takaraivossa on pelko uusiutumisesta, helpotus selviytymisestä ja ajatus että elämä tuntuu näin kovin helpolta. Miettinyt, että onko sen arvoista saattaa tämä kaikki hyvä taas epätasapainoon. Alttiiksi itsensä ja elämänsä suurelle surulle. Ymmärrättekö yhtään mun pelkoja?

  Ei kannata digin perusteella säikähdellä. Joskus antavat plussia myös väärinpäin, viikkoja liikaa meinaan. Kolme vaihtoehtoa tuosta tulee pieneen mieleeni, ovis huomattavan aikaisin, kaksoset tai rypäleraskaus. Suosittelen ar-ultraa ehdottomasti.
  Mutta näin alkuunsa, vahva plussa on aina toivottu. Ja tuo selkeästi on vahva plussa!Onnea plussasta ja olkoon kaikki vallan täydellisesti masussasi!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #858
 9. Hannaah

  Hannaah Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2018
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  15
  @jammaillen ehdottomasti itse hyödyntäisin. Meille on aina sanottu, että km jälkeen voi aloittaa suorana yrityksen sitten kun on negan raskaustestin tehnyt. Esikoinen on meillä saanut alkunsa suoraan keskenmenon jälkeen ilman välimenkkoja. Kysyin myös kerran lääkäriltä tuosta ohjeistuksesta, ja sanoi ettei tiedä muuta perustetta yksien kuukautisten odottamiselle kuin että laskettu aika on helpompi määrittää jos uusi raskaus alkaisi heti.

  Mulla tänään kp 30 ja eilen illalla ovistikkuun saatu plussa. Yleensä kyllä ovis aika hyvin kipuillutkin, että tietää milloin se tapahtuu, mutta nyt ei kummempia kipuja ole tänään ollut. Limat kyllä oli kohdillaan ja lämpö äsken mitattuna koholla, että eiköhän se ovis nyt jo tapahtunut. Hyödynnettyäkin tuli, sitten vaan taas odottelua pari viikkoa :sneaky: 6vk kierto olisi tulossa, positiivista tämäkin ettei sen pitemmälle sentään venynyt :p
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #859
 10. Palleroita

  Palleroita Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2016
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  61
  Mä en itse asiassa ymmärrä sitä menkkojen odottelua LAn määrittämiseksi. Kun kerran usein kierrot menee sekaisin kmn jälkeen, niin eihän menkat liity mitenkään siihen. Tosi monella ovis menee ihan huomaamatta ohi... toisilla kp 10 ja joillakin kp 25,ilman säännöllisen pitkiä kiertoja, ja onhan ovis nyt raskauden alkamisen suhteen merkityksellisempi ku vuoto. Kaikkia maailman vuotoja voi olla pitkin kiertoa, ja tosi paljon just alkuraskaudessa, niin metsään menee LAn määritys vuotojen perusteella jos vaikkapa vielä ei alussa hoksaa testata raskautta. Ar-ultran sais pistää kaikille kunnalliseen, minoon sitä mieltä.
   
  #860
 11. Kikkakolmas

  Kikkakolmas Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2017
  Viestejä:
  58
  Saadut tykkäykset:
  20
  Apuva! Anteeksi omanapailu! Neljäs vuotopäivä, ja negan toiveissa testasin r-testin, mutta mitä vielä. Vahvempi viiva kuin ennen vuotoa (n).
  Miten kauan tässä hormonin poistumisessa menee? Alan kyllä aika vahvasti pelätä sen KU:n puolesta :/.
   

  Liitetyt tiedostot:

  #861
 12. Päppyrä

  Päppyrä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2018
  Viestejä:
  398
  Saadut tykkäykset:
  145
  @Kikkakolmas Noin kävi mullakin ja KU se sitten loppuviimein oli :/ Sullahan oli jo yksi KU taustalla? Sinuna soittaisin neuvolaan/lääkäriin/johonkin ja vaatisin ultrauksen ja lisäksi hcg seurannan, että varmasti laskee hcg. No aina vaatiminenkaan ei auta, mutta uskoisin, että nuo saisit kun yksi KU jo sinulla ollut.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #862
 13. Palleroita

  Palleroita Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2016
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  61
  @Kikkakolmas Samaa mieltä Päppyrän kanssa. Jos viikot 5+, viivan vahveneminen ollut koko ajan hidasta ja lisäksi vuotoa niin olisin kohdallani erittäin huolestunut. Varsinkin kun ei haalistu testi. Menisin päivystykseen jopa tarkistuttamaan KUn varalta. Tuubat on kovin arvokkaita menetettäviksi. Tsemppiä tilanteen ratkeamiseen!!!
   
  #863
 14. Palleroita

  Palleroita Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2016
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  61
  @Kikkakolmas Mikä tilanne sulla? Jäänyt miettimään tuota sinun tilannettasi.
   
  #864
 15. Maya123

  Maya123 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  259
  Saadut tykkäykset:
  177
  @Palleroita joo aika sellanen raaka totuushan se on, ei tarvii tihrustaa testejä ja miettiä näkyykö siinä mitään vai ei. Jos hcg on 0,7 pari päivää ennen kuin menkkojen pitäis alkaa niin eipä siinä paljon oo tulkittavaa. Kun nyt vaan alkais ne menkat sit pian, tänään piti alkaa mutta ri niitä perkeleitä nyt sit kuulu. Mä haluan heti yrittää uudestaan! :D o_O

  @jammaillen meille neuvottiin että pitää odottaa yhdet menkat ja me tavallaan noudatettiin sitä. Vanhasta tottumuksesta kävi pari vahinkoa, mutta pääosin keskeyteltiin kyllä. Ja ihan hyvä niin, jos olisin silloin raskaaksi tullut niin ei se olisi pysynyt mukana, niin paljon limakalvoa tuli vielä ekojen menkkojen mukana pihalle. :confused:
   
  #865
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019
 16. Helmiina90

  Helmiina90 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2019
  Viestejä:
  86
  Saadut tykkäykset:
  9
  Täällä haluaisi mukaan yks. 28v ei lapsia, ennen kkm vajaa vuosi ilman ehkäisyä. Kkm 06/2018 rv 11+6 lääkkeellinen tyhjennys, joka epäonnistui ja hyperoskopia 08/2018 sanottiin kyllä lääkkellisen jälkeen, että "tuut varmaan nopeesti raskaaksi"... Jep jep yk 6 menossa ja raskautta ei kuulu... 1 kierto letrozol+progynova+pregnyl menossa
   
  #866
 17. MonaLisa33

  MonaLisa33 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2018
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  18
  @jammaillen En saanut ohjetta käyttää ehkäisyä, en neuvolasta enkä yksityiseltä gynellä.

  @Helmiina90 Olen pahoillani kokemuksistasi. Tervetuloa mukaan!
   
  #867
 18. jammaillen

  jammaillen Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  154
  Saadut tykkäykset:
  40
 19. Kikkakolmas

  Kikkakolmas Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2017
  Viestejä:
  58
  Saadut tykkäykset:
  20
  @Palleroita, tänään varasin ajan lääkäriin, ja sieltä lähetteen naisten akuuttiosastolle, jossa sitten tutkittiin. HCg 63, eli se jo kertoi minulle ettei normaaliraskaus ole kyseessä. Ultrattiin, ja kohdun limakalvo oli n. 7mm, eikä sikiötä tai mitään raskauteen viittaavaa näkynyt, toki viikotkin vielä pienet 5+6. Kohdun ulkoisesta ei merkkejä, vuoto kätilön mielestä tuli kohdusta, ja hän veikkasi keskenmenoa, ja sanoi että hormoonit on luultavasti hitaassa laskussa, jonka takia testi ei heti reagoi. Torstaille sain uuden hcg kontrollin, ja jos hcg nousussa niin uusi ultra ja sitten ihmetellään lisää. Onneksi menin, jotenkin parempi olo tuli heti. Keskenmeno tietysti ikävä juttu, mutta en oikein osaa surra kun olen niin iloinen ettei KU:sta ole merkkejä, uskaltaa paremmin mielin lähteä uuteen yritykseen. Samalla tutki muuten munasarjat kun oli oppilas seuraamassa toimenpidettä, ja sanoi että ei ainakaan lle mitään rakenteellista syytä miksi KU riski olisi minulla suurempi. Eli toivotaan että hcg lähtee laskuun, ja päästään uuteen yritykseen pian. :). Nyt siis takana 6 raskautta, ja kaksi lasta.

  Ja tietoja voi lisätä minulle, ikä 30, ja nyt sitten ainakin alustavasti se KM 1/18, muut km jääkööt historiaan, niitä ei tsrvitse listata.
   
  #869
 20. em85

  em85 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2019
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  1
  @Kikkakolmas kurjaa, että joudut taas kokemaan tämän. Yllättävän positiivinen jaksat silti olla, vaikka näitä on sattunut useampia.

  @Helmiina90 olen pahoillani kokemastasi. Täällä on kyllä mukava jakaa tuntojaan ja piinailla yhdessä aina loppukierrosta :D Toivittavasti teille olisi apua lääkkeellisestä kierrosta (y)

  @jammaillen tää tulee vähän myöhässä. Mutta meitä kehotettiin odottamaan yhdet kk. Ainoastaan uuden la määrittelemiseksi. Emme tätä noudattaneet, mä uskon siihen että kun km jälkeen ovulaatio tulee, silloin kroppa on valmis myös uuteen raskauteen.
  Mutta tämä siis on vain oma kuvitelmani..

  Mikäs muiden tilanne?

  Itselläni oli kamala flunssa tuossa viikonloppuna/alkuviikosta. Siinä taisi mennä tämän kierron ovulaatio. Tuskin sitä edes oli tai jos oli, niin ainakaan sitä ei tullut hyödynnettyä.
  Ellei sitten ole vasta tulossa. Nyt siis kp 14. Kahdessa edellisessä kierrossa ovis on ollut jo kp 11 ja 12.
  No seeuraavassa kierrossa sitten, ehkä.... :rolleyes:
   
  #870
 21. Marjusk

  Marjusk Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2018
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  16
  @em85 nyt vaan vielä varmuuden vuoksi viimeiset tallettelut, jos ovis onkin siirtynyt:D täällä nimittäin ei yrityksen puutteesta voi syyttää, on vedetty varman päälle:D eli haalea plussa ovistikkuun tuli uudenvuodenaattona, eli nyt dpo 9. tikutin eiliseen asti ja puhdasta nevaa näytti, niin kai se on ajateltava plussana toi haalea o_O ilmeisesti one stepeillä ei kaikille tummaa viivaa tuukkaan. aion testata vasta 21.1, en haluu piinailla ja ens viikon oon reissussa samoin mies niin en halua/pysty testata.
  oireina nyt nälkä, satunnaiset kivut munasarjojen kohdilla, turvotus, mutta en vielä tollasista pitkiä johtopäätöksiä tee, vaikka odotukset on korkealla tän kierron suhteen :whistle:(n):cry:
   
  #871
 22. MonaLisa33

  MonaLisa33 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2018
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  18
  @Kikkakolmas Hienoa että sait selvyyden tilanteeseesi.

  Minulla on vihdoin näyttänyt raskaustesti negaa ja ovistesti plussaa. Ihanan kamalaa taas päästä piinailemaan.

  Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat @Palleroita itsensä alttiiksi asettamisesta. Välillä pitää oikein muistuttaa itseään siitä, että täytyy vain uskaltaa elää, kun voimia on.

  Tsemppiä piinailuun @Marjusk!
  Oliko muita samassa vaiheessa olevia? Minäkin voisin testata siinä 21. päivä tietämissä.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #872
 23. Marjusk

  Marjusk Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2018
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  16
  @MonaLisa33 tsemppiä piinailuun! mun piinailut loppu lyhyeen, ei saatu yhdessä jännittää, kp1 tänään yllättäen. noh positiivista että kierto oli nyt lyhyempi eli 27pv.
   
  #873
 24. Hannaah

  Hannaah Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2018
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  15
  Täällä kanssa piinaillaan, nyt dpo 9. Ajattelin myös testata vasta 21. päivän tienoilla, jos malttaa niin pitkään eikä menkkoja näy :cautious: Silloin olisi jo menkat pari päivää myöhässä, jos ovis oli silloin kuin luulen, ainakin vahva ovisplussa silloin saatu testiin.

  @Marjusk Voi harmi, että ne menkat saapui eikä tärppiä tullut :( onneksi löysit jotain positiivistakin, se on toki aina plussaa kun kierto ei venähdä.
   
  #874
 25. Ninnu118

  Ninnu118 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2015
  Viestejä:
  267
  Saadut tykkäykset:
  64
  Mä en voi uskoa tätä enkä ole vielä edes miehelle kertonut, mutta mutta :love::ROFLMAO:
  Mä oon erittäin toiveikkain ja onnellisin mielin!!!

  Siis nyt dpo 15
   

  Liitetyt tiedostot:

  #875
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti