sormustin - Banneri

Ensi viikolla se taas on, ystävänpäivä <3 Monet pitävät ystävänpäivää vain kaupallisena hapatuksena, mutta itse haluan nähdä päivän myös hyvänä ”tekosyynä” kertoa ystävälle, että hän on tärkeä. Joskus ehdin ja muistan vain laittaa kivan viestin ystävänpäivänä, joskus olen ehtinyt lähettää kortinkin – tärkeintä on, että muistaa! Keräsin tähän postaukseen sydän- ja ystäväaiheisia askarteluohjeitani inspiraatioksi muille ystävänpäivää viettäville – vielä ehtii askarrella ystävälle!

ystävänpäivä askartelu

Ystävänpäiväkortti itse tehden

Kirjottavat sydän-ystävänpäiväkortit ovat olleet oppilaistakin tosi kivoja askarteluja. Tulostettava malli sydän-kortteihin löytyy täältä.

sydän-kortit

Jos ei ole aikaa askarrella, niin kivan ystävänpäiväkortin saat, kun tulostat ystävä-sanapiilon täältä.

ystävänpäivä sanapiilo

Jos taas haluat koota sanapiilon itse, tulostettava tyhjä sanapiilopohja löytyy täältä.

täytettävä sanapiilo

Kortiksi voisi myös kirjoa hauskoja kissoja – tai miksei näitä voisi tulostaa lahjaksikin ystävälle! Tulostettava malli löytyy täältä.

tulostettava ompelukuva

Muista ystävänpäivä-askarteluja

Erilaiset kaverikorut ovat klassikkoja ystävänpäivänäkin. Kaverikoruun voi piilottaa myös viestin morseaakkosilla. Morseaakkoskoruista lukee lisää täältä.

koru morse-aakkosin

Tein yksi kevät koko luokalleni tulppaanitikkarit. Tällaiset tikkarit toimivat samalla myös korttina. Tulostettava tulppaani-malli tikkareihin löytyy täältä.

tikkari askartelu

Tällaisia sydämiä askartelin vuosia sitten kuuseen, värikkäämmät sydämet sopisivat hyvin ystävänpäiväänkin. Ohje näihin sydämiin löytyy täältä.

sydän joulukoriste

Tein yksi vuosi kivoja sydän-saippuoita. Vaikka saippua on näyttävä ja vaikuttaa haastavalta askartelulta, tarvittiin tähän askarteluun valmiin saippuamassan lisäksi lähinnä vain aikaa. Sydänsaippua-ohje löytyy täältä.

saippua valmismassa sydän

Ja sitten jos vielä ehtisi neuloa jotain, niin valmis sydän-kirjoneulekaavio löytyy täältä. Tällaisia sydämiä voi neuloa lapasiin, sukkiin ja vaikka pipoonkin.

kirjoneule sydän kaavio

Millaisia ystävänpäivä-aiheisia askarteluja sinä olet tehnyt?

Anni

instagram l  facebook

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X